Menu
 

Topic:

week v/d pauzehap

Inky69  schreef op: 23-09-2013 12:41:14
Deze week is het bij ons op school de week van de pauzehap.
Vrijdag moeten ze fruit of groent meenemen voor het tussendoortje om 10.00, het liefst willen ze dat je iets meeneemt wat anders is dan normaal.

Ze is geen groente eter, dus ik wil iets van fruit kopen.......maarja wat is lekker en anders?

Doen jullie school hier ook aan mee en wat geven jullie mee naar school?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: week v/d pauzehap
Boterbloem  schreef op: 23-09-2013 19:38:45

Quote mamsie:
Ik snap die opmerking wel een beetje.
Aan de ene kant kiezen we zelf een school met de daarbij bedoelde regels.
Natuurlijk kun je dingen bespreekbaar maken, daar is ook helemaal niets mis mee, maar als je er niet uitkomt vind ik dat we ons als ouder aan de regels van school te hebben houden.
ALs er een kind bij mij komt spelen dan heeft dat kind zich ook aan mijn huisregels te houden.
Doe je dat niet kun je beter ergens anders gaan spelen, of een andere school kiezen.
Want wat leer je je kind?
Dat je best lak aan regels mag hebben.
Dus zal het ook bij jouw regels tegenin gaan.
Bij ons zijn de gruitdagen gestopt omdat mensen er lak aan hadden. Echt daar kan ik me dus super kwaad over maken, want je geeft een mega slecht voorbeeld naar je kind toe!
Daarnaast zitten de leraren met kinderen opgescheept die heerlijke roze koeken eten en daarna al stuiterend de klas in lopen en niet meer stil te krijgen zijn....
'kijk zo'n situatie als boterbloem schetst vind ik nog weer anders, als je kind zich niet kan concentreren omdat eht te weinig eten naar binnen krijgt zou ik ook in discussie gaan, dat is een andere discussie dan gewoon in verzet gaan.



Maar dan nog vind ik het te simpel: dan maar naar een andere school.
Want dit is maar 1 puntje. Hoeveel dingen in 8 jaar wel niet op een school veranderen. Dan doe je je kind niet telkens op een andere school, maar dan ga je het gesprek aan.


Want wat hierboven of onder ergen werd gezegd, over dat school hierin het goede voorbeeld geeft enzovoort, dat vind ik zelf ook een mooi iets. Kinderen krijgen het toch mee, tussendoor lekker fruit.


Heel moeilijk voor kinderen die het echt niet lusten enzovoort, of als het te weinig is bijvoorbeeld. Maar ik denk dat de meesten geen probleem hebben met het fruit op zich...

Deels denk ik ook wel: mag ik het zelf nog beslissen? Want mijn kinderen krijgen ook bij hun brood zo'n variatie idee mee. Lekker komkommer of wortel erbij. Maar nu begint er ineens kritiek te komen dat het niet alleen gezond moet zijn (Goeie reden!) maar ook nog hetzelfde (Slechte reden, nog even en we bepalen het beleg).
Tevens hebben ze het wel eens erover eghad om alleen gezond beleg te laten kiezen (gewoon een optie hoor, niet om door te voeren) maar dan vinden ze leverpastei, smeerkaas en kaas en worst enzo gezond, en zoet ongezond??? 
Tja, ik vind dat soort dingen serieus wel wat dom, en dan vraag ik ook wel aan ed ouders die het daarover hebben wat ze gezond vinden aan die dingen, of gezonder. En dan is het antwoord; het is toch hartig?
Tja, dan ook maar chips mee naar school 

Nee, ik heb persoonlijk niets tegen op gruitendagen, vind het principe mooi. Wel zou ik het fijn vinden als ze naast het fruit ook een boterham mogen eten. Helemaal als ze zien dat er verschil in zit.


Maar daarvoor trek ik mijn kind niet van school af, maar ga ik het gesprek aan. 

 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Sammie  schreef op: 23-09-2013 19:52:15

Quote An:
[...]

