Menu
 

Topic:

klacht verkeer en waar??

Nici Niet Ingelogd  schreef op: 01-05-2012 17:19:47
Hoi meiden,

Ik was net aan het fietsen. Voor het eerst een lang stuk met mijn kleinste zoontje (net 4) zelf op de fiets. Ik fietste expres achteraf, dus niet op de drukke weg, omdat het hier rustiger en weinig verkeer is. Ik fiets langs mijn zoontje met mijn dochtertje van 1 jaar voorop. Voor me uit fietst mijn zoontje van 6 jaar. Je ziet dat de kleine man nog wat slingert en iets onverwacht kan doen, hij is ook nog klein van stuk om te zien ook. Maar goed, er komt me toch een bus voorbij gescheurd! Niet normaal en zo langs mij en daarna langs mijn zoontje wat voorop fietste af! Ik boos in mezelf en van geluk dat er niets is gebeurd. Even later komt hij weer terug, ons dus tegemoet. Ik kijk recht naar de bus en bleef expres wat ruimer langs mijn zoontje om hem zo wel rustiger te laten rijden. Maar nee hoor, hij kijkt me recht aan en wijkt niet eens, hij rijd zo hard rechtdoor op me af! Week echt niets. Kan ik hier een klacht over indienen en waar? Hij mag van mij duidelijk op zijn bord krijgen dat ie dit niet kan maken. Hij ziet dat er een kind voorop zit en 2 kleintjes los fietsen!! Ik heb geen kenteken, wel de naam van het bedrijf waar ie voor reed. Kan ik hier iets mee? en wat zouden jullie doen? Vooral het feit dat ie me recht aan keek en niet een voorzichtig deed maakt me very pissed!
 
Quote
Navigatie
RE: klacht verkeer en waar??
Flower  schreef op: 01-05-2012 17:23:15
volgens mij kun je hier zeker iets mee.
gewoon een klacht indienen bij de het desbetreffende bedrijf.
als je geluk hebt kunnen ze doormiddel van een aanwezig track en trace systeem achterhalen wie de bestuurder is geweest.
 
Quote
RE: klacht verkeer en waar??
Dano  schreef op: 01-05-2012 17:24:43
aaaaa dit is zoooooo herkenbaar!! ik maak mij al jaren druk over sit soort dingen.

langs mijn huis ook. scheuren door de wijk! en als je er wat van zegt krijg je een grote bek.

ook langs de school van de kinderen racen ze te hard.
ik heb al een paar keer de gemeente gemaild maar ze doen er niet aan helaas.....
 
Quote
RE: klacht verkeer en waar??
Dano  schreef op: 01-05-2012 17:25:30
je hebt de naam van het bedrijf. ik zou er even op google-en en ze een e-mail sturen!!
 
Quote
RE: klacht verkeer en waar??
Nici Niet Ingelogd  schreef op: 01-05-2012 17:26:53
Maar flower zou zo'n bedrijf er echt iets mee doen denk je? Ze komen hier uit de buurt, dus zou ze kunnen bellen en erbij kunnen zeggen dat zo'n vent natuurlijk ook op de weg hun visitekaartje is.. Pff 1 onverwachte beweging van m'n ventje en we lagen op de weg..
 
Quote
RE: klacht verkeer en waar??
Flower  schreef op: 01-05-2012 17:31:45
mijn man zit voor zijn werk ook veel in de auto, maar ik weet zeker dat hij door zijn baas op het matje geroepen zou worden als hij deze klacht zou krijgen.
het is ligt er maar net aan hoe de baas van de bestuurder in elkaar zit.
mss heeft hij zelf kleine kinderen en kan zich in de situatie verplaatsen.
het is idd wel hun visite kaartje, maar dat is het zeer zeker niet meer als hij iemand gewond rijdt.....
 
Quote
RE: klacht verkeer en waar??
Mitch  schreef op: 01-05-2012 17:33:37
Ik heb een klacht ingedient over een bedrijfsbusje begin dit jaar.
ik werd er echt over terug gebelt dat z ehet in behandeling zouden nemen en met oprechte excuses.
Ik had de bedrijfsnaam, het tijdstip, de plaats en het kenteken genoteerd.
 
