Menu
 

Topic:

kinderalimentatie

Carol  schreef op: 09-02-2016 21:41:42
Mijn verhaal is als volgt. Ik heb jaren geleefd met de vader van mijn kinderen en hij heeft me emotioneel en geestelijk mishandeld. Op een gegeven moment heeft hij mij en de kids op straat gezet. Ik was drie jaren thuisloos en was zo boos dat ik door woede en Door hem te laten boeten, heb ik toen (2013) allimentatie gevraagd. Hij was boos, met veel bereigingen etc etc heeft hij scheit gehad aan de rechter en heeft zijn gegevens niet ingeleverd waardoor de rechter een bedrag had vastgesteld per maand. Meneer werd boos en ging de hele famillie lastig vallen met leugens over mij. Begin 2014 was alles rond en moest hij beginnen met allimentatie betalen. Hij werd zo gek dat hij lief begin te doen en omdat ik van hem hield vond ik het zielig,en liet ik hem 300 euro minder betalen. Eind 2014 dreigde ik weer dakloos te zijn en meneer wist dat. Dus hij vroeg me om weer bij hem te komen wonen. Ik zag geen andere optie en vetrouw de hem. Hij heeft een mooie grote zelfbouw woning etc etc en ik ben nog studente met schulden. Na een jaar met hem samen te hebben geleefd (heel 2015). Meneer geeft me geen liefde, aandacht niks. Help me niet met mijn schulden. Zoveel dingen hoor ik. Dat ik een maand geleden te weten ben gekomen dat hij een narcist is. Wat was dit vreselijk voor mij. Ik weet dat ik hem moet verlaten, want een leven met een narcist is geen leven. Nu komen alle puzzels op zijn plek. Ik vind het zonde van mijn jaar, want heb de alliemantaie mis gelopen en heb niks opgeschoten in dat jaar. Nu heeft hij zijn huis verkocht. Straks heeft hij meer dan 30.000 euro winst en ik heb niks.en weet niet eens zeker als hij met me gaat verhuizen. Want narcisten gebruiken je wanneer ze je nodig hebben. Als hij geen allimentatie hoefde te betalen ahd hij me allang op straat gezet. 

 

Mijn vraag aan jullie is: moet ik als ik weg ben van hem de alliemantaie innen bij LBIO. En de 6 maanden terugvrage of bij NLAI om het hele jaar terug te vragen. Of weet afsrpaken met hem maken om allimentatie te betalen. Ik vind het moeilijk om te beslissen, omdat ik ook weet dat het een stoornis is wat hij heeft, maar tegelijkertijd hij heeft me geestelijk 8 jaren mishandeld dat ik door hem mijn eigen zelfbediening moet krijgen en weer met stress opzoek moet gaan naar een woning .ik studeer nog, doe en regel alles omtrent de kinderen. 

 

Ik hoor het graag van jullie.
 
Quote
Navigatie
RE: kinderalimentatie
Melissa  schreef op: 10-02-2016 18:01:21
Ik zou geen rekening houden met hem in dit geval. 

Wat heb jij nodig en waar heb je recht op?

Zoek een geschikte woonruimte. Zo snel mogelijk. Krijg je inkomen rond en zorg dat je krijgt waar je recht op hebt. Via welke instantie dat gaat weet ik niet. En bouw een nieuw leven op. Je weet nu wat voor vlees je in de kuip hebt; )
 
Quote
RE: kinderalimentatie
Nelia  schreef op: 10-02-2016 20:29:35
Heb je op het Viva-forum nog niet voldoende reacties gekregen?!
 
Quote
RE: kinderalimentatie
Xxx  schreef op: 10-02-2016 20:46:18
Mag je niet op verschillende fora je vraag stellen Nelia?

 
Quote
RE: kinderalimentatie
Bettie  schreef op: 10-02-2016 20:52:08
Hij is eerder deze week ook al in een ander topic (iets met exxen) aan bod geweest....
 
Quote
RE: kinderalimentatie
Nelia  schreef op: 10-02-2016 20:55:33
Uiteraard wel, maar TO heeft zich speciaal hiervoor aangemeld op ML en op Viva reacties gekregen die haar blijkbaar niet aanstonden en daar haar openingspost alweer verwijderd.
 
Quote
RE: kinderalimentatie
Susanne-mv-daj  schreef op: 11-02-2016 10:34:32
verhaal kwam me al bekend voor 
 
Quote
RE: kinderalimentatie
Smvn&d  schreef op: 11-02-2016 11:32:36
Tja van het viva forum zou ik ook vluchten. Ik vind het jammer dat er altijd gelijk gezeurd word bij nieuwe mensen, maar we vinden het zo jammer dat ml doodbloed? 

Afijn, ik zou proberen zelf een huis te vinden, elk verhaal heeft 2 kanten natuurlijk, maar dit is in elk geval voor niemand goed. En als hij moet betalen moet hij gewoon betalen, zo simpel is het.
Je hebt al tips gehad over welke wegen er zijn zag ik in een ander topic. Ik zou zeggen laat die vent lekker de pest krijgen, en ga lekker leven met je kindjes.
 
Quote
RE: kinderalimentatie
Jen9  schreef op: 11-02-2016 17:21:41
Die stoornis is vervelend, maar geen excuus ok niet te betalen...   Ik zou voor mezelf nooit alimentatie vragen.... geloof ik... maarvoor mijn kinderen absoluut.
Verder helemaal met Sis eens , met alle delen van haar tekst....  Aanvallen is soms wel erg gemakkelijk.
 
Quote
RE: kinderalimentatie
Nelia  schreef op: 11-02-2016 21:27:40
Sis, oké, excuses voor mijn reactie, echter wel typisch dat er reacties komen in het topic exxen, maar dat Scarlet/Carol niet meer terug komt ...
 
Quote
RE: kinderalimentatie
Samira  schreef op: 12-02-2016 08:16:29
Tja Nelia, met zo'n "warm"welkom zoals in dit topic zou ik ook vluchten net als van het viva forum...
 
Quote
RE: kinderalimentatie
Nelia  schreef op: 12-02-2016 19:59:29
Aangemeld en laatst ingelogd beide op 9 februari, dat was voor mijn 1e reactie. Mijn reactie was zo omdat ik het verhaal herkende van het andere forum waar TO reeds de openingspost had verwijderd. Maar genoeg hierover, fijn weekend allemaal !
 
Quote
Navigatie


Reageren op kinderalimentatie
Naam
Bericht