Menu
 

Topic:

juni juli mama's van 2005

Marismvstijnsamfemke  schreef op: 27-01-2012 15:18:05
hopelijk kunnen ook deze dames de weg naar hier vinden! zou het jammer vinden als het na 6 jaar verwatert.

en nieuwe dames altijd welkom he!!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 27-05-2012 21:07:08
Joehoe!!!

Wat een rust hier!
Hoe is het bij jullie? Hier zijn ze deze week weer vrij van school. Dus weer lekker rustig aan.
Marielle, hier maken ze tot en met groep 8 kadootjes hoor .
Nick heeft het super gehad op kamp. De andere 2 ook een leuke huttebouw. Sanne had twee uurtjes geslapen s' nachts. Met Luuk lekker marsmellows geroosterd. Die vonden we nog te klein.

Wij krijgen volgende week een puppie! Voel me net zwanger, hihi. Best spannend allemaal hoor. Gister spullen gekocht, kussen, riem, halsband, speeltje enz. Bench krijgen we van collega.
De foto heeft al op fb gestaan dus jullie hebben haar vast al wel gezien. Ze heet Daisy!

Verder geen nieuwtjes hoor. Genieten van het lekkere weer en tussendoor nog een beetje werken.

Fijne pinkster verder!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 01-06-2012 19:55:18
Wat is het toch rustig hier. Kunnen jullie het niet meer vinden?
Vandaag taart voor Luuk gebakken. Die is maandag jarig. 7 alweer, wat gaat het toch hard!
Martijn is nu samen met hem een nieuwe cross fiets aan het uitzoeken.
Morgen ons nieuwe puppykind ophalen. Alles is gereed voor haar komst. Eten in huis, beloningskoekjes, bench, kluifjes enz.
Morgenavond werken en zondag visite van mijn ouders. Maandag verjaardag vieren en vanaf dinsdag weer aan de wandel voor de avond 4 daagse!

Woensdag waren we naar walibi geweest. Dit omdat dat voorlopig niet meer gaat met een pup in huis. Kinderen hebben genoten van alle 8 banen (wij ook ) Luuk mocht er in 2 niet, dat vond ie wel jammer. Maar alle andere wel gelukkig! Daarna ergens een zak patat gehaald en dat opgegeten aan het IJsselmeer. Heerlijke dag dus!

Ik hoop dat jullie ook weer snel langskomen hoor!

Doeiiiii
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 05-06-2012 21:05:43
hoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sorry e laptop word vaker in beslag genomen door stijn en savonds door denny :d

hoe was de verjaardag van luuk! 7 akweer wat gaat het hard he! hoest met de babypub?
en wat leuk walibi en wat jammmer als ze in twee banen niet mochten. maar gelukkig was het tog een leuke dag,

hier druk met feestjes stijn heeft morgen zijn kinderfeestje en smorgens ben ik in sams klas voor de juffendag, leuk leuk!
dan nog volgende week in stijns kalss en nog even helpen met poetsen en dan is het alweer sams feestje! dus lekker druk druk druk druk maar dat doe ik zelf.

verder weinig nieuws, stijn gaat gewoon goed.
sam doet het goed op school met extra hulp! heeft de laatste paar dagen veel hoofdpijn gehad.
femke, is een echte meid met een eige willetje en die dramt ze echt door. maar daar integen kan ze ook heel lief en behulpbaar zijn. laatst was ze ziek en dan is ze gelijk goed ziek is het een hoopje ellende, maar ook daar merken we niks meer van.

verder gaat alles goed en ook met denny en mij heb de jurk al voor dec en het begint nu langzaam een beetje vorm te krijgen de dag heerlijk gewoon. hopelijk kunnen we ook alles betalen wat we willen hahaha maar dat komt goed hoop ik!

groetjes mariska
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 05-06-2012 21:18:03
ik lees net dat jullie wouden weten hoed e sterilisatie was gegaan!

heel goed heb er echt niks van gevoeld als een beetje buikpijn tijdens de ingreep vond het mee vallen (leuk is anders) had allemaal horror verhalen gelezen op internet dus had erger verwacht. En had pillen voor voor de behandeling en na de behandeling mocht ik het innemen. toen ik thuis was er een ingenomen om de pijn voor te zijn maar had eigenlijk nergens last van alleen een opgeblazen buik. Dus een aanrader deze methode hij heet essure.

