Menu
 

Topic:

sorry kom ik weer pff

Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 01-03-2013 23:01:59
sorry meiden zal dit topic aanhouden om het wel en wee te gebruiken om van me af te typen en ook de goede dingen te melden.
vandaag of ja eigelijk liep ik er al langer mee maar de moeilijkste beslissing genomen. mijn lieve hond gaat morgen weg ze wordt opgehaald door 2 damens ze zijn vanavond wezen kijken naar der en zowel taica als de damens waren helemaal gek van der. taica is een engelse staffordje maar zon hond krijgen we nooit meer pfff.
 waarom brokken kosten 4 euro per week de goedkoopste van de aldi en daarmee kan ik 6 broden halen bij de appie. als er iets gebeurde met haar dan was het een spuitje want geld om haar te behandelen is er niet.
ik ben er even helemaal kapot van. maar wetende dat dit echt het beste is. ben alleen bang voor de reactie van de jongens (lees autisme) ze wisten het wel dat het ging gebeuren maar nu gaat het dan in 1 keer gebeuren.
het volgende wat ik meemaakte de kleine man heeft een dubbele ooronsteking ligt nu hier op de bank te slapen was er vanmorgen mee naar de huisarts gegaan. kom je bij de apotheek wordt er verteld ja mevr die moet je zelf betalen ik zei ja maar kan ik het niet op rekening krijgen krijg woensdag weekgeld. nee kan niet ik janken want ja het ging om druppels voor de oren en druppels voor het neusje voor joris daarna naar de voedselbank vragen ze vaak hoe het gaat etc tja en aangezien ik door mijn slaapgebrek en het gebeuren bij apotheek liepen de tranen volop over mijn wangen.
werd naar het kantoortje gehaald man ging verder met langs de tafels zo doen ze dat hier de baas van de voedselbank was er ook ik weer janken hij en nu weer pffff maar goed pakte zijn portemenee en gaf mij zo 20 euro voor de medicijnen  ik keek hem aan en ja hij zei meis je blik zegt genoeg ga maar.
al met al een bewogen dagje en morgen weer met mijn hond. zal dit topic gebruiken om mijn verhaal kwijt te kunnen op facebook schrijf ik weleens wat maar niet zo in deze woorden omdat je daar toch oud klasgenoten erop heb staan en familie ja van mijn man zijn kant die niet elk detail hoeven te weten meschien dat het jullie ook niks uitmaakt maar ben ik het wel kwijt hahahaha meiden bedankt wer voor het lezen
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Volgende
RE: sorry kom ik weer pff
Mama_anja  schreef op: 02-03-2013 13:51:32
waarom kan jij dat niet cath 

echt to  weet niet waar je woont heb altijd veel van de voedsel bank en als ik kook blijft er vaak genoeg over had het je zo willen brengen 
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
C@th  schreef op: 02-03-2013 13:58:42
ik heb gekeken bij de voorwaarden, en je zou dan via een instantie aangemeld moeten worden. maar ik zit niet bij een instantie die mij zou kunnen aanmelden. terwijl wij het wel heel goed zouden kunnen gebruiken. 50 p/w voor boodschappen.... is niet veel. ik kan iets meer besteden. maar ik moet ook luiers kopen voor mijn kleine ventje.
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Mama_anja  schreef op: 02-03-2013 14:02:50
maatschappelijk  werk  die mag jou aan melden 
daar kun je zo heen gaan  die kan je ook helpen met invullen belastign ( gratis)
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 02-03-2013 14:03:52
maar C@th heb je al contact opgenomen met de gemeente
misschien kunnen hun je aanmelden of zeggen wat je kan doen.
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Bloemblaadje  schreef op: 02-03-2013 14:03:55

Lees net dat je je kunt laten doorverwijzen door de huisarts naar het riagg of een maatschappelijk werkster. En zij kunnen dan een aanvraag indienen voor je. Dus misschien kan je dat proberen.

 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
C@th  schreef op: 02-03-2013 15:06:16

Quote mama_anja:
maatschappelijk  werk  die mag jou aan melden 
daar kun je zo heen gaan  die kan je ook helpen met invullen belastign ( gratis)



