Sannie schreef op: 02-12-2012 14:23:26 |
hoi 'we gaan vanmiddag gourmetten 'maar hoe doen jullie met de rauwe kip? eerst voorbakken of ?
vind het een beetje eng met de kinderen ,dus hoe doen jullie het |
Quote |
Saskiamv2boys schreef op: 02-12-2012 14:25:11 |
gewoon bakken met het gourmetten en dan goed laten liggen en braden.. Gaat altijd goed bij ons Smakkelijk eten en veel plezier |
Quote |
Chantalmvsamen schreef op: 02-12-2012 14:25:25 |
Gewoon rauw op de pan en bakken maar en het in de gaten houden voor de kids! Bij ons is het altijd
gemarineerd dus voorkoken gaat ook niet. |
Quote |
Spatje schreef op: 02-12-2012 14:26:13 |
nee hoor kan geen kwaad, gewoon erop leggen en goed bakken |
Quote |
M&j schreef op: 02-12-2012 14:27:53 |
Snijden en in bakjes, eventueel marineren. Ik hou in de gaten of de kip goed gaar is als de kinderen
ze hebben gebakken. De kip zit in een apart bakje met een apart vorkje, is altijd goed gegaan. Wij
gaan zo ook gourmetten, eet smakelijk! |
Quote |
Mama_lisa_daan schreef op: 03-12-2012 16:11:38 |
hier idd ook de kip appart op eens schaal en een kip vorkje. en dan goed kijken of het gaar is. |
Quote |
Alice schreef op: 03-12-2012 16:14:00 |
Ja, zeker apart houden van het andere vlees. Voor de rest tegen je kindjes zeggen dat ze moeten
kijken of het vlees goed doorbakken is of zelf even checken voor ze. Kleine stukjes zijn zo gaar. |
Quote |
C@th schreef op: 03-12-2012 16:15:34 |
je kan kip ook even voorgaren in de magnetron. zo doen wij dat iig altijd met het bbq-en.. eerst voorgaren en dan op de bbq. kan ook op de gourmet. dan weet je zeker dat het gaar is en dat de kinderen niets verkeerd kunnen doen (dan alleen laten aanbranden haha) |
Quote |