en denny had een botje in de duim gebroken met voetballen.
ik zeg maar zoo we hebben bijna een eige parkeerplaats.

sams hoofdpijn gaat op en af nu weer meer als vorige maand. over twee weken krijgen we controle nog een keer. om te kijken of het lukt zoals we het doen met aspro en als hij misselijk erbij is dan ook een pilletje. tot nu toe zijn de aspro's voldoende. (maar dan wel twee )
nou zijn jullie echt weer op de hoogte haha
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 06-06-2012 10:32:20
Gefeliciteerd nog met jullie grote jongens!!!
7 jaar alweer! Wat gaat het hard he? Silke is morgen aan de beurt!

Maris, ik hoop echt dat het zo droog wordt! (of is het bij jullie al droog?) Jullie gaan midgetgolven toch met Stijns feestje? Gezellig al die juffenverjaardagen. Het schiet al echt op he, het schooljaar. Hier krijgen ze 29 juni al vakantie! Spannend de voorbereidingen van jullie huwelijk! En laat die eigen parkeerplaats bij de huisarts voorlopig maar even leeg

Patricia, Luuk ook een leuke verjaardag gehad? En hoe is het met Daisy? Nog gebroken nachten of slaapt ze al door? Lekker zeg dat ze bij jullie vorige week vrij waren. Ik zag de foto's van Walibi erg leuk! Hebben jullie weer laat zomervakantie? Hoop voor jou ook dat het droog wordt met de avondvierdaagse in het vooruitzicht vanavond.

Silke heeft ook al wat feestjes gehad. Het kinderfeestje was erg geslaagd! Bijna iedereen kwam verkleed als prinses of prins en de vrouw van het kasteel (hofdame) deed het echt erg leuk, ze waren helemaal onder de indruk. Als afsluiting kregen ze een oorkonde, omdat ze een echte prins of prinses waren. Er is een heel mooi park bij het kasteel en het was zaterdag prachtig weer, dus daar konden ze ook nog even spelen. Daarna thuis nog frietjes gegeten.

Zondag gevierd voor familie en vrienden. Helaas nu niet buiten kunnen zitten, het leek wel herfst! Ze is echt verwend en het was erg gezellig! Gisteren getrakteert bij de BSO en morgen nog op school en bij de gym en dan is het echt genoeg

En dan vrijdag op naar Disneyland!!!! Hoop wel dat het beter weer is dan nu. De voorspellingen zijn voor vrijdag en zaterdag goed en zondag en maandag een stuk minder. Maar we zullen wel zien. Heb er erg veel zin in, ik hoor alleen maar leuke verhalen, dus dat gaat vast goedkomen! Jordi en Silke hebben 2 dagen vrij gekregen van school, omdat wij 12,5 jaar getrouwd zijn.

Ga nog even naar de bieb! Jordi had trouwens maandag zijn eerste spreekbeurt. Hij heeft het over de brandweer gedaan. Mijn vader heeft 30 jaar bij de brandweer gezeten en hij is met opa daar naar toe gegaan om te kijken en foto's te maken voor zijn spreekbeurt. Het was erg goed gegaan en hij had een zeer goed gekregen (bij ons krijgen ze geen cijfers)

Ga nu echt!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 07-06-2012 15:56:14
hey

marielle, proficait met je meisje! heerlijk verwend dus door de famlie?
en een zeer goed is echt goed maar hij had dan ook grondig onderzoek gedaan met opa,

wij zijn maar niet wezen midget golfen we zijn gaan bowlen was ook leuk en toen bij de friettent waar ik werk wezen eten mmmmmmmmmmm altijd lekker.

ga zo met sam even naar de sport en speelstraat stijn is daar met een paar vriendjes voetballen en sam wilt ook graag gaan. kan ik gelijk femke halen op kdv. ben er weer vantussen. doei doei
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 08-06-2012 14:05:37
Daar ben ik ook weer ff.

Maris, bowlen is ook leuk inderdaad! En lekker frietjes eten, jummie!
Wat vervelend dat het met de hoofdpijn van Sam niet zo lekker gaat. Succes over 2 weekjes weer!
Alleen Luuk mocht in 2 achtbanen niet omdat hij nog geen 1,30mtr was.

