Menu
 

Topic:

juni juli mama's van 2005

Marismvstijnsamfemke  schreef op: 27-01-2012 15:18:05
hopelijk kunnen ook deze dames de weg naar hier vinden! zou het jammer vinden als het na 6 jaar verwatert.

en nieuwe dames altijd welkom he!!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 19-07-2012 12:11:09
Patricia, hier was het gisteren helemaal geen rotweer! Bij jullie veel regen (of sneeuw?) begreep ik uit je FB berichtje
En ja het was dus droog in de speeltuin.
Wat goed van Luuk dat hij mag afzwemmen voor B!!
En hoe gaat het met Nick, nu nog last van zijn kiezen? (of eigenlijk zitten die er natuurlijk niet meer, maar je begrijpt me wel...)
Fijne vakantie vast! Wanneer ben je zelf vrij?

Maris, jullie ook een hele leuke vakantie in ItaliŽ!! Geniet ervan! En heel mooi weer (dan hebben wij het ook... ) en natuurlijk een goede reis! Gaan jullie via Zwitserland of Oostenrijk?

Ik kom me ook even afmelden. Weet niet of we internet hebben op de campings dus misschien kom ik nog wel een keer langs, of misschien pas na 2,5 week!

groetjes!!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 19-07-2012 20:15:23
Marielle, ik moet zelf nog 3 weken werken. Maar ben wel aan het aftellen hoor!
Gister inderdaad weer regen. De ochtend was droog maar nadat ik hier geschreven had begon het weer. Duurde tot laat in de nacht en het ging niet zachtjes! Vandaag wel een droge dag. Hoop dat het nu even zo blijft.
Nick heeft nergens last van behalve met eten haha. Hij mist aan elke kan een kies dus kauwen is een beetje lastig. Qua pijn gelukkig helemaal niets!

Allebei een hele fijne vakantie en stuur een beetje zon deze kant op (please......)
Ik hoop tot wifi en anders tot over een paar weekjes. Lekker genieten!!!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 19-07-2012 21:42:30
hallo

tuurlijk sturen we een beetje zon (niet te veel) na jullie! en ga lekker genieten.


oja patricia nog drie weken begin hier echt weer het gewone leven.
maar dan mag jij echt genieten! wel fijn dat luuk op mag voor b en nick niet veel last heeft van zijn kiezen trekken.

marielle. ook heel veel plezier initalie!


maris
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 21-07-2012 14:31:47
Boehoeeeee, ben ik hier helemaal alleen.......
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 04-08-2012 12:50:28
heeeeeeeeeeeeeeeeeee we zijn er weer terug!!

en we hebben het heerlijk gehad in het mooie italie!
veel zon en ijsjes en piza natuurlijk. De kinderen vonden het ook leuk en de camping/vilage was geweldig leuke kinderanimatie wat wil je nog meer.
Het was wel heel warm dus hebben we veel zwemdagen gehad. En soms smorgens even weg. we hebben serimione wel drie keer gehad en zijn naar brecia geweest en verona een dagje stijn wou graag een arena zien.
toen femke de weg weer begon te herkennen (een dorp hiervoor waar we boodschappen doen) riep ze heel hard nee papa niet huis naar gitaar! (gitaar=italie) dus ook zei heeft genoten.

verder heb ik de was weer schoon de hut weer overhoop! word echt tijd voor een goede opruimbeurt hier! maar eerst nog even genieten van het mooie weer hoor!

Vandaag krijcht femke gaatjes. hopelijk gaat het goed. elke keer als ze mijn oorbellen zag riep ze femke ook femke ook. Dus dan neem ik aan dat ze ze zelf wilt.


Ben er weer vantussen! doei doei
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 07-08-2012 09:58:40
Hee Maris!
Gezellig dat je er weer bent! Heerlijk genoten zo te lezen en prachtig weer! Hier rommelde het erg. Regen, zon en onweer.
Femke haar oorbellen staan schattig hoor! Moest ze nog huilen of viel het mee?

Marielle, hoe hebben jullie het gehad? Volgens mij ook heerlijk?

