Menu
 

Topic:

Lerares schopt zoon

Meanne  schreef op: 23-10-2012 12:29:50
O ik ben er zo klaar mee!! 

De eigen juf van justin kan geen gym geven dus geeft een andere juf dat....voor de herfst vakantie had ze hem al geknepen en vandaag heeft ze hem geschopt.

Justin kan geen medicatie innemen want die liggen dan op school, beide keren was het omdat hij te druk was.

Deze juf staat er om bekend...

Maar wat nu... School krijg ik momenteel niet te pakken 
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende
RE: Lerares schopt zoon
Tessa_mv2  schreef op: 30-10-2012 07:03:02
Je moet hem echt niet alleen laten! Dus gewoon om half 11 naar school!
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Tiesmv3jongens  schreef op: 30-10-2012 07:08:30
Gewoon vandaag naar school en erbij zijn want hij vertrouwt ze waarschijnlijk niet dus zeg jij dat je erbij wil zijn. Hier hadden ze hem ook voor de juf gezet zonder dat ik het wist hij was dichtgeslagen en helemaal overstuur. Dus ga aub mee hij is wel ouder dan dat de mijne was maar zoals ik lees wel heel kwetsbaar.
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Meanne  schreef op: 30-10-2012 08:43:03
Ik zorg dat ik iets voor half 11 op school ben!

Mailtje terug ontvangen van diegene die ik benaderd heb en hij gaat contact leggen met school, voor het maken van een afspraak, voordat de afspraak plaats vind heb ik nog contact met hem.

Omdat hij niet meer in kc zit zijn er wel kosten aan verbonden, hij is een psychiater, maar ben van mening dat deze meneer als geen ander weet hoe kinderen zoals Justin in elkaar zitten.

Aangifte doen kan altijd nog.
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Liefje  schreef op: 30-10-2012 08:48:09
Ja dat is zo is zou zorgen dat ik echt ruim voor die tijd aanwezig zou zijn ze zullen maar denken we doen het een half uur eerder....

En ja aangifte doen kan altijd nog maar dan zou ik in ieder geval al een melding maken dat ze wel op de hoogte zijn
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Janneke  schreef op: 30-10-2012 10:03:52
Ik vraag me af wat ze tijdens deze evaluatie gaan zeggen?
Hem nog verder de grond in boren.
Vreselijk hoe ze met je zoon omgaan, goed dat je naar school gaat!
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Caithy  schreef op: 30-10-2012 10:06:23
Pfff wat denken ze nu een gesprek met hem, de directeur en de juf! Daar zou ik zeker bij willen zijn, al is het maar dat het dan 2 tegen 2 is en dat hij zich niet alleen voelt.

Goed dat je gaat! Succes straks!
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Mama Van Drie  schreef op: 30-10-2012 10:47:12
Je zegt dat als hij zich morgen niet gedraagt hij niet mee mag gymen, maar wat doet hij dan? misdraagt hij  zich? Waarom zeggen ze dat? dan moet er toch iets zijn wat ze storend vinden?

Ik zou hem NIET alleen laten gaan bij dat gesprek, als ouder zou ik daar bij willen zijn.
En je zoon is bang dat ze dan juist  gaat slaan/knijpen?....dat zou ze maar 1 keer doen en dan waren de rapen toch echt gaar, zeker na wat er nu al speel.
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Janneke  schreef op: 30-10-2012 11:54:22
Ben benieuwd hoe het gegaan is...
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Meanne  schreef op: 30-10-2012 12:52:05

Quote mama van drie:
Je zegt dat als hij zich morgen niet gedraagt hij niet mee mag gymen, maar wat doet hij dan? misdraagt hij  zich? Waarom zeggen ze dat? dan moet er toch iets zijn wat ze storend vinden?l.



Het storende wat mijn zoon kan veroorzaken is druk doen ivm zijn adhd. 

Maar ik had dus een heel verhaal getypt maar door het quoten is het nu weg.

Al met al had de juf 2 andere kinderen te pakken vanmorgen, er renden kinderen naar buiten met de mededeling de juf lijkt de duivel wel

De directeur vroeg wat ik kwam doen maar hij wist niets meer over een evaluatie dus heb mijn zoon naar buiten gestuurd om te gaan spelen.

Heb de directeur alleen dringend het advies gegeven om met de kinderen te gaan praten. Waarop hij zei ik heb niets van de juf gehoord, waarop ik weer zei nee de juf zal vertellen dat ze a tegen de muur heeft gegooid!!!

Goed gesprek gehad met mijn ouders, mijn vader wil naar school om de juf even heel diep in dr ogen te kijken, laten we maar niet doen!! Maar ze hebben we een punt hij moet nog 2 jaar op deze school, mijn dochter zit er ook en mijn jongste zal er tzt ook komen.