Dat is een heel ander verhaal. Het gaat hier om basisscholen waar kinderen verplicht groente of fruit voor de ochtendpauze mee moeten nemen. Als ouder ben je zelf verantwoordelijk voor de voeding die je kind krijgt. Sommige kinderen bij mijn dochters in de klas krijgen chocoladekoeken o.i.d. mee. Ik kan dan als ouder goed aan mijn kinderen uitleggen waarom zij dat niet krijgen. Geen probleem, dat begrijpen ze.
Ik zou het heel vervelend vinden als school zich met het voedingspatroon van mijn kinderen gaat bemoeien. 



Waarom is dit een heel ander verhaal. Ik heb het toch ook over een basisschool waar de kinderen als snack fruit of groente mogen eten. Alleen wordt dat op een Internationale School soms heel anders geinterpreteerd. Ik noem die chips maar als een voorbeeld, gevulde koeken, chocoladerepen, ik sta nergens meer van te kijken van wat ouders als lunch of snack meegeven. En dat gebeurt echt niet alleen op onze school. Dus ik vind het zo slecht nog niet dat school richtlijnen uitschrijft voor hetgeen kinderen wel of niet op school mogen eten en drinken. 

En met alle respect, maar net als in de rest van je leven op je werk, in het verkeer etc. moet je je op school ook aan bepaalde regels houden. Ook daar leer je van.
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Inky69  schreef op: 23-09-2013 19:57:08

Quote Smvn&d:
Ik heb trouwens HET idee voor je TO..

Appelflap.. Tis fruit, en je geeft het vast niet gauw mee



Hmm.....ik ben bang dat de flap niet goed is
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Annie  schreef op: 23-09-2013 20:04:26

Quote Smvn&d:
indd bloem, zo redeneren ze ook echt, dat boterhammenworst gezonder is als pindakaas
Ik heb dan zoiets van, ga nou eerst eens kennis op doen, en zorg dat je gewoon weet wat nou gezond is en wat niet.. Dan wil ik verder praten.



Precies! Dat halfbakken geleuter. Doe het goed of doe het niet!
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Senna  schreef op: 23-09-2013 20:06:37
Blij dat de school van Yenthe niet meedoet, dan zouden we een klein probleempje hebben omdat Yenthe geen fruit eet.
Vrijdag is bij haar op school fruitdag, dan krijgt ze knijpfruit mee. Niet voor het gezonde, maar om niet uit de toon te vallen. Want als zij als enige in de klas koek krijgt, voelt zij zich ongemakkelijk, en geeft het ws discussie tussen de kinderen.
Vorige week vrijdag voor het eerst echt fruit meegenomen, ze heeft 3 stukjes banaan op. En enorme honger toen ze thuiskwam, ze voelde zich er een beetje flauw van. Maar meer fruit lukt haar nog niet, dus ze zal het er de komende vrijdagen mee moeten doen.

Ik heb er op zich geen moeite mee dat school regels stelt, maar het maakt het niet altijd even makkelijk
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Sammie  schreef op: 23-09-2013 20:11:43

Quote Smvn&d:
Nou sorry hoor, ik nam vroeger ook chocolade repen en ships mee naar school, de middelbare school, maar tis wel een beetje stom als je denkt dat ze dat van hun ouders mee krijgen.. ik kreeg gewoon brood mee, dat dumpte ik in de container, en haalde voor school bij de appie lekker een zak ships en een blikkie redbul



Sis, ik heb het over de basisschool, niet de middelbare. Niet iedere ouder is zo verstandig als jij en ik .
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Inky69  schreef op: 23-09-2013 20:15:28
Ik geloof ook niet dat het verplicht is. Stel dat er een kind is wat echt geen fruit of groente lust, dan zou de juf vast niet moeilijk doen. Zo moeilijk zijn ze niet bij ons op school
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Made  schreef op: 23-09-2013 20:17:46
geen idee wat hier.exact.de regels zijn...iig geen koek etc
maar ik vimd dat logisch.en ze zal dat van mij ook nooit meekrijgen. Gewoon omdat ik het niet nodig vind. Een koekje of snoepje krijgt ze wel als ze uit school komt.
ze krijgt van mij standaard fruit mee en tussen de middag 2 br boterhammen en een stuk komkommer ofzo

 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Sammie  schreef op: 23-09-2013 20:20:15

Quote Smvn&d:
Nou er zijn toch geen ouders die chips mee naar school geven mag ik hopen?? Traktaties uitgezonderd.