Nog 4 daagjes werken, dan heb ik ook vakantie! Kijk er wel naar uit hoor!
Verder weinig gedaan nog. Veel naar het zwembad geweest en met de hond erop uit. We zijn ook begonnen met de vervolgcursus. 3x in de week anderhalf uur. Best pittig maar als het goed is straks een goed luisterende hond?
Ga ff bakkie doen!

Doeiii
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 09-08-2012 22:15:03
hey,

patricia, nog twee daagjes werken en dan heb je vakantie!! lekker genieten, dan zitten we hier alweer in het schoolritme.

lief he bij femke, ze wou het ook echt helemaal zelf elke keer als ik mijn oorbellen in doe zei ze ik ook... dus nu heeft ze ze en ze staan echt kei leuk.... net alof het gewoon hoort en past ook echt bij ons mupke.
ze heeft heel even na de hand gehuild toen we zeiden je mag wel even schrikken hoor. Als we vragen en deed het pijn roept ze neee alleen schrikke!

ben er weer vantussen ben moe van het werken vandaag. leek wel of iedereen friet kwam helan en even hoi kwam zeggen

doei doei tot snel..
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 10-08-2012 12:56:06
Hoi hoi!!

Alweer 3 weken geleden dat ik hier geweest ben! We hebben een heerlijke vakantie gehad met veel zon. De tijd is voorbij gevlogen! Alleen afgelopen maandag in Duitsland hebben we regen gehad en toen gingen we ook naar huis. In Rome, waar we 2 dagen geweest zijn, was het erg warm. We hebben best veel kunnen zien, maar op een gegeven moment liepen we van fontein naar fontein zodat we ons konden opfrissen dat vonden vooral Jordi en Silke erg leuk. De camping in de buurt van Rome was het leukst (daar bleven we ook het langst), leuk zwembad, de hele dag door vanalles te doen en elke avond deed Silke mee aan de minidisco. Bij het Gardameer stonden ook vrienden en mijn zwager, schoonzus en nichtje, dus dat was ook erg gezellig! Kortom een erg geslaagde vakantie!

En nu maandag weer aan het werk en naar school. Zijn echt snel voorbij gegaan die 6 weken.

Maris, jullie ook een leuke vakantie gehad zo te lezen. Zaten jullie op een camping? Zo ja mag ik weten welke? Ben alweer aan het kijken voor volgend jaar het klinkt namelijk erg leuk hierboven! Was er ook een glijbaan in het zwembad?
En nu weer aan het werk? Jammer he? Leuk de oorbelletjes van Femke!

Patricia, inmiddels vakantie? Of nog 1 dagje werken? Geniet er maar lekker van!! Dat is inderdaad pittig, 3x in de week, maar het is ook wat waard als ze straks goed naar jullie luistert natuurlijk.

Woensdag zijn we nog een dagje naar Zeeland geweest, mijn ouders zijn daar op vakantie. We gingen hier weg met zon en daar regende het , gelukkig ging 's middags de zon schijnen en konden we nog even naar de zee en daarna heerlijk gaan eten met mijn ouders, om ze te bedanken voor het oppassen in de vakantie.

Afgelopen maandag kregen we bericht dat mijn oom is overleden, dit is de eerste oom van mij die overleden is, de rest leeft nog allemaal. Hij was getrouwd met een zus van mijn moeder. Hij was sinds 2 a 3 maanden ziek, dus dat is toch nog snel gegaan. We gaan niet naar de begrafenis, want hij woont in Canada. Ik ben er een keer 6 weken op vakantie geweest met mijn oma toen ik 17 jaar was, dus ik ken hem daar nog wel (goed) van. Een zus en broer van mijn moeder zijn er wel naar toe, die zijn gisteren aangekomen.

Arjan en Jordi zijn een uurtje geleden vertrokken op de fiets. Ze zouden nog steeds een keer samen gaan kamperen en omdat het nu zo'n mooi weer is gaan ze nu meteen maar (je weet maar nooit of het de rest van het jaar nog mooi wordt ha ha) Ze gaan naar een camping ongeveer 25 km hier vandaan. Mijn schoonouders wonen op 9 km dus daar gaan ze eerst lunchen.

