Menu
 

Topic:

Vrije tijdsbesteding

Pien  schreef op: 03-09-2013 13:45:09
Mijn 8 jarige dochter zit op acrogym (wedstrijdniveau) maar zou graag hiernaast nog iets anders willen doen, maar wat? Mag een sport zijn of een andere activiteit. Wat doen jullie dochters van die leeftijd? Misschien doen we nog wat ideeen op!
 
Quote
Navigatie
RE: Vrije tijdsbesteding
Pien  schreef op: 03-09-2013 17:32:09
Scouting is ook nog een leuk idee. Doet onze zoon ook. Er is hier wel aparte meisjesscouting.
 
Quote
RE: Vrije tijdsbesteding
M&j  schreef op: 03-09-2013 18:40:39
Bij ons gaan de jongens en de meisjes na de kabouters ook uit elkaar, mijn dochter vind het wel prettig.
 
Quote
RE: Vrije tijdsbesteding
Femke  schreef op: 03-09-2013 18:53:07
mijn dochter van 8 danst nu haar derde jaar, vind het nog steeds leuk, turnen niet meer, ze wilde weer zwemmen, nu via een zwemvereninging beginnen met c..en 1x per maand IVN...Scouting ook gekeken maar mijn dochter werd nogal overwelmd door het drukke gedrag in de groep en een leiding die hard meedeet en haar niet even lekker in de groep hielpen en dan zonder vriendinnetje best lastig...ging wel maar stond niet te huppelen van hoera ik mag. Nu gaat ze 1x per maand naar de ivn op zaterdag hele ochtend, met 40 kids de natuur in en leuke dingen doen, vind ze helemaal geweldig kost maar 14 euro per jaar, wel hier een wachtlijst, maar misschien ook een idee. Ik vind het ideaal, niet elke week, niet op schooldagen en verder de weekenden nog helemaal vrij. Jongste zwemt en mag volgende jaar in groep 3 iets leuks bedenken...
 
Quote
RE: Vrije tijdsbesteding
Saskiamv2boys  schreef op: 03-09-2013 19:48:54
die van ons is dan een jongen van 10 jaar 1 keer handbal training en een wedstrijd in het weekend. Dan nog cardio fitnes een uur in de week en drumles...
De jongste zwemt 2 keer per week en doet handballen
 
Quote
RE: Vrije tijdsbesteding
Bepje  schreef op: 03-09-2013 19:50:38
Een turnt 2 x per week en 1 x muziekles eerdaags. De muziekles is meteen na schooltijd in school, later die middag turnen en op zaterdagochtend.
 De ander 1 uurtje gym en gaat als het goed is over een paar maanden starten met zwemles.
 
Quote
RE: Vrije tijdsbesteding
Marli  schreef op: 04-09-2013 14:59:16
Jemig.. wat wordt er veel gedaan...
Op school wordt hier dagelijks een uur (kleuters) buiten gespeeld. De groteren wat korter. Tijdens de overblijf wordt er ook buiten gespeeld.
Thuis wordt er veel buiten gespeeld (fietsen) of bij andere kinderen thuis/buiten.
De oudste ging eerst naar zwemles en mocht daarna wat anders uitzoeken. Haar zus mocht met vriendinnetjes op streetdance. Nu zitten beide dames dus op streetdance, de jongste zal straks in t najaar er nog bij gaan zwemmen.
Ik vind het genoeg. Tussen werk/huishouding/school en andere verpichte dingen vind ik het ook wel erg fijn om ze om me heen te hebben. Beweging krijgen ze genoeg. Ik ga liever een rondje lopen met de oudste (om de dag), krijgen we allebei nog wat extra beweging en daarnaast hebben we ook nog eens leuke gesprekken... Een op een aandacht.
Nog een poosje en dan zal ik wel elke dag moeten lopen ;-) de ene dag met de jongste, de andere dag met de oudste.
 
Quote
RE: Vrije tijdsbesteding
Jomi  schreef op: 04-09-2013 15:06:22
M'n oudste zit op voetbal: 2 keer in de week 5 kwartier trainen en op zaterdag wedstrijd. De jongste gaat straks op zwemles en daarna mag hij ook op voetbal.
 
Quote
RE: Vrije tijdsbesteding
K  schreef op: 04-09-2013 15:18:13
Mijn oudste van 9 zit op waterpolo (2 a 3x per week trainen + wedstrijd) en gitaarles. 
Mijn jongste van 7 op AMV en kinderkoor. Sport zijn we nog niet uit, zwem ABC is behaald. 
Beiden nog 3 dagen BSO. Wil de 2 middagen thuis voor speelafspraken beschikbaar houden, maar sport voor de jongste ook niet 's avonds laat dus vandaar dat het een beetje zoeken is naar wat hij wil en wat ook kan. 
 
Quote
Navigatie


Reageren op Vrije tijdsbesteding
Naam
Bericht