Menu
 

Topic:

schuldsanering en dan?

Anoniem  schreef op: 23-06-2013 07:49:14
Nooit gedacht dat ons dit zou overkomen.
Mijn man heeft ooit in het verleden in het familiebedrijf getekent voor garant staan van een hypotheek.
Door omstandigheden prive is ons dit helemaal ontschoten het bedrijf( waar mijn man een half jaar na tekenen ontslagen werd vanwege langdurig ziekte) betaalde de hypotheek maandelijks.
Nu is het bedrijf wat van mijn schoonouders is failliet gegaan, mijn schoonouders hadden destijds ook getekent en die gaan nu de schuldsanering in.
Nu valt er bij hun niets meer te halen en kregen wij een brief van de desbetreffende bank dat wij nu 1,5 ton moeten betalen.
We hebben info gevraagd bij een jurist en met een hoop gegevens naar een advocaat gestapt feit is dat mijn man onder druk van mijn geliefde schoonvader heeft getekent en dat terwijl hij toen in de ziektewet zat en bij een psychiater liep.
Mijn schoonvader vindt het niet zijn probleem hij zegt gewoon keihard dat mijn man heeft getekend dat hij zelf hoofdelijk aansprakelijk is.
de advocaat kan heel weinig betekenen helaas is het verjaart om het erop te gooien dat hij toen eigenlijk helemaal niet bekwaam was om voor zoiets te tekenen.
Nu moeten we een gesprek aan gaan met de bank, maar dit bedrag krijgen we nooit van ons leven betaalt zelfs de helft is moeilijk.
Komen we er niet uit dan moeten we de schuldsanering in, maar ik ben hier helemaal niet mee bekent.
We hebben nu beiden een baan ik werk parttime moet ik dan ook verplicht meer gaan werken zodat ik meer inkomen krijg?
Voor nu hebben we een koophuis we wonen in de randstad we hebben al heel veel afbetaald en hoeven nog maar 125.000 euro te betalen.
Nu lees ik overal dat je je koopwoning uit moet maar voor een huurwoning betaal je hier behoorlijk wat kom overal 600 euro tegen en dan vaak een 2 kamer appartementje, nu betalen we veel minder aan onze koopwoning.
Zie er zo tegenop dat we straks misschien wel gewoon in een klein flatje terecht komen in een achterstandsbuurt.
Voor nu hebben we ook een heel leuk bedrag aan spaargeld dit willen we dan ook in de onderhandeling met de bank meenemen, maar dit zijn we natuurlijk gewoon kwijt.
En het spaargeld van de kinderen wat we nu sparen voor later, word dat dan ook allemaal afgepakt?
Vooral voor de kinderen vindt ik het heel sneu nu zitten ze allemaal op muziekles en de jongste staat ingeschreven bij het zwembad die heeft nog geen zwemdiploma's, maarja daar is straks allemaal geen geld voor. Onze jongste zal nooit geen zwemlessen krijgen en dat terwijl de andere 2 kinderen beiden hun a en b mochten halen.
Onze zomervakantie hadden we al geboekt maar dat betalen we daar op de camping terplekke, nu ben ik geneigd om maar niet op vakantie te gaan maar mijn man vindt dat onzin hij wil gewoon gaan.
Dat zal dan onze laatste vakantie zijn ergens heeft hij ook wel gelijk nog even voor het laatst er uit met het gezin, maar het geld vind ik kunnen we nu wel beter besteden was al aan het kijken voor een alternatief wat dichter bij huis ipv 1500 km rijden dat scheelt heel veel benzine.
Wat zouden jullie doen ook nog even echt genieten en de vakantieplannen die in febr besloten zijn gewoon door laten gaan?
En de schuldsanering duurt dat altijd 3 jaar las ergens dat het ook soms 5 jaar kan duren waar is dit dan van afhankelijk?
Gelukkig hebben we heel veel lieve vrienden die bereid zijn om ons te helpen, mijn ouders willen dan bijspringen in de kleding voor de kinderen die mazzel hebben wij nog.



