Marjolein852 schreef op: 13-04-2016 12:27:14 |
Weet een van jullie of slagroom in een pasta gerecht te vervangen is door kokroom? Ik heb dus geen slagroom in huis en wel kookroom. Wie heeft het verlossende antwoord? |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 13-04-2016 12:31:53 |
ja hoor dat kan... slagroom heeft een hoger vetgehalte waardoor het sneller kan gaan schiften bij
verwarmen. Bij kookroom heb je dat niet |
Quote |
M&j schreef op: 13-04-2016 12:32:12 |
Ja, dat kan. Je hebt zelfs minder kans op schiften bij het warm worden. |
Quote |
Melissa schreef op: 13-04-2016 12:32:29 |
Dat kan wel. Kookroom is vaak minder.vet dat slagroom en daaromwt mindet smaakvol in mijn mening.
Maar het kan zeker wel. |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 13-04-2016 12:33:28 |
maar je kunt de kookroom niet lobbig kloppen dus alleen handig als het alleen voor de saus is. |
Quote |
Marjolein852 schreef op: 13-04-2016 14:48:19 |
Dank voor het antwoord. Ik had het zelf ook wel verwacht, maar voor de zekerheid even hier
gevraagd. |
Quote |