Menu
 

Topic:

Gratis? Waar??

Senna  schreef op: 12-07-2013 19:46:59

Zat net eens te denken over mijn vorige topic, over dr Oetker.

Mijn (gelukkig) bijna ex-schoonzus doet heel veel voor gratis producten. Doet sowieso mee aan alle spaaracties en geld-terugacties die ze kan vinden. Puzzels, prijsvragen, maar ook voor elke scheet een klacht indienen.

Op die manier haalt ze aardig wat binnen aan gratis of goedkopere producten en uitjes.

Ik ben blijkbaar lui want ik vind dat dus echt teveel moeite. Heb daar helemaal geen zin in en het voelt zo inhalig.
Doen jullie veel om aan gratis of goedkopere producten te komen?

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Gratis? Waar??
Linnie  schreef op: 13-07-2013 14:20:55
hihi, vanmorgen waren bij ons ook de aardbeien van de jumbo kapot...

Kreeg een tasje met groenten en fruit, mocht het helaas niet zelf uit zoeken... maar mij hoor je niet klagen! 
Ik kreeg: bloemkool, ijsbergsla, snoeptomaatjes, wilde perziken en een komkommer

Altijd leuk!


 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Even Zo  schreef op: 13-07-2013 15:28:05
Ik werk dus bij een bedrijf waar dus ook klachten binnenkomen als een product niet goed is.

Ik heb het er wel eens over gehad met de consumentenservice hoe zij reageren op de klachten.

Zij redeneren zo: Je koopt een product, je kan naar alle redelijkheid verwachten dat het product goed is. Is het niet zo, dan moet je er een klacht over indienen.
Om er voor te zorgen dat een consument tevreden blijft, sturen ze je een product toe. Want een klagende consument is geen reclame. En een consument die vervanging krijg van het product maakt juist positieve reclame over je bedrijf.

Stel: Je koopt een auto en die doet het niet goed.... dan ga je ook naar de dealer terug met je klacht.
Je koopt een brommer en die doet het niet goed.... dan ga je ook terug naar de winkel.

Eerst verklaarde ik mezelf voor gek en durfde ik het niet te doen. Maar nu redeneer ik ook op die manier.

Product niet goed: Ik klaag bij de fabrikant. Ik wil in ieder geval een vervanging (ik heb er immers voor betaald). Vaak krijg je nog iets extra's! En dat is weer mooi meegenomen.

 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Mikmvg  schreef op: 13-07-2013 17:59:28
De Jumbo hier is wel erg alert hoor, heb nog nooit overdatum zuivel gezien bv. Normaal ziet de groente en fruit er ook tiptop uit. Maar bij aardbeien gaat het ebste hard natuurlijk.

Wel kinderachtig dat ze er zo moeilijk over deden zeg! Maar het is net wat je zegtr, de meeste mensen zullen net snel durven vragen.
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Jo  schreef op: 13-07-2013 20:49:10
Hier staat zelfs een bord bij de groente en fruit, vind u iets wat niet vers is krijgt u een zak vol groente en fruit.
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 13-07-2013 22:07:21
Moest vandaag brood hebben en heel eerlijk ik was over de groenteafdeling gelopen en heb wel een beetje gezocht hahahaha maar kon niks vinden grrrr vond wel een of andere mango maar die was al overijp stond op zon bordje hahahaha ga het gewoon nog een x probere. Wag errug!!!! Hahahaha
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 13-07-2013 22:14:20

Quote mama v jurre,stijn,joris:
Moest vandaag brood hebben en heel eerlijk ik was over de groenteafdeling gelopen en heb wel een beetje gezocht hahahaha maar kon niks vinden grrrr vond wel een of andere mango maar die was al overijp stond op zon bordje hahahaha ga het gewoon nog een x probere. Wag errug!!!! Hahahaha



