Menu
 

Topic:

hekp die ik hier goed aan spoed!

Mama Van Jurre En St
ijn En Joris
  schreef op: 05-06-2012 19:03:16
kan iemand mij een hart onder de riem steken please heb het heel heel hard nodig heb net joris in bed gelegd normaal slaapt hij in mijn armen in ja dat is zo gelopen inv mijn 2 andere jongens die daar verschrikkelijk onrustig van worden ja heel verhaal ga ik nu niet doen mensen die me verhaal kennen weten hoe of wat! maar nu ik ben op draai 24 uur per dag met joris op mijn armen en kan niet meer moet deze beslissing gaan nemen maar dit doet zon zeer en pijn dit kan ik eigelijk helemaal niet mijn hart huilt verschrikkelijk wil hem nu zo graag pakken maar kan niet
 
Quote
Navigatie
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Lilly  schreef op: 05-06-2012 19:04:11
Volg je hart meid, meer kan ik je net aanraden.
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Mama Van Jurre En St
ijn En Joris
  schreef op: 05-06-2012 19:07:35
ja pfff mijn hart zegt nu oppakken mijn mijn verstand zegt nee niet doen want je kan niks meer en daarmee bedoel ik heb 2 bijzondere jongens die hun aandacht nodig hebben ook. pffff help af en toe is tie stil kan ik nu even gaan kijken om hem een tutje te geven
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Bettie  schreef op: 05-06-2012 19:09:12
Of je er goed aan doet, kan ik niet beoordelen maar als het niet anders kan.....dan moet het maar (even).

Weet niet of je andere jongens al op bed liggen maar is het anders geen optie....zelf lekker in je bed kruipen en je kleine Joris bij je in bed nemen? Is hij toch dicht bij je en kom je misschien aan je rust toe.
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Ivy  schreef op: 05-06-2012 19:11:26


Moeilijk soms, hè, moeder zijn...

Sluit me helemaal bij Bettie aan.
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Mar80  schreef op: 05-06-2012 19:11:30
Je hebt het goed gedaan, anders was je er al niet eens aan begonnen!

 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Sennamvyent  schreef op: 05-06-2012 19:12:33
Ik denk dat je er beter aan doet om op een andere manier hulp te zoeken. Dus hierin volg ik sis

 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Linn03  schreef op: 05-06-2012 19:25:28
Hoe oud is je kleine man?
Een draagdoek mss een optie? heb je toch je handen vrij,en hem lekker bij je.

 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Inky69  schreef op: 05-06-2012 19:28:29
5 minuten laten huilen kan helemaal geen kwaad, volgens mij. Hij moet er natuurlijk ook even aan wennen om op een andere manier in slaap te vallen. Het zal op den duur makkelijker zijn voor jou maar het is nu even niet prettig.
Bij mij huilt ze ook even voordat ze in slaap valt. Ik heb ook 2 andere kinderen die hun aandacht nodig hebben.
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Sennamvyent  schreef op: 05-06-2012 19:41:07
Slaapt hij inmiddels?
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Mama Van Jure En Sti
jn En Joris
  schreef op: 05-06-2012 19:43:33
heb hem gepakt dit zit niet in me heb ik bij die andere ook niet gedaan dus hij zit nu relax op schoot zo ook goed man is de kids de tandjes poetsen en dan is de rust weer terug dus nee heb dat niet in me dus denk maar zo altijd als ze 16 zijn dan moet ik ze roepen om het bed ui te komen haha nee dat laten huilen kan ik niet men zegt ook dat ik zon moederkip ben haha ach het is zo
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Sennamvyent  schreef op: 05-06-2012 19:44:26
Goed gedaan, naar je gevoel geluisterd!


Toch denk ik dat het goed is om hulp te zoeken meis, want dit is te zwaar voor je!
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Mama Van J En S En J  schreef op: 05-06-2012 19:45:54
zal straks op jullie reageren nu even kleintje knuffelen hihi enne ik loop niet oin 7 sloten tegelijk kan veel hebben dus dat schilt genoeg meegemaakt en dat sterkt een mens zeggen ze dan
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Alice  schreef op: 05-06-2012 20:21:42
Hoe oud is hij ook alweer?