Marielle, klinkt superleuk het feestje van Silke!! En ook goedverwend op haar verjaardag dus!
En mooi "cijfer" voor Jordy zeg! Hij heeft heel goed opgelet en geluisterd naar opa tijdens de uitleg dus!
Heel veel plezier in Disney!!! Maar ik denk dat dat wel goed gaat komen!
En jullie gefeliciteerd met 12,5 jaar getrouwd zijn!

Luuk heeft een geweldige verjaardag gehad. Lekker verwent. Ging woensdag ook met papa naar de bart smit. Hij wilde graag een ds maar het is een psp geworden.

Met Daisy gaat het heel goed. Ze is al aardig gewend zo bij ons. Piept niet meer zo erg alsze de bench in moet en ook de nachten gaan steeds beter. Ze kwam vanmorgen pas om half 5 (vanaf half 11 gisteravond!!) Daarna helaas wel al weer om 6 uur omdat ze eten wilde. Maar dat gaan we maar even verlengen naar wat later op de dag! Uur of 8 ofzo Zaterdag de eerste cursus met onze dame, ik ben benieuwd!

Ook onze laatste wandelavond vandaag. Weer gezellig ontvangst op het schoolplein vanavond!
Luuk had gister trouwens een proefles toeteren (fanfare) Hij vond het helemaal geweldig en heeft zelfs een toeter mee naar huis. Had vanmorgen om half 8 al een concert Nog 3 lessen te gaan en dan maar kijken of hij verder wil.

Weekend weer werken, 3 van de 4........pffffffff. Maar wel bijna op de helft!

Doeiiiiii
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 11-06-2012 20:31:42
hallo

patricia, wij hebben volgende week hier de vierdaagse heb er nu al zin in not!!!!!!!!!! maar inderdaad de intocht hier is altijd weer een feestje!
en een hoop snoep hahahaha

en wat fijn dat daisy het zo goed doet altijd leuk een pup


en dat hoofdpijn zijn we ondertussen wel gewend gewoon een dagje rust en meneer kan de wereld weer aan.

marielle hoe was disney!! we willen wel de verhalen hoor!!!

hier weinig nieuws vandaag weer school en dan bijna weer deelexames en dan heerlijk vakantie van school! en ook hier al de 29e! ben er zo aan toe! wijzelf hebben lekker over vijf weken vakantie, eerst nog maar eens een paar keer op school helpen

ben er weer vantussen doei doei
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 13-06-2012 15:14:51
Dag dames!

Hoe is het met jullie?

Patricia, hoe is het met Daisy? Nog steeds vroeg wakker las ik vanmorgen , moet je er dan ook meteen met haar uit? En de vierdaagse uitgelopen? Wat leuk de muzieklessen van Luuk zeg!

Maris, en jij lekker aan de wandel deze week? Ik kom er toch het beste vanaf dit jaar (helemaal geen avondvierdaagse namelijk) ze wilden allebei niet meedoen en het begint bij ons ook al zo vroeg. Succes vast met je examens.

Disneyland was fantastisch! Wel erg druk en lange wachttijden, maar dat mocht de pret niet drukken. (in het weekend had ik het wel verwacht, maar ook maandag was het nog erg druk) Op de heenweg hadden we ook best veel file (ongeluk gebeurd) maar we waren er toch om 12 uur en mochten meteen het park in. Zaterdag hadden we mooi weer en waren we er al om half 9. Het park gaat om 10 uur open, maar als gast van één van de Disney hotels mag je er 2 uur eerder in, dat scheelde een hoop wachttijd, hoewel er maar een paar attracties open waren. 's middags weer even naar de stacaravan voor een dutje voor Silke (en papa) en toen 's avonds nog een keer naar Disneyland voor de parade en 's avonds om 23.00 uur nog de Dreams show (vuurwerk) erg mooi allemaal.
We hadden entreekaartjes voor 4 dagen, dus hebben veel kunnen zien, maar helaas door de lange wachttijden niet alles kunnen doen (toch wel aardig wat hoor).
Silke vond vooral de achtbaan leuk (ze mocht er ook maar in 2, voor de andere was ze te klein) en allebei vonden ze een wildwaterbaan van Pirates of the Caribbean erg leuk.
Kortom een erg geslaagd lang weekend!

Pffff, nu moeten we wel weer erg lang wachten op de volgende vakantie, namelijk 2,5 week! Dan hebben ze hier al vakantie en vertrekken we meteen de 1e dag naar Italië!

