Menu
 

Topic:

Man betrapt op site..

Beter Zo  schreef op: 17-05-2015 23:14:34
Ik ben vanmiddag weg geweest en toen ik thuis kwam pakte ik de ipad en vergrendelde hem 
en toen zag ik een zoek site ( sex) 
daarna ben ik gaan zoeken in zn mail en vond van allerlei dingen wel 4 verschillende emails die hij gebruikt
en berichten van een dating site ( een jaar geleden aangemeld)
getrouwde man zoekt vrouwen, alles is mogenlijk

ik heb hem er mee geconfronteerd maar hij werd pissig het stelde niks voor en ik koest eerst eens zeggen wat ik 
allemaal wist en gezien had

ik ben er kapot van.. Wat nu?? Stel ik me echt aan?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Volgende
RE: Man betrapt op site..
Shea  schreef op: 18-05-2015 09:38:38
Wat naar zeg
Het valt mij wel op dat hij meteen vraagt/zegt of je weet wat je wilt ...weggaan of blijven?  Als hij het voor de gein had gedaan ( en dan ga je je niet op 4 sites inschrijven) dan stel je toch niet meteen iemand voor zo'n keuze..
Vind dat erg kinderachtig van hem alsof jullie relatie niets waard is.

En zoals anderen het ook al schreven. Hij draait de rollen om... JIJ bent straks degene die het "kapot"heeft gemaakt en is het allemaal jouw schuld.

En hoe kun je hem nu meteen geloven dat hij nu de waarheid spreekt? (ook vraagt hij continu geloof je het nou dat ik niet vreemd bengeweest ja uuh ik moet wel weten doe ik dat natuurlijk niet)

Mijn vertrouwen zou ook weg zijn... maar als iemand meteen "dreigt" met weggaan of blijven dan zou dat nog erger worden
Ik geloof je man niet en zeker niet dat het voor de lol was ( wil niet zeggen dat ik meteen denk dat hij is vreem gegaan maar je meld je niet zo maar aan op deze site's )

Heel veel sterkte
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Beter Zo  schreef op: 18-05-2015 09:46:23
Dankjewel!

hier alles klaar gedoucht kindjes klaar zo nog make up en dan gaan we
tegen mijn man praat ik niet niet omdat ik niet wil maar omdat ik gewoon geen woorden heb en dat terwijl ik normaal eenenorme klets ben.

hij baalt er van dat ik twijfel en hij zegt zoiets nooit te doen en als ik hem niet geloof dan stelt mijn liefde ook niks voor 
poeh ik zou spontaan weer gaan roken 

het is vooral ook echt het gevole dat ik nu niet weet wie hij is want degene dat ik dacht dat hij was is toch anders
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Ik  schreef op: 18-05-2015 09:50:15
Ik vind het niet gek dat je van zo'n streek bent, jeetje dit is niet nogal wat zeg!
Pornosites oké maar relatie sites nee dat kan echt niet. 
Ik zou om zijn inloggegevens vragen van al die sites en dus gaan inloggen (met hem erbij of niet) en dan kijken wat hij zoal gedaan heeft op die site.
Ik ben nooit op zulke sites geweest maar ik neem aan dat je daar kan nagaan of hij daar gechat heeft of dames heeft die met zijn profiel matchen en waar hij contact mee heeft gehad.

Dat ie nu de rollen omdraait en ook meteen zo heftig reageert zegt mij genoeg.
Dit is niet normaal als je in een relatie zit, hij weet dondersgoed dat ie fout zit en dat ie er niet 100 procent open over is en de "waarheid"in het midden laat doet alle alarmbellen rinkelen wat mij betreft.

Die reactie van mijn collega's doen het ook oid is kleine kleutertaal, dat zeggen kleuters ook als ze betrapt worden met iets dat een ander het ook doet of gedaan heeft.

Sterkte ik hoop dat jullie er uitkomen!
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Samira  schreef op: 18-05-2015 09:52:46
Hij baalt dat je twijfelt? Hij heeft dat zelf veroorzaakt!
Hij draait de rollen om en geeft jou de schuld ervan. Dan gaat hij nu ook nog zeggen dat jou leifde niets voorsteld omdat je hem niet gelooft. Hij maakt het alleen maar erger op deze manier. Ik denk dat je hem moet zeggen dat hij het beste zijn mond kan houden erover voorlopig. 

