Menu
 

Topic:

Het is gewoon niet eerlijk!

Melissa  schreef op: 03-09-2012 15:19:24
Baby/kinderkleertjes, ben even wezen kijken, en natuurlijk 50/50 dat het deze keer een meisje is (ik heb geen voorkeur hoor) dus nu ook eens lekker in het roze gesnuffeld. En wat is er een boel moois, het ene pakje schattiger dan de ander, echt even Zitten zwijmelen.

En dan de jongenskleren. Bruin en blauw, vond het eigenlijk niet zo spectaculair, alsof ze nog even snel wat saai voor jongens in elkaar hebben geflanst.

Maar ook met kleding voor mijn 6jarige en 2jarige, ik vind niet echt snel iets leuks, allemaal saaie kleren, spijkerbroek, blouse erop of een t-shirt en thats it. En als ik dan de meisjes zie ... leuke jurkjes, maillots, vestjes, lieve schoentjes eronder ... en dat is dus het enige wat ik jammer vind, dat ik niet echt leuke kleertjes kan kopen voor ze en ze zo neutraal gekleed worden.

(en het staat in klagen he, dus niet al te serieus reageren Hahahaha)
 
Quote
Navigatie
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Liefje  schreef op: 03-09-2012 18:06:19
mee eens voor jongens heb je in de winkels minder keuze maar als je goed zoekt in alle winkels is er genoeg leuks te verkrijgen mijn zoon zijn kast is altijd propvol met kleding....nu ben ik in een roze hemel want ik krijg een meid en ja dat is ook leuk maar goed haar kastje is nu evenvol als dat voor mijn zoon en ik ben voor beiden nog niet klaar met shoppen.

ik hou ook niet van saaie degelijke kleuren dus hier felle kleuren en dat lukt mij ten alle tijden maar eerlijk ik loop dat ook wel zeker 3x per week in de stad om even bij de winkels binnen te kijken of er wat nieuws en leuks is
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Fruitsalade  schreef op: 03-09-2012 18:11:36
Nou ik herken het totaal niet. Ja er zijn heerlijk snoezige kleertjes voor meisjes, maar dan moet je wel een snoezig meisje hebben! En die heb ik echt niet hoor. Het enige wanneer ik zie dat het een meisje is, is wanneer ik haar luier verschoon...


De kleding voor jongens vind ik helemaal geweldig! Lekker simpel en stoer.
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Anna28  schreef op: 03-09-2012 18:39:20
zou het ook niet een beetje smaakgebonden zijn? De één is gek op de knalkleurtjes bij de C&A met al die drukke prints er op, een ander vind H&M helemaal geweldig. 

Ikzelf ben echt van de wat nettere kleding, zonder al die letters en plaatjes. Dan wordt het al snel lastig om leuk spul te krijgen. 
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Mafkees  schreef op: 03-09-2012 19:38:38
hier ook 2 jongens en totaal NIET herkenbaar wat je schrijft.

ik heb echt altijd leuke kleding voor ze gescoord. je moet goed kijken maar stoer is er echt altijd t vinden.
ik heb een dure smaak en in allerlei kleuren en soorten shirts, longsleeve, trui, vest, blouse...ik vind het wel hoor.

voor een meisje zou ik het niet weten, heb geen meisje maar ik vind al snel iets truttig of druk of hysterisch met bloemetjes enzo...daar hou ik weer niet van...

dus het kan echt...alleen goed zoeken en misschien nét even meer geld willen uitgeven
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Bloemblaadje  schreef op: 03-09-2012 19:46:23
Ik moet ook wel eerlijk zeggen dat ik een vrij prijzige smaak heb. Ik hou helemaal niet van drukke prints en  ook van de wat nettere kleding. Maar dan nog vind ik meer dan genoeg. En het is echt niet allemaal duur, want dan zou ik er compleet op leeglopen.
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Anna28  schreef op: 03-09-2012 19:51:43
Waar koop jij de kleding @Bloemblaadje? Volgens mij heb je dan aardig dezelfde smaak als mij
Ik slaag soms wel bij C&A, maar meestal vind ik de prints daar te druk. Heb nu hele leuke dingen bij de ZARA gezien, dus ga daar eens naar toe binnenkort. 
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Juulmvjens  schreef op: 03-09-2012 20:01:14
Hier ook een jongen en een meisje en voor beiden geen shopproblemen (helaas ;-)). Hoewel... soms heb ik meer moeite met kleding voor mijn dochter dan voor mijn zoon. Echt waar!