Ga eens even tosti's maken voor de lunch en dan eens bedenken wat wij vanmiddag gaan doen!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 13-08-2012 21:19:01
hoi

wij zaten in de garda villige. En wij vonden het heel leuk :d wel een eindje lopen van sirmione en zo maar wel heel leuke camping.
Er was geen glijbaan wel een peuterbad een bad dat van ondiep naar diep ging. En een bad dat overal 150 diep was. genoeg ligbedden hahaha

Gecondoleerd met je oom. Het blijft altijd onwerkelijk hoe goed je iemand ook kent.

Hoe was het mannen weekend eigenlijk
hier weinig nieuws de jongens hebben vandaag weer een leuke schooldag gehad,
stijn heeft een wat oudere juf als anders ik gok eind 40. en heeft alleen nog maar juffen gehad die 27 waren dus da is even wennen. :d ook voor mij hahaha
ons sam kwam helemaal thuis, hij is helemaal kikker fan en de klas had een kikker thema de juffen moesten wel laggen om zijn reactie.

ben weer weg
doei doei

patricia een fijne vakantie
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 15-08-2012 09:16:27
Nou ze zijn weer helemaal gewend op school hier! Gisteren ook alweer overgebleven en gym gehad en naar de BSO geweest, dus ze zitten er meteen goed in.
Ze gaan trouwens nog maar een paar weken naar de BSO. Ik moet per 1 januari minder gaan werken, ik heb een vast contract voor 24 uur en een tijdelijk contract van 6 uur, maar er worden bij ons geen tijdelijke contracten verlengd dus ook die 6 uur niet. Dus nu ga ik 4x6 uur werken en kan ik ze elke dag zelf uit school halen en hebben we dus geen opvang meer nodig. Vanaf 1 oktober neem ik elke dinsdag 2 uur vakantie op, omdat ik nog zat vakantie uren heb dus dan gaan ze al niet meer naar de BSO.

Maris, die camping had ik ook gevonden op internet. Zag er erg mooi uit! Zal eens verder kijken. Jammer dat ze geen glijbaan hebben, dat vinden ze bij ons altijd zo leuk. En genoeg ligbedden is ook wel heel belangrijk ja... :d Waren jullie trouwens met de eigen caravan geweest? Leuk dat de jongens het weer naar hun zin hebben op school.

Patricia, lekker vakantie!!! Hoe is het met de puppycursus? Geniet lekker van jullie vakantie! Jullie hebben er in ieder geval erg mooi weer bij deze week!

Het wordt vandaag ook lekker warm. Wel jammer dat ze nu op school zitten, maar vanmiddag lekker vrij. Eerst moeten we naar de tandarts, voor controle met Jordi en Silke en daarna gaan we nog even bij een vriendin langs. Hun kinderen zijn ongeveer net zo oud als die van ons, dus kunnen ze mooi samen spelen.
De mannen hebben het trouwens erg leuk gehad op het kampeernachtje!
Verder zijn ze hier druk rondom het huis. De dakbetimmering/boeiboorden waren erg slecht dus daar komen nu nieuwe op. Tuin staat nu dus half vol steigers.

Fijne dag!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 18-08-2012 15:17:06
Ik leef nog hoor! Al is het vandaag wel heel erg warm.
We doen het lekker rustig aan deze vakantie. Dinsdag met Sanne kamperen en verder weinig. Morgen misschien kano's huren als dat nog lukt.

Leuk al jullie vakantieverhalen! Klinkt allemaal heerlijk!

Marielle, gecondoleerd met je oom. Gelukkig nog goeie/ leuke herinneringen aan hem, dat is wel belangrijk.
Leuk het kamperen van de mannen!
En al weer helemaal gewend op school. Hier moeten ze er nog niet aan denken hoor
Vind je het erg dat je weer mindrr moet werken of ben je er wel blij mee? Je werkte dus gewoon 32uur als ik het goed begrijp?

Maris, jij ook al weer aan het werk las ik op fb. En een zwembad in de tuin! Heerlijk!

