Menu
 

Topic:

sorry kom ik weer pff

Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 01-03-2013 23:01:59
sorry meiden zal dit topic aanhouden om het wel en wee te gebruiken om van me af te typen en ook de goede dingen te melden.
vandaag of ja eigelijk liep ik er al langer mee maar de moeilijkste beslissing genomen. mijn lieve hond gaat morgen weg ze wordt opgehaald door 2 damens ze zijn vanavond wezen kijken naar der en zowel taica als de damens waren helemaal gek van der. taica is een engelse staffordje maar zon hond krijgen we nooit meer pfff.
 waarom brokken kosten 4 euro per week de goedkoopste van de aldi en daarmee kan ik 6 broden halen bij de appie. als er iets gebeurde met haar dan was het een spuitje want geld om haar te behandelen is er niet.
ik ben er even helemaal kapot van. maar wetende dat dit echt het beste is. ben alleen bang voor de reactie van de jongens (lees autisme) ze wisten het wel dat het ging gebeuren maar nu gaat het dan in 1 keer gebeuren.
het volgende wat ik meemaakte de kleine man heeft een dubbele ooronsteking ligt nu hier op de bank te slapen was er vanmorgen mee naar de huisarts gegaan. kom je bij de apotheek wordt er verteld ja mevr die moet je zelf betalen ik zei ja maar kan ik het niet op rekening krijgen krijg woensdag weekgeld. nee kan niet ik janken want ja het ging om druppels voor de oren en druppels voor het neusje voor joris daarna naar de voedselbank vragen ze vaak hoe het gaat etc tja en aangezien ik door mijn slaapgebrek en het gebeuren bij apotheek liepen de tranen volop over mijn wangen.
werd naar het kantoortje gehaald man ging verder met langs de tafels zo doen ze dat hier de baas van de voedselbank was er ook ik weer janken hij en nu weer pffff maar goed pakte zijn portemenee en gaf mij zo 20 euro voor de medicijnen  ik keek hem aan en ja hij zei meis je blik zegt genoeg ga maar.
al met al een bewogen dagje en morgen weer met mijn hond. zal dit topic gebruiken om mijn verhaal kwijt te kunnen op facebook schrijf ik weleens wat maar niet zo in deze woorden omdat je daar toch oud klasgenoten erop heb staan en familie ja van mijn man zijn kant die niet elk detail hoeven te weten meschien dat het jullie ook niks uitmaakt maar ben ik het wel kwijt hahahaha meiden bedankt wer voor het lezen
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Volgende
RE: sorry kom ik weer pff
Spatje  schreef op: 05-03-2013 15:43:12
Ik heb 2x een ks gehad, 6 weken is een richtlijn, voel je zelf het beste aan

Cath ben je niet vergeten , ben alleen nog niet naar de winkel geweest
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
C@th  schreef op: 05-03-2013 15:47:16
mijn wond was open gegaan 4 dagen na de ks. ik durf het ook niet zo goed. daarbij heb ik er echt nog last van, mijn hb gehalte is ook nog niet goed. ben nog erg draaierig. na een tijdje lopen kan ik niet eens meer recht lopen (ik lijk wel strontbezopen haha) dus ik houdt die 6 weken gewoon aan. en mijn vriend vind het niet zo erg. nu is hij toch nog meer thuis bij de kleine man
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Mama_anja  schreef op: 06-03-2013 12:25:25
kon zelfs 8 weken niets heb die 5 weken lang bij mijn ouders geweest door de week zodat manlief kon werken
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Mamsie  schreef op: 06-03-2013 12:29:42
6 weken lijkt een richtlijn, maar dat is het niet hoor spatje en dan vooral verzekeringstechnisch... Als er wat gebeurd heb je de kans dat je de sjaak bent.

Maar dat ff tussen door....
Dames wat is geld toch eigenlijk een ellende...
Wij hebben ook een periode het heel zwaar gehad, maar we hebben het zelf kunnen redden uiteindelijk.
Maar goed we hadden niets te besteden, maar het mooie is dan wel dat je ware vrienden tegen komt.

Nu hebben we de andere kant, we werkten beide, beide een goed salaris konden doen wat we wilden en nu zijn we de zending in gegaan....
Maar zonder geld rijk dat we zijn!!!!! ik geniet er elke dag van, om iets voor een ander te kunnen betekenen
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Mama_anja  schreef op: 06-03-2013 12:33:30
eigenlijk zou daar iedereen voor de zending in moeten gaan  mensen die het  nog minder hebben en nog blij zijn ook 
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
C@th  schreef op: 06-03-2013 13:46:28
idd mamsie vreselijk dat geld. maar je hebt het zo hard nodig om rond te komen ben blij dat ik een dak boven mijn hoofd heb en dat mijn kinderen kleding en eten hebben. liefde krijgen ze sowieso.

maar wow de zending in... dat is echt bewonderingswaardig!!
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Sylvia  schreef op: 06-03-2013 15:23:26
 Als er dames zijn die wat kleding voor een meisje kan gebruiken mt146/152.
Heb er ook wat speelgoed bij.
Wie interese heeft bp of mail  mij dan even.



 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
C@th  schreef op: 07-03-2013 15:33:07
@ sylvia, mijn meisje zit pas in 128/134 dus 146 is nog te groot, ik hoop dat een andere mama gebruik kan maken van jouw goedheid.. echt lief!!! ik ga straks als j.aimy uit de kleine maatjes is deze ook weer weggeven aan een mama die het  kan gebruiken. zo veel lieve meiden van hier helpen me dmv kleertjes en lekkere dingen voor de kinderen. echt super!! toch wel een beetje blij dat ik mijn trots aan de kant heb gezet 
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 12-03-2013 17:28:25
Jahoor heb ik weer denk je lekker gehaktbal te kunnen maken is het gehakt niet goed meer ben heel dankbaar voor de voedselbank maar niet als je denkt oh jammie gehaktbal grrrr nou de frietpan zo maar aan zo dat is er weer uit 
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Maris1974  schreef op: 12-03-2013 18:19:37
Was het al over de datum?
Dat is niet zo netjes dan :-(
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
C@th  schreef op: 12-03-2013 18:21:41
ooh dat is balen. meestal is het toch ook tegen de datum aan? vandaag heb ik de kinderen spaghetti gegeven (had nog in de vriezer) en ik lekker een boterhammetje... (tegenwoordig rooster ik ze, dan smaakt het tenminste wat beter hihi)
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 12-03-2013 22:05:07
Ja het was wat ouder gehakt heb geen idee eigelijk hoe lang je dat mag ingevroren hebben maar geen probleem jongens en wij hebben frietjes op en voor joris had ik nog een potje. Maar dat is vaker he meeste producten die ik krijg bij de vb is of net tegen de datum of er al over heen maar die producten kun je gewoon gebruiken krijg ook weleens melk ingevroren maar ben er heel blij ee en ik proef altijd eerst voor ik het de kids geef zeg maar 
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
Mama_anja  schreef op: 14-03-2013 13:45:20
wij krijgen vaak op de datum mee diep in gevroren en dat laat ik gerust 3 maanden liggen nog noite iet verkkeerd gehad
 
Quote
RE: sorry kom ik weer pff
C@th  schreef op: 14-03-2013 22:25:31
vlees kan je 3 maanden in een vriezer goed houden. als je het voor die tijd gebruikt moet het goed zijn. zo niet was het vlees al niet goed toen het ingevroren werd. (heb geleerd voor slager )
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | Volgende


Reageren op sorry kom ik weer pff
Naam
Bericht