Menu
 

Topic:

slaapmedicatie

Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 30-07-2015 22:39:09
ja ik leef nog haha heb eem vraag stijn van ons slaapt ernorm slecht gemiddeld 5 uur per nacht melatonine 5 mg werkt niet dan is tie klaat wakker ook zonder de inname van melatonine gezien het feit dat ik morgenochtrnd naar ede huisarts ga om dit te bespreken vroeg ik me eigen af of er ook iets andets bestaat als slaapmedicatie voor kinderen
 
Quote
Navigatie
RE: slaapmedicatie
Saskiamv2boys  schreef op: 30-07-2015 23:03:00
nee liever geen slaapmedicatie bij kinderen. Tenminsten daar zijn ze niet happig op. Misschien een verwijzing voor het slaapcentrum en dat ze eens gaan kijken naar de reden van het niet kunnen slapen.

succes..
 
Quote
RE: slaapmedicatie
Mrtj  schreef op: 30-07-2015 23:35:43
Inderdaad, verwijzing naar slaapcentrum (of neuroloog, soms speelt epilepsie wel eens bij slaapproblemen).

Maar men... 5 uur per nacht. Dat lijkt me killing voor jullie!
Hoe is Stijn er zelf onder? Is hij overdag vermoeid? En hoe lang speelt dit al?
 
Quote
RE: slaapmedicatie
Smvn&d  schreef op: 31-07-2015 08:55:16
Gebruikt hij die melatonine niet gewoon veel te lang. Dat spul is geen slaapmedicijn he. En hoort ook niet voor het slapen ingenomen te worden.

Het staat er om bekend dat het bij langer gebruik juist het hele ritme verstoord.
 
Quote
RE: slaapmedicatie
Anne  schreef op: 31-07-2015 11:13:26
Inderdaad wat Sis zegt klopt, eerst alles stoppen, het lichaam slaat de melatonine op, en daarna een slaaponderzoek laten doen als dat niet werkt.
Zo geven ze het hier ook aan, dat dat de volgorde is.
Gelukkig sliep mijn zoon daarna wel weer, dus dat onderzoek is niet gekomen
 
Quote
RE: slaapmedicatie
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 31-07-2015 11:15:09
nou vanmorgen bij de huisarts geweest ze ging overleggen wwat het beste is. de melatonine heb ik onlamgs pas weer gebruikt om te kijken of het werkte helaas niet. huisarts vond het wel een ernstig probleem ja ik ook anderd zat ik er niet. stijn zelf is nog minder handelbaar snel boos ook in sociale opzicht gelukkig weten ze allemaal wat ze moeten.doen in de buurt maar toch het vlijft laatog voor ons. en dan slaapt stijn eindelijk en dan komt joris hahaha dus soms is nachtrust ver te zoeken duik soms smiddags als het toelaat een uurtje terug maar da is niet altijd haalbaar. hopelijk krijg ik volgende week meer duidelijkheid want dit is voor ons niet fijn.maar voor stijn ook niet en gezien het feit dat ze over 2 weken een.nachtje gaan ligeren bij de opvang weet ik niet of ze wel zo blij worden als die zo lang wakker is en juist ff die rust voor ons is zo fijn ook op hey oogpunt op joris die wordt weer opniwie getest de 14 september dua druk druk nog steeds
 
Quote
RE: slaapmedicatie
Jolanda1974  schreef op: 31-07-2015 13:49:50
Daar is de opvang toch voor.. Zodat jullie even bij kunnen tanken en voor hun is het maar 1 nachtje mop.. Niet dagelijkse kost. Ik heb ook wel eens aangeboden om het dochtertje van vrienden een nachtje te logeren te hebben ook zo'n spoker. Hier sliep ze als een roos de nacht door. Ze was wel vroeg wakker (6.30 uur) maar is niet 6 tot 8x uit haar bed gekomen zoals dat thuis wel het geval was.
 
Quote
RE: slaapmedicatie
Monica Mv 2  schreef op: 01-08-2015 22:45:31
Wij hebben hier toevallig gesprek over gehad gisteren. Onze zoon is gewoon wakker, ligt te liggen. Deels pijn en deels gewoon niet kunnen slapen. In het ziekenhuis hebben ze geschoven met de inname tijd van de melatonine. Nu willen ze de melatonine helemaal gaan weglaten en dan weer opbouwen.

Helpt het niet, tsja geen idee wat dan nog. Het is hun opgevallen dat hij laat in slaap valt, korte nachten maakt en als ie slaapt hij super onrustig slaapt
 
Quote
RE: slaapmedicatie
Lisje  schreef op: 02-08-2015 10:20:39
Mijn dochter heeft ook jaren slaapproblemen gehad, ze kon gewoon niet slapen en liep gerust om 0:30 uur nog op (8/9 jaar was ze toen) en dan de volgende dag weer naar school, die heeft zo'n 3 jaar geduurd. Niet te geloven ik weet het. Ik ging zelf 's middags nog wel liggen omdat ik er zo moe van was, zelf had ze er minder last van gek genoeg. Veel geprobeerd, maar niets hielp, tot ze naar een andere school ging en sinds die dag slaapt ze 8/9 uurtje per nacht. Na de zomer naar het VO, dat wordt ook weer spannend.
 
Quote
Navigatie


Reageren op slaapmedicatie
Naam
Bericht