Cursus is erg intensief maar wel leuk. Al wil Daisy ons nog wel erg uitproberen hoor. Hoe hoog kan ik komen in de roedel......wat ons betreft niet zo hoog maar das best moeilijk, haha! Maar we blijven oefenen en oefenen en oefenen.

Ga nog ff wasje ophangen, droogt wel lekker zo!

Fijn weekend!!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 19-08-2012 09:46:52
hallo

marielle, op deze camping mochten geen eigen caravans. maar niet erg als je naar italie gaat tog? dan ben je de helft minder onderweg. haha
zal wel schelen of niet zo zonder bso is dat duur nou zn bso?

patricia, ja lekker he we hebben nou de glijbaan in het zwembad laten uitkomen! en een lol dat ze hebben. Wel lekker nu met dat tropische hitte!
Wel leuk je verhalen over de ondeugende daisy je begint weer lekker opnieuw met een pup.De jongens liggen al in het water kon ze niet meer tegen houden. nou half 10 mag wel he!
verder maar weinig doen. we wouden eerst naar luxenburg reiden naar mijn broer maar we doen dat tog maar niet! veeeeel te warm
groetjes maris
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 19-08-2012 22:30:53
Maris, indrrdaad veel te warm om in de auto te zitten, de jongens hadden het beter voor elkaar door om half 10 al in het zwembad te liggen Zag de foto met glijbaan op fb! Geweldig!

Marielle,, dat zal inderdaad wel schelen in je portomonnee zonder bso straks (al zul je minder werken ook wel voelen ) Zal dan misschien uiteindelijk weer niet zoveel schelen?

Wij hebben lekker gekanood ( sjemig hoe schrijf je dat??) vandaag. Was goed uit te houden op het water. Morgen de kampeerspullen bij elkaar zoeken. Heb daar wifi dus kom vast af en toe wel even langs.

Daaaaag
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 19-08-2012 22:42:45
Pfff wat een warmte he?
Hier nog erg benauwd binnen (buiten trouwens ook!)

Patricia, leuk zeg varen met de kano (ik weet ook niet hoe je het schrijft hihi) Zag de foto. Veel plezier met kamperen! Grappig dat Daisy jullie zo uitprobeerd, hoewel je dat zelf misschien niet zo grappig vindt

Maris, heerlijk in het zwembad! En ook nog gebarbequed zag ik. Lekker hoor! Er staan dus alleen huurstacaravans op die camping begrijp ik. Dat is ook een van de redenen dat wij de caravan verkocht hebben, je doet er zoooooo lang over naar Italie.

Ik heb sinds Jordi's geboorte altijd 24 uur gewerkt, toen Silke naar school ging ben ik er 6 uur bij gaan werken, 30 uur dus. (ook omdat Arjan toen op maandag thuis was voor de kinderen), inmiddels is daar weer 2 uur af gegaan. Omdat Silke op de donderdag ging gymen (werkte ik eerst de hele dag) heb ik vanaf vorig jaar zomer 2 uur ouderschapsverlof opgenomen. Op dit moment werk ik dus 28 uur per week, 2x8 uur en 2x6 uur. En straks dan dus 4x6 uur.

Ze gaan nu maar 1 middag naar de BSO, vrijdagmiddag haalt mijn schoonmoeder ze op en de overige dagen ben ik zelf op tijd bij school. De BSO kost ons voor die ene middag 160 euro, maar daarvan krijgen we 74 euro van de belasting terug (zelf betalen we dus 86 euro). Dus Patricia per saldo zullen we er op achteruit gaan, maar ik kan wel elke dag de kinderen zelf uit school halen (en dat vind ik ook wel wat waard :d) en ik moet sowieso terug naar die 24 uur dus dan verdeel ik het liever zo.

Arjan is weer een nachtje weg. Hij moest morgen in Duitsland zijn (tegen de Deense grens) dus is nu maar vast gegaan en blijft daar dan slapen. Jordi slaapt nu bij mij in bed. Hij slaapt normaal op zolder, maar daar was het net nog 34 graden!!

