Menu
 

Topic:

Dit is toch aso????

Debbel79  schreef op: 12-07-2014 21:42:46
Wat ik gister toch had!!.....

Ik liep in de kruidvat langs een buggy met een klein kindje erin. Dat kind gooide een speentje op de grond. Ik raapte dat op en gaf het aan de moeder die ernaast stond.
Die moeder zegt " dank je" en ik zie dat ze in haar hand een leeg doosje van een bibi speen heeft. Ze veegt die speen met haar hand af, stopt die in de mond bij dat kind, die spuugt hem weer uit en ze pakt de speen en stopt hem in het doosje terug en hangt het terug in het rek!
Vervolgens pakt ze een ander merk speen, rukt het doosje open, douwt die speen bij dat kind in de mond. Die trekt weer een vies gezicht en spuugt die speen uit, hup terug in het doosje en terug in het rek en ze pakt weer een andere!!

Ik kijk haar verbaasd aan en vraag of ze dit normaal vind.
Ja tuurlijk zegt ze, ik moet toch weten welke speen hij pakt nu bibi veranderd is.

Is toch erg?!! Ik snap dat het knap vervelend is dat bibi andere spenen heeft maar dit is toch wel erg aso gedrag of ben ik nu een zeikerd?
 
Quote
Navigatie
RE: Dit is toch aso????
Cindy Mv F&f  schreef op: 13-07-2014 11:38:34
Volgens mij mag jr spenen niet terug brengen ivb hygiëne. 

Ik heb het een keer bij de oudste gehad..waar ze die heefr gegooid weet ik niet..en voor t slapen gaan..dus speen gekocht...ff zelf in de mond en dan aan de oudste gegeven. Was ze wel over de 10 maanden.
 
Quote
RE: Dit is toch aso????
Danimvsenna  schreef op: 13-07-2014 11:43:41
Noooo, wat vies!

Neem aan dat je het wel even gemeld heb aan het personeel?
 
Quote
RE: Dit is toch aso????
Mrtj  schreef op: 13-07-2014 12:23:11
Ik denk dat die moeder aardig de balen had van de veranderingen bij Bibi. Maar omdat dan zo p de KV af te wenden... brrr
Maar goed, des te meer reden om je pas gekochte speen eerst even uit te koken
 
Quote
RE: Dit is toch aso????
Mamavanbennie  schreef op: 13-07-2014 17:29:45
Het is natuurlijk compleet Tokkie gedrag maar sinds mijn eigen zoektocht kan ik het ergens ook wel weer begrijpen.
Alhoewel ik zelf nooit op dat idee zou zijn gekomen. Maargoed misschien gaat dit soort acties Bibi wel met de neus op de feiten drukken en gaan ze toch terug naar de oude versie.

De ergernis kan ik wel zeer goed begrijpen omdat bij Bibi klagen niets opleverd, je krijgt van hun gewoon een standaard copy - paste reactie terug.
 
Quote
RE: Dit is toch aso????
M&j  schreef op: 13-07-2014 17:58:50
Aso...................diefstal!!!


What's next! Olvarit potjes openmaken om te proeven welke je kind lekker vind!

Wat een koekwous. 



 
Quote
RE: Dit is toch aso????
Debbel79  schreef op: 13-07-2014 19:19:44
Ik begrijp de frustratie wel hoor, maar dan nog zou ik zoiets never nooit niet doen.

Ik heb haar zelf aangesproken. En ben toch echt wel uit mijn slifvgeschoten daar. Heb haar echt belachelijk gemaakt daar, waarop er meer klanten op haar reageerde en echt kwaad werden op haar.
Dat werd een fikse woordenwisseling tussen haar, mij en nog een paar klanten, ze werd behoorlijk afgebekt door een aantal mensen. en daar kwam weer een medewerkster op af. Toen heb ik het gelaten voor wat het was, ik ben weggelopen.

 
Quote
RE: Dit is toch aso????
Liefje  schreef op: 13-07-2014 20:25:57
Ik zou als ik die frustratie hadden het ook doen zou alleen wel met alle geteste spenen naar kassa gaan en daar aangeven dat wat ik gedaan heb
 
Quote
RE: Dit is toch aso????
Liefje  schreef op: 13-07-2014 20:25:58
Ik zou als ik die frustratie hadden het ook doen zou alleen wel met alle geteste spenen naar kassa gaan en daar aangeven dat wat ik gedaan heb
 
Quote
RE: Dit is toch aso????
Mv5  schreef op: 13-07-2014 23:08:50
ik vind dit niet kunnen, onder geen enkele voorwaarden. die dingen zijn niet voor niets verpakt en open maken verplicht dus tot kopen. maarja, sommige mensen zijn blijkbaar nogal asociaal. heb ook wel eens meegemaakt dat mensen in de supermarkt een bak aardbeien pakken, die aan hun kind geven zodat het stil is en ze rustig boodschappen kunnen doen en die bak even later doodleuk terug in het rek zetten. is eigenlijk gewoon stelen en kan niet. kun je nog zo boos zijn, kruidvat kan er niks aan doen maar die zitten zo wel met een heleboel onverkoopbare spenen te kijken.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Dit is toch aso????
Naam
Bericht