Menu
 

Topic:

juni juli mama's van 2005

Marismvstijnsamfemke  schreef op: 27-01-2012 15:18:05
hopelijk kunnen ook deze dames de weg naar hier vinden! zou het jammer vinden als het na 6 jaar verwatert.

en nieuwe dames altijd welkom he!!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende
RE: juni juli mama's van 2005
Anoniem  schreef op: 27-01-2012 15:20:03
Ik heb het gevonden. Nu eens kijken of het beter te vinden is als bb.
Zal hem bij mijn favorieten zetten!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Anoniem  schreef op: 27-01-2012 15:22:07
Ow haha ik was het Patricia
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 27-01-2012 15:24:50
hoi leuk vind het fijner en heel toegankelijk. vooral als je je inlogt en deze onder mijn topics zet. dan kan je ook even snel spieken of iemand heeft getypt!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 27-01-2012 15:34:46
Ik heb me aangemeld. Ben benieuwd!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 27-01-2012 15:45:20
Maar nu ik er toch ben:

Marielle: het weekend amsterdam doen we inderdaad elk jaar, heerlijk hoor! Verder weet ik niet meer wat je geschreven had..... Zit op mijn foon en kan dan niet meerdere pagina's bekijken (kan wel maar is lastig)

Maris; wanneer is dat meelopen met psv? Stoer hoor!

Vanavond weer op scholenbezoek. Heel gedoe allemaal hoor! Maar wel leuk. Ben benieuwd wat we nu allemaal weer te horen en te zien krijgen.
Fijn weekend!

X
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 27-01-2012 16:42:57
Ja ik ben ook voor! We kunnen het in ieder geval proberen! En de achtergrondkleur is al erg vertrouwd! :d
en de smilies staan gewoon hieronder. Zou inderdaad jammer zijn als het nu zou stoppen. Ben benieuwd of er nog nieuwe dames bijkomen...

Patricia, spannend al die scholenbezoeken! Hoe ver zijn de middelbare scholen bij jullie vandaan? (ga er even vanuit dat er in jullie dorp geen is, of heb ik het mis?) Weer een hele andere fase!

Maris, hoe is het bij jullie? En hoe vindt Stijn het in groep 3?
Leuk zeg het meelopen bij PSV! Is dat vooraf gaand aan een wedstrijd?

Silke is afgelopen maandag begonnen in groep 4. (omdat wij dat fase onderwijs hebben) Ze vindt het tot nu toe erg leuk. Ze moet dan sinds deze week ook vrijdagmiddag naar school. Dat is wel weer even wennen. Ze zijn nog 3 vrijdagmiddagen extra vrij dit schooljaar. En morgen gaat ze voor het eerst oefenen met de (pre) selectie van turnen. Ze is nu al zenuwachtig!

Morgen hebben we een verjaardag en daarna brengen we de kinderen naar opa en oma en hebben wij een etentje van Arjans werk. En zondag gaan Jordi en Silke met opa en oma naar de musical Droomvlucht. Mijn schoonmoeder zei omdat ze het zo leuk vonden, maar ik vond het erg overdreven. Ze zijn 2 weken geleden nog geweest! Neem ze dan over een half jaar ofzo nog een keer mee naar een andere voorstelling. Maar goed, ze heeft de kaartjes al besteld.

We gaan zo lekker pannenkoeken eten. En vanaf maandag ga ik echt minder eten/snoepen. Ben vanmorgen een beetje geschrokken op de weegschaal , maar ja met dat etentje van morgen ga ik pas maandag beginnen en daarom vanavond ook nog maar lekker pannenkoeken

Ik ga weer! Een heel fijn weekend!
x Marielle

p.s. sommige dingen had ik ook al getypt in mijn laatste BB berichtje, dus een beetje dubbelop
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 28-01-2012 09:38:33
had kei veel getypt en weg was het!!

en nu moet met femke even weg vanwegen zo everheerlijke luier!!! die jullie niet meer hebben!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 28-01-2012 15:45:07
hoi

toen ik weer beneden kwam was mijn computer afgepakt door stijn en als er een mag moet de andere ook even!