Ik ga weer!
Veel plezier Patricia! ga je alleen met Sanne? En hoe lang blijven jullie weg?
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 19-08-2012 22:43:03
O, het is wel een heel verhaal geworden zo
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 24-08-2012 15:16:29
hallo,
patricia jullie hebben nog lekker weer! in jullie vakantie.Was wel blij dat we niet gegaan waren hoor! lekker zwemmen en de bbq aan inderdaad ja met de schoonfamilie. een leuke zondag was het.

marielle, inderdaad is heel fijn als je zelf op school kan staan. wit je vantevoren dat je terug moest naar 24?


hier weinig nieuws eigenlijk. alles loopt goed druk met alle voorbereidingen van het voetbal seizoen. en met de sinterklaas en trouwdag natuurlijk.... lekker druk maar da doe ik zelf zeg ik maar.

groetjes

 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 26-08-2012 18:46:55
Hoiii,
Wilde via mijn telefoon reageren maar dat lukte op de een of andere manier niet
Dus dan maar via de comp.
We zijn weer thuis hoor! Gister thuis gekomen vanwege de regen. Mijn ouders stonden ook daar op de camping en daar onder de luifel hebben we ontbeten zaterdagochtend. De tent was te klein om met z`n vieren binnen te zitten. Met z`n vieren slapen ging net aan.
Eerst paar nachtjes alleen met Sanne, was erg gezellig. Tegelijk naar bed en lekker giechelen. Veel gefietst, naar de markt geweest, naar het strand enz. Was erg leuk.
Vrijdag kwam Martijn met de jongensen diebleven ook nog een nachtje (Martijn niet dan)
Zaterdagochtend nog gemozaïkt, daarna spullen opgeruimd en rond 5 uur naar huis.
Ook wel weer erg lekker om thuis te zijn en in mijn eigen bedje te slapen hoor. Daar sliep ik toch niet zo lekker. Nachtenwaren ook best fris.

Marielle, slim om je uren zo te verdelen. Lekker weer thuis als de kinderen uit school komen! Lekker warm bij Jordi op zolder

Maris, ben je nu al bezig met sinterklaas voorbereidingen????? En alles voor jullie trouwdag al geregeld?

Wij hebben lekker nog een weekje vakantie en dan begint het voor ons ook weer! Willen morgen de bijkeuken/schuur op gaan ruimen. Martijn gaat met de jongens nog naar het tikibad en verder nog geen plannen. O ja,vrijdag hebben de kinderen een nachtje logeren bij de sportvereniging. Gaanze ook allerlei leuke dingen doen en laat (of niet) slapen. Wordt zaterdag een rustige dag.......  Wij gaan lekker uit eten dan!

2de weekend van september hebben we weer een uitje. Is dan van de volleybal. Martijn moet het regelen dit jaar. We gaan naar Harlingen, slapen in een trekkershut en verder horen we het nog. Nu al weer zin in!

Nou dames, ik stop er weer mee. Hoop dat het volgende keer weer via de telefoon kan. Lekker makkelijk is dat!

Fijne zondagavond!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 27-08-2012 21:24:03
Patricia, klinkt er leuk het kamperen, zag ook je fb berichtjes voorbij komen. Gezellig hoor! En ook nog leuke plannen voor komende week. Leuk vooruitzicht een weekendje weg, hopelijk blijft het zo'n lekker weer als vandaag (hier tenminste) en ik ben ook een mooi-weer kampeerder hoor!

Maris, hoe ging de echo? Ik wist al een paar maanden dat ik terug moest naar 24 uur, maar ik vind het nog wel lekker, 6 uur werken per dag voelt zoveel korter dan 8 uur ha ha. Spannend hoor de bruiloft! Wanneer is DE dag ook alweer?

Zaterdag zijn we naar de dierentuin geweest. Mijn zus had familiedag van haar werk en mocht 1 volwassene en onbeperkt kindjes (uit de familie) meenemen, dus we zijn met Jordi en mijn 3 neefjes gegaan. Silke had een kinderfeestje en ging daar liever naartoe. Moet er wel bij zeggen dat we al 3x een jaarabonnement op Ouwehands Dierenpark hebben gehad, dus dat maakte de keuze voor haar om voor het feestje te kiezen makkelijker.