dat laat ik mijn vader doen die is belastingambtenaar in ruste (met pensioen)
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Ano  schreef op: 02-03-2013 15:18:28
is je hondje al weg?
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Mootjemvstijn_daan  schreef op: 02-03-2013 15:32:37
Als ik nog een tip mag geven. Ik doe mee met allerlei enquetes en verdien zo wat geld. Nu weer 12,50 euro uit laten betalen. Het is niet veel maar mooi meegenomen.
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Anmv3  schreef op: 02-03-2013 16:16:50
Welke maat hebben je kids ?
Ik heb nog wat kleding in maat 122/128..
Hoef er absoluut niets voor !
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 02-03-2013 16:43:27
hoi meiden 
ik typ even met 1 hand kleintje zit op mijn schoot wat een warme reacties dat betekent zoveel voor mij. wel wil ik vragen aan jullie omdat ik meschien heel open ben met mijn verhaal dat bijv cath of worteltje of zoetje en geloof tamara ook naar mijn idee hulp kunnen gebruiken en hun wat minder open zijn denk ik ben wel heel blij met kleertjes voor de kids want pfff dat is en blijft een dilemma op het moment.
de jongens reageren er best goed op op de een of andere manier begrijpen ze het. jurre raakte alleen even in paniek die klom zo op de tafel toen ze taica gingen halen stijn ging de bench vastbinden
merk dat joris op het moment de hond aan het zoeken is
en ik voel me heel leeg en heb ernorme koppijn.
gaan morgen hier naar de ikea hebben we de jongens beloofd kunnen ze een uur spelen hebben ze de grootste lol en ik en manlief lopen er doorheen en pakken gratis koffie haha zo heb je toch een hele leuke 2 uurtjes zeg maar en dat voor niks.
meiden ik ben zo blij met jullie familie woont hier niet alles woont 100 km ver dus dat is ook wat we niet zomaar kunnen we zijn met zijn 2 aangewezen dus bij mams eten zit er niet in en terug gaan gaat nu niet
zie iedereen weer de 24 ste dan komen ze bij ons om ons 12,5 huwelijk te vieren  mijn mama maakt koude schotel en soep en die is zo verschrikkelijk lekker hahahaha ga hier even aan de gang kleintje heeft nog duidelijk pijn dus even druppelen etc etc nogmaals allemaal heel erg bedankt voor het lezen en meeleven helaas is dit de werkelijkheid in mijn gezin maar we komen er wel maar soms heb ik het even gehad en vooral als er zulke dingen gebeuren
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
C@th  schreef op: 02-03-2013 16:45:50
meis dat is heel lief. ik wordt ook geholpen door meiden van hier baby kleertjes en een kraampakket heb ik gehad. zelfs luiers. 

ik ben idd wat minder open dan jij. maar jij moet doen waar jij je goed bij voelt. en ik vind het knap. ik schaam me toch een beetje..
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Nimmie  schreef op: 02-03-2013 16:49:54
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 02-03-2013 17:02:40
C@th je schamen ervoor heeft geen zin,we weten het nu toch al.

En ik wil best helpen heb ik in het vorige topic ook aangeven van het pakket.
Als jullie allemaal een beetje geholpen worden,dan is dat natuurlijk veel fijner.
Maar dan moeten jullie het zelf wel aangeven.


 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
C@th  schreef op: 02-03-2013 17:26:07
weet je sabje, dat is misschien ook het probleem van mij. ik wil niet "bedelen". of overkomen dat ik bedel.. pfff dat is gewoon moeilijk. 

ja dat we het zwaar hebben weten velen
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Sabrah  schreef op: 02-03-2013 17:36:08
Ik heb hier mt 122/128 aan jongenskleding voor je als je wil. Ik kan er een mooi pakket van maken, doe ik er ook nog wat lekkers bij. 
 

Cath, jij hebt een meid van 6 zie ik. Welke maat draagt zij? Ik heb dan misschien nog kleding van mijn meid voor je. Die is wel 10 maar erg klein voor haar leeftijd  

 

Meiden de verzendkosten zijn voor mijn rekening. Wil gewoon graag wat doen voor jullie.
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Mama V Jurre Stijn J
oris
  schreef op: 02-03-2013 17:38:55
Nou ik had dat ook hoor heb toen aan sis gevraagd wat mee te doen wilde of dit was totaal niet mijn intentie schrijf je dat zo goed haha maar word er zo warm van dat is gewoon niet in woorden uit te drukken echt niet als ik me de afgelopen dagen wat rottig voel kijk ik naar mijn topics en lees ik alles nog een x na gewoon het gevoel van hè ben niet alleen hoor en lieve cath heb de vorige x ook bij jou aangegeven dat ik alles van Joris bewaar sommige zeiden al verkopen dat kan ik niet wetende dat ik het heb gekregen dan wil ik het ook weer aan iemand geven die het goed kan gebruiken de gezegde hè wie goed doet! Goed ontmoet! Wel anders nu hier had Joris net brood gegeven en Joris gooit dan nog weleens iets op de grond mistte mijn hondje wel. Okee genoeg nu het is goed zo even schouders eronder en weer verder pfffff wordt vervolgd haha Thx meiden
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 02-03-2013 17:45:38
Dat weet ik wel C@th.
Kijk ik zat/zit op dit moment ook zonder werk,ik hoop dat ik volgende week kan beginnen.
Maar wij hoeven het niet te doen met 50 euro p.w,jij wel!!

En heel eerlijk er zijn kinderen in het spel die er niet om gevraagt hebben.
De armoede onder de kinderen groeit in dit land met de dag.
Ze zijn de dupe dat NL zich zo mooi moet voordoen in de EU.
En waar gaat het ophouden,dat kinderen straks niet meer vooruit komen op school
Omdat ze de dag al beginnen met honger,dat rijk en arm zometeen zo groot is.