Dus wel. En een Internationale School heeft meestal ook een kantine, ook al is het een basisschool. Basisscholen met kantines zijn in het buitenland heel gewoon.
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Mamsie  schreef op: 23-09-2013 20:23:10
Weetje Sis ik snap jou helemaal en ik zou dat op papier zetten en naar de directie mailen.
Gewoon om eens duidelijkheid te scheppen dat wat ze willen dat dat helemaal niet kan met de regeltjes.
Ik zou de regeltjes aanhouden, maar wel in discussie gaan.
positief in discussie gaan.
Wat is jullie doel en waarom dat op deze manier niet kan.

Maar ik zou me dus wel aan de regels van school houden.

Het klinkt misschien kort door de bocht maar als de regels van school je niet aan staan en je gaat ze dus maar niet doen, vind ik dat echt een verkeerd signaal naar je kind.
ZOek dan een school uit waar je het wel met de regels eens kunt zijn.
En soms moet je gewoon maar water bij de wijn doen, that's life. We kunnen het niet helemaal naar ons zin krijgen, en daar moeten we ook gewoon weer eens vanaf!
Kijk ikzou me in het geval van boterbloem ook hard maken dat er in ieder geval meer energie naar binnen gaat, lijkt me logisch.
Maar nee ik maak me dus niet druk dat mijn kind soms iets moet eten wat ze wat minder lekker vinden, thuis krijgen ze dan weer wat extra lekkers.
Ze hoeven niet de hele dag alleen maar wat ze lekker vinden, of wat ze leuk vinden. Zo zit het leven niet in elkaar, en moeten kinderen soms ook water bij de wijn doen.
En nee ze hoeven echt niet kokkend iets op te eten.

Hier hebben ze nu het thema water, en ze hebben een bidon gekregen en het is de bedoeling dat ze 1 van de pauzes dus 1 bidon met water drinken. Dat is nu ze dit onderwerp behandelen, en ze iets bewust willen maken aan de kinderen.
Mijn dochter heeft veel liever sap of melk, maar helaas dit is voor nu de regel, daar leren ze over en dus daar doet ze aan mee.
1 pauze mag ze zelf kiezen en 1 pauze water.
het is het ipc onderwerp van deze maand, dus deze maand is dit de opdracht, blijft niet zo maar voor nu wel. En dan zijn er nog ouders die dat zielig vinden voor hun kind en waarvan hun kind dan toch gewoon alles mag drinken. Dat vind ik kinderachtig! en vind ik ondermijnen van het gezag, wat leer je je kind daarmee......
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Xxx  schreef op: 23-09-2013 20:23:47
Chips (ook grote zakken!)
toetjes
grote snickers/mars...enz
appelflappen
taartpunt
chocoladebol
enz....

je kunt het zo gek niet bedenken wat er meegeven wordt.....
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Boterbloem  schreef op: 23-09-2013 20:30:16
Ik ben verder ook voor aan de regels houden hoor, en zoals nu hou ik me er ook gewoon prima aan. Doe 2 stuks fruit mee, en het is gelukkig maar een fase (hoop ik haha, vreetzakje)

maar het laat je wel nadenken over de reden van de regels. Gaat het om gezond eten, dan sla je de plank mis bij een aantal kinderen. Dan zou ik zeggen: eerst fruit, dan een broodje bijvoorbeeld. Nog steeds gezond, maar gezonder omdat ze meer energie krijgen. Helemaal als ze richtign groep 8 gaan, ik had toen altijd tegen kwart voor 10 veeeeel trek! 

Sommige ouders slaan hier zelf door (wat ik hier boven aangaf met gezond beleg, geen groente oid meemogen bij je brood enzovoort) en gelukkig denkt school daarin mee en gebeurd het niet zomaar.

Maar kan me niet voorstellen dat mijn zoon de enige is... Nu is hij altijd al wel erg aanwezig, maar hij wordt echt 'vervelend' als hij te weinig eten krijgt. Jengelig, klierderig. Ik weet dan meteen dat er wat in moet en daarna is het weer over. Dat is toch ook voor juf vervelend?
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
An  schreef op: 23-09-2013 20:37:02

Quote Sammie:
[...]