 
Quote
Navigatie
RE: schuldsanering en dan?
Ladybug  schreef op: 23-06-2013 08:29:38
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 23-06-2013 08:56:18
Jeetje daar staan je dan te kijken.
Ik zou het geld van de bank trekken.
Geld voor zwemles apart houden voor de feestdagen de kids hun verjaardag.
Genoeg geld voor kleding echt alles.
Echt ik zou zorgen dat het saldo 0,0 zou zijn,voordat je de schuldsanering in ben duurt het wel een
Hele tijd.
En ook lekker op vakantie gaan hoor,dit word de laaste keer de komende 3 a 5 jaar.

Hoe het met het huis zit weet ik niet.
Als er 1,5 ton winst op zit in deze tijd ,
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
L&  schreef op: 23-06-2013 08:58:43
Ze gaan wel kyken of er dan ook maar iets aan overwaarde op t huis zit.... je hebt al n deel afbetaald zeg je? Dat slikken ze meteen in voor de schuldeiser! Jeetje wat n situatie, met zo'n (schoon) vader heb je geen vyanden meer nodig!
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
El64  schreef op: 23-06-2013 09:02:48
Maar waarom de schuldsanering in kunnen jullie niet de hypotheek gaan betalen voor dat huis?
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Xsara  schreef op: 23-06-2013 10:03:36
wat ik denk:
1. hypotheek ophogen met 150.000???
2. de rest schuldeisers een bod doen van wat jullie wel kunnen ophogen?? dan hebben ze ineens het geld... dat doen ze liever, ze gaan snel akkoord in zulke gevallen...
3. jij kan dan misschien wat meer gaan werken?? 1 dag per week en kunt dan de extra hypotheklasten af gaan betalen, zo verandert er weinig maar kunnen jullie blijven wonen en gewoon blijven leven...

het si wel heel erg wrang....
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Mama Van Drie  schreef op: 23-06-2013 10:06:03
Lekker dan, ben je mooi klaar mee.
Hebben jullie na dat ontslag ( wat van zijn eigen vader kwam?) er dan nooit aan gedacht om a la minute die garantstelling ongedaan te laten maken??
Want het is een beetje raar om garant te staan voor een hypotheek van een bedrijf waar je niks meer mee hebt en ontslag van hebt gekregen, dat is eigenlijk een beetje dom als je dat vergeten bent maar ja daar heb je voor nu niks meer aan.

Kunnen jullie geen ton hypotheek op je eigen huis nemen en dan in onderhandeling over de rest...of dat misschien kwijt gescholden kan worden?.....geen idee hoor...roep maar wat......
Sterkte in ieder geval en ik zou dus ook op vakantie gaan!
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Anmv3  schreef op: 23-06-2013 10:15:42

Jeetje, wat een situatie.
Voor welk huis staan jullie hypotheek garant dan ? in totaal dus met het deel van je schoonouders erbij
voor 1,5 ton ?

En lees ik goed dat je man dus uit het bedrijf van je schoonouders is ontslagen ?
Ivm ziekte ? dan had je schoonvader jullie ook op het garant staan kunnen wijzen, jullie waren
daar vast zelf helemaal niet mee bezig, dat kan ik me voorstellen.

Verder heb ik niet zoveel verstand van hypotheken, overwaarde maar de bank kan jullie daar vast
goed in adviseren.. Sterkte met alles !

 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Sammie  schreef op: 23-06-2013 10:21:23
Wat was dan het onderpand voor die hypotheek? Is dat al verkocht?
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Jen9  schreef op: 23-06-2013 10:28:18
Wat een toestand.. k heb er de ballen verstand van maar wil je veel succes wensen!
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Eefje  schreef op: 23-06-2013 11:32:14
En dat huis waar die hypotheek op zit? Wie woont daar nu in?
Kan het huis niet worden verkocht?

Lekkere schoonouders trouwens!
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Anmv3  schreef op: 23-06-2013 12:34:43

Als niemand de hypotheek meer kan betalen moet dat toch verkocht worden ?
Of klinkt dit te simpel ??           

 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 23-06-2013 13:07:03
Kun je geen tweede hypotheek op jullie woning nemen?
Kon je nog wel garant staan ondanks hij daar is ontslagen?

Ik zou al jullie tegoeden de komende tijd opnemen. Ga op vakantie en geniet!

