Menu
 

Topic:

Schade jas

Ff Zo  schreef op: 25-11-2013 21:27:26
Even een probleempje voorleggen: ben gebeld dat 1 van mijn kids, samen met nog 2 anderen, een pakspelletje aan het doen
waren met een meisje op school. Per ongeluk is de kapuchon stuk gescheurd, niet moedwillig. Kan niet meer genaaid worden (heb het nog
niet gezien). Meisje heeft de jas nog niet zolang.

Hoe dit op te lossen?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: Schade jas
Blossom  schreef op: 26-11-2013 13:56:06

Ik lees heel toevallig op een ander forum (zo goed als) hetzelfde verhaal, dit is geschreven door de moeder van het meisje met de kapotte jas.
Ook daar reageren de meesten zoals hier!

 
Quote
RE: Schade jas
Natasja  schreef op: 26-11-2013 14:33:24
Je mag van school verwachten dat ze afdoende bescherming bieden voor de kleding als er met verf of ecoline (oid) gewerkt wordt.
Maar hier ook altijd de kleding verziekt doordat ze geen schorten gebruikten (is zo'n gedoe jaja).
Heb er verder nooit actie op ondernomen qua vergoeding maar heb wel een hele tijd zelf plastic schorten meegegeven met de meiden die ze zelf aan konden krijgen als ze met knoeierij aan de gang gingen (zat nog mijn hele kind er onder maar de kleren niet meer hahaha).
Dit werd niet gewaardeerd door de juf want ze hadden toch schorten? (afgedankte fleeceshirts van ouders houden geen verf tegen en als je die niet aantrekt bij de kinderen hebben ze al helemaal geen nut maar zal wel aan mij liggen).
Hoe het nu is weet ik niet, krijg ze zelden nog met verf/ecoline vlekken thuis, wel veel inktvlekken en pennestrepen maar dat gebeurd thuis ook dus laat maar, ze vinden het niet erg zelf dus ze lopen er maar mee en soms hebben we geluk en wast het er in een paar keer gewoon weer uit.
Wbt de jas vind ik goed opgelost, reparatiekosen delen maar ik vind wel dat de ouders van het 'slachtoffer' ook een deel zelf moeten betalen.
Ging het expres dan is het voor de 'dader' maar in dit geval zijn de kinderen aan het spelen geweest en ging het in het spel en niet om te slopen (gebeurd hier heel vaak maar wordt altijd ontkend, is nooit iemand bij geweest en al helemaal niemand heeft het gedaan) dus alle partijen samen delen.
 
Quote
RE: Schade jas
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 26-11-2013 14:38:42
Tsja, ik vind dus dat de ouder van het kind wat het gedaan heeft, wel de reparatiekosten moet betalen. Of als de jas zo beschadigs of gescheud is dat er echt een nieuwe moet komen dan zou ik dat als ouder ook doen. Dat is het risico van je kind, die kan iets kapot maken. En het kan gewoon via de verzekering. Want wat als het zoals in ons geval een kind is wat heel regelmatig iets kapot maakt van anderen waaronder 2x de jas van mijn zoon en 1x zijn DS (hij heeft hem op de grond gegooid omdat hij niet mee naar huis wilde met zijn moeder en toen zat er een dikke barst in)? Wat had ik dan moeten zeggen, tsja kan gebeuren?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende


Reageren op Schade jas
Naam
Bericht