Zondag lekker niets gedaan, het weer was er ook naar. Regen.... gelukkig vandaag weer droog en lekker temperatuurtje.

Ik ga weer, mijn mannetje gezelschap houden op de bank voor de tv ha ha
(zit nu boven op de computer, tikt toch een stuk sneller dat op de I-pad vind ik altijd)

groetjes!

 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 05-09-2012 09:25:23
Joehoe! Waar zijn jullie?

Patricia, bij jullie ook weer naar school? En Nick naar de middelbare school? Lijkt me echt zo spannend en anders, maar ik begreep van facebook dat hij het wel erg leuk vond.
Nog een leuke laatste week vakantie gehad?

Maris, hoe is het bij jullie? Heeft Femke een leuke verjaardag gehad?

Zaterdag heb ik met Jordi, Silke en mijn zus de Airborne wandeltocht gelopen, dat wordt elk jaar georganiseerd in Oosterbeek waar in de 2e wereld oorlog de engelse en amerikaanse soldaten zijn geland. We hebben 10 km gelopen (met de wandeling van de parkeerplaats naar de start erbij 12 km) maar ik hoorde vandaag van een collega die het gemeten had met een programma op haar mobiel dat het bijna 14 km was.
Ik was in ieder geval wel trots op mijn kids, die het zonder te mopperen hebben uitgelopen. Vooral Silke was erg blij met haar medaille, die moest maandag natuurlijk mee naar school.

Gisteren hadden we informatieavond op school. Ze gebruiken best wel wat nieuwe methodes (godsdienst, aardrijkskunde, geschiedenis en een vernieuwde versie van de rekenmethode) dus er was een hoop te vertellen. Ik vond het wel grappig dat ze op een openbare school zitten, maar toch vanaf groep 6 godsdienst krijgen. Niet alleen over het christelijke geloof maar allerlei geloven.

doei doei (nog steeds geen zwaaiende smilie terug)
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 10-09-2012 21:01:29
hallo

wat een verhalen hebben jullie weer getypt. meeste heb ik gelezen op facebook.

we gaan 14 december trouwen word nu allemaal wel spannend hoor! En ook heel leuk nu de trouwdag vorm begint te krijgen!

 sinterklaas regelenvoor op het werk en voetball heeft meestal wel wat tijd nodig om alles biij elkaar te krijgen maar wel weer heel leuk ook,

mijn echo was ook goed alles zit dicht en zag er goed uit. het was alleen geen echo maar een escopie met vocht binnen in en een echoapparaat,maar alles was goed.


ik las net trouwens dat silke in een winning mood is kan je der niet een staadslot laten kopen!

ik stop weer en ga zo lekker slapen heb heel veel last van mn keel al drie weken balen hoor morgen ha bellen voor mij en femke die heeft oorpijn  maar geen koorts maar wil er even naar laten kijken.

groetjes mariska 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 12-09-2012 09:15:03
Ha ha ja dat is zo, de helft krijg je al mee via facebook

Maris, wel een goed idee van dat staatslot! Mooi dat de echo goed was. En ben je nog naar de huisarts geweest?

Patricia, weer helemaal gewend aan het school/werk leventje? En vindt Nick het nog steeds leuk op de middelbare?

Vanmiddag is er korfbaltoernooi van de scholen hier uit de omgeving. Het is een dorp verderop en vanaf groep 4 t/m 8. Jordi wilde niet meedoen (hij is niet zo sportief) maar Silke wel, dus nu ben ik maar meteen begeleider en chauffeur van haar groepje. Er doen totaal 500 kinderen mee!! Ik ben benieuwd.

Gaan jullie nog stemmen? Ik ben vanmorgen al geweest toen ik van school af kwam. Ik zou ook voor Arjan stemmen, maar hij was vergeten de volmacht in te vullen, dus nu moet hij vanavond zelf maar even gaan.

Ik ga maar weer aan de slag, vanmiddag komt er natuurlijk niets van. Het duurt van 13.00 tot 17.00 uur! Hopelijk blijft het droog!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 13-09-2012 10:36:51
Goeiemorgen!

