Menu
 

Topic:

postnl, postzegels vergoeden

Boterbloem  schreef op: 09-12-2014 15:43:41
Ik kreeg vandaag een brief op de mat. Vorige week zou ik post hebben gehad die niet voldoende was gefrankeerd. Of ik even bij wil betalen.
Maar dat is toch raar? Doe dan meteen die brief erbij zodat ik het kan checken of het klopt... Het zou 41 gram hebben gewogen? Kan het mij bijna niet voorstellen... Maar nu is de envelop weg, de inhoud is er niet en ik mag betalen (terwijl de afzender haar adres achterop had gezet).

Ik vind het maar een raar iets. Stop die brief dan direct bij de foute envelop zodat je kan checken... Dat deden ze vroeger toch altijd ook
 
Quote
Navigatie
RE: postnl, postzegels vergoeden
Mamajenti  schreef op: 09-12-2014 15:50:36
Tja, het is een verzoek of jij het wilt betalen, maar niet. Je hoeft het namelijk helemaal niet te betalen

Maar het zou netjes zijn als het tegelijk komt ja. Nu kan jij er niks meer mee en moet je ze op hun woord geloven
 
Quote
RE: postnl, postzegels vergoeden
Jolanda1974  schreef op: 09-12-2014 16:06:41
Wat een service toch weer bij PostNL. Maar wel weer de prijzen omhoog gooien Zelfs voor een kerstzegel betaal je nu al € 0,59/ En dan vinden ze het raar dat mensen weinig tot geen post meer versturen.
 
Quote
RE: postnl, postzegels vergoeden
Indy  schreef op: 09-12-2014 16:54:13
gewoon niet betalen, je hoort er nooit weer wat van
 
Quote
RE: postnl, postzegels vergoeden
Natasja  schreef op: 09-12-2014 17:01:26
Vorige maand had ik hetzelfde, heb toen met de klantenservice gebeld en zij konden dit nakijken voor me, ze zag precies om welk poststuk het ging.
Het was een verjaardagskaart voor mijn middelste, toen ik dit zei werd mij verteld dat ik de sticker eraf mocht halen en ik moest er: in overleg met klantenservice, op schrijven en terug sturen, dan was het opgelost.
Tot nu toe niets meer van gehoord.
Hier kregen we de 'boete' een week na de kaart vanuit het distributiecentrum van post.nl en niet zoals vroeger via de sorteerder of bezorger.
 
Quote
RE: postnl, postzegels vergoeden
Angelique  schreef op: 09-12-2014 17:01:44
het viel mij de laatste keer ook al op ja maar heb die brief weggegooid want ik zou op mijn trouwdag tussen de bergen post een ongefrankeerde enveloppe gehad hebben 
de brief dat dat zo zou zijn kreeg ik maar liefs let wel 4 maanden later in dec !!! 
nou sorry je kan me van alles vertellen maar wat er die dag aan post is gekomen geeeen idee dus kan het niet checken en is me niet opgevallen dus vond het wel best met ze 

ik zit er ook dingend aan te denken dit jaar geen kerst kaarten te sturen maar ja dan komt er geheid weer gezeur 
ik weet t neit vind alles belachelijk duur 
 
Quote
RE: postnl, postzegels vergoeden
Boterbloem  schreef op: 09-12-2014 17:18:04
Nou, ik heb een code waarmee ik kan zien om wel poststuk het gaat.
Maar je ziet maar net het adres, je ziet geen postzegel.
Die zat er wel op, staat ook ernaast dat er voor 64 cent op zat.
Waarom zo'n onduidelijke foto? Als je dan toch een foto maakt, maak dan een goeie...
Maar ik betwijfel het serieus gewoon... 
 
Quote
RE: postnl, postzegels vergoeden
Boterbloem  schreef op: 09-12-2014 17:18:55
En ik vind het raar dat ik nu 2 euro moet betalen omdat iemand anders mij wat opstuurt... Terwijl het adres van de ander erop stond. Zo kan ik nog wel wat mensen gaan dwarszitten 
 
Quote
RE: postnl, postzegels vergoeden
Mamavan2boys  schreef op: 09-12-2014 18:23:12
Ja dat had ik ook, alleen wel dag na elkaar. Ik vroeg of ze het wilde wegen 2 postzegels zei ze, zeg oké. Stuurt ze het op weegt het bijna 500 gram... En nu moet ik bijbetalen 1,28 maar ook nog eens 1,28 administratiekosten. Niks mee doen sturen ze 1x herinnering en dan stopt het.
 