Maar ik sluit me wel aan bij mijn voorgangsters. Ook ik houd van nette kleding (beetje "kak") en val dan vaak in de wat duurdere kledingklasse.
Daardoor ben ik redelijk ervaren geworden in outlet, uitverkoop, nieuw van MP. :-D

Voor jongens vind ik de funshirts van Claesens altijd enig. Bijpassend bloesje erbij: vrolijk, netjes en stoer tegelijk.
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Melissa  schreef op: 03-09-2012 20:02:52
Stoere kleding is er inderdaad te vinden, maar ik krijg als alles goed gaat over 6 maanden een inieminie lief klein baby'tje die erg schattig is, die moet niet stoer zijn, die moet ook lieve kleine schattige kleertjes aan. en kijk bij de newborn kleertjes, meidenspul hebben ze echt hun best op gedaan en bij bijna alles zeg ik wel oooh of aaaah en dan de jongensspullen , tja, het zal ze warm houden, dat wel ...

Maar ik denk dat ik over een maand of drie gewoon weer lekker in duitsland ga shoppen, duitsers houden van schattig en vooral van veel kleur, ook voor jongens.

Maar nog steeds, ik kan er voor zorgen dat mijn jongens er fatsoenlijk bij lopen, maar ik heb nog nooit echt een outfit gehad waarin ik zei "wauw wat een leuke kleren zeg!!"
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Melissa  schreef op: 03-09-2012 20:03:56
Mijn gevoel zegt trouwens meid, maar volgens de verloskundige neigde ze naar een jongen , maar het was nog niet goed te zien en ze had weinig ervaring in nub en het echo-apparaat leende zich er niet zo goed voor, morgen misschien meer info
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 03-09-2012 20:04:32
De winkels waar ik goed slaag zijn:
- Zara (online)
- WE
- Z8
- Schweigmann

De H&M vind ik helemaal niet zo leuk meer, ik hou niet van prints en die heb je daar bijna alleen maar. Hema vind ik ook niks.
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Mafkees  schreef op: 03-09-2012 20:08:48
name it en imps en elfs heeft ook snoezige babykleren voor mini jongetjes trouwens!
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Danimvsenna  schreef op: 03-09-2012 20:43:03
Nou toen Senna klein was vond ik het ook allemaal leuk.
Maar nu vind ik het ook een ramp om wat leuks voor haar te vinden, al helemaal voor de winter.

Broeken kan ik bijna niks vinden. Of ze zijn zoals gewoonlijk te wijd, en dan kan je het wel met een riem of knoopsgat elastiek innemen, maar dan krijg je zo'n enorm plof effect bij de "heupen". Of ze hebben een lelijk printje, of ze zijn te saai, of ze zijn te duur.

Doordat ze smal en niet heel groot is, moet ik af en toe nog op de "baby" afdeling shoppen (kind word donderdag 3).
Ze zit nu in maat 86/92 (en qua broeken 92/98) en dan is het op de baby afdeling net te klein of te kort, en op de kinder afdeling weer te wijd en te lang.

Of ze hebben een printje met die afschuwelijke disney prinsessen.



Ik denk zelf ook dat er meer voor meisjes dan voor jongens te krijgen valt. Maar voor meisjes valt het ook niet altijd mee.
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Blauwtje  schreef op: 03-09-2012 20:46:24
Bekijk het van de positiieve kant Melissa, een dochter kost je veel meer centjes
Jurkje, maillot erbij en dan wel 2 voor als de ene in de was zit, leuke haarfrutsels, kettinkje erbij..

Je hebt echt wel veel leuke kleuren broeken bijd e H&M voor jongens! Ik heb voor mijn jongens groene, rode, okergele en een oranje broek gescoord. Erg leuk hoor!
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Jessiemv3  schreef op: 04-09-2012 09:51:22
Je hebt voor meiden misschien wel meer keuze (dat is absoluut waar, loop een willekeurige winkel in en er hangt gewoon veel meer voor meisjes) maar er valt voor mij ook heel veel af. Te veel glitter, glans, blingbling etc., dat is niet helemaal mijn ding.

Ik heb twee zoons en ik kan juist heerlijk shoppen voor ze! Kan altijd wel iets leuks vinden en ik vind de jongenskleding juist de laatste jaren er veel leuker op geworden.
Nu ook met winterjassen, voor de jongens al zo veel leuke jassen gezien maar voor mijn peutermeisje kan ik maar niet slagen. Het zijn allemaal van die glans-jassen of gewoon te wijs voor mijn kleine grietjes van 2.