Ik begrijp heel goed dat je vertrouwen in hem weg is. Een geintje kan, maar niet op meerdere sites, dan is het geen geintje meer in mijn ogen! 

Ik denk dat jullie veel moeten praten om hieruit te kunnen komen. Probeer dat vanuit jezelf te doen, hoe jij je hierbij voelt. Hij zegt sorry dat hij zo fel reageerde, maar geen sorry omdat hij het gedaan heeft? Hij zou bij mij heel diep door het stof moeten om nog verder te willen. Het lijkt wel of hij hoopte dat dit zou gebeuren en er ruzie over zoekt nu het zo is. 

Heel veel sterkte vandaag!
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Jessiemv3  schreef op: 18-05-2015 09:53:46
Ik vind zijn reacties heel vreemd, zeker omdat hij verwacht dat jij nu in alle emotie moet gaan beslissen of je verder wil of niet. En de uitspraak als je hem niet gelooft dan stelt je liefde ook niet veel voor? Zijn liefde stelt niet veel voor als hij dit soort acties onderneemt! Lekker is dat, hij draait alles om.
Ik zou hem haarfijn zeggen dat hij de schuldige is in dit verhaal en dat hij van jou niet kan verwachten dat na 1 keer sorry zeggen ineens alles is opgelost.
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Smvn&d  schreef op: 18-05-2015 10:15:22
Of je geloofd of hij niet vreemd is gegaan? Nee natuurlijk geloof je hem niet, als hij verder niets te verbergen heeft waarom wist hij dan snel alles?
Hij heeft dus duidelijk wel meer contact gehad en andere dingen gedaan, anders had hij het niet gewist.

Ik zou al zijn inloggegevens eissen, de gewiste mails terug halen, en eens rustig gaan lezen. Wil hij dit niet geven, dan lijkt het mij duidelijk toch?

Getrouwde man zoekt  vrouwen... Zegt toch al genoeg?!

In een relatie kan een hele hoop gebeuren en opgelost, maar vreemdgaan is voor mij gewoon exit. Een man die vreemdgaat en daar mee weg komt zal het hoe dan ook opnieuw doen.

Net als vrouwen die er met een getrouwde man vandoor gaan, die man gaat vreemd, met hun.... En ze zijn serieus in de veronderstelling dat hij dat bij hun niet zou doen... Sorry hoor je gaat met een vent die vreemdgaat, onbetrouwbaar dus... En na een paar jaar is het miepen dat ie vreemd is gegaan... Ja duhuh, zo ben jij ook aan hem gekomen, had je kunnen verwachten he.

Heel veel sterkte in elk geval... En toekomst van de kinderen... Vind dat altijd wel een dooddoener.... Net of kinderen een fijn leven hebben met een vader en een moeder die eigenlijk niet meer bij elkaar willen zijn, en het slechts doen voor de kinderen.. En wat voor voorbeeld geef je dan eigenlijk?
En dan zeg ik dus niet dat je nu bij hem weg zou moeten gaan, maar ik zou het wel tot de bodem uitzoeken, en als hij inderdaad heeft gekozen voor andere vrouwen, dan zou hij van MIJ weg kunnen gaan... En dan kan hij dat bij jou neer leggen, maar HIJ heeft die keuze gemaakt op het moment dat hij dat deed.
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Kees  schreef op: 18-05-2015 10:42:04
wat zit jij in een hel

ik denk dat niemand je advies kan geven, ik kan alleen maar zeggen hoe ik ermee om zou gaan.

ik heb er een trauma van....hetzelfde meegemaakt namelijk, ook al kwam dat voort uit iets anders...het is wel gebeurd en voor mij kwam het vertrouwen nooit meer goed.

ik vind het ook zeker niet iets onschuldigs. ik haat dit soort dingen.
wil je jezelf dit allemaal aan doen?
nu speelt hij het slachtoffer en jij stinkt erin?
alles uitpraten en een doorstart maken...hij houdt zich even rustig en bam...het interesseert hem dus dit soort bezigheden.

hij kan beter zn energie ergens anders in stoppen

sterkte en veel wijsheid.
probeer rustig met jezelf na te denken en beslis niks in al je emoties
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Dicha  schreef op: 18-05-2015 10:50:09
Die man van je is zo schuldig als wat!
Hij gooit zichzelf in de slachtofferrol en probeert jou schuldgevoelens aan te praten, kwaad omdat hij betrapt is.. etc

Ik was mooi niet mee gegaan naar die bruiloft...Laat hij zijn eigen kolen maar uit het vuur halen...
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Boterbloem  schreef op: 18-05-2015 10:51:00
Heel eerlijk?