patricia las op fb dat de school niet veel was gistern? moeilijk hoor keuzes maken.
hier voorlopig nog geen last van.

marielle, smakelijk vanavond lekker vooruitzicht. en hoe ist gegaan met silke bij turnen.
en inderdaad een beetje overdreven maar ook wel weer lief.

hier weinig nieuws.

heb bij stijn in de klas aan gegeven dat ik het iedee heb dat hij het wel heel makkelijk vind. eerst zat zijn vriendinnetje naast hem en die hielp hij veel want die had weeer moeite, nu ze anders zitten vind stijn het maar saai en haalde door dat helpen zijn voldoening denk ik,

en met mij op school gaat het ook goed ben alleen gezakt voor nederlands het schrijven, (vertel eens iets nieuws) niet dat het meetelde hoor! alleen stond het zwart op wit dat ik dyslectie ben en dat kwam aan. (niet dat ik dat niet wist)
toen ik ging opzoeken wat precies dyslectie was en wat je kan doen kwam ik precies mij tegen en ook sam. (blijkt erflijk te zijn) dus dat aangegeven bij sams klas en houden hem extra in de gaten.

verder weinig nieuws en ga even heel boos worden al gaat het niet lukken denk ik met keel pijn,
de een de gang op en de ander maar in de hoek!

doei doei
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 31-01-2012 11:35:36
Hee dames,

Marielle: bij ons in het dorp zijn inderdaad geen scholen. Er is een school 7km verderop maar daar zijn niet zo veel richtingen, eigenlijk alleen handel en economie. In hoorn zijn meerdere scholen maar dat is 14km fietsen. Maar ja, dat moesten wij vroeger ook en kan me niet meer herinneren dat ik dat heel vervelend vond de eerste paar jaar.
Wat goed zeg, Silke begonnen in groep 4. Vind ze het leuk? En hoe ging het turnen?

Maris: hoe is het met je keel? Goed van je dat je hebt aangegeven op school dat je het idee hebt dat het te makkelijk is voor hem. Gaan ze er wel wat mee doen?
Kan me voorstellen dt het wel even confronterend was die dyslectie. Maar wel mooi dat ze er op school op gaan letten!
Die andere school wordt hem inderdaad niet. We werden niet echt vriendelijk behandeld daar. We waren in gesprek met een lerares. Zij was wat aan het uitleggen, ziet een bekende en draait zich zo om om daarmee te gaan praten! Hoe bedoel je onbeschoft.....
Ook daar in het lokaal van de beesten gekeken maar die zagen er niet goed verzorgt uit. Vooral de baardagamen schildpadden zagen er erg ongezond uit. Dan ben ik wel klaar met zo'n school hoor!

Hier weinig nieuwtjes. De trapgang is klaar met schilderen en behangen. Alleen nog vloerbedekking en een gordijn. Wel een heel
verschil hoor!

Ga er weer vandoor!!

X
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 31-01-2012 22:31:08
hallo

inderdaad patricia hoe onbeschoft van die leraar. Dan verbruiken ze het ook bij mij hoor.

Ik heb nog steeds keelpijn en praat nu ook heel anders savonds zelfs moeite met praten. maar dat maakt het ook wel lekker rustig in huis zeg denny. maar in de gaten houden een keelontsteking duurd een week nou b=dan heb ik nog 3 dagen te gaan . Wat ik wel vervelend vind is dat iedereen zecht zo jij bent verkouden zeg! nee dat ben ik niet alleen last van mn keel en dat is op mn stem gelagen.

ben er weer vantussen
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 01-02-2012 09:14:24
Goedemorgen!

Wat is het koud he? M'n oren zijn er vanmorgen bijna afgevroren :d Misschien straks toch maar een muts op hoewel als de zon erdoor komt voelt het misschien iets minder koud.