Quote
RE: klacht verkeer en waar??
Stefke  schreef op: 01-05-2012 18:42:08
Ik heb pas een klacht ingediend bij post.nl. Had nooit verwacht reactie te krijgen, maar de volgende dag stond de bezorger op de stoep om het voorval te bespreken. Klagen bleek daar dus wel te helpen. Ik zou het in ieder geval doen om je eigen frustratie te uiten!
 
Quote
RE: klacht verkeer en waar??
Ilja Mv 3  schreef op: 01-05-2012 21:30:40
Woest wordt je daarvan.
IK ben de laatste tijd zo gefrustreerd in het verkeer, hardrijders, mensen die je kinderen bijna aanrijden op het zebrapad en ga zo maar door. Werkelijk waar, deze vredelievende moeke trekt vandaag of morgen nog iemand zijn auto uit

Als het echt zo erg was als je schreef zou ik een klacht indienen bij het bedrijf.
 
Quote
RE: klacht verkeer en waar??
Angelique  schreef op: 01-05-2012 21:47:47
idd gewoon contact opnemen met het bedrijf je weet da geen kenteken maar wle tijdtsip en lokatie hun kunnen dan zelf achter halen om wie het ging er rijd ene lijn op die route en tijd dan wten ze heus wel wie dat was en juist die bs bedrijven doen er echt wel wat mee is mijn ervaring
 
Quote
RE: klacht verkeer en waar??
Nici Niet Ingelogd  schreef op: 01-05-2012 22:11:51
Thnx meiden

Er zijn er meer die zich ergeren zie ik Niet normaal dat mensen geen rekening kunnen houden met die kleine kindjes he.. Ze moeten het toch ook leren?!

Maar goed, heb daarnet een mail opgesteld en gestuurd naar het bedrijf met het verhaal en de gegevens. Mijn vriend zei dat iemand hier in de buurt daar werkt maar zag het busje daar niet staan. Dus heb ook in de mail vermeld dat deze man misschien is thuisgebracht door degene. Omdat hij dus zo snel op en neer kwam gereden. Hoop dat ze er iets mee kunnen en ben benieuwd of ze er iets mee doen. Bedankt voor het meedenken!
 
Quote
RE: klacht verkeer en waar??
Blauwtje  schreef op: 01-05-2012 22:16:31
oooh ik zit me gewoon kwaad te maken hier, wat een ongelofelijke l.l zeg!! Niet normaal...!!

Ben benieuwd of je er iets van hoort nog.
Goddank is het goed afgelopen, dat is het belangrijkst!
 
Quote
RE: klacht verkeer en waar??
Nina1  schreef op: 02-05-2012 08:40:09
weet je wei het ook goed kunnen de bezorgers van tnt/post nl. met die witte busjes..vreselijk gewoon. en wij wonen nog wel in een woonwijk.....ben al eens uit mijn dak gegaan over de bezorger, omdat hij bij een school de weg blokkeerde en doodleuk met een vrouw een gezellig praatje ging maken, terwijl er auto's niet meer door konden, de school uit ging ed...

ook al een smet een taxibusje gehad. heel hard door de straat. heb hem tot stoppen gemaand(woon aan het eind en liep toevallig op straat met mijn zoontje) en heel lief gevraagd of hij wel wist hoe hard je in deze straat mocht rijden. kreeg met toch een grote mond (terwijl er ook klanten in de bus zaten!)
heb toen vriendelijk gezegd dat ik zijn baas zou bellen en het voorval zou vertellen, omdat dit niet de eerste keer was.
heb dit ook gedaan en sindsdien rijden er geen taxibusjes meer hier door de straat. (was namelijk een kortere weg onze straat, en dan hoefde ze niet 100 meter om te rijden)

kijk dat hij door de straat komt prima maar hou je dan aan de snelheid.

ben benieuwd of je nog wat te horen krijgt van het bedrijf.
 
Quote
RE: klacht verkeer en waar??
Nici Niet Ingelogd  schreef op: 02-05-2012 08:57:46
Thnx meiden, voelde me al echt een zeur, maar zie dat jullie ook gewoon 'klagen' bij het bedrijf. Heb dat nog nooit gedaan, maar vond dit ook echt te gek.

Maar ken het idd. Hier komt de vuilniswagen altijd vol in zijn achteruit terug de straat in gereden. Echt hard ook. Ben dan altijd nog blij dat mijn kindjes niet uit de poort mogen
 
Quote
Navigatie


Reageren op klacht verkeer en waar??
Naam
Bericht