Menu
 

Topic:

Waarom doet het me nog steeds pijn?

Ans Mv J.k.d  schreef op: 28-04-2012 18:03:52
Hi ladies,
Ff mijn hart uitstorten want ik kan me ei op dit moment nergens kwijt. Een paar jaar geleden had ik een vriendin die erg onzeker was. Er bloeide tussen ons een leuke vriedschap waarin we veel pret hadden we zagen elkaar soms weleens 2 keer per dag 5 dagen in de week. We sporten veel samen. Na een paar jaar ging het mij niet zo goed ouders gingen scheiden mijn moeder had zelfmoordneigingen. Pillen slikken maag uit pompen enz. Ik trok me een beetje terug. Zij had een vriendje waar ik haar aangekoppeld had. Althans ze waren verliefd op elkaar maar ze hadden een zetje nodig en die heb ik ze gegeven. Ik was blij voor haar. Dat ze mijn steeds minder ging opzoeken vond ik toen logisch. Je bent verliefd buitenwereld enz bestaat opeens niet meer. Achja ik nam aan dat we goede vriendinnen waren en dat onze vriendschap wel zou herstellen als de verliefdheid weer wat weg was. Ik kwam dus door alle toestanden minder sporten.
Toen ik wel kwam deed ze net alsof niet bestond ik begreep er niks van. Ze deed erg uit de hoogte toen ik vroeg of er iets was. Waarom ze bijna niks tegen me zei en me links liet liggen. Ze zei dat onze sport niet als alle andere sporten was je traint met iemand samen en als ik na een tijd niet kwam moest ik niet verwachten dat zij opeens met mij zou trainen en de ander links zou liggen. Ik was zo verdrietig ik bleef teslotte niet voor de lol weg. Mijn man toen vriend begreep het ook niet gelukkig ving hij mij toen goed op. Effin ze liet me links liggen. Toen mijn vader plots kwam te overlijden heeft ze ook niks laten weten. Het voelde alsof ze me het gunde! O wat heb ik daar verdriet om gehad. Ik ben een jaar weg geweest van me sport. Ik zat echt in een diep gat. Haar vriend (was ook een vriend van mij) durfe er ook niet iets te zeggen. Toen het uitraakte kwam hij wel langs. Hij vond het erg dat onze vriendschap daardoor ook op een laag pitje stond. Ik was niet boos op hem hij was verliefd op haar. Daar wilde ik niet tussen komen. Hij was heel lief en nam me een paar uit gewoon als vrienden. Ik was namelijk al heel lang verliefd op Mijn man! Toen ik hoorde dat mijn man iemand leuk zou vinden op de sport ging ik snel langs. Want toen besefte ik dat ik wel erg gek op hem was. Nouja lang verhaal kort we kregen wat.
Toen leek mijn vriendin weer bijte draaien. Ze bood haar excusse aan en tja ik heb het haar wel vergeven. Toen ging het een tijdje weer goed tussen ons. Het was niet meer zoals vroeger maarja. Toen moest ze stoppen met sport omdat ze iets aan de spieren had tussen mij en me moeder was er steeds meer ruzie. En ik trok bij mijn vriend in. Ik probeerde contact met haar te houden maar vaak hoorde ik niks. Tot ik was bevallen en haar een geboorte kaartje had gestuurd ik kreeg gelijk reactie. Ik blij. Effin een tijd ging het goed. Man en ik verhuisde terug naar mijn geboorte plaats. Opeens hoorde weer niks van haar. Haar mobiel was veranderd. Ik belde haar moeder. Vroeg of ze mijn wilde bellen ik wilde haar iets leuks vertellen! Ik was zwanger van ons 2e kindje. maar weken ging voorbij niks ik vroeg het haar moeder maar die zei dat ze het druk had en laat thuis was met werk enz.
Na de bevalling weer een kaartje gestuurd maar dit keer niks van haar ja wel van haar ouders met ook haar naam onder!
Toen 8 weken toen ik was bevallen zag ik haar op straat ik riep haar naam HEEE MMMM maar ze liep me straal voorbij ik heb 6 keer geroepen maar ze liep door zonder 1 woord. Oo wat deed dat pijn en vernederend was dat. Zo lang dat ik hier verdriet om had.
Een half jaar gelden kwam ik haar moeder tegen. En we raakt aan de praat over mijn laatste zwangerschap. Dat was niet echt een leuke tijd kanker gehad. Non-hodking de tijd erna Met onze jongste die geen B-cellen had en de oudste die ASS-ADHD heeft enz. Ze vertelde dat M ging trouwen. Ik feliciteerde haar en een aantal weken kwam ik haar tegen M was getrouwd en zwanger. Wederom Feliciteerde ik haar en uit beleefheid zei ik nog feliciteer M maar namens mij. Drie keer raden wie ik vandaag in de Jumbo tegen kwam Juist M en als je denkt dat ze sorry zei nou nee ze keek me aan alsof ik lucht was. 4 keer in de winkel tegen gekomen zels dat ze naast me stond aan de andere kant van de kassa. Ze was eerder klaar en hup weg! Pff ben nog steeds erg verdrietig en boos vooral omdat het me nog steeds raakt. Best dat ze geen vriendinnen wil zijn maar dan kan ze gewoon toch gewoon doen? ik zei tegen me man het had niet veel gescheeld of ik had tegen haar gezegd jammer he dat ik kanker heb overwonnen dan was ik nu wel lucht geweest en hoef je geen moeite te nemen om mij te negeren.
Waarom doet ze zo Moest even me ei kwijt.
 