En als jij jou dochter of zoon met een te kleine broek naar school moet sturen.
Of je ze niet genoeg te eten kan bieden.
Dat je ze niet eens een leuke verjaardag kan bieden.
Dat je kids gepest worden of wat dan ook.

Dan moet je hier niet met een paar woorden ,wat laten door schermen.
Maar dan moet je hier het komen melden met grote koeie letters.
Want kinderen moeten hier niet de dupe van worden!

 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Made  schreef op: 02-03-2013 17:54:07

Hihi moest wel lachen om je Ikea verhaal.....wat creatief bedacht zeg, daar was ik nou nooit opgekomen....super slim En zo hebben de jongens toch het idee van een dagje uit en jullie een gratis kop koffie

 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Chantel  schreef op: 02-03-2013 18:08:13
Ik hoop dat je een beetje in de buurt woont.
Wij zijn de slaapkamers van de kinderen aan het veranderen..eindelijk na 3 jaarkrijgt ons Billie een eigen kamertje..
Nu wil de al zijn little people weg doen,misschien leuk voor jou zoontje?
Maar om zo veel met pakket post te versturen is ook zoiets.
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Famke  schreef op: 02-03-2013 18:14:08
wat lief chantel
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Chantel  schreef op: 02-03-2013 18:23:51
Is voor mij niet speciaal hoor,hier in de straat word alles door geschoven van kleintje naar kleintje.
Maar na ons Billie zijn de kleintjes op,dan kan ik er hier beter iemand blij mee maken als het op de zolder zetten en het over 3 jaar naar de stort te brengen toch?
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Jen9  schreef op: 02-03-2013 18:46:30
Wat voor maten hebben jouw kinderen??? 
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Anne  schreef op: 02-03-2013 19:12:32
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Jen9  schreef op: 02-03-2013 19:18:16
Anders misschien iemand anders die ik blij kan amken met jongenskleding.. Je moet t wel echt goed kunnen gebruiken, anders weet ik anmelijk hier ook gezinnen die het niet al te breed hebben, maar ik vind dit wel heel schrijnend..

Broeken heb ik helaas niet, die slijten allemaal erschrikkelijk.. maar heb wel wat t-shirts en korte broeken, geloof ik..moet de kasten nog uitmesten.. Denk zo ongeveer 122-134...
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Bepje  schreef op: 02-03-2013 20:50:57
C@th : Voor algemeen maatschappelijk werk heb je geen verwijzing modig. Je kunt er naar toe op het inloopspreekuur of na telefonische afspraak. Op de site van de gemeente waar je woont vind je de gegevens, het is gratis. Zij kunnen ook voor je kijken of er nog iets anders plaatselijks is waar je gebruik van kunt maken.
In sommige gemeentes is een wachtlijst voor de voedselbank, wacht dus niet te lang, des te sneller ben je aan de beurt.
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Mama_anja  schreef op: 02-03-2013 21:15:17
wij komen  ook van 30 euro per week rond wat eten betreft kan de rekeningen net betalen en kan min 1 x in de maand tanken ( heb de auto  nodig voor zh  ggz en dat soort bezoeken) 
mijn man mag maandag weer werken gelukkig  
elke week naar de voedsel bank ben blij dat die dingen er zijn maar merk wel dat er steeds minder eten in het pakket komt 


daarom baal ik ook gig van dit kabinet dat die nog meer wat wij nodig hebben er af of vermindert

hoe is het met jou nu TO  hoe gaat het met je kids nu de hond er niet meer is 
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Mafkees  schreef op: 02-03-2013 21:19:19
30 euro per week? Serieus?
Dat is onmogelijk!
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Bettie  schreef op: 02-03-2013 21:22:48
Misschien niet de goede manier maar dan toch maar hier in het openbaar.... Mocht er hier iemand zijn die dringend behoefte heeft aan wat dan ook én kan het door het zéér weinige weekgeld niet bekostigen.... laat het gerust weten (via pb).

Wellicht dat ik iets voor je kan betekenen. 

Enne....schaamte is heel logisch maar in dit geval echt niet nodig 
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Bepje  schreef op: 02-03-2013 21:24:15
Er zijn veel gezinnen die met weinig rond moeten komen Mafkees. Je gaat er niedood van maar je kunt niks zei iemand laatst die al lang in zo`n situatie leeft.
Heb jij uitzicht op betere tijden mama van jurre, joris en stijn ? Of moeten jullie nog jaren hierin blijven hangen ?
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Mafkees  schreef op: 02-03-2013 21:30:31

Quote bepje:
Er zijn veel gezinnen die met weinig rond moeten komen Mafkees. Je gaat er niedood van maar je kunt niks zei iemand laatst die al lang in zo`n situatie leeft.
Heb jij uitzicht op betere tijden mama van jurre, joris en stijn ? Of moeten jullie nog jaren hierin blijven hangen ?



Dat hoor ik om me heen ook wel, maar dat is dan vanaf 60 euro per week ofzo.
Een gezin met kinderen.....heel bizar en verdrietig hoor
Respect ook, diep respect
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Volgende


Reageren op sorry kom ik weer pff
Naam
Bericht