hier is een vrouw en die is elke ochtend rond half 9 in de winkel,
en die haalt elke dag producten met de datum van vandaag of morgen.
meestal heeft ze zuivel en brood ,elke dag heeft ze een aantal dingen gratis.
volgens mijn heeft ze ook echt niet veel te besteden,maar elke dag heeft ze weer dingen 
om haar zoontje te eten of drinken te geven gratis.
ik vind het wel slim en het bespaart haar echt veel per maand
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 13-07-2013 22:17:03
Nou las dit topic en dacht hmmm ga daar vandaag brood halen en was idd langs de zuivel gelopen maar helaas ga het van de week gewoon nog een x doen ja zo kan ik de kids een lekkere appel geven toch hahahahaha
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 13-07-2013 22:22:00
mama van jsj ik denk dat je het echt s'ochtends vroeg moet doen.
als ik jou was ,zou ik een paar ochtende in de week gaan,
al heb je maar zuivel,vlees en brood en als je geluk heb groente
en ik denk dat je de meeste kans op maandagochtend heb.
voor jou zou het ook veel besparen en wat extra's bieden
gratis is gratis
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Kaatje  schreef op: 13-07-2013 22:25:31
Niet echt bewust, maar een paar jaar geleden een krat warsteiner gehad. Eerste biertje smaakte niet maar wij dachten zal wel aan ons liggen, tweede ook niet. Teruggebracht naar ah en ik kreeg geld terug. Heb toen toch maar een mailtje naar warsteiner gedaan, zodat zij konden kijken waar het aan lag. Belt een tijdje later een verkoper op dat hij in de buurt was en dat hij graag langs wilde komen. Kreeg ik een zet glazen en viltjes. En de volgende keer moest ik het krat bewaren want ze wilden graag zelf controleren.

van mijn werk had ik een bestek setjbevoorraad kinderen gekregen en het mesje was beschadigd. Ik vond het setje zo leuk dat ik graag een nieuw mesje wilde kopen. Kreeg ik bericht terug dat ik het kreeg.

en van mymepal heb ik nieuwe deksels gekregen toeN ik mailde dat de plaatjes eraf gingen en waar dat aan lag. Dit kwam volgens hun door de vaatwasser. Had wel eerlijk gezegd dat ze daar in gingen. Maar het was binnen 1 schooljaar. Heb ik nu nieuwe deksels gekregen.

Dus soms wel wat gekregen maar doe eigenlijk alleen berichtjes als ik het echt vervelend vind en vaak ook nog ter info.
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Sammy  schreef op: 13-07-2013 22:35:39
Ik had een keer thee gekocht van Zonatura, bosvruchten thee. Werkelijk het was niet te zuipen zo vies, het leek wel bosgrondthee. Er stond een antwoordnummer voor opmerkingen, klachten en vragen op de verpakking dus ik had een net briefje geschreven wat onze ervaring van de nieuwe smaak thee was. Nog geen week later had ik een pisnijdige medewerker van Zonatura aan de lijn. Ze wilde even weten waarom ik die brief geschreven had en mededelen dat met hun thee niets maar dan ook niets mis was! Echt ik was stomverbaasd over dit telefoontje. Maar denk dat het niet vreemd is dat ik hiernaa nooit maar dan ook nooit geen zonatura producten meer heb gekocht!
Het ging me niet om gratis spullen, maar echt om een ervaring te delen. Ik snap nog steeds niet waarom ze zo gereageerd hebben!

Laatst had ik bij de hoogvliet harde broodjes gehaald voor de lunch. Nou hard waren ze zeker, want je kon er iemand een gat mee in de hoofd gooien, ze waren ook beslist niet vers!
Ik ben ermee terug gegaan en toevallig trof ik de bedrijfsleider bij de klantenservice. Hij vond het heel erg dat dit gebeurd was. Ik kreeg geld terug voor de broodjes en hij stond er op om als tegemoetkoming een taart mee te geven! Dat had echt niet gehoeven, maar we hebben er zeker van gesmuld!

Ik ben niet echt een klager, maar als ik ergens niet tevreden over ben vind ik het wel belangrijk dat men het netjes oplost. Dat hoeft van mij helemaal niet met gratis spullen te zijn, maar geld terug of een excuus is voor mij al voldoende.
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Anoniema  schreef op: 13-07-2013 22:42:19

moet toegeven dat ik nav dit topic een mail heb gestuurd aan de jumbo

Ik kocht daar een paar weken geleden 2 kokosnoten en thuis beelk er 1 rot van binnen. Dus ik terug naar de winkel en kreeg een nieuwe
Maak hem thuis open en wat denk je ?

vol schimmel !!! 



Dus ik WEER terug, ze vroeg of ik nog boodschappen moest hebben dus ik zei ja. Kreeg ik een trosje bananen voor niets.
Op zich vond ik dat wel ok. 