Vandaag waren de kids weer vrij i.v.m. studiedag en morgen krijgen ze hier het rapport! Ik ben benieuwd!

Ga weer!
xx Mariëlle

p.s. ik ben waarschijnlijk de enige hier die vanavond geen voetbal gaat kijken, maar veel plezier jullie! Hopelijk winnen ze nu wel!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 19-06-2012 21:32:06
hallo

Wel lekker druk gehad dus in disney. Het leest als een geslaagde vakantie.
en inderdaad nog twee en halfe week en ze hebben al weer vakantie, Wij gaan over vier weken schiet ook al op he!


gaat veel te snel zn school jaar bha, Ken net de namen van alle kinderen hahaha.

hier hadden ze mooie raporten, sam was goed vooruit gegaan en heeft het goed op school. met de extra uitleg gaat hij goed vooruit. Hij krijgd wel logepodie volgend jaar. Niet voor het snappen van woorden en zijn woorden schat maar voor het uitspreken, Als het hem helpt waarom niet tog?

Stijn gaat over naar groep 4, Alleen de klas is uit elkaar gehaald. Hij had vijf echte vriendjes (een hecht clubje van 4 jongens en een meid) eentje doet drie nog eens over. en de jongens zijn uit elkaar gehaald. twee in groep 4 en twee in 4/5 waar stijn ook in komt. Stijn vind het zelf helemaal een leuke klas ookal gaat er maar een vriendje mee. hijzelf zecht maar ik ken de rest wel hoor mam. HEel fijn dat hij er zo over denkt. dan maakt deze mama zich niet druk.


moesten vandaag naar zh voor sams hoofdpijn. is de dokter ziek hahaha nu mogen we in juli.

stijns zn reactie die dockter weet tog wel hoe hij beter moet worden!

groetjes met maris
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 20-06-2012 14:56:13
haha was ik gisteren niet ingelogd!
blond geweest he kan ik ook niks aan doen.
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 24-06-2012 11:07:33
He meiden!

Maris, gaat snel he zo'n schooljaar! En onze 2005 kids alweer naar groep 4. En Jordi naar groep 6! Nog 3 jaartjes en dan naar de middelbare school Jammer dat ze het vriendengroepje van Stijn uit elkaar gehaald hebben, maar gelukkig vindt hij het zelf niet zo erg! Waar gaan jullie heen op vakantie?

Patricia, weer kermisweekend bij jullie? Zag zoiets voorbij komen op fb. Bij jullie hebben ze laat vakantie he? Zitten ze hier al weer lang en breed op school en dan hebben jullie nog. Ik vond dat wel fijn toen ze dat bij ons hadden.

Jordi en Silke zijn logeren bij opa en oma. Wij hadden gisteren een feest van een oom en tante van mij die allebei 65 jaar werden en begin volgend jaar 25 jaar getrouwd zijn, dus een combifeestje . Was leuk om alle familie weer een keer te zien en het was erg gezellig. Zometeen gaan we ze weer ophalen.

Morgen hebben ze juffen en meestersdag. Dan vieren ze de verjaardagen van alle leerkrachten in één keer. En op het eind gaan ze met z'n allen pannenkoeken eten.

Het is echt prachtig weer in Italië! Voor de plaats waar wij naartoe gaan volgende week geven ze temperaturen op tussen de 33 en 36 graden
Wel een beetje te heet, maar ik zal niet klagen

Ga maar eens douchen!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 26-06-2012 21:23:00
hallo

hier een laatste weekje school!!!!!!!!!!!!!!!!! heerlijk ik heb al vakantie tot september! alleen op het werk niet das dan wel weer jammer hahaha

verder druk met de voorbereiding van sams feest morgen! had een resept voor goed bellenblaas met suiker behangplaksel en dreft. en die moet de heledag staan. verder gaan we kleuren en spelen spelen spelen. meschien nog zwemmen met dit mooie weer.

verder dus weinig te melden.en wat een weertje he in italie! gaan julie gelijk marielle.

doei en tot snel
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 26-06-2012 21:40:40
Ja wij gaan zaterdag weg voor 1 week, komen dan weer terug en vertrekken dan weer op 20 juli voor 2,5 week. Wel erg he? Maar wel erg leuk ha ha

Maar waar gaan jullie nou heen Maris?
Veel plezier vast met het feestje van Sam, het wordt morgen volgens mij wel mooi weer! Jammer he niet zo'n lange vakantie van het werk :d, maar wel even lekker dat je geen school hebt.