Ik ga er vanuit dat ik samen met de bemiddelaar wel een duidelijke brief op zal stellen voor de kc, duurt het mij te lang bel ik vrijdag de schoolinspectie.
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Ginger  schreef op: 30-10-2012 13:07:51
Is er geen mogelijkheid om je kinderen op een andere school te doen?
Deze directeur is veel te kop in het zand stekerig naar mijn zin! 

Als het waar is wat de kinderen zeggen (de juf lijkt de duivel wel), dan is er echt iets niet in orde met die juf, overspannen ofzo?? 
Signalen genoeg dat er dingen fout gaan, maar niemand doet iets! (en jij doet tcoh zo je best)

Pfff, 'k vind het echt erg voor jullie, deze situatie...

 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Janneke  schreef op: 30-10-2012 13:12:05
Wat moet er gebeuren voor deze directeur die plaat voor zijn kop weghaalt zeg

Ik zou wel een melding bij de inspectie maken, al was het maar om mezelf recht in de ogen te kunnen kijken als er wel wat gebeurt.
Ik vraag me echt af of bemiddeling gaat helpen bij deze directeur, hij wil volgens mij het probleem niet zien.
En ondertussen zit jij er lekker mee
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Tiesmv3jongens  schreef op: 30-10-2012 19:08:09
O meis wat een directeur dat hij zegt ik heb niks van de juf gehoord nee duh die komt dat soort dingen even melden tuurlijk. Ik zou de kc zeker ook aanraden om met de kinderen te praten als die mogelijkheid er is. Is er geen overkoepelende organisatie daar zou ik ook melding hiervan doen en bij de schoolinspectie. Sterkte met alles en jammer genoeg duren dit soort dingen langer dan je zou willen.
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Jolanda1974  schreef op: 31-10-2012 12:29:18
Ik zou ook een melding maken bij de ouderraad met de mededeling dat de directeur het niet serieus neemt.
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Meanne  schreef op: 04-11-2012 22:58:39
Even een updateje.

Niets meer gehoord van de meneer die mij wilde helpen!
Wel te horen gekregen dat deze juf dus ook knderen uit groep 1 slaat!!!!

Ik heb vandaag het telefoonnummer gekregen van diegene die over de scholen gaat en morgen hang ik aan de foon!!!
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Roos  schreef op: 04-11-2012 23:54:04
Heel eerlijk gezegd zou ik in deze situatie nog maar 1 optie zien en dat is aangifte doen als helemaal niemand reageert op de klachten blijft alleen dit in mijn optiek nog over. Ik zou dit echt niet accepteren.
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Jen9  schreef op: 05-11-2012 06:53:17
Mijn zoon is door zijn kleuterjuf mishandeld, weliswaar geestelijk. We hbben hem toen van school gehaald en heeft het naar zijn zin,,, nu 4 jaar later heeft het nog steeds invloed. Bij hem gelukkig minder dan de gepeste kindjes die wel op school zijn gebleven, 2 lopen er bij een psycholoog...

Wees niet bang voor de gevolgend, ja, je zal met de nek aan worden gekeken, nou en... Het gaat om je kind.

Ik zou zeer zeker aangifte doen en een andere schoo zoeken, verder zo hoog mogelijk opspelen en alles cc-en naar de onderwijsinspectie en de stichting waar de school bij aangesloten zit.
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Tiesmv3jongens  schreef op: 05-11-2012 07:04:59
O dit is niet netjes van de meneer die je zou helpen. Zou zeker bellen naar de gene die over de scholen gaat. Maar ook de mr inlichten hierover en alles op schrift laten zetten van jullie gesprekken en laten ondertekenen door alle partijen die erbij aanwezig zijn. Zodat ze later niet kunnen zeggen dat dat nooit is toegezegd. En als er meer ouders zijn met z'n allen een klacht neerleggen samen sta je sterker.

Wij hebben het hier toen ook gehad en de keuze was hem op school te laten omdat zij gelijk voor zijn klas werd weggehaald. Alleen is er dit jaar uitgekomen dat hij er nig steeds meezit. Hij zei bij de psycholoog namelijk als ik haar later tegenkom zal ik haar oren eens omdraaien. Dus let er wel op bij je zoon.
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Jen9  schreef op: 05-11-2012 07:11:09
Klopt, di kan levenslanh meegedragen worden. Wees alert en haal m weg, dit duurt namelijk nu al te lang en als ik dit zo lees heb je kans dat school dit aan alle kanten gaat rekken....
De leerkracht van mijn zoon destijds werkt er nog steeds, haar [ersoneelsdossier is zoek, wisseling van directie en ze zeggen dat ze nog nooit klachten hebben gehad! Nou, dat waren er velen kan ik je vertellen!
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Tiesmv3jongens  schreef op: 05-11-2012 07:31:50
De leerkracht die mijn zoon had is weg sinds een aantal jaar aangezien ze haar voor mijn middelste zoon zijn klas wilde zetten. Er was toen op schrift gezet dat geen van mijn kinderen meer bij haar in de klas zouden komen en zij geen klas meer mocht draaien alleen rt. 