Vreselijk. Je hele leven staat op zijn kop. Maar dit was wel het risico.
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Anoniem  schreef op: 23-06-2013 14:55:34
Er waren 4 panden als onderpand toen met een waarde van ik dacht 6 ton, helaas hebben deze panden echt zo weinig in de veiling opgebracht dat er nog een rest overblijft.

Het is ook echt zo stom dat we daar nooit echt meer aangedacht hadden we waren toen druk bezig met uwv en ww mijn man is zo'n beetje 3 jaar ziek geweest nu achteraf denk ik ook ik had er echt veel meer bovenop moeten zitten en mijn schoonvader heeft daar handig gebruik van gemaakt heeft ook geld geleend van ons toen destijds die we ook nooit terug hebben gezien mijn man heeft ook een lening op zijn naam afgesloten ook voor de winkel mijn schoonvader zou elke maand netjes het bedrag storten maarja je raad het al de eerste maanden was dat netjes en daarna kreeg je echt een grote mond als je erom vroeg.
Mijn man heeft op zijn zachts gezegd niet zulke vriendelijke mailtjes gehad van mijn schoonvader die hij gewist heeft ook zo stom dan hadden we tenminste bewijs.
Nu kunnen we er niets meer mee we zitten nu in deze situatie het heeft geen zin meer om te denken had ik maar ben ook niet boos meer op mijn man dat was ik maar nu niet. Hij is behoorlijk gekwetst nu komt hij met verhalen uit zijn kindertijd hij hunkerde steeds naar liefde van zijn vader ik denk dat dat gewoon heel erg speelde.

De hypotheek op gooien daar zat ik ook aan te denken dat zou echt de oplossing zijn 1,5 omhoog ik weet niet of we dat zullen redden mijn man verdient niet super ik kan ja als het moet natuurlijk fulltime gaan werken maarja waar.
Alleen tegenwoordig schijnt dit ook niet meer te kunnen we hebben nu natuurlijk een schuld staan dus of ze daarmee akkoord gaan.
Heb wel een heel overzicht gemaakt met al onze uitgaven morgen ga ik heel veel stop zetten we gaven bv aan veel goede doelen, kerk, maar ook abbonnemten.
Sportschool man moet gewoon stoppen hij gaat maar fietsen dat is gratis.
Televisie is ook niet nodig evenals de huistelefoon alleen internet dat zou ik toch wel heel fijn vinden ook voor onze kinderen die vooral als ze naar de middelbareschool gaan dat denk ik wel nodig hebben.

Vakantie gaat denk ik ook wel gewoon door kinderen hebben zich er ook helemaal op ingesteld nou gaan we ook niet duur op vakantie dat scheelt maarja pppfff.
Mijn wereld staat echt op zijn kop nu mijn hoofd staat totaal niet naar werken maarja dat moet wel doorgaan als 1 van ons zonder werk komt te zitten hebben we nu helemaal een probleem.