Morgen nog een dagje werken en dan lekker 1,5 week vrij!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 29-06-2012 09:09:46
Kom me even afmelden voor een weekje. Ik weet niet of we internet hebben/nemen op de camping en de vorige keer was hij heel traag (en misschien heb ik ook wel gewoon geen zin ) Vannacht vertrekken wij om hopelijk zonder (al te veel) file aan te komen. Ben al bezig met inpakken, is maar een weekje dus niet zo veel nodig en ga zo nog even boodschappen doen.

Gisteren hadden ze als afsluiting vossenjacht met school en toen om 12 uur vakantie! 's Avonds wilde ik met Jordi en Silke naar de Mc Donalds en vroeg of Silke's vriendje mee wilde en uiteindelijk zijn zijn moeder en broertje en nog een vriendje ook meegeweest. (allebei onze mannen waren toevallig gisterenavond weg en aten niet thuis) Was erg gezellig en de kids hebben zich goed vermaakt, we hebben er best een tijd gezeten. :d

Nou jullie zien me wel weer een keer verschijnen!!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 29-06-2012 15:44:49
Marielle, heel veel plezier!!!!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 29-06-2012 22:04:51
mareille heel veel plezier en lekker hoor twee keer!!

wij gaan naar het garda meer lekker al drie keer geweest de eerste keer was 8 jaar terug. wel elke keer andere plek.!

groetjes maris
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 03-07-2012 11:49:45
Dag dames!

Toch even een berichtje van de camping, waar ze WIFI hebben! Het is hier erg warm, temperaturen rond de 35 graden, maar vandaag wel een lekker windje van zee. We zijn veel aan het zwembad te vinden, Silke gaat 's morgens naar de kidsclub en ze zijn nu aan het oefenen voor de kidsshow van vanavond, ik ben benieuwd, volgens mij wordt het iets met Disney. Morgen gaan ze allebei naar de pizzaparty, pizza eten met allemaal kinderen van de camping. We zijn alleen de camping nog maar af geweest om boodschappen te doen, verder lekker niets.... (er is ook niet veel in de omgeving, maar dat wisten we vantevoren) Kortom het is heerlijk hier!!

Maris, waar gaan jullie precies heen en wanneer? Wij gaan 20 juli naar Cisano (tussen Bardolino en Lasize), zou wel toevallig zijn als het dezelfde periode zou zijn.

Patricia, dank je! Hoe is het met het hondje? Lukt de opvoeding een beetje?

Ik ga weer!
ciao ciao
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 04-07-2012 09:51:39
hey wij gaan ook die periode de 20e (is tog vierdaagse vrijdag?) vertrekken we. we zitten deze keer bij serimione. het schiereilandje,


maar jullie genieten lekker heerlijk he als de kids zig vermaken vermaken papa en mama zig ook wel!!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 09-07-2012 21:26:13
Dag dames, daar was ik weer...

We hebben een lekkere week gehad, het weer was lekker warm en we hebben heel veel gezwommen (ook in de zee) en verder niet veel gedaan. Lekker uitgerust dus! Silke's optreden van de kidsclub was erg leuk en ik vond het knap dat ze zo tussen al die (vreemde) kinderen op het podium ging staan. Ze deed mee aan een dansje van de kleine zeemeermin en verder nog een paar kleine toneelstukjes (zonder tekst...) Verder 2x pizza gegeten en lekker veel Italiaanse ijsjes Mmmhh!

Gisteren weer meteen van dat Hollandse weer hier (heel veel regen) dus dat is wel jammer (zaterdag was het wel erg mooi trouwens)

Maris, leuk Sirmione! Dan komen we elkaar vast niet tegen, is nog wel een eindje van waar wij zitten. Wij gaan ook de 20e.

Patricia, wat had je nu eigenlijk gewonnen? Zag vanalles voorbij komen op facebook. Een concert ofzo? Leuk de eindmusical van Nick, nu zijn het echt de laatste weekjes voor hem op de basisschool!