Maris, inderdaad goed dat je hebt aangegeven dat je denkt dat het te makkelijk is voor Stijn. Ben benieuwd wat ze er aan gaan doen. Wij hadden hetzelfde bij Jordi, hij gaf niet aan dat hij zich verveelde, maar was snel door de stof heen. De school heeft hier (uit zichzelf) goed op ingesprongen door hem allemaal extra projecten te laten doen (dit was wel in groep 4)
Vervelend zeg die keelpijn, inderdaad goed in de gaten houden. Doet het erg zeer? Lekker aan de drop maar dan!
Jammer dat je gezakt bent voor Nederlands! Heb je bij Sam een vermoeden van dislexie dan? Een jongetje in Jordi's klas heeft het maar ze schijnen het pas vanaf groep 4 of 5 goed te kunnen testen.

Patricia, inderdaad onbeschoft daar op school. En een lokaal met beesten? Dat is grappig, dat hadden wij vroeger op school niet. Niet zo grappig natuurlijk dat ze er niet verzorgd uitzagen. Wij moesten vroeger 10 km naar school fietsen, maar kan me ook niet herinneren dat ik het vervelend vond (of heb het verdrongen ha ha) Succes met het maken van een keuze! De trapopgang is erg mooi geworden (zag een foto op FB)

Silke vindt het erg leuk in de nieuwe klas. Voelt zich al wel thuis volgens mij. Ze is de jongste van de 22 kinderen (maar blijft maar zeggen dat ze niet de kleinste is want er is een kindje een klein stukje kleiner ) Ze komt met enthousiaste verhalen thuis, zij vertelt altijd veel meer over school dan Jordi. Maandag hadden ze de eerste Engelse les. Dit is na school en wordt door vrijwilligers gegeven voor 12 weken aan groep 4, 5 en 6. Ze hadden op een paar kinderen gerekend, maar het zijn er 45! In Silke's klas doet bijna iedereen mee. Het turnen ging ook goed volgens mij. Nog allemaal een beetje aftasten de eerste keer.

De spotjes in de keuken zijn kapot, het ligt niet aan het lampje (deze hebben we al 2x vervangen), dus net maar de electricien gebeld. Ik hoop dat ze vandaag kunnen, want ik ben nu vrij. Ik wordt nog teruggebeld. Best lastig weinig licht in de keuken.

Ga even boodschappen doen en dan maar aan de slag in huis.

groetjes MariŽlle
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 02-02-2012 20:36:40
hallo

marielle, wat fijn dat ze het zo goed doet op school! Stijn heeft vorig jaar ook projecten gehad dus dat zal nu ook wel gebeuren denk ik.

ik heb het nagelezen wat het precies inhoud en hoe je het kan herkennen. Nou stond er ook dat kinderen laat gaan praten. moeite hebben met rijtjes opnoemen. en nog een paar dingen voor onder de 4, En ik herkende sam erin.
Ze doen er nu weinig aan bij sam pas groep 3/4. maar houden hem wel in de gaten met letters herkennen en cijfers herkennen.

verder heb ik nog last van men keel wel al minder hoor. alleen moeten we weer met femke klungelen met der plas opvangen. mvr huilt weer veel met plassen hopelijk lukt het morgen!

doei doei

 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 03-02-2012 21:46:06
hallo

stijn heeft b!!!!!! joepie joepie!

verder heb ik vandaag de heledag femke op het potje gehad maar geen resultaad, ja nu net werd ze wakker en ja hoor de luier nat morgen weer een dagje!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 05-02-2012 11:36:48
Dag dames,

Ook aan het genieten van al het winterse? Gisteren met de slee op pad geweest, maar nog niet geschaatst. Arjan was jarig dus we kregen visite en kunnen dan moeilijk naar de ijsbaan gaan he?
Maar om 13.00 uur gaat hij open en gaan we eerst schaatsen en hebben we vanmiddag nog een verjaardag , ze hebben daar een bevroren slootje voor de deur dus dan gaan de schaatsen ook weer mee.

Maris, goed van Stijn! Hij wil geen C toch? En wanneer mag je met de volgende . Vandaag mag Stijn meelopen met de spelers toch? Spannend hoor! Gelukkig is de wedstrijd niet afgelast ivm de sneeuw. Wel een gedoe met dat plasje. Misschien vindt ze het toch nog eng. Succes ermee in ieder geval.