Mijn zoontje heeft 6 maanden op mn schoot geslapen en nu nog steeds valt hij daar in slaap en dan leg ik hem weg. Dan slaapt hij wel heel vast en is hij echt op zijn gemak. Hij weet dat het zo gaat. Hij is nu 21 maanden bijna.
Maaar.... hij is wel mijn enige kindje, dus dat maakt 't wel een stuk makkelijker.

voor jou
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Anna28  schreef op: 05-06-2012 20:26:06
Luister gewoon naar je gevoel, en als je er zelf doorheen zit, breng hem dan inderdaad een nachtje of dagje weg zodat jij kunt bijtanken.

Als je hem wilt leren zelf te slapen zul je dan in kleine stapjes moeten doen, dat kan niet zo best in één keer, dan wordt je kleine man helemaal overstuur. En daar kan geen moeder tegen, en het is ook niet nodig denk ik.
Ik heb mijn zoontje stap voor stap laten wennen aan het alleen slapen en liep in het begin soms 15x per avond heen en weer. Nu slaapt hij vanaf een maand of 4 goed in en slaapt altijd alleen in zijn bedje.

Ik begrijp dat je er even doorheen zit, knuffel voor jou! En kijk dus even hoe je het wilt gaan aanpakken als je het hem wilt leren. Op een babyvriendelijke, huilvrije manier, moet best lukken, maar dat kost tijd.

 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Mama Van Jurre En St
ijn En Joris
  schreef op: 05-06-2012 20:29:59
nou laat ik het zo uitdrukken heb 2 jongens met de nodige problematiek jurre heeft pdd-nos en ernstige motorische ontwikkelingsachterstand en stijn heeft hoogstwaarschijnlijk odd/adhd en ook ernstige ontwikkelingsachterstand we hebben al igb heb ik zelf gewilde inv de situatie in ons gezin, man zijn werkgever is vorig jaar falliet gegaan dus finacieel is het ook niet rozegeur en maneschijn. we hebben overigens veel aan haar super mens! joris is een mannetje van 16 oktober en vanaf die periode is joris al zeker 12 a 13 keer ziek geweest met 2 weken geleden longonsteking afgelopen zondag weer koorts gaat nu weer goed. ook krijgt joris fysio dezelfde als stijn heeft dus die ken onze situatie is wel eens hgandig anders moet je alles 100 keer opnieuw vertellen. joris krijgt nog bv voornamelijk nu snachts overdags gef ik toch wel vaker een fles fruit en groente mwah miniscuul half potje gaat erin maar meer ook niet pap blehhhh dus maak me overigens ook zorgen om joris hoor we zeggen weleens voor de grap oh een middenmoot van de 2 mannen. bij familie helaas woont familie te ver 100 km vrienden nou vertrouw niemand eigelijk meer op een paar na maar die hebben zelfs kids met de nodige problematiek. ben onlangs belazerd door (mijn beste vriendin) dfie notabene bij de bevalling is geweest van joris auto op mijn naam spullen besteld op mijn naam heb daar weleens een topic over geopend. dus vertrouwen is er weinig. wat er dus door me heen zit alles eigelijk het kan hier dus ook nooit normaal gaan en dat vermoeid mij klinkt alsof ik nu heel kleinzerend doe maar zo bedoel ik het niet kan ernom genieten van de kids en kleine dingen hoor absoluut maar gewoon het hele plaatje vanaf mijn 8 ste jaar ben ik al aan het knokken en soms ben je dat gewoon moe. hoor van vele nu nee je moet hem laten brullewn ik kan dat niet het zit niet in me maar doordat bijv die fysio het zegt enkele vrienden ga ik twijfelen ik lees bijv dat jij sis je kids ook zo lekker bij je hebt nou dat heb ik dus ook joris ligt nu weliswaar in zijn eigen bedje na hem in slaap te hebben gewiegd maar hij wordt zeker wakker en dan krijg ik hem bijv niet zo 123 in slaap en komt hij vaak beneden en dan ga ik vaak zelf tegen 11 uurt naar bed en jurre komt vaak nog bij ons liggen dus ja nachtrust minicuul nu mijn man thuis is ga ik regelematiog even smorgens liggen en als er dan iemand belt oh ligt ze in bed ja duuh anders trek ik het echt niet pff warrig verhaal maar heb dit zo even opgeschreven met mijn gedachten bedankt allemaal voor het meelezen en meedenken
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Mama Van Jurre En St
ijn En Joris
  schreef op: 05-06-2012 20:30:55
wakker dus even kijken
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Angelique  schreef op: 05-06-2012 20:31:04
door je post hier en dacht ook al iets gezien te hebben op fb denk ik nee dit is niet goed
je moet je gevoel volgen als jij er zelf al zo van over de wap raakt doe het dan op jou manier
weet niet hoe oud ie is maar volgens mij nog geen 6 mdn toch
en zeker als je kindje echt overstuur is dan gewoon lekker bij je nemen
het is vermoeiend maar er komt een priode dat het over gaat
ook ryan had er moeite mee maar het gaat nu zo goed
ik volg mijn gevoel en luister naar mijn kind
beetje jammeren zeg ik nou dat mag huilen en krijsen is gewoon niet nodig en dan is er meer aan de hand
als je echt op bent idd hulp erbij zoeken er zijn andere wegen
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Alice  schreef op: 05-06-2012 20:41:02
Misschien is het een idee om met je zoontje naar een homeopaat te gaan. Deze kan op deze leeftijd al veel doen.
Klinkt misschien heel zweverig en misschien kun je er niets mee. Maar mijn broertje was waarschijnlijk autistisch geweest zonder homeopatie. De eerste maanden maakte hij totaal geen contact, hij was zich enkel aan 't overstrekken als je hem oppakte, keek je niet aan. Mijn moeder is toen met hem naar een homeopaat gegaan en dat heeft hem 100% geholpen.
Ook omdat je schrijft dat hij vaak ziek is, kan een homeopaat echt helpen.