Quote
Navigatie
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Karinmv3  schreef op: 28-04-2012 18:21:54
Ik snap dat je je rot voelt, maar ze is het gewoon niet waard om je vriendin te zijn. Ik zou haar vanaf nu ook lekker links laten liggen.
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Mafkees  schreef op: 28-04-2012 18:33:29
ik lees zoveel verdriet en onbegrip in je bericht (logisch hoor)

ik denk dat er totaal geen aansluiting meer is tussen die "vriendin" en jou.
je zult het moeten accepteren, dat het jammer is dat snap ik, maar nu verwacht je iets van een vriendschap die niet wederzijds is.

wat je kan doen, is haar een mail of brief schrijft met daarin jouw gevoel en jouw kijk op de vriendschap.
als ze ballen heeft kan ze deze open en eerlijk beantwoorden maar anders is het schrijven van deze brief/mail voor jou een afsluiter en kun je het hopelijk ook afsluiten

dit is dus duidelijk geen vriendin die jouw vriendschap verdiend.

 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Nimmie  schreef op: 28-04-2012 18:36:27
ik zou ook geen aandacht meer schenken ondanks de lol die je wel gehad hebt ..

ik dacht ook dat ik een goeie vriendin had maar niets is minder waar ik was zwanger en ze zei me dat ik gek was als ik dit kind zou houden!! ik heb gezegd dat het mijn keuze was en ik het hield ( daisy dus ) en ze zei me vlak af dan ben je mn vriendin niet meer want dan zul je wel helemaal geen tijd meer met mij hebben!!.

ik was er ook snel klaar mee al heeft het mij wel geraakt!..

 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Anita_mv4  schreef op: 28-04-2012 18:55:33
Ans een hele dikke knuffel voor jou zo iemand is het niet waard om jou vriendin te zijn.

Zeker niet als ze je zo negeer dan zou ik persoonlijk snel klaar zijn met zo iemand, al doet het ook wel weer veel pijn van iemand. Je hoef geen vriendinnen te zijn maar een beetje normale omgangsnormen zou ook wel leuk zijn.

Ik heb/had ook zo leuke vriendin die hoor ik nu momenteel niet meer vind het jammer maar mensen komen en gaan in je leven en dat is altijd wel met een reden.

Nogmaals een dikke knuffel meid en je heb mijn mail dus wil je je ei kwijt mail me maar
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 28-04-2012 19:16:28
Thank's meiden,
We zijn nu geen vriendinnen meer ik hoef dat ook niet meer! Maar we hebben geen ruzie gehad ze heeft me zonder reden aan de kant gezet? Waarom dat wil ik steeds vragen de andere kant denk ik laat nou Ans ze is het niet waard. maar tjee als iemand waar je zo lang mee bent omgegaan doet alsof je niet bestaat. Dan doet het zeer! Als we ruzie hadden gehad tja dan is het klaar en dan heb ik er geen moeite mee. Ik dacht eigenlijk dat ik het had afgesloten. Maar kenelijk ben ik er nog steeds gevoelig voor.
@ mafkees ik heb haar mail niet adres ook niet. Zoals ik al zei we zijn geen vriendinnen meer.
@lena tjee zeg dat is ook wat tja dan was het idd snel klaar.maar dat het pijn doet snap ik
@Anita ik weet het ze is het niet waard maar als ze gewoon hoi zou zeggen. Maar zelfs dat niet en ze keek gewoon pist naar me hoe durfde ik ook tegelijk boodschappen te doen.
een dikke terug kom dadelijk even bij jou gluren wilde je topic niet vervuilen met mijn vuile was
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Minou  schreef op: 28-04-2012 19:28:15
Ans lieverd toch! Wat is er met die vrouw gebeurd dat ze zo doet?? Ze komt kil over.