Patricia, jullie al geschaatst las ik en een leuke feestje gehad En je hebt wel je zin gehad met veel sneeuw. Hier ligt tenminste aardig wat. En bij jullie? En heeft Nick ook Cito toets komende week. Succes voor hem!

Ik ga eens douchen. Zit nog in mijn pyjama. Silke heeft vanmorgen al een ballerina van strijkkralen gemaakt, helemaal zelf. Ze was er wel een tijd mee bezig.

Fijn weekend verder!
x MariŽlle
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 05-02-2012 11:50:48
hallo

ja vandaag is de line up ben benieuwd ze zijn ner weg gegaan. denny zei dat het lang reiden helemaal na almelo.
stijn wilt inderdaad geen c hij had het wel gezien :d

ik kreeg gisteren een telefoontje sam mag dinsdag na zn eerste zwemles! joepie!!! hopelijk sneller als stijn! en zit ik er niet twee jaar met sam.

ik ben gekapt met femke giisteren is het ook niet gelukt dus even kijken wat ik nu nog kan doen., ze gaat vandaag na oma want ik moet morgen na school en dan slaapt ze bij oma. dus even afwachten. de laatste twee nachten gaat goed en heeft ze lekker door geslapen,

mareille veel plezier straks!!!

tot snel!
maris
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 08-02-2012 09:04:12
Goedemorgen!

Maris, hoe vond Stijn het bij PSV? En naast welke speler mocht hij lopen? Ze hadden helaas niet gewonnen toch? Leuk dat Sam nu ook al op zwemles mag kun je meteen door met naar het zwembad rijden! Hoe vond hij zijn eerste les?

Patricia, hoe is het bij jullie? En ben je erg blij nu er sneeuw ligt? Jij wilde toch graag sneeuw? Maar het is misschien niet genoeg!?

Gisteren heeft Silke met de onderbouw geschaatst, Jordi gaat morgen met de bovenbouw. Ze gingen ook nog met de BSO schaatsen (of glijden als ze geen schaatsen mee hadden) Misschien dat we vanmiddag ook nog gaan (nu het nog kan).

Ik had gisteren de hele dag cursus. We waren met de trein gegaan, gelukkig waren alle storingen weer opgelost toen we terug moesten, dus was ik gewoon op tijd thuis, maar wel een drukte zeg op Utrecht CS!

Ik ga weer, weinig nieuws van deze kant :d
groetjes MariŽlle
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 08-02-2012 09:06:18
Denken jullie trouwens dat er een Elfstedentocht komt? Hoorde net op het nieuws dat er vannacht maar een halve cm ijs bijgekomen was. Ik denk dat het niet genoeg is, maar het zou wel leuk zijn voor alle mensen die er nu zo druk mee zijn.
Jordi zou het ook erg leuk vinden, hij heeft het nl. net over de Elfstedentocht gehad met aardrijkskunde op school, dus weet er nu "alles" vanaf...
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 09-02-2012 13:11:44
Dag dames,
Ben ik ook weer eens! Op mijn foon tikt het niet zo handig en ons toetsenbord van de pc heeft kuren. Die doet het meestal niet en soms wel. Heel vaag!

Marielle, heerlijk hoor die sneeuw, ik ben helemaal blij! Wel jammer dat er geen tocht komt. Had het wel leuk gevonden. Hier hbben ze dinsdag geschaatst met school. Nick maandag ook nog met de klas. Hoe is het met het licht in je keuken, kon de monteur het euvel vinden?

Maris, wat stond Stijn daar stoer zeg op de foto! Heeft ie genoten?
En hoe is het nu met Femke? Huilt ze nog veel en moet je nog en keer urine opvangen?

Ik was vanmorgen bij de tandarts. Heb last van kiespijn maar hij kon niks vinden, raar hoor. Vanmiddag moet ik te keuren bij de ha. We willen een andere levensverzekering en nu moet ik eerst gekeurt worden. Dus vandaag zo'n beetje een algehele body checkup haha!
Morgen en van het weekend nog maar genieten van het ijs. Daarna is het wel over denk ik.