Ik ga er ook echt voor mij zullen ze niet klein krijgen tenminst zo sta ik er nu in, soms zit ik alleen wel in een dal.
Deze week nog 1 week de tijd om alles goed op een rijtje te krijgen nu opeens valt het je op dat we zoveel juristen in onze kennissenkring hebben, samen met hun bekijken we nog goed alle papieren en dan bellen met de bank voor een gesprek met 1 van onze vrienden/ kennissen erbij zodat we niet de fout maken ergens mee in te stemmen wat eigenlijk niet haalbaar is voor ons.
Ik ben ook heel benieuwd naar het dossier wat bij de bank ligt of er toen geen valse jaaropgaves van mijn man zijn ingeleverd want hij kreeg ook echt het minimum van het minimum 1200 euro per maand is niet veel dus hoe kan iemand dan tekenen voor ziets dat snap ik gewoon niet.
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Mieps01  schreef op: 23-06-2013 16:54:42
Ik zou goed uitzoeken of je echt gebonden bent. Heb jij ook meegetekend destijds?  Waren jullie al getrouwd? Als je al getrouwd was geldt het misschien niet.. Dit soort dingen zijn vaker ongeldig als maar een van beide partners tekent terwijl je al getrouwd bent
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Mieps01  schreef op: 23-06-2013 17:24:17
1:88 lid 1 sub c beschermd je misschien.Ik zou dat vooral goed na laten kijken.
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Mieps01  schreef op: 23-06-2013 17:25:03
BeschermT natuurlijk
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Jo  schreef op: 23-06-2013 18:09:29
Verschrikkelijk dit! We hebben helaas zo iets meegemaakt met een oom (van partner).
Mijn vriend had een bedrijf met een oom en vriend, die oom deed zaken, helaas geen eerlijke.
Hij had schulden gemaakt en is zelf met de noorderzon vertrokken, omdat het een vof betrof waren we aansprakelijk.
Achteraf hebben we het helemaal vekeerd aangepakt en heeft het ons zeker 20.000 euro gekost.
Wij hadden gewoon nergens verstand van en een advocaat konden we niet betalen, achteraf hadden we er toch beter 1 kunnen nemen.
Maar het heeft mijn vertrouwen in mensen wel enorm geschaad en we hebben een hel doorgemaakt met gerechtsdeurwaarders etc.
Ik heb geen tips behalve een goede advocaat nemen, en heel veel sterkte, lijkt me een drama om het mee te moeten maken.
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Mafkees  schreef op: 23-06-2013 19:24:41
kon mn schoonvader wel zijn

heel triest dit! wat een ellende!

ik sluit me bij Jo aan, neem een goede advocaat en laat eea zo goed mogelijk uitzoeken.
een drama is het, maar wie weet valt alles mee.

ik zou idd ook zoveel mogelijk nu apart houden , voor jezelf. voor alle zekerheid

sterkte

Ps: nog wel contact met schoonvader gehad? wat een harteloze boer zeg
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 23-06-2013 21:08:58
Pff dit is zo erg voor jullie. Maar idd als je geld heb op de spaar trek het nu eraf alles en dan ook alles!!!! Kinderenspaar mogen ze niet aankomen mits het niet in de 1000 loopt. En zwemmen kunnen je kind4ren dan wel blijven. Doen stichting leergeld. Maar laat alles goed nakijken ik hoop voor jullie dat het niet zover hoef te komen. Pfff jeetje van je familie moet je het hebben bah!
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Mam Van Twee  schreef op: 23-06-2013 23:06:52
Als het om 150000 euro gaat zou ik zeker gaan voor een tweede hypotheek op je eigen huis als je overwaarde hebt!
Dan is je rente het laagst en de aflostermijn het langst in verhouding tot een krediet of persoonlijke lening en misschien kun je wel een aflossingsvrij deel nemen waardoor je op jouw tijd kan gaan aflossen. En pas later een deel restschuld hebt.

Dingen die ik zou uitzoeken:
Hoeveel overwaarde heb je?
Kun je in je bestaande hypotheek weer een gedeelte van wat je al afgelost hebt opnieuw uitgekeerd krijgen?
Is dat in combi met spaargeld genoeg om schuldeisers tevreden te stellen.
Zijn er afspraken te maken met de geldeisers mbt betalingsregeling?

Hoeveel kun je per maand aan extra maandlasten dragen?
Een tweede hypotheek van 150.000 euro waarvan 75.000 aflossingsvrij geeft een brutomaandlast van 700 euro en een nettomaandlast van 600 euro oid. 
Check wat je aan maximale hypotheek kunt krijgen bij jullie inkomen eventueel met meer werken?
Heb je een recente taxatie van je huis? 
Zijn jullie op huwelijkse voorwaarden getrouwd, zo ja wat staat er allemaal op jouw naam en wat is van jullie samen? 
Huis verkopen als het op beider naam staat en je bent op huwelijkse voorwaarden getrouwd kan volgens mij niet namelijk.

Heel veel sterkte in ieder geval.


 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Ano  schreef op: 24-06-2013 08:21:39
hier nog 1, maar die helpt zen zoon, om mij de fout en kosten in de schoenen te schuiven.
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Anoniem  schreef op: 24-06-2013 11:09:24
Bedankt voor jullie reactie's doet me echt goed.