Jordi en Silke zijn nu logeren bij mijn schoonouders. Morgen na het werk haal ik ze weer op. Woensdag gaan ze dan logeren bij mijn ouders tot vrijdag. Een echte logeerweek dus. Donderdagavond ga ik dan uit eten met 3 collega's in Arnhem.

Ga weer!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 10-07-2012 10:07:50
hallo

ben echt dat weer hier weer beu hoor!
vind er niks aan! hopelijk klaart het snel op en kunnen we weer naar buiten.

marielle, wat gezellig die vakantrie van piza en ijsjes hahaha nog even en mag je weer! meschien kijken we elkaar wel aan van die ken ik maar...................... wie is het ook al weer .

nog drie dagen werken do vrij en zo en dan heb ik lekker vakantie! zo zin in.

patricia, jullie nog een week hierna tog en dan hebben jullie ook vakantie tog? man dan zijn wij al op de helft

tot snel maris.
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 11-07-2012 08:30:30
Niks aan het dat weer! Gisterenavond stortregende het hier echt, toen zeiden wij nog tegen elkaar dat het echt geen weer voor juli was!

Maris, zou maar zo kunnen dat we elkaar toch tegen het lijf lopen. Zou wel grappig zijn. Maar wij zijn er maar 5 dagen en gaan dan door naar de volgende camping in de buurt van Rome. Mijn zwager, schoonzusje en nichtje zitten ook een paar dagen op dezelfde camping bij het Gardameer, maar zij blijven langer. Lekker aftellen voor je vakantie!!!

Jordi en Silke hadden een leuke logeerpartij gehad bij de ene opa en oma, vandaag breng ik ze naar mijn ouders. Mijn drie neefjes blijven vannacht ook slapen dus dat wordt een gezellige (en drukke!!) boel

(mis wel de zwaai smilies van bb )
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 12-07-2012 11:27:56
Hoii,

Marielle, heerlijk weekje vakantie gehad zo te lezen! En ook stralend weer!! Had je niet een beetje mee terug kunnen nemen voor ons? Die ijsjes en pizza`s klinken ook goed, jummie! Hoe is de rust in huis? Wel een gezellige boel met 3 neefjes erbij. Bleven die maar 1 nachtje of ook tot vrijdag?
Ik had een huiskamerconcert gewonnen van Niels Geusebroek (zanger van de band Silkstone en hij heeft meegedaan met the voice of holland, heeft de halve finale gehaald) Was wel heel bijzonder hoor!En wat een stem heeft die gast zeg!

Maris, jullie ook bijna op vakantie! Hoe lang gaan jullie? Lekker hoor, hoop dat jullie ook zulk prachtig weer hebben!

Wij moeten inderdaad nog een weekje naar school. Dan nog 3 weken werken en dan hebben wij ook vakantie. Gaan alleen niet weg ivm Daisy. Misschien paar nachtjes maar verder niet. Ga nog wel met Sanne een weekend kamperen voor haar rapport. En als het weer mooi is laat ik de tent de rest van die week staan om met alle kinderen nog heen te gaan. Martijn slaapt liever in zijn eigen bedje maar komt dan gewoon daar eten en genieten en gaat dan s`avonds weer naar huis.
Nick zijn musical was super! ERg genoten. Nu heeft hij nog allerlei feestjes en doen ze op school niks meer behalve leraren pesten Dinsdag is er nog een teaparty en mogen alle schoolverlaters door de ereboog lopen. Dan is het voor hun klaar. Volgende week vrijdag nog vossejacht met pannekoeken eten en dan is het voor ons ook eindelijk vakantie!
Hoop wel dat het weer ooit nog eens beter wordt!!!!!!!! Hier komt het weer met bakken uit de hemel, putten kunnen het zelfs niet aan!

Ik ga alvast tafel dekken voor als ze zo thuis komen.
Doeiii
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 13-07-2012 11:50:01
hallo

dames slecht nieuws we hebben dit weer og een week!!! halve wegen loopt weld de tempratuur op maar daat is alles mee gezecht.

wij gaan volgende week vrijdag en dan 10 dagen!!
we gaan eerst genieten van de nijmeegse vierdaagse. Als het droog is anders heb ik ook geen zin

Moet vanaaf nog een sluit en dan jaja zondag nog spits van 4 tot 8 uur! en dan vakantie!!! echt aan het aftellen hoor maar komt helemaal goed hier!


mariellle zijn ze een beetje lief bij opa en oma wel gezellig met de neefjes ook.