Het was toen ook ineens er staat niks op schrift nou wel dus en we hebben de oude directeur ingeschakeld. Opdat moment besloot de nieuwe directeur dat de situatie niet houdbaar was en is de procedure in gang gezet om haar weg te krijgen.

Ze heeft mij dit heel kwalijk genomen maar heb haar duidelijk gemaakt dat kinderen zo niet behandeld horen te worden en als je nuet verbeterd is het een keer klaar.
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Roos  schreef op: 05-11-2012 07:32:19
Meanne echt meid laat  hou J maar goed in de gaten. Mijn zoon is stelsigmatig net zoals die van Jen gepest door zijn juf. Wij hebben het via een officiele klacht kunnen afhandelen en de juf is uiteindelijk op nonactief gesteld,maar daar zijn eerst een aantal kinderen de dupe van geworden. Wij hebben hem daar wel meteen weg gehaald en nu bijna 4 jaar later heeft ie nog steeds met vlagen over deze periode. Laatst moest ie bijv op de nieuwe school iets vertellen over het leukste en het min leukste in zijn leven en dan komt echt alles weer boven.
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Meanne  schreef op: 05-11-2012 14:14:42
Amk gebeld, advies schoolinspectie te bellen die adviseerden het bestuur te bellen.

Gedaan....hij viel bijna van zijn stoel. Hij schrok echt.....hij gaat nu contact opnemen met school!! 

Deze week komt er nog een gesprek met het bestuur, directeur, juf en ik.

Ennik vind het doodeng!! Alles voor mijn kinderen maar ben bang voor de gevolgen.....andere school is tot heden nog geen optie en eigenlijk wil ik dat ook niet. Ondanks dit voorval hebben ze het wel naar hun zin.
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Anne Mv 3  schreef op: 05-11-2012 14:18:01
Wauw Méanne, wat een moed!
Natuurlijk is het doodeng, heb je iemand die met je mee kan?
Geweldig, iemand die z'n verantwoordelijkheid neemt!
Namens alle kinderen:  want voor hen doe je het toch!!
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Bepje  schreef op: 05-11-2012 14:19:26
Goed zo ! Ga niet alleen naar dat gesprek, zorg dat er iemand meegaat die je zonodig bijvalt voor het geval dat je er zelf niet uitkomt.
Veel succes !
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Linn03  schreef op: 05-11-2012 14:20:51
Mss een idee om met die moeder uit groep 1 samen te gaan.
Aan de andere kant gaat het nu mss alleen om je zoon.

Ik snap heel goed dat je bang bent,maar super dat je het wel doet.
Dit kan en mag gewoon niet,wat denkt ze wel.
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Janneke  schreef op: 05-11-2012 15:05:28
Goed gedaan, je kunt trots op jezelf zijn!
Als niemand iets doet zal er ook niks veranderen, je hebt hier waarschijnlijk heel veel kindjes mee geholpen.
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Tiesmv3jongens  schreef op: 05-11-2012 15:24:40
Meanne neem iemand mee als het kan ga er niet alleen zitten. Je wordt namelijk ineens overdonderd dat had ik tenminste wel en zet op papier wat je wilt bespreken en zeggen.
Succes meis tuurlijk is dit eng maar je kan het alles voor je kids!
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Minou  schreef op: 05-11-2012 15:49:47

Quote Anne mv 3:
Wauw Méanne, wat een moed!
Natuurlijk is het doodeng, heb je iemand die met je mee kan?
Geweldig, iemand die z'n verantwoordelijkheid neemt!
Namens alle kinderen:  want voor hen doe je het toch!!




 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Mitch  schreef op: 05-11-2012 15:51:54
Goed gedaan!!
Vanuit hier ook een dikke schouderklop, nu jij deze stap gezet heb kan er tenminste echt iets veranderen voor de kinderen!
 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Myself  schreef op: 05-11-2012 16:28:28

je bent een dappere moeder!!

 
Quote
RE: Lerares schopt zoon
Miesje  schreef op: 05-11-2012 16:31:30
heel goed gedaan meid!
echt goed dat je er werl van maakt.
die juf moeten ze van der functie zetten, laat der lekker ander beroep zoeken.

vind knap dat je er nog niet aangevlogen bent.
jeetje wat een rot mens die juf.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Volgende


Reageren op Lerares schopt zoon
Naam
Bericht