Waarom is dit een heel ander verhaal. Ik heb het toch ook over een basisschool waar de kinderen als snack fruit of groente mogen eten. Alleen wordt dat op een Internationale School soms heel anders geinterpreteerd. Ik noem die chips maar als een voorbeeld, gevulde koeken, chocoladerepen, ik sta nergens meer van te kijken van wat ouders als lunch of snack meegeven. En dat gebeurt echt niet alleen op onze school. Dus ik vind het zo slecht nog niet dat school richtlijnen uitschrijft voor hetgeen kinderen wel of niet op school mogen eten en drinken. 

En met alle respect, maar net als in de rest van je leven op je werk, in het verkeer etc. moet je je op school ook aan bepaalde regels houden. Ook daar leer je van.



Jij had het over dat je blij bent dat er geen frikandellen en kroketten in de schoolkantine worden verkocht. Daar zou ik inderdaad ook blij mee zijn. Ik zou het heel fijn vinden als mijn kinderen dat niet op school kunnen krijgen. 
Maar het gaat hier over om ouders te verplichten hun kinderen fruit of groente mee naar school te geven. Hier gaat het erom wat je als ouders aan je kind meegeeft naar school en niet over wat je kind op school kan krijgen. En ik wil zelf beslissen wat ik mijn kind aan eten meegeef en niet verplicht fruit of groemte mee moet geven. 
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
An  schreef op: 23-09-2013 20:38:53

Quote An:
[...]

Jij had het over dat je blij bent dat er geen frikandellen en kroketten in de schoolkantine worden verkocht. Daar zou ik inderdaad ook blij mee zijn. Ik zou het heel fijn vinden als mijn kinderen dat niet op school kunnen krijgen. 
Maar het gaat hier over om ouders te verplichten hun kinderen fruit of groente mee naar school te geven. Hier gaat het erom wat je als ouders aan je kind meegeeft naar school en niet over wat je kind op school kan krijgen. En ik wil zelf beslissen wat ik mijn kind aan eten meegeef en niet verplicht fruit of groemte mee moet geven. 



O ja, ik zeg ook helemaal niet dat je je niet aan de regels moet houden. Ik zeg alleen dat ik het niet prettig zou vinden.
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Mamsie  schreef op: 23-09-2013 20:45:32

Quote Boterbloem:
Ik ben verder ook voor aan de regels houden hoor, en zoals nu hou ik me er ook gewoon prima aan. Doe 2 stuks fruit mee, en het is gelukkig maar een fase (hoop ik haha, vreetzakje)

maar het laat je wel nadenken over de reden van de regels. Gaat het om gezond eten, dan sla je de plank mis bij een aantal kinderen. Dan zou ik zeggen: eerst fruit, dan een broodje bijvoorbeeld. Nog steeds gezond, maar gezonder omdat ze meer energie krijgen. Helemaal als ze richtign groep 8 gaan, ik had toen altijd tegen kwart voor 10 veeeeel trek! 

Sommige ouders slaan hier zelf door (wat ik hier boven aangaf met gezond beleg, geen groente oid meemogen bij je brood enzovoort) en gelukkig denkt school daarin mee en gebeurd het niet zomaar.

Maar kan me niet voorstellen dat mijn zoon de enige is... Nu is hij altijd al wel erg aanwezig, maar hij wordt echt 'vervelend' als hij te weinig eten krijgt. Jengelig, klierderig. Ik weet dan meteen dat er wat in moet en daarna is het weer over. Dat is toch ook voor juf vervelend?



nou dat ben ik wel met je eens, welk doel hebben regels en bereik je dat wel.
Soms heeft het een heeeel ander doen dan we denken, of hebben ze zelf niet door dat ze dat doel niet bereiken op deze manier...
Maar daarover kun je positief discussieren, niets mis mee.
Alleen je kont in de kribbe gooien en je tegen de regels in bewegen...daar kan ik niet zo goed mee...
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Marie8  schreef op: 23-09-2013 20:45:52
Hier is fruit als tussendoortje al jaren zo, al jaren voordat mijn kinderen hier op school zaten.
Ik heb nog nooit van zowel kinderen als ouders gehoord dat dit een probleem is voor iemand. Zo klein is de school toch ook niet en ik ken veel mensen.
Grappig dat het hier discussie is. Ik denk dat wij gewoon niet beter weten?
Er zijn opties genoeg en verder ben ik het ook met mamsie eens; niet alles hoeft altijd maar leuk en lekker te zijn.
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Sammie  schreef op: 23-09-2013 20:53:56

Quote An:
[...]