patricia, gaaf een huisconcert laggen man. en lekker aan het aftellen voor de kids :d schiet al op he!

hier eigenlijk weinig nieuws sam hoeft voor zijn eigen niet terug voor hoofdpijn! heerlijk alleen in de gaten houden maar zolang het met aspro te doen is is het goed zo!
en femke hoeft niet meer langs hem met haar hartje gaat alleen nog maar naar de cardio! dus ik heb dr dekkers de hand geschud en bedankt! hopelijk zie ik hem ook verlopig niet hahahaha

ben er van tussen.....

oja moet volgend schooljaar sam testen op adhd van dr dekkers. hij vond het nodig, ik zie het niet zo zitten maar doe het tog maar.

doei
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 15-07-2012 09:16:11
Goedemorgen!

Patricia, nu je het zegt ken ik die naam Niels wel van de Voice of Holland, maar had de link niet echt gelegd , maar een huiskamerconcert was het dan echt bij jouw in de huiskamer (of vraag ik nu iets heel doms?) of in een klein zaaltje?
Grappig dat Nick alleen nog maar leraren gaat pesten, en ja die high tea dan nog, klinkt trouwens erg leuk en dan zit het er echt op!

Maris, laatste dagje werken vandaag
en dan lekker VAKANTIE!!! Waar ga je kijken naar de Vierdaagse? De 50 km komt ook bij jullie toch? Ik was vorig jaar in Elst gaan kijken op dinsdag, maar nu ben ik ook al woensdag t/m vrijdag vrij dus de dinsdag er ook nog bij gaat niet lukken. (ben ook al 3,5 week vrij daarna dus dat is wel genoeg ) Mijn zus loopt ook weer mee en komt bij ons logeren.
Fijn dat Sam en Femke niet meer terughoeven naar de dokter, kun je jullie abonnement opzeggen , heb je zelf helemaal geen vermoeden van ADHD? Wel apart dan dat de dokter hem wil laten testen.

De logeerpartij was erg leuk. De neefjes waren maar 1 nachtje gebleven, mijn moeder wilde eerst ook 2 nachtjes, maar dat was toch te druk. Jordi en Silke waren allebei total-loss toen we ze vrijdag kwamen halen. Jordi had ook hoofdpijn, maar een nachtje goed slapen heeft wonderen gedaan!

Ik moet vandaag flink aan het schoonmaken, vorige week weinig gedaan en mijn zus komt hier dus logeren en dan moet het natuurlijk wel netjes zijn. Eerst maar eens ontbijten!

Ga weer!
groetjes!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 16-07-2012 09:49:32
hallo

marielle, zieleg dat jordi hoofdpijn heeft gehad. Hier met sam dus geregeld ook vooral na slechtte nachten!
maar ze hebben het leuk gehad en oma en opa ook! die zouden wel lekker geslapen hebben en dag erna :d.

ik heb er nooit over nagedacht bij sam. als ik aan kinderren denk met adhd dan denk ik aan kinderen die niet luisteren. altijd stuiteren . En dat zie ik dus niet bij sam. Maar nu ben ik gaan nalezen en ja sam is snel afglijd. kan niet echt stil zitten. is wel iets drukker als normale kinderen. ik kan soms niet peilen waarom hiji iets doet. Kom soms niet aan bij hem als ik hem straf.
maar zag dat meer omdat het een kind is! niet omdat hij meschien adhd zou kunnen hebben. Maar als een arts het denkt te zien ga je wel nadenken... we zien wel als de juffen zeggen nee hoe kom je erbij scheelt het een hoop testen. En als de juffen zeggen ja we wisten het ook niet zeker ......... Zou dat ook een verklaring kunnen zijn van zijn hoofdpijn.

maar we gaan eerst vakantie vieren en lekker genieten!
wij gaan een keer hier in ottersum kijken donderdag. Dinsdag weten we nog niet. woensdag ergens in nijmegen en savonds naar cuijk vuurwerk. donderdag ottersum en cuijk betonbrug. en vrijdag voor de tv haha moet ook nog pakken voor de vakantie hahaha
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 16-07-2012 18:46:37
Hee Dames,

Maris, lekker vakantie!!!!!! Heerlijk hoor! Wanneer gaan jullie? Ben benieuwd wat er uit de testen komt. Toch wel spannend. Maar zou inderdaad de hoofdpijn misschien wel verklaren. Leuk weer de 4 daagse, geniet ervan!