Kan nog steeds niet via mijn telefoon reageren, heel irri. Heb de laptop niet meer zoveel aan dus schrijf ik ook wat minder.
Maar goed, ik ben er weer ff.

Marielle, natuurlijk hebben we gestemd! Ben benieuwd hoe het dit keer gaat lopen en of we over 2 jaar weer richting stembus mogen.
Nick vind het helemaal super, is alleen wel erg moe van het vroeg uit bed, ver fietsen en op donderdag en vrijdag laat thuis. Is dan pas rond kwart over 5 thuis. Dus maar ff eerder naar bed als normaal. Over 2 weken heeft hij kamp, ook al helemaal zin in.
Ben nog niet helemaal gewend hoor. Vind het opstaan best een crime.........en mis mijn zoon een beetje  Dinsdagochtend was hij al weg toen ik uit bed kwam en daarna moest ik werken (late dienst) hij ligt dan al in bed. Woensdagochtend was hij ook al weg (stapt om 7 uur op de fiets) dus ik zag hem pas gistermiddag om half 3. En vandaag is het weer zo en zie ik hem pas morgenmiddag rond half 6......... Heel vreemd is dat hoor.

Hoe was het toernooitje? Las dat de bal niet zo erg de korf in wilde.....haha!

Maris, mooi dat de echo helemaal goed was. Ben je al bij de HA geweest? En hoe is het met Femke haar oorpijn?

Afgelopen weekend hadden we een uitje met het heren volley team. Zaterdag om half 9 verzamelen en om 9 uur richting Harlingen. Daar eerst de spullen in de trekkershutten doen en toen richting rondvaartboot. Harlingen gezien vanaf het water met uitleg en heerlijke lunch. Daarna een rondwandeling met gids en terrasje. Toen even bij de camping terug om ons op te frissen voor het avondeten. Heerlijk was dat! Echt culinair hoogstandje! Daarna drank en spelletjes op de camping. Zondag eerst lekker ontbeten (het weer was super!!!) en vlotten bouwen. Alleen natte voeten gehaald  Daarna nog een partijtje grasvolley en toen inpakken, naar huis en chinees eten met de club. Erg goed geslaagd weekend!

Nou, genoeg leesvoer weer hè! Kan nu weer even duren voordat ik er ben. Veel werken en cursus tussendoor, ben 7 dagen bezet! Beetje veel maar soms moet je wat voor je werk over hebben

Fijn weekend alvast!!!!!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 13-09-2012 10:37:35
Hahaha, lekker kleurtje hè!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 16-09-2012 09:22:02
hallo,

Ik ben niet meer geweest naaar de ha. Mijn keelpijn is dan heel erg en dan weer niet net of er iets in mijn keel zit. ben ook soms heel benauwd. en als ik het zo om me heen hoor heeft iedereen erlast van. En femke's oorpijn is ook weer over


ÍK heb niet gestemd helemaal vergeten. slechte burger ben ik he. Maar dan mag ik natuurlijk ook niet zueren als ik het niet eens ben met het cabinet,  

marielle, wel leuk zo'n tournooi. hier doen ze altijd overal aan mee. Wel gezellig vind ik altijd.

patricia, jeetje een heel ander leven dus op zn middelbare school. wel erg dat je hem dan afentoe  dan gewoon een dag niet ziet. ik zou ze dan echt missen .  maar het hoort er bij he loslaten..............


Ik heb eigenlijk nieks te melden ..
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 19-09-2012 09:57:05
Goedemorgen!

Gisteren ben ik met 3 collega's in de Efteling geweest. Het was erg leuk! Veel kunnen doen, want we hoefden niet lang te wachten.(daarom gingen we ook op een dinsdag) Alleen bij de Vliegende Hollander stonden we een half uur in de rij.
Op de terugweg nog lekker bij de Mc Donalds gegeten.
En nu op naar het volgende uitje.  Een collega neemt ons komende zondag mee naar Artis, dit is wel met de kinderen. Kwam toevallig zo uit dat het dichtbij elkaar is. (qua datum dan)

Pfff, ik heb keelpijn en ben verkouden en ben hartstikke duf. Arjan heeft mij denk ik aangestoken, hij is ook al vanaf zondag verkouden. Nou ja zal wel weer over gaan. Vanmiddag moet Silke naar de tandarts. Nog 1 kies sealen en tandplak weghalen. Voor de rest geen plannen voor vandaag, behalve sporten vanavond als ik er tenminste puf voor heb!