Even een dikke knuf!
je bent zo'n lieve schat als ik jouw postings naar Anita zo lees. Dat ben je gewoon meer waard dan die vriendin ( zo jammer dat het van haar zo is gegaan..)

 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Anita_mv4  schreef op: 28-04-2012 19:29:05
Mijn vader zei altijd niets is zo veranderlijk als een mens dat lijk nu in dit geval bij jullie dan ook, geen ruzie gehad en dan gaat ze zo opeens doen. Ik zou wel willen weten wat er aan de hand is maar goed nieuwsgierige ikke
Maar voor de rest zou ik het gewoon zo laten het zal een hoger doel hebben dat het contact is dood gebloed.

Enne spammen en vervuilen mag hoor geen probleem
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 28-04-2012 21:03:59
@ minou dat vind ik lief van je. dat is idd het goede woord kil. Ik snap dat ook niet ik had brieven en kaarten waarin ze zei dat ik zoveel voor haar betekende. Maar ze is ineens zo veranderd met de vrouw die ze nu is wil ik ook geen vriendinnen zijn. Maar het meisje dat ze ooit was, haar mis ik.
Trouwens ik vind dat ook van jou Minou jij bent echt een heel lief mens je reacties zijn bij iedereen verwarmend.
@ anita ja idd je vader hebt gelijk in haar geval zou ik helemaal eens zijn met die zanger die zong vriendschap is een ilussie. Nou je bent niet de enige nieuwsgierige
Ben ik dan een heel slecht mens dat ik haar een bevalling van 72 uur wens . Dat ging namelijk gelijk door mij heen toen ik naar huis liep. hmm mischien ben ik dan toch niet zo lief.
Aa jij bent ook echt lief tjee kunnen jij en minou niet hier komen wonen? Jullie zijn teminste goede vriendinnen.
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Minou  schreef op: 28-04-2012 21:12:04
Waar woon jij lieve Ans?
ja echt jammer, zoveel lieverds hier en allemaal in alle uithoeken van NL!

 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Nimmie  schreef op: 28-04-2012 21:21:54

Quote Minou:
Waar woon jij lieve Ans?
ja echt jammer, zoveel lieverds hier en allemaal in alle uithoeken van NL!



daar moet ik je even helemaal gelijk in geven meid!!
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 28-04-2012 21:30:25
Minou ik woon in het brabantse Zevenbergen. Een dorp waar op uitzondering van 1 hele gezellige mensen wonen mezelf meegerekend
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Minou  schreef op: 28-04-2012 21:34:17
Jeetje..ook al zo ver

Ik woon in Zeist.

Heb iig sinds kort facebook en ik ben blij dat ik door de meiden hier ben overgehaald. Even dat extraatje naast ML.

 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Nimmie  schreef op: 28-04-2012 21:34:18
goh zevenbergen ken ik wel ja!!...

ik zelf woon in hoogerheide NB! nabij bergen op zoom
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Minou  schreef op: 28-04-2012 21:35:42
Hoogerheide..oh daar heeft Albert nog op de KMSL gezeten ( Luchtmacht)

Ik heb daar in het verleden nog een oefening gehad toen ik bij de Landmacht zat. Een best end helaas..

 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Nimmie  schreef op: 28-04-2012 21:38:10
ohh.. ??
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Mama Van Jurre En St
ijn En Joris
  schreef op: 28-04-2012 21:38:31
oh zo herkenbaar heb het ook meegemaakt check maar verhaal ben dan geen anomien meer maar maakt me niet uit voel me ook gekwets hoogerheide he dicht bij breda hahaha
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Nimmie  schreef op: 28-04-2012 21:39:46
hahaha nou dat valt dan allemaal nog wel reuze mee zo redelijk ver ligt het niet van elkaar af vind ik zelf!!
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Mitch  schreef op: 28-04-2012 21:42:24

Quote Minou:
Hoogerheide..oh daar heeft Albert nog op de KMSL gezeten ( Luchtmacht)



ik ook ik ook!
Heb er zelfs mijn man ontmoet
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 28-04-2012 21:46:20
Hee lena daar woont mijn hartsvriendin.