Als dit serieus is wat jij hier schrijft (zijn reacties) dan zou ik juist heel erg gaan twijfelen doordat hij probeert jou alles in de schoenen te schuiven.

Hij maakt een fout, maar nu is er iets mis met jou liefde als jij hem niet geloofd?
Na wat hij net heeft gedaan?

Ik denk dat hij er enorm goed aan doet eens goed naar zichzelf te kijken, wat hij heeft gedaan en welke gevolgen dit heeft...

Ik verwacht absoluut niet dat mijn man zich inschrijft op een datingsite, en die handeling alleen al zou bij mij een stuk vertrouwen kapot maken, en daarnaast kan ik enorm veel van mijn man houden.

Maar HIJ heeft de handeling uitgevoerd waardoor er een stuk vertrouwen kapot gaat. Die verantwoordleijkheid zal HIJ moeten dragen.

En als ik dit zo lees is dat eerst iets wat HIJ moet erkennen. Hij legt het echt bij jou neer, en dat vind ik enorm laag...

Heb je al verdriet, mag je ook nog de schuld op je nemen. Nou, dat hoef je mijns inziens niet te doen hoor.

Goed dat je naar de bruiloft gaat.

Ik denk persoonlijk dat ik in dezen wel terug zou kaatsen al hou ik er niet zo van... Maar als hij zegt dat je liefde niets voorstelt zou ik zeker vragen: wat stelt onze liefde voor als jij je inschrijft op een datingsite om wat voor reden dan ook? Als jij die behoefte al voelt ookal is het voor de grap?

Wat stelt onze liefde voor als jij zoiets stiekem doet en vervolgens verwacht dat ik je vertrouw? Hoe zie je mij in deze relatie?

Wie is degene die het heeft gedaan? Wie is degene die stiekem dat soort acties heeft ondernomen? Jij of ik?

Wij kunnen niet oordelen of hij eerlijk is... Voor jou is het ook enorm moeilijk... Maar hij mag eerst een grooooot stuk eigen verantwoordelijhkheid gaan ervaren en stoppen met jou als mede schuldig te maken naar mijn idee..
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Anne Mv 3  schreef op: 18-05-2015 10:57:02
Wat een rotsituatie!
Probeer vandaag te genieten en ga dan (morgen?) rustig in gesprek.
Zet voor jezelf op papier wat je ooit leuk vond aan hem, wat je tot gisteren leuk vond aan hem en wat je nodig hebt om door te gaan met deze relatie.
Je moet hier namelijk wél over kunnen praten.

Mogelijk reageert hij zo fel omdat hij zich enorm schaamt (en ja, dat had hij van te voren moeten bedenken..); felle reactie is niet altijd een schuldige reactie..
Bedenk ook dat het tegenwoordig 'normaal moet zijn' om iets te doen naast je huwelijk; denk aan 'second love-relame' etc.

Vertel hem hoe het je raakt en waarom het je zo raakt, probeer uit de beschuldigende sfeer te blijven; als hij in de verdediging schiet dan los je in ieder geval niets op.
Zoek een goede relatietherapeut (evt. via huisarts)

Sterkte!
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Banana  schreef op: 18-05-2015 11:08:37
jou iefde stelt niets voor ?????????
je zou hem is duidelijk meoten maken dat je juist zo in shock bent JUIST door JOU liefde voor hem 
juist daarom ben j van slag 
wat een gek zeg 
ik schrijf me in op dating sites al voor langere priode maar das maar een geintje maar ja dat jij daaraan twijfeld maatk dat jij niet van me houd 
moet niet gekker worden 
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Son  schreef op: 18-05-2015 11:19:43

Quote Boterbloem:
Heel eerlijk?

Als dit serieus is wat jij hier schrijft (zijn reacties) dan zou ik juist heel erg gaan twijfelen doordat hij probeert jou alles in de schoenen te schuiven.

Hij maakt een fout, maar nu is er iets mis met jou liefde als jij hem niet geloofd?
Na wat hij net heeft gedaan?

Ik denk dat hij er enorm goed aan doet eens goed naar zichzelf te kijken, wat hij heeft gedaan en welke gevolgen dit heeft...

Ik verwacht absoluut niet dat mijn man zich inschrijft op een datingsite, en die handeling alleen al zou bij mij een stuk vertrouwen kapot maken, en daarnaast kan ik enorm veel van mijn man houden.