@ Melissa, kijk eens bij Lief of Noppies, die hebben zulke leuke lieve babykleding voor jongetjes!
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Melissa  schreef op: 04-09-2012 10:34:05
Kans is toch 75% dat ik in de roze hoek moet gaan zoeken

Maar bedankt voor alle tips, ik zal zeker even gaan kijken, ook voor kleding voor de jongens, ik vind zelf dus alleen dat het al vanaf een jonge leeftijd stoer moet, Valentijn is 2,5 maar daar is echt geen schattige kleding meer voor.
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Spekse  schreef op: 04-09-2012 10:36:41
ik schrok van je titel melissa want ik dacht dat het weer verkeerd was gegaan maar gelukkig gaat het om kleding
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Alice  schreef op: 04-09-2012 10:37:45
Ik vind het ook niet eerlijk.
Welke winkel je ook inloopt.. Voor meisjes is er 3x zoveel keus.
Ik ben erg blij met een neefje van 9 maand ouder en een schoonzus die wel erg goed is in shoppen.
Inderdaad de duurdere merken hebben leuk spul, maar ik wil echt niet de hele dag opletten dat hij zich niet vies of vuil maakt. En ik heb 't er ook gewoon niet voor over.
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Sennamvyent  schreef op: 04-09-2012 10:41:45
Ik vind het juist moeilijk om voor Yenthe leuke dingen te vinden.
Yenthe is 4 en een stoere meid, met een vleugje lief. Maar er is zoveel met veel glim en glitter en schreeuwerige prints voor meiden. Kan daar echt niks mee. Vind het elk seizoen moeilijker worden om wat leuks te vinden.

Thomas is nu 1 en dat vind ik nog wel makkelijk. Hij heeft wel wat shirts met print, maar een leuk overhemd of een shirtje in een vrolijke kleur kan ik altijd wel vinden. Broeken nu nog donker, die lichte zijn zo snel vaal als hij kruipt, maar ik kijk er naar uit dat ik van die leuke broeken voor hem kan kopen!

Maar zoals al eerder gezegd is, bij meiden zijn er gewoon veel meer soorten. Rokjes, jurkjes, leggings, broeken, accesoires enz, dan heb je al gauw meer rekken gevuld!
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Krumelke  schreef op: 04-09-2012 12:41:45
grappig. heb een zoon van 4 en vindt atijd wel leuke stoere kleren vor hem. voor meisjes vind ik juist weer allemal zo roze en truttig (hihi mijn dochter is 3 mnd), vind t voor haar lastiger om kleding te kopen dan voor mijn zoon. hoewel er wel altijd veel meer meisjeskleren lijken te zijn als jongenskleren.
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Smvljr  schreef op: 04-09-2012 13:45:22
Er zijn idd meer meisjes dan jongenskleren,en door al die roze en felle kleding steekt de jongensafdeling nogal grauw af.Maar ik slaag voor mijn 3 jongens altijd prima hoor,zoek de combi's bijelkaar via internet,gewoon van allerlei merken doorelkaar,kost soms wel wat,tijd en geld,maar kan het als het nog netjes is,gelukkig nog doorschuiven naar de jongste,tenminste dat neem ik me altijd voor,als ik weer wat duurs heb gekocht,meestal gaat die vlieger niet op en moet ik helaas mijn jongens weer in het nieuw steken...

Spannend Melissa,75 % een meisje,ben benieuwd.Ikzelf had bij mijn derde gelijk het gevoel dat het weer een jongen werd,heb niet eens aan meisjeskleding durven snuffelen haha..
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Karien  schreef op: 04-09-2012 13:57:43
Ik kan heel goed voor mijn zoon slagen, alleen voor mijn dochter niet.
Nu is ze bijna 11 dus tja...zelf heeft ze natuurlijk ook wensen, logisch.
Bij de H&M zie je inderdaad van die felgekleurde broeken, ik vind ze vreselijk....
heb liever gewoon donkerblauw of zwart, of een wat donkere spijkerbroek.
Zo zie je maar smaken verschillen.

Nu vind ze (en ik ook) die skinny broeken verschrikkelijk, ze is best lang ook...
en ik vind het haar ook helemaal niet staan.
Nu ben ik op zoek naar leuke spijkerbroeken of gewone broeken die wat wijder vallen..
dat de pijpen iets wijder uitlopen...vorig jaar bij Esprit geslaagd maar nu nog steeds niks
kunnen vinden voor de winter.
Zie wel eens wat online staan maar hoppa richting de 50,- al...dat gaat me wat te ver per broek.

 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Sapperdeflap  schreef op: 04-09-2012 14:03:01
Huh Melissa, ik snap het niet. Hoe kom je aan 75% kans op een meisje?

