Menu
 

Topic:

Account verwijderen

Anita_mv4  schreef op: 17-08-2020 13:19:09
Hoe.... Kan je op deze KUTSITE met KUTMODERATORS(!!) je account laten verwijderen..??? Heb reeds via mail een bericht gestuurd.. weken geleden.. vandaag weer..  Komt geen enkele reactie op.. 
Graag dit account verwijderen, dank u!!

Wat de rest van de leden aangaat.. hier op dit forum.. de 'moderators' en 'beheerders' van deze website.. heb ik geen goed woord voor over.. Denken hier voor rechter te kunnen spelen.. en allerlei beschuldigingen en verwijten te kunnen maken.. via dit kanaal.. 
Wat dat betreft.. gericht aan de beheerder.. van circa 3 jaar geleden.. weet niet of het nog dezelfde is.. Hoop dat die (de grootste mama-life HOER) inmiddels al aan kanker is overleden.. Zo ja, reden voor een feestje! 

Is dit 'verzoek' voldoende om dit account te verwijderen..? Lukt niet via de mail.. dus dan maar even zo.. 
 
Quote
Navigatie
RE: Account verwijderen
Debby1977  schreef op: 19-08-2020 12:13:42
Hij probeert door mensen te beledigen ( hoer noemen e.d) intelligent over te komen. Dit toont echter alleen aan hoe ordinair je bent. Wij hebben ons daartoe gelukkig nooit verlaagd, ik heb het niet nodig om iemand persoonlijk te beledigen om mezelf beter te laten voelen. Je woorden doen me echt niks. Zoals ik heb begrepen ben je TV Roermond ook behoorlijk aan het dreigen en dat toont alleen maar meer hoe vreselijk labiel je bent. Je verhalen zijn warrig en gaan nergens over. Je meent echt juridisch iets te kunnen. Als een rechter jouw uitbarstingen ziet dan krabt ie zich denk ik nog weleens achter zijn oren. Ik heb er alle vertrouwen in dat je geen poot hebt om op te staan dus ik wens je succes. Steek die tijd, energie en geld liever in je kinderen en je geestelijke gezondheid. Die lijkt aardig aangetast te zijn.
 
Quote
RE: Account verwijderen
Debby1977  schreef op: 19-08-2020 12:15:26
Je was trouwens niet te beroerd om het geld aan te nemen wat mede dankzij dit forum jullie kant is opgekomen. Als we dan toch zo vreselijk zijn als jij beweert dan neem ik aan dat je dit geld terugstort?
 
Quote
RE: Account verwijderen
Senna  schreef op: 19-08-2020 12:18:18

Serieus,
is dit wat je van je leven gemaakt hebt na de dood van je vrouw en de moeder van je kinderen? 
Hoe kun je iemand iets toewensen waarvan je gezien hebt hoe het iemand helemaal kapot kan maken? Ik zou bijna gaan twijfelen aan het verhaal van Anita, door dit gedrag van jou.

Zoek hulp, get a life.

 
Quote
RE: Account verwijderen
Debby1977  schreef op: 19-08-2020 12:42:24
Op het blog staat dat ML 11 sites zou hebben. Ik ben erg benieuwd naar de links van die andere 9.....die bestaan nl niet
 
Quote
RE: Account verwijderen
Smvn&d  schreef op: 19-08-2020 16:24:47
11 site's?

Ik ken alleen mama-life en budget-life 

Al hebben we wel een aantal domeinnamen geregistreerd met soortgelijke namen omdat er ooit iemand was die mama-life probeerde te gebruiken met net een andere naam, of bijv zonder streepje, of .eu enzo..
Kortom die domeinnamen hebben wij dus geregistreerd om dat te voorkomen.

Maar die zijn niet actief, en zit ook geen website aan vast, al linkt mamalife zonder streepje geloof ik wel door naar dit forum gewoon..


Als je het verschil tussen domeinen en websites al niet weet......
 
Quote
RE: Account verwijderen
Debby1977  schreef op: 19-08-2020 16:35:54
Van iemand die alleen kan communiceren dmv het gebruik van scheldwoorden kun je ook niet heel veel verwachten natuurlijk
 
Quote
RE: Account verwijderen
Bettie  schreef op: 20-08-2020 13:47:32
Wat ontzettend jammer om de nagedachtenis van je lieve vrouw voor mijn gevoel zo naar beneden te halen. Wát er in die periode allemaal gebeurd is; ik heb het niet meer allemaal helder. Begrijp dat ik het zou kunnen nalezen maar eerlijk gezegd voel ik die behoefte niet. Wat míj is bijgebleven is dat er een vrouw en moeder van 4 kinderen veel te vroeg uit dit leven is weggenomen door een vreselijke ziekte. Een ziekte waar je nu banaal over doet naar een andere beheerder.

Mijn advies: doe dat niet (het siert je niet) en houdt bij de nagedachtenis aan je vrouw wie ze voor jou én je kinderen geweest is. Wat alle mensen jullie (zouden) aangedaan hebben...is, hoe vervelend misschien ook, verleden tijd. Richt je op de toekomst en ik hoop dat het jou én je kinderen goed gaat en mag blijven gaan.
 
Quote
RE: Account verwijderen
Debby1977  schreef op: 20-08-2020 14:05:39
Maan heeft het er maar druk mee om van alles printscreens te maken. Goddank hebben wij die ook.   Je hebt alle lelijke verwensingen van het blog afgehaald maar ze zijn veilig bij ons hoor. Die komen van pas als ik besluit aangifte tegen je te doen. Nogmaals, je hebt mij er niet mee. Uiteindelijk alleen jezelf en wat ik vele malen erger vind.........je kinderen
 
Quote
RE: Account verwijderen
Smvn&d  schreef op: 20-08-2020 15:03:35
Ben het helemaal met je eens Bettie.