Mama van jurre en stijn welke verhaal?? Ik snap het niet dat er zoveel mernsen als zij er zijn. Dat ze dit zo doet. ook voor jou een

O minou zeist jammer dat is ook al zo ver weg heb namelijk ook geen auto, facebook heb ik ook. Lijkt me wel leuk om je toetevoegen.
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Nimmie  schreef op: 28-04-2012 21:48:17
oh okee ja hoogerheide is nog best groot hihi..

 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Mitch  schreef op: 28-04-2012 21:48:48
Sorry dat ik helemaal niet gereageerd heb op je post!
Ik dacht echt dat ik dat al gedaan had sorry
kan mij voorstellen dat dit je steekt, helemaal omdat het gewoon oneerlijk is en daar blijf je tegenaan lopen.
Maar koppie hoog, en houd de eer aan jezelf, zij weet niet wat ze mist moet je maar denken.
mensen die zo met vrienden omgaan, komen er vanzelf nog wel achter in het leven.
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Anita_mv4  schreef op: 28-04-2012 21:51:39
Ans heb je facebook mooiiiiiiiiiiiiiiiii voeg maar toe

Maar goed wat betreft die vriendin nou ja wat het had moeten zijn...Laat het los positieve energie moet je om je heen hebben ja toch?

 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Minou  schreef op: 28-04-2012 21:53:13
Ans!!! Voeg mij ook maar toe! ik weet niet hoe je de link hier moet zetten, maar ik ben ook bij Anita te vinden.

Mitch! klein wereldje he! Leuk!!!! ( heb jij ook fb??)
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Nimmie  schreef op: 28-04-2012 21:56:23
wel leuk om te lezen dat een paar van jullie hoogerheide wel kennen,

veel mensen vragen aan me waar dat dan helemaal ligt lol
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 28-04-2012 21:58:08
haha geeft niks hoor mitch je was gewoon enthousiast toen je in de spotter die ksml zag staan.
Ja het steekt idd omdat ik dan toch weer gaat twijfelen heb ik toch iets verkeerd gedaan maar dan loop ik heel die periode weer door mijn hoofd behalve aardig en geintereseerd in wat bij haar speelde kom ik toch echt met nul antwoorden.
Tja ik probeer ook steeds zo te denken. Morgen zal het wel weer minder zijn alleen vandaag doet het weer even pijn.
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Minou  schreef op: 28-04-2012 22:00:23
Ach meisje toch! en zo zullen er wel vaker van dat soort momenten komen.
Loslaten is het enige wat ik kan zeggen, maar dat heeft tijd nodig.
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Nimmie  schreef op: 28-04-2012 22:01:19
meid ik ben ook zo iemand ik wil iedereen helpen waar bij ik ze kan helpen!! kleding van daisy doe ik altijd gratis weg geven!! nu staat er ook een grote doos klaar..

en dan op sommige momenten word je hard op je hart getrapt en word je gewoon finaal de grond in geboord ik heb mijn lesje wel geleerd en als ze me ineens weten te vinden roep ik ook nee.
ik heb mijn eigen leven waar ik me verder mee wil bemoeien

ik bemoei en help andere gewoon niet meer als ik alleen daar goed voor ben want verder hoor of zie ik ze ook niet!!..

case closed voor mij dan hoor

als ik alleen maar goed ben om hun problemen op te lossen of voor oppas te spelen neee dan zeg ik doei!!
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 28-04-2012 22:11:32
Anita ik heb je net een verzoek gestuurd Minou ik ben de laatste die anita heeft toegevoegd heeft Stuur me dan maar een verzoekje.
haha lena ik weet het wel hoor hoogerheide ken 2 straaten Bijentiende en de huigstraat De eerste woonde mijn vriendin eerst en nu woont ze in de laatste.
Je hebt gelijk hoor maar ja ben gewoon een softie.

Minou ik denk dat tijd het niet oplost mijn Middelste is nu 5 ik had haar 5 jaar niet meer gezien. Tot vandaag. Nouja misschien duurt het weer 5 jaar voordat ik haar zie. Eens in de vijf jaar even de pee in hebben
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Nimmie  schreef op: 28-04-2012 22:16:50
ik herken die straten niet eens!!..

ik woon recht tegen over de nieuwe gemeente huis van hoogerheide...
 
Quote
RE: Waarom doet het me nog steeds pijn?
Ans Mv J.k.d  schreef op: 28-04-2012 22:19:05
mmm dat moet ik mijn vriendin eens vragen om daar langs te rijden ik ben dan deze die zwaait
 
Quote
Navigatie


Reageren op Waarom doet het me nog steeds pijn?
Naam
Bericht