Marielle, wat een leuk welkomsbord voor je zus! Wens haar maar weer succes!
Arme opa en oma met zoveel kinderen. Ook zij waren wel afgemat denk ik, haha.
Het concert was niet bij mij in de woonkamer maar wel bij iemand anders. Maar echt in een woonkamer dus. Er waren ongeveer 50 man.

Morgen de teaparty op school. Woensdag met Nick naarde tandarts. Kiezen laten trekken om ruimte te maken voor zijn andere tanden en kiezen. Zal niet zo' n fijne dag voor hem zijn. Vrijdag hopen op mooi weer voor de vossejacht en dan voor de kinderen ook eindelijk vakantie.
Ga nog ff spelletje wordfeuten met schoonzus!

Doeiii
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marismvstijnsamfemke  schreef op: 18-07-2012 10:18:45
hallo

patricia,e n gewonnen van je schoonzus. met word freud.
nog maar een weekje en dan ook lekker vakntie! lekker hoor.
wij gaan vrijdag.

ik heb nu mijn eiegen mini laptop hij is heeeeel klein. maar wel grappig hihi.

verder eigenlijk weinig nieuws verder, alles gaat gewoon zijn gangetje.

meschien nog tot van de week.
groetjes mariska.
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Marielle77  schreef op: 18-07-2012 13:37:40
Pisia, arme opa en oma?? Ze hebben ze zelf allemaal uitgenodigd, dus dan is het hun eigen schuld ha ha , mijn moeder zei zelf trouwens dat het helemaal niet vermoeiend was geweest, maar juist erg gezellig :d Hoe was de teaparty van Nick? Tja ik ben niet zo snel met een woordje leggen bij wordfeud, neem er de tijd meestal niet voor . Sterkte voor Nick met het trekken van de kiezen en de tijd daarna!

Maris, lekker vakantie! Leuk een mini-laptop! En nu bij de vierdaagse aan het kijken? Vanmorgen zat Silke op TV Gelderland naar de Vierdaagsewebcam te kijken en toen vroeg ze wanneer komt Hanneke (mijn zus) nou? Ze heeft nog niet echt benul ervan hoeveel 40000 mensen zijn , trouwens toen ik mijn zus een FB berichtje stuurde bleek dat ze er al voorbij was. Veel plezier met het vuurwerk vanavond!

Jordi neemt zijn taak als hotelmanager (voor mijn zus dan) erg serieus. Hij heeft vanmorgen eerst geveegd met een speelgoedbezem en daar gestofzuigd (helaas deed hij de rest van het huis niet...) en hij heeft zelfs de krant van vandaag op haar kamer gelegd

Nu is hij spelen bij een vriendje en zijn zusje is een vriendinnetje van Silke dus die is nu hier aan het spelen. We gaan zo even naar de speeltuin denk ik. Een dorp verderop hebben ze een molen, waar een restaurant inzit, met een grote speeltuin ernaast. Vandaag eindelijk een keer droog. (ik zal het niet te hard zeggen, straks begint het weer met regenen)

groetjes!
 
Quote
RE: juni juli mama's van 2005
Pisia  schreef op: 18-07-2012 14:16:12
Hoi,

Marielle, ow haha dan is het inderdaad hun eigen schuld Leuk dat Jordi zo serieus is, jammer alleen dat ie niet alles stof zuigt! Hoop dat het bij jullie droog is geweest voor de speeltuin.

Maris, jaaaaa ik had gewonnen! Veel plezier met je mini laptop!

Teaparty was erg gezellig. Leuke optredens. Daarna met Luuk laatste keer zwemles. Zaterdag mag hij voor B en dan is het klaar. Ben druk bezig met de taart.
Viel Nick erg mee het kiezen trekken. Moest na de verdoving ff een traan laten maar dat was volgends mij gewoon de spanning. Het trekken zelf had hij amper in de gaten. Nu lekker de rest van de dag verwend worden met vla en op de computer. Is buiten toch rot weer.
Ik nog even werken vanavond en morgen en dan weekend.
Vrijdag de vossejacht en pannenkoeken eten en dan uitslapennnnnnnnnn!!!

Tot later!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende


Reageren op juni juli mama's van 2005
Naam
Bericht