Menu
 

Topic:

Derek....

Inky69  schreef op: 28-08-2013 21:45:52
Wow....

Dat jongetje wat zijn broertje en zus schopt en slaat.......En dat zijn moeder wel eens boven aan de trap heeft gestaan met de gedachte, ik laat je los.......
En dat last zou hebben dat z'n moeder liever een meisje wilde....


Pfff......en dan mopper ik wel eens op mijn kinderen....hierbij vergeleken zijn het engeltjes...
 
Quote
Navigatie
RE: Derek....
Krumelke  schreef op: 28-08-2013 21:53:42
heb t nog niet gezien, maar wel gehoord.

ben benieuwd naar de uitzendingen.
 
Quote
RE: Derek....
Inky69  schreef op: 28-08-2013 22:28:15
Ik vind het toch wel knap hoor, hoe hij het aanpakt...of het nu nep is of niet......je ziet die kinderen echt veranderen...
 
Quote
RE: Derek....
El64  schreef op: 29-08-2013 06:46:10
Er was toch iemand van hier die bij Derick was geweest weet alleen niet meer of ze ook naar het bungalowpark mochten. Ben wel benieuwd hoe het daar mee is.
 
Quote
RE: Derek....
Debbel79  schreef op: 29-08-2013 08:09:15
nee, volgens mij hebben ze het zelf niet gedaan. maar dat weet ik niet zeker.

idd... sinds ik weet dat het nep is, tenminste dat derek nep is wat betreft zijn gave, ben ik geen fan meer van hem. maar deze kinderen zie je helemaal veranderen. ik weet wel zeker dat als je hier een goede opvoedkundige bij zet zoals the nanny bijvoorbeeld, dat je hetzelfde resultaat bereikt. maar blijkbaar is die nanny gave wel een echt gave van derek haha!!

maar nee, hij maakt echt geen telepatisch contact met kinderen. tuurlijk ELK kind met driftbuien ramt tegen een deur aan. als ie dat zegt zit ie altijd goed.
en over dat die moeder liever een meisje zou hebben... heeeeeel veel moeders hopen op een meisje, maar die zijn niet minder gelukkig als het en jongen wordt. ik ben ook heel eerlijk als ik zeg dat ik tijdens de zwangerschap een hele lichte voorkeur had voor een meisje, ik weet zeker dat er heel veel aanstaande moeders zijn die dat hadden. en bij vaders is dat met jongens.

dus ook dat is een inkoppertje van hem. als zij hier nee op geantwoord had, had ie gelijk een andere vraag gesteld waarvan de kans groot was dat het antwoord ja zou zijn.

ik heb teveel gezien van derek op internet en you tube en zo, om hem nog te geloven. (al baal ik daar wel van, want ik was groot fan, en ging regelmatig naar zij shows)
 
Quote
RE: Derek....
Spatje  schreef op: 29-08-2013 08:30:25
ja sinds ik zijn ontmaskering heb gezien kijk ik ook niet meer, maar blijkbaar gebeurt er wel wat, maarja dat gebeurt ook als jojo is geweest

en ja die moeder, zo heb ik ook gestaan bij de oudste, echt vreselijk als je je als moeder zo voelt
 
Quote
RE: Derek....
Jo  schreef op: 29-08-2013 09:03:08
Ik was er in het begin ook van overtuigd dat hij echt was, maar na veel gelezen en gezien te hebben begin ik er een afkeer van te krijgen.
Een vriendin van mij heeft buren waar hij geweest is, zijn ook op tv geweest, volgens haar waren die kinderen een paar dagen anders maar na een paar dagen weer helemaal de "oude"  kinderen.
Maar goed ik ken de mensen niet dat zijn meningen van anderen maar je hoort zo vaak negatieve verhalen.
Een nanny zal met deze kinderen meer bereiken denk ik, al geloof ik dat die gezinnen ook niet voor altijd zo "perfect" blijven als ze in het begin zijn, ik mis dan echt een programma waarin ze laten zien hoe het nu is met die kinderen na een aantal jaar ofzo.

 
Quote
RE: Derek....
Myself  schreef op: 29-08-2013 10:32:41
Ik ben een beetje Derek-moe. Hoe interessant ik het altijd vond om te kijken, ik heb het wel een beetje met hem gehad, is mij te vaak op tv geweest inmiddels.
 
Quote
RE: Derek....
Minou  schreef op: 29-08-2013 10:35:51
Geef mij maar Nanny Jo, wat een mooi mens. Derek heeft wel wat dat gevoel heb ik wel, maar het wordt zo ernorm uitgebuit
 
Quote
RE: Derek....
Jessiemv3  schreef op: 29-08-2013 21:47:11
Ik heb me eigenlijk meer zitten verbazen over de ouders . Die ene moeder was een brok negativiteit, te erg gewoon. Dat kind werd gewoon helemaal gek van haar.
En dat stel uit Groningen greep ook helemaal niet in als dat jongetje zijn zusje en broertje sloeg of schopte. Dat jochie schreeuwde gewoon om aandacht. En ik zou me persoonlijk kapot schamen als ik op TV toe zou geven liever een meisje te hebben gehad. 
 
Quote
RE: Derek....
Belske  schreef op: 30-08-2013 11:35:10
Op de school van mijn dochter zit een Derek-klantje, ze is ook op tv geweest. Het was ook een meisje van driftbuien, schoppen, schelden en slaan... en dat is ze nog steeds. Jammer dat zo'n Derek bakken geld verdient hiermee...
 
Quote
RE: Derek....
Jo  schreef op: 30-08-2013 12:36:50
Ik denk dat dat het probleem ook is Belske, hij verdiend enorm aan zijn gave en dan draait het om geld en niet om de mensen.
 
Quote
RE: Derek....
Nicole_mv_tatum_en_r
enske
  schreef op: 30-08-2013 13:42:39
Mijn vorige berichtje was een spookbericht, nergens meer te zien hier, dus probeer ik het nog maar es.

Ik had me voor dit seizoen ook opgegeven voor onze dochter Renske. Het team van Derek is ook bij ons thuis geweest en wij hebben heel veel filmpjes naar hun verstuurd waarop het gedrag van Renske goed te zien is. We werden afgewezen omdat Renske een "te moeilijk geval" is, dit waren hun letterlijke woorden. Tja en dan twijfel je wel aan de gave van Derek. Hij is een goede nanny, meer ook niet.

De kinderen die op tv waren vond ik trouwens ontzettend meevallen, ben zelf erger gewend...helaas!
 
Quote
RE: Derek....
Monica Mv 2  schreef op: 30-08-2013 19:04:36
Ik ben naar zijn theater show geweest, vraag me af hoe hij dingen dan wel weet? Hij gaat toch niet iedere bezoeker na facebooke ofzo
 
Quote
RE: Derek....
Inky69  schreef op: 30-08-2013 19:08:38
Wat jammer Nicole.....maar hij heeft ook maar een week...Waarschijnlijk kon hij het in die week gewoon niet redden...
Verder weet je ook niet of de kinderen van jojo wel blijven luisteren...dat is Amerika, dus daar hoor je nooit meer wat van....
 
Quote
Navigatie


Reageren op Derek....
Naam
Bericht