Jij had het over dat je blij bent dat er geen frikandellen en kroketten in de schoolkantine worden verkocht. Daar zou ik inderdaad ook blij mee zijn. Ik zou het heel fijn vinden als mijn kinderen dat niet op school kunnen krijgen. 
Maar het gaat hier over om ouders te verplichten hun kinderen fruit of groente mee naar school te geven. Hier gaat het erom wat je als ouders aan je kind meegeeft naar school en niet over wat je kind op school kan krijgen. En ik wil zelf beslissen wat ik mijn kind aan eten meegeef en niet verplicht fruit of groemte mee moet geven. 



Maar als jouw keuzes nou gewoon passen bij het beleid van de school is er toch niets aan de hand? Op onze school is er een combinatie mogelijk: kinderen kunnen een eigen pauzesnack en  lunch mee naar school nemen, maar ze kunnen dat ook kopen in de kantine. Snoep, chips etc. is in beide gevallen niet toegestaan. En fruit / groente is niet echt verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Mijn dochter kiest er trouwens zelf al jaren voor om zowel kinderen als leerkrachten op fruitspiezen te trakteren als ze jarig is, een andere optie is niet bespreekbaar. En alle partijen zijn daar erg blij mee, alles gaat altijd schoon op.
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Blauwtje  schreef op: 23-09-2013 20:57:53



Sorry kon het niet laten
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 23-09-2013 21:01:01
Grappig, mensen willen niet dat school zich met het eten bemoeit en willen zelf bepalen wat ze de kids meegeven, maar als er op een school kroketten worden verkocht naast gezonde dingen is dat niet goed. Waarom niet, kids mogen toch zelf kiezen? Owen krijgt tegen die tijd dan bijv eens in de zoveel tijd een euro mee voor een kroket. 15jr geleden toen ik op de middelbare zat verkochten ze nog gewoon saucijzenbroodjes en snacks, ik ken niemand die dat elke dag at. En als je het perse wil hebben ga je wel met een groepje naar de snackbar of supermarkt. Ik snap dat niet zo.

Maar oke, terug naar de basisschool. Aan de ene kant ben ik het er wel mee eens dat de regel is om 10.00 fruit te eten maar ze kunnen niks verplichten. Hier is het trouwens zo als een kindje geen fruit mee heeft dat er altijd wel kinderen zijn die een stukje willen delen.
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Eefje  schreef op: 23-09-2013 21:02:53
Bij ons op school nemen de kinderen allemaal een theedoek mee als soort van placemat.
De tafels hoeven dan niet schoongepoetst te worden na het eetmoment.
En valt er eens wat drinken om, dan wordt dat opgezogen door de theedoek.

Is dat misschien iets voor bij Nick op school?
Want eten met de trommel op schoot werkt natuurlijk niet, wat een geklooi! 
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Made  schreef op: 23-09-2013 21:12:11
Ik doe de tussenschoolse opvang op een andere school. Ik schuif 2 grote tafels uitelkaar (of een paar kleintjes aan elkaar). Ok ruim is het niet, maar ze kunnen prima met zn allen aan tafel eten.
Volgens mij eten ze bij Demi wel het fruitmoment op schoot, maar tussen de middag aan tafeltjes
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Made  schreef op: 23-09-2013 21:14:23
oh en ik heb altijd 2 grote tafelkleden bij me.
Naderhand ff doekje overheen en de boel is schoon.
Kids laat ik de kruimels opvegen (ze ruzien er bijna om wie me mag helpen ) in een mum van tijd ben ik klaar.
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Made  schreef op: 23-09-2013 21:17:14
Bij Demi idd ook een grote tafel en daar de kring omheen.