Quote
RE: postnl, postzegels vergoeden
Onsjanneke  schreef op: 09-12-2014 20:10:56

Quote Jolanda1974:
Wat een service toch weer bij PostNL. Maar wel weer de prijzen omhoog gooien Zelfs voor een kerstzegel betaal je nu al € 0,59/ En dan vinden ze het raar dat mensen weinig tot geen post meer versturen.



Ik vind het niet vreemd dat de prijzen om hoog gaan. Zowat iedereen reageert met: gewoon niet betalen]
 
Quote
RE: postnl, postzegels vergoeden
Boterbloem  schreef op: 09-12-2014 20:21:55
Denk zelf eerder dat de prijzen omhoog gaan omdat steeds minder mensen post versturen omdat het zo duur is... om geld binne te blijven halen moeten de prijzen wel verhoogd worden.
Wij wilden dit jaar voor het eerst sinds jaren kerstkaarten versturen. We hebbe nnu besloten 10 kaarten te versturen en de rest voor zover mogelijk rond te brengen en de rest heeft pech. Wat een dure grap zeg!

Ik ben er nog niet over uit wat ik ga doen... Tuurlijk wil ik wel betalen (of die ander) als het terrecht is... Maar ze geven je zo geen kans het te controleren... En hoe vaak je wel niet dingen hoort die niet goed gaan... Dan vind ik een week na die tijd echt te lang. Oud papier is alweer weggebracht enzovoort... Je krijgt een vage foto waar weinig op te zien is en daar moet je het mee doen. Ik vind dat een rare gang van zaken.
 
Quote
RE: postnl, postzegels vergoeden
Nerise  schreef op: 10-12-2014 11:13:22
Ik heb het een keer gehad met een brief die ik vantevoren gewogen had. Was volgens de post ook zwaarder. Jaja.

En een keer toen ik wat moest terugsturen en ik op het postkantoor had gevraagd of het gratis kon met de label die ik had uitgeprint, die de webshop me had gemaild. JA, zeiden ze. OK, dus daar afgegeven. Naderhand kreeg ik ook zo'n boetekaartje, moest ik iets van 12 euro betalen. Ja, daag. Op het postkantoor zeiden ze nota bene dat het zo kon. Dan ga ik dus niet betalen. 
 
Quote
RE: postnl, postzegels vergoeden
An  schreef op: 10-12-2014 13:55:33
Mijn ervaringen met postnl zijn juist helemaal niet zo heel slecht. Ik verkoop al bijna 9 jaar van alles op markplaats en verstuur gemiddeld denk ik zo'n 1 a 2 brieven en/of pakjes per week, altijd via Postnl.
In al die jaren heb ik 1x gehad dat iets niet aangekomen was wat per brievenbuspost was verstuurd en pas geleden een pakje wat niet aangekomen was en kwijtgeraakt was. Het pakje was via standaardpost verstuurd, de inhoud was dus niet verzekerd (maar ook niet veel waard). Ik heb hiervoor een pakketzegel gehad.
Dat er in al die jaren nog maar 2x wat fout is gegaan vind ik op zich wel meevallen.

Ook hebben we een tijdje gehad dat de bezorger de post maar half in de brievenbus stak. Hier contact over opgenomen en de bezorger zou erop aan worden geschroken. Daarna is het ook niet meer gebeurd.

Ik ben dus niet echt ontevreden over Postnl.
 
Quote
RE: postnl, postzegels vergoeden
Boterbloem  schreef op: 10-12-2014 13:57:19

Hier hebben we vaker post wat gewoon niet bezorgd is... Krijgen we dus serieus een aanmaning terwijl we nooit eerder wat hebben gezien, dus dan moeten er al 2 brieven niet gebracht zijn. 


Al moet ik zeggen dat dat het laatste jaar nu helemaal goed gaat! (ook na geklaag). Dus voor nu verder geen geklaag. Nou ja, een beetje, want ik heb het bewijs niet meer dat ik het kan nawegen.

 
Quote
Navigatie


Reageren op postnl, postzegels vergoeden
Naam
Bericht