Maar HIJ heeft de handeling uitgevoerd waardoor er een stuk vertrouwen kapot gaat. Die verantwoordleijkheid zal HIJ moeten dragen.

En als ik dit zo lees is dat eerst iets wat HIJ moet erkennen. Hij legt het echt bij jou neer, en dat vind ik enorm laag...

Heb je al verdriet, mag je ook nog de schuld op je nemen. Nou, dat hoef je mijns inziens niet te doen hoor.

Goed dat je naar de bruiloft gaat.

Ik denk persoonlijk dat ik in dezen wel terug zou kaatsen al hou ik er niet zo van... Maar als hij zegt dat je liefde niets voorstelt zou ik zeker vragen: wat stelt onze liefde voor als jij je inschrijft op een datingsite om wat voor reden dan ook? Als jij die behoefte al voelt ookal is het voor de grap?

Wat stelt onze liefde voor als jij zoiets stiekem doet en vervolgens verwacht dat ik je vertrouw? Hoe zie je mij in deze relatie?

Wie is degene die het heeft gedaan? Wie is degene die stiekem dat soort acties heeft ondernomen? Jij of ik?

Wij kunnen niet oordelen of hij eerlijk is... Voor jou is het ook enorm moeilijk... Maar hij mag eerst een grooooot stuk eigen verantwoordelijhkheid gaan ervaren en stoppen met jou als mede schuldig te maken naar mijn idee..




+1

 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Dicha  schreef op: 18-05-2015 11:31:52
Je hebt schuldig en schuldig.. het feit dat hij berichten gewist heeft, betekend in mijn ogen dat er dingen gezegd zijn die niet voor jou ogen bestemd waren.
Als daar normale teksten hadden gestaan dan had je die toch gerust mogen lezen, want het is immers toch een onschuldige grap volgens hem???

Door te wissen maakt hij dat jij hem niet meer vertrouwd en terecht!
Ik zou maar is een stevig gesprek aangaan en dan kun je altijd nog beslissen wat je doet en wil..

Waarom ik niet mee zou zijn gegaan naar die bruiloft...omdat ik me belazerd zou voelen, vol met verdriet en dan mag je op de bruiloft doen alsof er niks aan de hand is..De emoties zitten hoog.. en een bruiloft hoort een leuke dag te zijn..Ik zou die dag niet voor het bruidspaar willen verpesten.. en nogmaals het is aan hem op de kastanjes uit het vuur te halen en niet aan jou..
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Beter Zo  schreef op: 18-05-2015 12:07:48
Tranen kwamen in me op net bij de ceremonie..
zo moeilijk idt
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Dicha  schreef op: 18-05-2015 12:17:22
Ach meissie toch..
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Minou  schreef op: 18-05-2015 12:37:24
Ach toch..


 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Mama Van Drie  schreef op: 18-05-2015 12:38:12
Eens met Anne mv3!!

Die reclame van second love zag ik vorige week ook...die zouden ze per direct moeten verbieden, goh.....het is niet zo vreemd dat er veel huwelijken kapot gaan als je dit soort dingen zoals die reclame goed vindt, het wordt straks als heel normaal gezien.

Ik weet niet hoe jullie relatie was/is....kan je volmondig  zeggen dat die goed was?......misschien eens goed tegen het licht houden....ik denk dat jullie een heel open en eerlijk gesprek daarover moeten hebben, schrijf anders je gevoel hierover op, in een gesprek, en zeker nu je er nerqt achter bent gekomen,lopen emoties soms snel hoog op, als je in rust iets op papier kan zetten is dat beter om dingen duidelijk te verwoorden, vraag eventueel aan hem om dat ook te doen.

Eens een vreemdganger altijd een vreemdganger ben ik het niet mee eens, dat hoeft helemaal niet zo te zijn dat ligt aan zoveel factoren.
Als er kinderen in het spel zijn vind ik dat je als ouders verplicht bent om alles wat in je vermogen ligt te proberen/doen, maar dat is hoe ik er tegenaan kijk.
Uit elkaar kan altijd nog namelijk.
Kinderen zijn altijd de dupe van een scheiding, kunnen daar jaren later op volwassen leeftijd nog last van hebben/krijgen, of hebben zelf moeite met relaties te (onder)houden.

Dit los je niet op na 1 gesprek met elkaar, dit is een lange weg die je gaat.
Sterkte!