Verder kan ik me heel goed voorstellen dat 't zwaar is en dat 't moeilijk is, vooral met het commentaar wat je ook nog krijgt uit allerlei hoeken. Vrienden die je in de steek laten.
Maar weet je.. het is niet voor niks dat jouw moedergevoel zegt NEE, niet huilen. Het is goed, volg dat gevoel. Hij heeft je gewoon nodig en geeft dat aan.
Het gaat echt over, hij wordt steeds zelfstandiger en gaat steeds beter begrijpen dat hij veilig is bij jou, ook al ziet hij je niet.

Werkt de borst geven als hij wakker wordt niet om hem weer snel in slaap te krijgen?

Blijf 't zeker van je afschrijven hier, dat kan al ongelooflijk helpen, wat steun en begrip van anderen.


 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Mama Van Jurre En St
ijn En Joris
  schreef op: 05-06-2012 21:09:33
nou ik gfeef hem dus om 7 uur een volle fles of vol 150 cc met 5 schepjes dus dan wil hij zoiezo de eerste 3 uur niet drinken dus daarna wel dan leg ik hem gewoon aan tegenwoordig dus in bed tegen me aan. en idd afschrijven zegt al heel veel en doet al heel veel.
joris is nu bijna 8 maand en ja mijn manneke is klein van stuk zou je met mams en paps niet zeggen ben ene flinke grote dame hahaha en jurre en stijn zijn ook niet klein joris heeft nog steeds maat 68 en soms 74 aan en ja fb klopt idd alleen nu moet ik daar gaan melden dat het me niet is gelukt en ben dan bang voor reacties zo van nou ja jullie snappen me wel
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Alice  schreef op: 05-06-2012 21:12:39
Gewoon je post weghalen, je bent niemand een antwoord verschuldigd, jouw kind, jouw leven, jouw keuzes.

Borstvoeding werkt hier altijd heel goed om 'm terug in slaap te krijgen. Bij de eerste kik leg ik hem aan, hij wordt niet eens echt wakker denk ik. Hulpje van Moeder Natuur Gewoon gebruiken als 't lukt!

Is zijn lijntje wel goed of buigt het af? Moest hij echt niet goed groeien, kan het te maken hebben met een allergie misschien..?
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Mama Van Jurre En St
ijn En Joris
  schreef op: 05-06-2012 21:18:01
ja zijn het nu ook aan opschrijven en heb de huisarts vanmiddag willen bellen joris heefgt toen die 6 maand was onder exceem gezeten en nog wel maar kleine plekjes zijn dus ook bekend bij dermatoloog. zijn lijn was de vorige keer goed ietsjes eronder maar moeten over 3 weken weer terug komen inv zijn motoriek etc bij het consentratiebureau hahahaha
momenteel ligt mijn kleine man lekker te slapen op de bank en ik ben tv aan het kijken en mamalife en fb hahaha en niet te vergeten een pak koekjes naar binnen aan het werken. emotieeter he
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Alice  schreef op: 05-06-2012 21:22:03
Kan best zijn dat hij ook last heeft van zijn buikje of iets anders en daardoor jou heel erg nodig heeft (logisch ook)