Extra hypotheek zou voor ons denk ik wel de oplossing zijn.
Soweiso nemen we iemand mee in de onderhandeling met de bank ( de schuldeiser).
De bank heeft telefonisch wel al gezegd dat hun er ook niet bij gebaad zijn dat wij de schuldsanering in gaan.
Alleen een hypotheek van 275.000 kunnen wij niet betalen dus het hele schuldbedrag gaat niet lukken ook al ga ik fulltime werken ( moet er wel net een baan voor zijn) dan nog kunnen wij dit bedrag niet betalen.
Ook zou je dan nooit kunnen verhuizen taxatie waarde voor nu i 180.000 in de loop van de jaren zal het wel ooit gaan stijgen maar nooit zoveel dat het opeens ruim 2,5 ton waard gaat worden dus dan blijf je met een schuld zitten als je gaat verhuizen.
Mijn man heeft nu alle rekeningen leeg geplukt maarja ik ben bang dat ze dan opeens zien dat allee op nul staat en we daar vragen over gaan krijgen.
Ik weet ook niet hoe makkelijk het kan om een 2de hypotheek te nemen op je woning het geeft onze schuldeiser wel meer zekerheid dan dat wij de schuldsanering ingaan dan krijgen ze lang niet zoveel terug van dat bedrag.
De advocaat heeft ons voor nu geadviseerd om zeker niet te gaan onderhandeling over die 1,5 ton dan kunnen we beter de schuldsanering in gaan hoe zwaar ook maar daarna zijn we ervan af.
Ook met de helft gaat het ons niet lukken gaf hij aan.

Het liefst ga ik vandaag gelijk in de onderhandeling maar er is nog een jurist aan het kijken naar al onze papieren ( en dat zijn er heel wat van het UWV, ontslagbrief, WW) en het contract. Hem willen we dan ook vragen om de onderhandeling in te gaan dat kost voor nu dan wel geld maar daardoor staan we er wel sterker in.

Voor de mensen in de schuldsanering nemen ze ook beslag op je spullen, dat zou ik zo jammer vinden voor mij heeft het allemaal waarde ook al zijn het dan maar 2de hands opgeknapte meubeltjes.

 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Mieps01  schreef op: 24-06-2013 11:57:40
is er een reden waarom jullie geen bescherming hebben op grond van boek 1 art 88 van Burgerlijk Wetboek? Sorry dat ik dram. Maar als je  daar onder valt, hoef je niks te betalen. als je bij de bank op kunt houden dat je maar een kans hebt om dat op te houden vergroot dat  je succes in de onderhandelingen.
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Jo  schreef op: 24-06-2013 12:23:12
Wij hadden achteraf veel minder hoeven betalen maar omdat we geen advocaat hadden hebben gewoon klakkeloos alles betaald.
Wij kregen de schulden van de andere 2 erbij, maar dat wisten we toen niet.
Echt eerst een advocaat nemen voordat je een 2e hypotheek gaat opnemen.
En krijg je een 2e hypotheek van 150.000 zo makkelijk dan??
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Bijtje  schreef op: 24-06-2013 19:35:35
Jeet je wat een vervelende situatie. Ik hoop voor jullie dat het allemaal nog meevalt.
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Anoniem  schreef op: 24-06-2013 19:43:16
mieps01 heb het gedeelte gelezen uit het wetboek en helaas nee, ik was op de hoogte dat mijn man tekende.
Heel stom maar ik dacht echt dat mijn man tekende voor de lening van 12.500 euro en hier heb ik dus toestemming gegeven voel me zo dom pppfff.
Dit staat ook echt in het contract dat ik toestemming heb gegeven dus daar kan ik mij niet op beroepen.
En nee hoor zie het niet als gedram maar echt als meedenken.

Ja en even 150.000 euro hypotheek erbij volgens mij krijg je dat ook helemaal niet zo makkelijk en zelfs al kon kunnen wij een hypotheek van 275.000 nooit betalen dan kon je zeker minimaal op maandlasten van 1500 euro per maand uit dat is het hele salaris van mijn man.
En tuurlijk we kunnen allebei meer dan fulltime gaan werken hij er nog een bijbaantje bij en ik maar dat dan je hele leven lang dat lijkt mij wel heel zwaar.
Met oppas kunnen we geen beroep op familie doen dus dan komen de kosten ook al krijg je een deel terug van voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang voor 3 kinderen er ook nog bij.