Maar nu las ik hier dat ik eigenlijk gewoon 'genaaid ' ben haha

Dus ik heb een nette mail naar de jumbo gestuurd dat ik het jammer vind dat de caissiere aan de servicebalie mij dit niet gemeld heeft .
Het was nl de assisent bedrijfleidster dus die zou dat toch moeten weten he  


 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Mirdepir  schreef op: 13-07-2013 23:23:26
Veroch & anderen, hoop dat je heel veel producten vindt, heb even de kleine lettertjes op de zjumbo-site voor je opgezocht;


  1. Vindt u ondanks onze zorg een product met een houdbaarheidsdatum van vandaag of morgen? Dan krijgt u het product gratis.

  2. Uitzonderingen op de versgarantie zijn: vers vlees, verse vis, vers brood, gekoelde sandwiches en vers banket vanwege de kortere houdbaarheid en het (dag) verse karakter.

  3. Wanneer één van deze producten een houdbaarheidsdatum van vandaag heeft, mag u dit product gratis meenemen. Vers brood valt buiten de versgarantie vanwege het dagverse karakter.

  4. Indien u onverhoopt een product vindt waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken, ontvangt u één product met een goede datum gratis.

  5. We geven producten met een verstreken houdbaarheidsdatum nooit mee om redenen van productaansprakelijkheid. Ook niet ten behoeve van goede doelen als voedselbanken, kinderboerderijen, etc.


100% Versgarantie voor verse groenten en fruit


Onze groenteman staat voor zijn allerbeste groenten en fruit en garandeert u dat deze producten 100% vers zijn. De Versgarantie voor groenten en fruit werkt als volgt:



  1. Komt u in de winkel toch groente of fruit tegen dat niet meer vers is? Dan krijgt u een tas vol verse groenten en fruit helemaal gratis.

  2. Meld uw klacht bij de servicebalie of op de groenten- en fruit afdeling van de betreffende supermarkt. 

  3. De tas wordt voor u ter plekke door een medewerker gevuld. 

  4. Een product is niet meer vers indien het product zelf fysieke kenmerken vertoont waaruit blijkt dat het product niet meer vers is.

  5. De inhoud van de tas kan afwijken van de afbeelding. 

  6. Maximaal 1 tas per klant per dag.

 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Bettie  schreef op: 13-07-2013 23:34:46
Whahahahahaha en iedereen vliegt volgende week naar de Jumbo op zoek naar rotte bananen, aardbeien en vlees van met de houdbaarheidsdatum van die dag.

Ik zit hier echt mer vermaak te lezen. Maar.....dit is wel een supergoed initiatief voor mensen die weinig te besteden hebben. Zo krijgen ook zij misschien af en toe eens iets gratis doordat een medewerker (sukkel toch?) niet goed heeft opgelet.

Ben benieuwd hoe dat hier in het dorp gaat als onze fantastische C1000 (serieus) omgebatterijt wordt naar een Jumbo.
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Jolijn  schreef op: 13-07-2013 23:36:42
ik heb een keer gehad dat een lipstick zo was ingepakt met beveiligingsspul dat ik echt een slachtpartij moest verrichten om hem open te krijgen, met als resultaat een snee in mijn vinger en een bekraste lipstick. ik heb dat gemaild (zo van: ik ga hem heus nog wel gebruiken, maar móet dat nou zó worden ingepakt?)
zijn ze langsgekomen met een tasje vol makeup van dat merk!
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 14-07-2013 10:22:03
hahaha ja geloof me meiden volgende week maandag sta ik bij de jumbo en de dag erna en de dag erna je hebt hier in breda 3 jumbos dus afwisseling hahahahaha 
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Mikmvg  schreef op: 14-07-2013 10:34:25
Zou ik doen Veroch! Aardbeien gaan idd snel schimmelen, dus daar kijken en producten die niet zo hard verkopen. Al zou je maar 1 x in de week zo'n tas krijgen; toch maar mooi meegenomen!
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Mirdepir  schreef op: 14-07-2013 22:43:15
Veroch; kijk ook hier eens http://gratis.startpagina.nl/prikbord/16646484/jumbo---vers-is-ook-echt-vers-(deel-11)
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 14-07-2013 22:56:38
Geweldig die maken er een echte sport van ik zei vanmiddag tegen n. Morgenvroeg voordat ik naar het ziekenhuis moet met joris ga ik eerst langs de jumbo even een tas fruit scoren hahahaha 
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Suusmv3  schreef op: 14-07-2013 23:28:11
ik moet morgenochtend toch boodschappen doen  dus ga ff extra opletten 
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Mirdepir  schreef op: 15-07-2013 23:22:20
En..... Is het gelukt Veroch & anderen...
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 15-07-2013 23:25:00
Nee grrr heb nog aardbeien in de tuin staan zei tegen n weet je wat ik pak een rotte eruit en neem hem mee en leg die in zon bakje hahahahahahah oh wat errug! Nee zo ver zou ik niet gaan. Hetbis gelukkig vakantie dus hoeven de heren niet fruit ee naar school hahaha maar anders 
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Bettie  schreef op: 15-07-2013 23:28:31
owh....V. die is wel heel slecht   
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 15-07-2013 23:37:22