Weet je waar de eczeem van kwam? Hoe heb je 't weggekregen? Met hormoonzalf of is 't vanzelf weg gegaan?
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Emv3  schreef op: 05-06-2012 21:22:38
Joh als dat kereltje al zoveel ziek is geweest dan heeft hij toch juist jou nodig?
Blijf bij je iegen gevoel, hieer heb ik de kinderen ook nooite laten brullen.
lekker bij je houden, samen er vroeg in kruipen doet ook wonderen.
Ik weet hoe het voelt...hier ook slopende nachten van om het uur wakker...
Maar het gaat over echt waar!
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Angelique  schreef op: 05-06-2012 21:23:54
vind hem niet klein hoor maar juist mooi ryan is bijna 10 mnd en die zit in 74 net 3 weken ofzo dus vind dat stukje best mee vallen
krijg vaak hier te horen o wat is ie groot zeg maar hij is gewoon gemiddeld volgt de lijn zou je daar echt even niet druk om maken

en iksnap heel goed dat t zwaar is niet alleen dit manneke maar ook je andere twee en je financ situatie enz alles bij elkaar is gewoon veel

sluit me verder geheel aan bij alice die homeopaat is zon slecht idee niet en baat het niet dan schaat het niet maar hier ook erg geode ervaringen met homeopathie

 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Mama Van Jurre En St
ijn En Joris
  schreef op: 05-06-2012 21:26:12
dat is ook juist waarom mijn hart tegen spreekt en ook wel mijn verstand inmiddels thx ladies en weet dat het over gaat heb 2 probleemslapers al overwonnen whahaha dus nrm 3 lukt ook wel toch?
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Mama_anja  schreef op: 05-06-2012 22:00:42
nynke is net een jaar en zit in 80 esmee zat met een jaar net in 74

kan je man anders de jongste eens overnemen dat jij je oudsten doet en kan hij jou niet laten slapen want zo te lezen ben je kapot
en tuurlijk mag een baby naar mijn mening wel even huilen ( heb ik wel gedaan te minste na 6 maanden pas omdat ze hier door kregen dat ze anders bij elke kik op gepakt werden

en praat hier over met een hulpverlener misschien kan je thuis hulp krijgen ook omdat je nu met 3 kids zit die wat hebben en en die wel de nodige begeleiding nodig hebben
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Alice  schreef op: 05-06-2012 22:09:21
Tuurlijk lukt het!

ik schrijf dit wel vaker in topics, dus sorry als ik in herhaling val. Maar baby's hebben een bepaald basisvertrouwen als ze de wereld inkomen. In de buik was alles veilig, nooit te warm of te koud, nooit honger, nooit pijn, nooit erg lawaai, nooit fel licht. Dat verandert allemaal als ze geboren worden, dat is een enorme aanpassing.
Wat je heel vaak ziet bij baby's die veel pijn hebben, door bvb reflux of krampjes of ziekte, is dat ze dat basisvertrouwen kwijt raken en dan heel erg die veiligheid terug op zoeken en constant een bevestiging willen dat ze hun mama niet kwijt raken.
Er dan niet aan toegeven, is volgens mij enkel schadelijk voor je kind
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Sennamvyent  schreef op: 05-06-2012 22:09:58
Ik sluit me aan bij Alice
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Angelique  schreef op: 05-06-2012 22:15:13
t gaat je ook zeker lukken meis echt

misschien he ryan is erg snel geprikkeld slaapt dus niet beneden of in de wandel wagen
oke als hij echt echt moe is (met dagje uit ofzo) dan wil t nog wel is gebeuren en in de auto soms
maar anders niet alles is te mooi te intresant en te spannend
ook in zijn kamer had ik dat probleem in het begin
ik twijfelde maar uiteindlijk toch die kamer veranderd zijn blikveld veel rustiger gemaakt enz en dat deed bij ons wel wonderen van een mamaslaper (niet beneden wel in donker en rustige omgeving) ging hij ineens in zijn eigen bed slapen
t zijn kleine dingen die ineens doordringen en dan ook nog uitkomst bieden
je weet maar nooit
 
Quote
RE: hekp die ik hier goed aan spoed!
Bepje  schreef op: 05-06-2012 23:27:34
Alice omschijft het mooi. Is een draagdoek voor jou iets ?
Dan heb je toch een soort van je handen vrij. Er zijn hier moeders (Angelique en Melissa) die er verstand van hebben.
 
Quote
Navigatie


Reageren op hekp die ik hier goed aan spoed!
Naam
Bericht