-claudia- schreef op: 24-03-2015 17:16:54 |
mag spinazie nu wel of niet met vis? op internet lees je helft voor en helft tegen... mag bij
reclames zie je bijv vissticks met spinazie :-S |
Quote |
M&j schreef op: 25-03-2015 18:00:39 |
Zalm gaat in de oven op 180 graden met hangende lucht. Na een tijdje stop ik de termometer er in en
dan moet de kerntemperatuur 45 graden zijn. Dan is de zalm medium rare, is het warmer dan wordt hij
idd droog. |
Quote |
M&j schreef op: 25-03-2015 18:01:51 |
Maar het makkelijkst vind ik gewoon in de pan dan is het zo klaar, heb je ook geen last van
eiwitten. |
Quote |
-claudia- schreef op: 08-05-2015 17:25:30 |
lekker late reactie. Thanks m&j, doe het voortaan mooi in de pan...! |
Quote |
-claudia- schreef op: 08-05-2015 17:26:43 |
sis, idd...zal denk ik ook altijd zo blijven toch? Ene jaar hoor je dit, andere jaar dat...en
wijzelf mogen ons wegwijs maken in alles en bewuste keuzes maken volgens het voedingscentrum
ahummmmm... waar er 10 voor zijn, zijn er 10 tegen... |
Quote |