Menu
 

Topic:

kookroom

Marjolein852  schreef op: 13-04-2016 12:27:14
Weet een van jullie of slagroom in een pasta gerecht te vervangen is door kokroom?

Ik heb dus geen slagroom in huis en wel kookroom. Wie heeft het verlossende antwoord?

 
Quote
Navigatie
RE: kookroom
Jolanda1974  schreef op: 13-04-2016 12:31:53
ja hoor dat kan... slagroom heeft een hoger vetgehalte waardoor het sneller kan gaan schiften bij verwarmen. Bij kookroom heb je dat niet
 
Quote
RE: kookroom
M&j  schreef op: 13-04-2016 12:32:12
Ja, dat kan. Je hebt zelfs minder kans op schiften bij het warm worden.
 
Quote
RE: kookroom
Melissa  schreef op: 13-04-2016 12:32:29
Dat kan wel. Kookroom is vaak minder.vet dat slagroom en daaromwt mindet smaakvol in mijn mening. Maar het kan zeker wel. 
 
Quote
RE: kookroom
Jolanda1974  schreef op: 13-04-2016 12:33:28
maar je kunt de kookroom niet lobbig kloppen dus alleen handig als het alleen voor de saus is.
 
Quote
RE: kookroom
Marjolein852  schreef op: 13-04-2016 14:48:19
Dank voor het antwoord. Ik had het zelf ook wel verwacht, maar voor de zekerheid even hier gevraagd. 

 
Quote
Navigatie


Reageren op kookroom
Naam
Bericht