Ik weiger dan ook om mee te doen aan zijn shit. Als het nou alleen hij was, maar het gaat over de rug van een vrouw die overleden. Daar ga ik niet in mee.

Ik kan ook een hoop vervelende dingen van destijds hier gaan neerzetten, ook dingen die nooit openbaar zijn geweest en zo vreselijk in zijn nadeel zijn.

Maar ik heb destijds een afspraak met Anita gemaakt, zelf was ik niet eens echt betrokken bij al dat gedoe, ik heb enkel niet aan sencuur gedaan en een topic toegestaan. Zelfs nog reacties verwijderd die ik niet oke vond.
Verder kan ik mij niet herrineren iets gedaan te hebben, maar pin me daar niet op vast, misschien heb ik wel gereageerd op iets. Ik weet het ook niet precies meer. En heb het niet terug gelezen, en ik heb zijn blog ook niet gelezen. 

Ik hou mij aan mijn belofte aan Anita. En ik vind het vreselijk dat hij haar nu zo misbruikt, maar ik kan er niks tegen doen.

En wat hij over mij zegt, tja, dat zegt al genoeg over hem denk ik. Hij claimt dat er destijds een zieke vrouw is zwart gemaakt en hij dit daarom doet, maar wat hij doet is het zelfde maar dan 100x erger, want zover ik weet zijn er nooit vervelende dingen over haar ziekte oid gezegd.

Ik vind het ook zielig voor de kinderen, die krijgen dit ooit ook te lezen, en zelf heeft hij niet door hoe slecht hij er zelf op staat nu ipv andere.

Ik hoop dat hij dit op termijn zelf in ziet. Wij gaan in elk geval niet mee hierin, over lijken notabene.
 
Quote
RE: Account verwijderen
Smvn&d  schreef op: 20-08-2020 15:06:23

Quote Debby1977:
Maan heeft het er maar druk mee om van alles printscreens te maken. Goddank hebben wij die ook.   Je hebt alle lelijke verwensingen van het blog afgehaald maar ze zijn veilig bij ons hoor. Die komen van pas als ik besluit aangifte tegen je te doen. Nogmaals, je hebt mij er niet mee. Uiteindelijk alleen jezelf en wat ik vele malen erger vind.........je kinderen
Kortom die waarheid waar hij het over heeft steeds mag toch niet gezien worden?
Ik vind het maar raar, dus nu wil hij met leugens de waarheid verkondigen? Omdat hij weet dat wij alles waaruit blijkt dat hij liegt niet zullen neerzetten?
 
Quote
RE: Account verwijderen
Debby1977  schreef op: 20-08-2020 15:13:54
Ik vraag mij nog steeds af wat die zogenaamde waarheid van hem is. Ik heb dat hele topic teruggelezen en ik heb niks verkeerd gedaan en niemand zwart gemaakt. Ik had ook niks te maken met dat topic en dat topic was al geplaatst voordat ik er lucht van kreeg. Ik zie eventuele gerechtelijke stappen van zijn kant dan ook met volle vertrouwen tegemoet, mijn advocaat ook
 
Quote
RE: Account verwijderen
Debby1977  schreef op: 20-08-2020 15:25:08
Wat ik ook bijzonder vind is dat hij naar zichzelf refereert als A haar ex-man op het blog. Dat maakt dat ik hier nog minder van snap, blijkbaar voelt hij zich niet meer haar man maar heeft toch de behoefte om dit te doen. Dat versterkt alleen maar het idee dat hij psychische hulp nodig heeft. 
 
Quote
RE: Account verwijderen
Deb Mv 5   schreef op: 31-08-2020 14:47:59

Mama-life heeft destijds toe gestaan om de link van de actie te delen. Vervolgens hebben zij bemiddeld. Het forum of de moderators waren geen onderdeel van het conflict. Dat wil ik toch rechtzetten. 


Destijds waren er alleen maar verliezers en nu weer. Door alle namen openbaar op een blog te vermelden, schendt I. onze privacy. De aantijgingen en beschuldigen zijn best heftig. 


Sis, je bedoelde het toen goed. Ik schrik echt wat jou allemaal is toegewenst. 


 


 

 
Quote
RE: Account verwijderen
Wow  schreef op: 13-09-2020 11:39:53
Die gast zet zichzelf voor schut 
Als je zijn naam googled komt dit forum
 
Quote
RE: Account verwijderen
Sereinsand  schreef op: 20-06-2022 03:38:36
Interaction design, also known as interaction design, is the field of design that defines and designs the behavior of man-made systems. Artifacts, ie, artificially made items, such as software, mobile devices, artificial environments, services, wearable devices, and the organization of systems. Interaction design is about defining the interface related to the way the artifact behaves (the "interaction", that is, how the artifact reacts in a specific situation). Interaction design bridges information architecture and visual design to form an easier-to-use user interface.viop phone serive
 
Quote
RE: Account verwijderen
Sereinsand  schreef op: 20-06-2022 03:38:50
Interaction design, also known as interaction design, is the field of design that defines and designs the behavior of man-made systems. Artifacts, ie, artificially made items, such as software, mobile devices, artificial environments, services, wearable devices, and the organization of systems. Interaction design is about defining the interface related to the way the artifact behaves (the "interaction", that is, how the artifact reacts in a specific situation). Interaction design bridges information architecture and visual design to form an easier-to-use user interface.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Account verwijderen
Naam
Bericht