Waarom is dat niet bij Nick in de klas dan, terwijl de rest dat wel heeft?
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Eefje  schreef op: 23-09-2013 21:19:46
Raar hoor, Sis! Hoe werken ze dan in de klas? Met een tekening op schoot? Elk kind moet toch een plekje aan een tafel hebben?
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Sammie  schreef op: 23-09-2013 21:24:56

Quote Nina_mv_Owen_en_Quinn:
Grappig, mensen willen niet dat school zich met het eten bemoeit en willen zelf bepalen wat ze de kids meegeven, maar als er op een school kroketten worden verkocht naast gezonde dingen is dat niet goed. Waarom niet, kids mogen toch zelf kiezen? Owen krijgt tegen die tijd dan bijv eens in de zoveel tijd een euro mee voor een kroket. 15jr geleden toen ik op de middelbare zat verkochten ze nog gewoon saucijzenbroodjes en snacks, ik ken niemand die dat elke dag at. En als je het perse wil hebben ga je wel met een groepje naar de snackbar of supermarkt. Ik snap dat niet zo.

Maar oke, terug naar de basisschool. Aan de ene kant ben ik het er wel mee eens dat de regel is om 10.00 fruit te eten maar ze kunnen niks verplichten. Hier is het trouwens zo als een kindje geen fruit mee heeft dat er altijd wel kinderen zijn die een stukje willen delen.



Ik heb het over een kantine op de basisschool waarvan ik blij ben dat er geen frituursnacks verkocht worden. Is trouwens een school van 4 tot 18 jaar, dus middelbare scholieren komen er ook. Maar de basisschoolleerlingen zijn er in de overgrote meerderheid.
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Eefje  schreef op: 23-09-2013 21:25:49
Jeetje, wat raar. Er is dus plek voor ongeveer de helft van de kinderen. Zou ik ook helemaal niet blij mee zijn...
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Mafkees  schreef op: 23-09-2013 21:44:25
bij mijn zoon op school (continu rooster, ze eten in de klas) wordt er een muziekdoosje aangezet.
deze 10 minuten mogen ze niet praten, maar eten en drinken verplicht.
als het muziekje is afgelopen nog eens 10 minuten eten en drinken maar dan met elkaar praten.

ik vond het een tikkie apart toen ik het hoorde, maar als je kind niet wil eten op school, is dit de perfecte oplossing.
even rust in je donder en eten maar
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Mamsie  schreef op: 23-09-2013 21:46:00
Ja hier hebben ze ook zoiets Mafkees, echt even totale rust om te eten en ook continu, dus ze moeten wel dooreten hahaha.
Maar goed wel om 14:00 uit en dan eten ze thuis nog wat, zoals noedels of zo
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Miranda0909  schreef op: 23-09-2013 22:57:15
Hier ook op dinsdag en donderdag fruitdagen, Maud eet nog wel iets van fruit (lees twee soorten) Mika eet helemaal niets aan fruit, nu heb ik de afspraak dat hij een broodje meekrijgt.
Maar nu hebben ze een project van 20 weken waarvan ze drie dagen in de week fruit/groente op school krijgen, vorige week gaf ik hem een keer een knijpzakje mee en hij moest binnen blijven omdat hij zijn tomaatjes niet wou opeten, wat zouden jullie dan doen. Ik vind het zielig, vind het prima dat ze aanmoedigen om te proeven en zo maar vind niet dat ze mijn kind kunnen dwingen om iets op te eten (en ja ik ben wel naar de juf gegaan)
 
Quote
RE: week v/d pauzehap
Jarofe  schreef op: 24-09-2013 06:57:34
Hier op vrijdag fruitdag.
Hier op school hoor ik echt wel van mijn kinderen dat er kinderen zijn die echt gewoon een blik cola mee krijgen en een zak chips als tussendoortjes, van die grote koeken/ mars/ snicker waren geen uitzonderingen.
School heeft dit op een gegeven moment toch wel soort van verboden en daar ben ik blij om het ene kind zit bijwijze van met een volkoren koekje en zijn klasgenootje zit naast hem een zak chips weg te kanen.

Ook die ene dag fruitdag zijn mijn kinderen soms de enige die zowat iets van fruit/ groente bij zich hebben.
Nu zijn het bij mij wel echte groente en fruit eters, alle dagen fruitdag zou ik ook wel vervelend vinden ze zitten bij mij al de hele dag op school ( continu rooster) dan moet ik ook wel een plak ontbijtkoek/ rijstewavel/ koekje mee kunnen geven ik eet thuis ook wat lekkers.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende


Reageren op week v/d pauzehap
Naam
Bericht