Patricia, oh, dat is wennen dat je Nick soms een paar dagen niet ziet! Leuk het uitje van de volleybal! Doen jullie elk jaar toch? Jullie hadden wel prachtig weer! Ik kon je roze letters bijna niet lezen op de Ipad, op de computer wel beter. Korfbaltoernooi was inderdaad leuk, ze speelden best goed, maar hadden toch 4 x verloren en 1x gewonnen. Elke keer ging de bal mis ha ha

Maris, gelukkig is Femke's oorpijn weer over, maar dat van jou klinkt nog niet zo best. Hopelijk knapt het snel op.

Ik ga even kadootjes kopen voor de leidsters van de BSO, volgende week zijn ze voor het laatst (Jordi en Silke dan, niet de leidsters) en ik wilde ze een bedankje geven. Jordi heeft ze toch 5 jaar gehad als leidster en Silke ruim 3 jaar. De kindjes krijgen een zakje chips.
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 19-09-2012 20:53:37
hallo

ben ik weer  s

marielle, hier heerst echt keelontsteking en langdurige klachten dus daar ga ik maar vanuit dat ik dat ook heb,
maak me niet zo druk het ik ben er niet heel ziek bij dat scheelt ook he.

Wat goed van silke dat ze een keer gewonnen hadden. en het belangrijkste is dat ze lol hebben tog!

Wat leuk naar de efteling heerlijk als je zo kan doorlopen. en dan nog artis in verschiet gezellig.


wij hebben zaterdag omidag dan neemt mijn oma al haar kinderen en (achter)kleinkinderen een dagje mee we gaan naar warner bross, Ik heb er weer zin in, lekker in achtabanen en de kids worden wel vermaakt door mijn tantes en ooms en nichtjes haha, mijn broer en ik hebben alleen nog kinderen en mijn brioer alleen jop van twee. mijn oudste nicht na mij is manon en is 21 scheelt dus 10 jaar met mij.Wel gezellig om ze dan zo met mijn kinderen bezig te zien wat ik ook altijd met hun deed. mijn neefje vn 14 (is ook de jongste) is helemaal weg van stijn en anders om ook.

verder weinig te melden druk met voorbereiding van de bruilfot en werken.

doei en tot snel maris

 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 21-09-2012 11:22:57

Maris, gelukkig ben je er niet ziek van! Heerst er zoveel bij jullie? Ik heb er hier niet veel van gehoord, alleen bij ons in huis ha ha.
Veel plezier morgen bij omidag in Warner Bross!!

Patricia, hoe is het bij jullie?

Ik ben sinds gisteren ziek thuis. Was woensdag al verkouden, maar gisteren helemaal, ik wist niet dat een mens zoveel kon niezen!  De zakdoeken waren niet aan te slepen, ook hoofdpijn van het vele snuiten, hoesten en niezen dus ik heb me maar ziek gemeld (was 2 jaar geleden, toen mijn verstandskiezen getrokken waren). Vanmorgen werd ik weer wakker met hoofdpijn, maar heb net nog in bed gelegen en nu gaat het wel weer. Ben dus nog maar wel een dagje thuisgebleven van het werk. Wel handig dan dat de kids wat groter zijn, ze kunnen zelf naar school en weer naar huis.

 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 21-09-2012 15:04:29
hallo,

mireille, ja het heerst hier echt de keelontsteking, Bijna heel ottersum heeft of had er last van.
Dat is wel fijn als je ze wat groter hebt. dan kunnen ze inderdaad lekker alleen naar school.
hier moet ik nog wel een paar jaar op en neer hahaha,

Goed uitzieken he! voordat je weer begint met werken. klinkt als een goede griep die je hebt.

groetjes mariska.
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 22-09-2012 16:51:35
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 22-09-2012 16:52:48
:cheer-)
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende


Reageren op juni juli mama's van 2005
Naam
Bericht