Cindy Mv F&f schreef op: 02-09-2015 14:47:32 |
wie kan me helpen.. google wordt ik ook niet echt wijzer hahah ![]() hoe erg slinkt spitskool?? |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 02-09-2015 14:51:21 |
niet... ik roerbak het altijd met gehakt, ui en kerrie. Heerlijk met aardappelpuree uit de oven. Langedijker koolschotel, met spitskool, gehakt, aardappelpuree, kerrie, knoflook & tomaat. men neme een spitskool (een witte
kool en 1 prei kan ook), pond gehakt, ui, 2 tomaten, zout/peper, 2 theelepels kerrie, teentje
knoflook, geraspte kaas en aardappelpuree. (zelf maken is het lekkerst) p.s. Ik roerbak het gehakt en de kool samen. Ik maak geen laagjes wink-emoticon |
Quote |
Cir schreef op: 02-09-2015 17:06:29 |
Wat een lekker recept jolanda. Die ga ik ook eens maken. Spitskool is ook lekker rauw als sla. |
Quote |
Jen9 schreef op: 02-09-2015 17:43:32 |
Slinkt wel.., maar niet zoveel als spinazie bijvoorbeeld... ik roerbak het met spekjes, een
uitje,knoflook en kerrie. Eigenlijk net als Jolanda.. met gehakt is t idd ook lekker.. of met van
die chilisaus ipv kerrie,of ketjap |
Quote |
Cindy Mv F&f schreef op: 02-09-2015 17:45:47 |
ja ga ik nog eens proberen.. had er twee gekocht, maar 1 gelukkig gesneden |
Quote |
M&j schreef op: 02-09-2015 17:54:37 |
Slinkt wel idd, ik stoof het met casselerib en tomaat, recept van mijn schoonmoeder. |
Quote |
Boterbloem schreef op: 02-09-2015 18:21:09 |
Ietsje, maar niet heel erg. Ligt er ook aan wat je er mee doet en vooral: hoelang je het verwarmd
haha. Wij eten het als stamppot en ovenschotel. Beide met kerrie. Heerlijk! |
Quote |
Cindy Mv F&f schreef op: 02-09-2015 19:48:43 |
nee slonk inderdaad niet zoveel.. maar was lekker ![]() volgende x doe ik het zoals hierboven |
Quote |