Owja, kreeg gister te horen dat ik dinsdagavond vrij moet houden.....ik ben benieuwd!
Morgenavond darttoernooitje en dan 2 avonden werken.

Fijn weekend alvast!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 09-02-2012 17:52:15
hallo

ik denk geen elfsteden hoor! zohard gaat het niet meer vriezen.

vandaag hebben we de gesprekken gehad op school, sam hebben zover ze kunnen getest op dyslectie en daar kwam het wel uit. zn taal toets was voldoende en rekenen (inzichten) niet zo. ook kwa praten liep hij wat achter en wouden ze hem graag even na de logobodiste sturen. Ben er wel blij mee want vind hem ook niet goed praten.

en stijn ja wat mmoet ik ervan zeggen die deed alles goed goed goed en voor de verandering heel goed,

femke heb nog niks opgevangen het lukt niet vanaaf nog maar eens proberen!

verder weinig nieuws!!!

groetjes maris
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 12-02-2012 11:15:23
Goedemorgen!

Nee inderdaad geen elfsteden. Jammer voor de mensen die er toch werk in gestopt hebben. Hier hebben we afgelopen week nog wel lekker geschaatst. Silke dinsdag met school, Jordi donderdag. Woensdagmiddag ook nog geweest en vrijdagmiddag met oma. Zometeen nog even kijken of we voor de laatste keer kunnen gaan, maar we hebben vanmiddag ook verjaardag van ons neefje die 6 jaar wordt, dus dat gaat wel krap worden.

Patricia, de schakelaar die aan de spotjes zelf zat was kapot, als het er dan een niet doet doen ze het allemaal niet.
En ben je goedgekeurd bij de huisarts? Of heb je niet meteen de uitslag gekregen? Raar zeg van die kiespijn! Hopelijk heb je nu niet meer zoveel last. Spannend hoor dinsdagavond! Veel plezier alvast!

Maris, mooi dat ze Sam in de gaten houden. En Stijn doet het dus super op school. Altijd leuk om te horen! Hoe vond Sam zijn eerste zwemles? Foto van Stijn bij PSV heb ik even gemist, stond die op FB?

Gisteren heeft Arjan een aantal bomen gekapt uit onze tuin (ik verklaarde hem voor gek met die kou , we krijgen namelijk eind maart een nieuw tuinhuis. Van die we nu hebben is namelijk het dak verrot en hij is een beetje klein, omdat we 2 jaar geleden de garage hebben verbouwd als speelkamer moeten de fietsen in het tuinhuis. De volgende is een stuk groter en met veranda.

Verder weinig nieuws van deze kant!
Nog een week school en dan hebben ze alweer vakantie! Hebben jullie nog plannen? Jordi en Silke gaan van zondag tot dinsdag logeren bij opa en oma en dinsdag/woensdag/donderdag ben ik vrij. Vrijdagmorgen gaan ze naar de andere opa en oma en 's middags hebben ze allebei een kinderfeestje. En dan is de week alweer voorbij!

Fijn weekend verder!
x MariŽlle
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 15-02-2012 20:58:27
hallo

ooo ze hebben een leuk weekje voor de boeg! bij jou miereille
hier doen we vooral zondag maandag carnavallen en dinsdag niks,
zondag gaan we alleen kijken naar de optocht in milsbeek. maandag doet stijn mee en gaan we daarna door naar de zaal. en worden de kids opgehaald om 5 uur en gaan wij door naar de volgende zaal! altijd leuk natuurlijk!

dinsdag ga ik uitslapen en doen we niks hihihihi

sam vind zijn zwemles zo leuk! is ook heel anders als stijn toen! stijn deed mee en wou leren. sam gaat erheen en heeft zoveel lol. Dan komt hij perongeluk vooruit roept hij kei hard ik kan zwemmen!!!!