Overigens vind ik dat je voor jongens makkelijker leuke kleding kan kopen dan voor meisjes. Ja, voor meisjes is er veel meer keus, maar er zit zo enorm veel troep tussen! Voor de jongens weet ik inmiddels de merken waarvan ik vind dat ze echt leuke kleding hebben en ben ik dus zo klaar. Helaas zijn het wel de duurdere merken waarvan ik de kleding mooi vind. (McGregor, Gaastra, Vingino en dergelijke)

Voor mijn dochter is er dan misschien veel meer keus, maar ook voor haar kom ik bij de duurdere merken uit. Hennes en dergelijke vind ik gewoon echt niet mooi wat betreft kleurgebruik! Het roze oogt vaak zo goedkoop en Hello Kitty vind ik verschrikkelijk. 

Overigens heeft Zara hele leuke en betaalbare kinderkleding, voor zowel meisjes als jongens!
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Janneke01  schreef op: 04-09-2012 14:10:38
Ik vind het momenteel voor jongens en voor meisjes tegenvallen, behalve de kleding van 30 euro per stuk is erg leuk, maar dan word het wel erg gek.

Vooral voor Daimy krijg ik niks te vinden, het is dat ik al een winterjas heb en verder ben ik nog maar 1 leuke longsleeve tegen gekomen en 2 truien, maar de rest ziet er allemaal zo stom en hetzelfde eruit. 

Voor Tyg heb ik net een vest, spijkerbroek, rode broek en nog een trui gekocht bij H&M, opzich wel leuk maar kan beter 
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Chantie  schreef op: 04-09-2012 14:22:38
Ben ik het helemaal mee eens Janneke. Vooral voor Joëlla vind ik het lastig. Ze zit nu in maat 122 en sommige dingen vind ik dan erg kinderlijk of er staat weer zo'n stom figuur op. Kom dan ook meer uit bij de merkkleding, alleen mijn portemonnee vind dat niet zo leuk.
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Chantie  schreef op: 04-09-2012 14:22:38
Ben ik het helemaal mee eens Janneke. Vooral voor Joëlla vind ik het lastig. Ze zit nu in maat 122 en sommige dingen vind ik dan erg kinderlijk of er staat weer zo'n stom figuur op. Kom dan ook meer uit bij de merkkleding, alleen mijn portemonnee vind dat niet zo leuk.
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Marly-jane  schreef op: 04-09-2012 15:04:59
o ik ben het er niet helemaal mee eens. Ja er is meer voor meisjes, maar ik loop er toch altijd tegenaan dat ik het moeilijk vind om setjes te vinden voor mijn dochter. En als ik dat wat heb, zul je altijd zien dat de legging nog in de was zit als je het shirtje of tuniekje bij dr aan wil doen. En dan zit je met een probleem.
Nee voor mijn boys leuke stoere spijkerbroeken. de jongste nog niet zo want die is nog maar een baby dus moet het vooral lekker zitten, maar voor mijn oudste, o ik ben echt helemaal verliefd op hem als hij een stoere spijkerbroek aan heeft met bijv. bretels. stoer shirt of blouse eronder. haren lekker in de gel. En met mij vele anderen, want hij heeft altijd veel bekijks en er gaan altijd veel smeltende blikken naar mijn aandoenelijk stoere ventje met een praatjes voor 10.
mijn meisje ziet er ook best leuk uit maar ik vind het zoo veel moeilijker voor haar! koop ook vaak dingen die ze dan 1 of 2 keer aan heeft en dan denk ik mwah dat was het toch net niet en dan geef ik het gewoon weg want anders blijft het maar liggen in dr kast.
Ik zie voor hele kleine meisjes wel altijd zulk schattig spul zoals laatst in de babyplanet maar dan denk ik, prachtig jasje, maar ging maar tot maat 68, en ja dan ligt de baby enkel, dan heb je er dus niks aan want dan liggen ze erop en zie je niet hoe mooi het jasje eigenlijk is.

ik vind overigens jassen voor een meisje wel iets makkelijker als voor een jongen. maar overige kleding, nee shop voor me boys veel makkelijker.
 
Quote
RE: Het is gewoon niet eerlijk!
Femke  schreef op: 04-09-2012 16:35:38
Misschien niet leuker om te shoppen voor een jongen, maar na mijn dochter vind ik het ook even een verademing dat er niet zo veel is....Al die jurkjes, rokjes, topjes etc, dan heb je een leuk setje, moet je er altjd weer een legging bijkopen en die gaat weer een stuk sneller stuk...en dan nog schoenen in alle vormen en maten....stuk goedkoper hoor zo en dan voel ik me weer niet schuldig als ik een lekkere dure jas voor hem zie...Vond voor een babyjongetje de kleertjes van lief altijd erg leuk en praktisch, lekker stofjes en niet te stoer
 
Quote
Navigatie


Reageren op Het is gewoon niet eerlijk!
Naam
Bericht