Quote Bettie:
owh....V. die is wel heel slecht   





Jahe hahahaha zoh da niet durven hoor alhoewel nee hahahaa meschien 15 jaar terug maar nu als volwassen vrouw en mama van 3 kids neeeehhhhhh!!!
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Bettie  schreef op: 15-07-2013 23:46:08
hihi
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Teddy  schreef op: 16-07-2013 07:11:03

ik heb ze hier een keer de camerabeelden na laten kijken want ik stond 4e in de rij en de cassiere hield vol van niet.

paar uur later belde ze me op dat IK gelijk had en dat ik het geld terug kreeg (was helaas maar euro 10,00 ongeveer)


 


en al een keer een zak met gruit gehad: greep zo in een rotte appel, ieks!

 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Saskiamv2boys  schreef op: 16-07-2013 23:45:04
Ik vind de jumbo helemaal niks. Had laatst muffins en bij de auto over datum. Ik terug en heb alles uit de schapen gehaald voor ze maak mocht alleen maar goede muffins pakken en kreeg mijn geld niet terug. Dus ook genaaid maar moest het dus gratis meekrijgen?
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Jo  schreef op: 17-07-2013 08:01:25
Hier lopen veel van die hele jonge medewerkers, die weten volgens mij niet van de regels.
Vorig jaar had ik een zak appels te pakken met rotte appels, kreeg zelfs de sap over me heen. Dus gemeld aa
n een jongen die er werkte hij pakte die zak en liep weg, kreeg niet eens een doekje voor de nattigeid.
Moest mijn schoonzus zijn die zou minstens eisen dat ze haar kleren stomen, k ben helemaal niet mondig

 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Jen9  schreef op: 17-07-2013 08:09:33
Ik stond een keer als 7e in de rij.. waren nog veel kassa's dicht . vaf de vierde gratis boodschappen, maar nee, ik was niet de vierde maar de zevende.. toen heb ik mijn mond wel opengetrokken.. Daarna ook alle mensen voor en achter me haha, ze liep zuchtend die dingen uit te delen....  Je krijgt dan veel waardebonnen, ik heb ze weggegeven...
 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Jo  schreef op: 17-07-2013 10:41:54
Hier gaat als er2/3 in de rij staan meteen een kassa bij, zijn ze snel mee.

 
Quote
RE: Gratis? Waar??
Angelique  schreef op: 17-07-2013 10:44:58
was ook keer bij jumbo had in zon raclame bak beokjes voor kids gevonden maar die waren voor volle pond aangeslagen dus ik naar sevice balie en kreeg al het geld terug en de boekjes sinds dien weet ik van de regels maar ben er niet goed genoeg voorr durf dat dus nooit zo goed he
maar ook omdat ik ook de andere kant ken
heb zelf heel lang bij hoogvliet gewerkt daar hebben ze dus ook al die regels alleen krijg je dan dus waardebonnen
en echt elke dag kwamen dezelfde mensen de winkel instruinen
t was zo erg dat als we ze binnen zagen lopen we gelijk verschillene afdelingen belde van zorg dat je vak schoon is
het werd voor ons een sport om hun zo min mogenlijk waarde bonnen te laten scoren
was zelfs zo erg dat de medewerkers dus spullen uit vak hadden gehaald naastzich in krat en hup jatte ze het dus gewoon uit t krat echt sommige mensen gaan veeeel te ver
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Gratis? Waar??
Naam
Bericht