femke had afgelope maandag tijgerbalsem in der oog gehad zo zieleg! maar er was niks aan de hand en haar oogjes waren ook nog goed. we schrokken we weer hoor.

verder eigenlijk weinig nieuws hier!

oja stijn zit in de raad van elf van school zo leuk, hij moet vrijdag zn mantel en steek weer inleveren helaas!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 17-02-2012 15:30:51
Marielle, hebben ze bij jullie nu vakantie? Wij moeten nog een weekje naar school hoor! Flinke klus om in die kou bomen te kappen. Hij had beter een weekje kunnen wachten, nu is het veel lekkerder buiten. Lijkt bijna wel voorjaar! Ik denk dat ik wel goedgekeurd ben hoor. Zal binnenkort wel bericht krijgen van de verz.maatschappij.

Maris, haha die Sam, zoveel plezier met zwemmen! Luuk mag volgende week voor kikker goud. Dat was wel even schrikken met Femke! Las het op fb. Heel veel plezier met de carnaval! Maar dat gaat wel lukken denk ik.

Hier verder weinig te melden. Kinderen hadden hun rapport mee. Zag er weer keurig uit. Volgende week gesprekken op school. Nick morgen weer een turnwedstrijd. Ben benieuwd hoeveel medailles er dit keer mee komen
Vanavond met een vriendin aan de borrel. Martijn morgen pokeravondje. Ook hebben we nog 1 school te bezoeken morgen voor Nick.

Fijn weekend dames! Xx
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 18-02-2012 09:44:38
hoi pisia wij waren ook geschrokken. hier gebeurt altijd wel wat! heb ondertussen maar een abolement genomen in het zh! ga ik sparen voor knuffels hihi

ben benieuwd hoeveel medailes hij mee neemt! altijd leuk!

femke heeft op het potje geplast hopelijk heeft ze het door en zijn we snel van de luiers af!
ze slaapt ook al in een peuterbedje! ze word echt groot

groetjes maris!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 19-02-2012 11:13:26
Goedemorgen!

Patricia, ik had er helemaal niet aan gedacht dat het Noorden een weekje later vakantie heeft! Hebben jullie het nog tegoed als ze hier alweer naar school gaan! Gaaf zeg dat Nick weer een gouden plak gewonnen had! Het is echt een talent dus! En altijd fijn als de rapporten goed zijn. Hoe was het bezoekje aan de middelbare school?

Maris, inderdaad schrikken met Femke! Zul je zien als je een abonnement hebt dat er niets meer gebeurd, dus misschien kun je dat beter doen Gelukkig is het goed afgelopen. En harstikke goed dat ze op het potje heeft geplast, het begin is er!
Leuke foto's van je verkleede drietal op FB! Veel plezier dit weekend en maandag met het carnaval!!!

Hier dus wel vakantie. Vanmiddag gaan we Jordi en Silke naar mijn ouders brengen waar ze twee nachtjes gaan logeren. En we blijven ook meteen maar eten . Vanmorgen hebben we een appeltaart gebakken (had ik nog nooit gedaan, tenminste niet sinds ik op mezelf woon ) hij ziet er wel lekker uit, dus hopelijk smaakt hij ook zo...
Verder veel feestjes, naast allebei een feestje op vrijdag heeft Silke er ook nog een op woensdag. Van 11.00 tot 18.00 uur dus de hele dag onder de pannen. Ik ben zelf dinsdag, woensdag en vrijdag vrij, dus ook maar een kort weekje.

Ik ga weer. Even douchen en koffertjes inpakken.
Fijn weekend nog!
xx MariŽlle

 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 21-02-2012 20:30:50
alaaf,

de carnaval is weer voorbij. maar zoals denny zei wat we er nog weten was het gezellig!. nee hoor dat viel wel mee! gisteren was heel leuk. dan worden de kids eerder opgehaald en gaan wij altijd nog even door!
dan hoeven we niet op een pilsje meer of minder te letten.

morgen gaan we naar cuijk dippiedoe met de kids ook weer gezellig mama ik en mijn schoonzus met de kleine.

mareile. wel fijn zn kort weekje ik ben tot vrijdag vrij en mag het hele weekend sluit draaien.
niet zo heel vind ik dat ik was afgelope weekend vrij

verder weinig nieuws hier
tot snel
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 24-02-2012 17:20:28
Hallo dames!