Net bij de makelaar geinformeerd voor huurwoningen je kan zo terecht ze hebben heel veel koopwoningen die ze niet verkocht krijgen.
Ik kan voor 500 euro ze ergens terecht maar dan op een flatje met 2 slaapkamers 1 voor de kinderen en 1 voor ons tuurlijk hebben wij weinig te willen maar dat vind ik toch wel heel klein en voor dat bedrag in mijn eigen huis van 4 etages ben ik nog goedkoper uit en veel ruimer.
En dat terwijl ik altijd liep te mopperen dat ik die stomme stad met dat huis zo zat ben en zo graag bij mijn familie zou willen wonen, nu wil ik niets liever dan hier blijven.

Jo hoe ben jij die onderhandeling ingegaan? En je hoefde dus een stuk minder te betalen dan het eigenlijke verschuldigde bedrag?
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Mieps01  schreef op: 24-06-2013 19:49:01
Heb je daarvoor getekend? Daar gaat het om. 
die toestemming moet volgens mij in dit geval schriftelijk zijn.JUIST  om dit soort ellende te voorkomen.
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Mieps01  schreef op: 24-06-2013 19:50:19
dat je man getekend heeft dat jij toestemming gaf is denk ik niet bindend!!!!JIJ moet hebben meegetekend.
 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Anoniem  schreef op: 24-06-2013 20:03:17
De bank gaf aan dat alleen mijn schoonouders hadden getekent en mijn man en dan staat er in het contract dat ik het ermee eens was in jip en janneke taal.
Mijn naam meisjes naam en mans naam met geboortedatum en mijn beroep stond er helemaal in opgesteld.
Mijn man heeft ook gevraagd of hij het hele dossier kon krijgen ( kopietjes ervan).
Maar de bank gaf dmv een brief enkelt terug dat ze geen oude loonstroken hadden.

De advocaat zei dat er een groot verschil zit in een zakelijke hypotheek en een particuliere hypotheek.
Bij een zakelijke hypotheek zijn ze niet verplicht om ook te kijken of je het financieel kan trekken zo'n hypotheek erbij omdat je tekent met een aantal mensen helaas blijft mijn man als enige over om het op te hoesten.
Ben op dit punt ook wel boos op mijn schoonvader mijn man droeg risico's die helemaal niet in verhouding stonden bij zijn minimum loon van 1200 euro per maand.
We hebben onze hele boekhouding van 2006 bewaard op de loonstrookjes staat ook dat zijn functie verkoopmedewerker was destijds, ook bij kamer van koophandel stond hij alleen geregistreerd als gevolmachtigde.
Ik ben zo benieuwd naar het hele dossier ik zie mijn schoonvader er voor aan dat hij gewoon valse loonstrookjes heeft ingeleverd dat schijnt hij dus echt gedaan te hebben hij werkte in de zaak maar zat officieel in de ziektewet hij ving dus dubbel.
Hij heeft echt de boel behoorlijk bedondert.


En het erge is dat niet alleen wij in de problemen zitten maar ook mijn schoonzus die is na veel aandringen gezwicht om te tekenen voor een lening van een ton, die probeert nu ook nog van alles, maarja bewijs het maar ze zijn ook zo dom dat ze alle mails gewist hebben.
Maar ook dat is zijn probleem niet zij heeft toch getekend zegt hij keihard en hij draait hij zo dat hij haar dat heeft afgeraden maar dat zij dat persee wilde, van haar hoor je een heel ander verhaal.

 
Quote
RE: schuldsanering en dan?
Anoniem  schreef op: 24-06-2013 20:05:39
Miepsie ik ga hier zeker achteraan, wij hebben een kopie van het contract liggen zonder handtekeningen.
En van de bank kregen wij nadat wij per brief vroegen waarop hun zich beriepen en dat wij documentatie hiervan wilde zien ook alleen weer een kopie van het contract zonder handtekeningen terwijl er wel getekend is destijds dat weet ik zeker.
 
Quote
Navigatie


Reageren op schuldsanering en dan?
Naam
Bericht