Patricia nu lekker ook vakantie? Bij ons zit het er alweer bijna op! En waren de pannenkoeken lekker?

Maris, jammer he dat de carnaval voorbij is? Nu moet je weer een jaartje wachten! Was het leuk in Dippie Doe? Succes met werken dit weekend

Hier gaat alles z'n gangetje. Silke en Jordi zijn nu allebei naar een feestje. Silke tot 18.00 uur en Jordi tot 21.00 uur. Ik wist eerst niet wat ze gingen doen (Silke dan), maar ik zag net op FB een foto van paardrijden op de pagina van een moeder die ook mee was (om te helpen) Ben benieuwd hoe ze dat gevonden heeft. Jordi is zwemmen.

Morgen gaat Arjan met z'n vader het tuinhuis slopen. Eind maart krijgen we een andere (met veranda!) maar er moeten ook nog stenen uit en een zandbed gelegd vandaar dat ze nu alvast gaan slopen.

Ga even eten maken. Ouderwets voor z'n tweetjes ha ha

Fijn weekend!
x MariŽlle
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 24-02-2012 18:28:14
Hee dames,

Marielle, jaaaaaah hier is de vakantie ook begonnen. Lekker hoor! Ik moetwel een paar dagen werken maar we gaan ook nog wel iets leuks doen.
Genoten van je maaltijd met z'n tweetjes? Eigenlijk best wel vreemd he? Je moet je wel een beetje schamen hoor.......nog nooit appeltaart gebakken ;-). Succes met slopen morgen!

Maris, weer uitgerust van al het hossen en drinken en feest vieren? Wat knap van Femke dat ze op het potje heeft geplast. Ondertussen ook al meer dan 1x? Wat een schrik van die tijgerbalsem zeg, ik las het op FB. Gelukkig is het goed afgelopen!

Dit weekend weer werken. Zullen vreemde diensten worden. Client die op en af ging werd nu echt wel slechter. Vandaag gestopt met voeding en medicijnen en gestart met morfine. Gisteravond moest ik ook werken en vroeg me echt af of ze de morgen zou halen. Ging met een rotgevoel weg. Gelukkig mogen we nu niet meer alleen staan van clusterhoofd vanwege haar. Is toch wel prettiger.
Morgen mag Luuk ook voor zijn kikker goud afzwemmen. Woensdag nog een dagdienst en donderdag een avond dus qua werken valt het ook mee.

Fijn weekend dames! X
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 26-02-2012 10:30:03
hallo

volgens mij hebben we hier ons plekje weer helemaal gevonden hier op mama-life. we brabbelen weer wat af!

marielle. vonden ze de feestjes leuk? hebben jullie een beetje genoten met zn tweeen?
saai dan he?

pff patricia wat zwaar weer voor je. sterkte dit weekend.
maar ook jullie vakantie lekker he! hier beginnen we morgen

groetjes maris
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 26-02-2012 13:30:53
Client is gistermiddag overleden. We stonden er allemaal bij, heel bijzonder. Wel een rare middag en avond verder. Zal vandaag ook wel zijn. Visite wat afscheid wil nemen en waar je weer drukte van hebt. Af en toe even binnen lopen om toch weer bij haar te kijken en ondertussen nog 8 clienten die aandacht willen.

Maar wel lekker vakantie nu voor de kinderen.

X
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 27-02-2012 17:21:00
Sterkte Patricia! Lijkt me erg moeilijk. Maar zo te lezen ook bijzonder. Geniet ook nog van jullie vakantie (nou ja van de kinderen dan) vandaag al lekker koekjes gebakken zag ik.

Kom snel wat langer schrijven! Ga nu eten koken en het typt niet zo handig op de ipad.

X Marielle
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende


Reageren op juni juli mama's van 2005
Naam
Bericht