 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Mama Van Drie  schreef op: 18-05-2015 12:42:08
Oja...en ik las een aantal keer dat pornosites wel goedkeuring krijgen bij vele, dan zou er hier toch echt een probleem zijn ook als mijn man regelmatig dat soort sites zou bezoeken,  hier is dat dus echt niet aan de orde.
Ik vind dat net zo'n slechte actie als inschrijven op datingssites, bij beide is het mogelijk dat het een trigger is tot meer, maar dat is geheel mijn eigen mening daarover.
Vind het ook altijd een beetje sneu als een man daar behoefte aan heeft, doet me dan altijd denken aan een puberleeftijd.
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Kees  schreef op: 18-05-2015 12:45:19
wat een onzin mama van drie...' kinderen zijn altijd de dupe van een scheiding'
dat is gewoon niet waar!

nee....blijf lekker bij mekaar voor de kinderen!
negeer je eigen gevoelens...papa behandelt mama als een voetveeg, papa loopt zn piemel achterna, papa is respectloos naar mama toe...

nee, dat is top. waar worden kinderen nou de dupe van?
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Banana  schreef op: 18-05-2015 12:51:36
mijn ouders zijn bij elkaar gebleven omwille van de kinderen al voor mijn geboorte (ben de middelste van 3 ) tot ik 13 werd toen zijn ze gescheiden 
ik ga niet vertellenw at het met mij gedaan heeft maar ik zou het neimand aanraden 
heb het mijn  moeder heeeeel lang kwalijk genomen dat ze niet eerder gegaan is met de vele risicos vandien 
ik ben er nu aardig uitgekomen maar zulke dingen wens ik niemand toe dus bij elkaar blijven om de kids ???? meest absurde uitspraak ever 

en internet en dating sites maken wellicht huwlijken stuk maar het is ook hoe jullie er mee om gaan en hoe goed jullie relatie is kan je verleidingen weerstaan kun je er mee om gaan wat maakt t stuk enz enz enz ieder beleefd en ervaart dat o andere manier 
hier vind men porno sites ok ik vind t niet ok ook niet not done ik wil wel op d ehoogte zijn op zijn minst desnoods samen 
maar als hij zijn heil elders moet zoeken is er toch al iets mis of niet 
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Beter Zo  schreef op: 18-05-2015 13:05:32
Ik dacht dat het goed was wn dat hij niks te kort kwam dat zegt hij ook altijd 
hij is wel heeeel erg elke dag met sex bezig naar mij toe ook altijd maar dat ben ik wel gewend dat maakt verder niks uit.

mijn ouders zijn ook gescheiden en ik weet hoe dat was en nu nog is 

k weet bijna wel zeker dat mn schoonzusje wat merkt aan me ik ben erg stil nu hier en somber moet me zo inhouden niet in huilen uit te barsten!
Ergens zou ik zo graag willen delen met haar dat ik me k#t voel want ze is als een vriendin maar dan spreek ze hem er op aan dus dat is niet slim.

hij zei net wel ik snap dat het niet leuk is maar je reageerd nu net of ik je bedonderd heb..
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Anne Mv 3  schreef op: 18-05-2015 13:12:21
Sommige mensen hebben een bord voor hun hoofd en zijn zo naïef om te denken dat dit soort sites en/of pornosites niet vreemd gaan is of te wel: ja! hij heeft je bedonderd!
Draai de situatie eens om.. stel dat jij zoiets had gedaan, had hij dat normaal gevonden? w.s. niet..
 
Probeer er eerst samen uit te komen voor je er met familie/vrienden over gaat praten; als het weer goed komt tussen jullie is het niet fijn als allerlei mensen hier van af weten..

Sterkte
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Dicha  schreef op: 18-05-2015 13:20:40
Wat een sukkel..dat heeft hij toch in feite ook..althans dingen voor je verborgen gehouden.
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Myself  schreef op: 18-05-2015 13:24:09
Wat ben jij een dappere meid dat je nu op de bruiloft bent, petje af.
Zou dat zelf ook geprobeerd hebben, want om nou iemand anders zijn bruiloft te overschaduwen met jullie plotselinge probleem, dat wil denk ik niemand.

Ik vind ook dat hij het heel erg omdraaid, alsof het lot nu in jouw handen ligt.
Maar zo is het natuurlijk niet, het deel van het lot (jullie huwelijk) wat in zijn handen lag, daar is hij waardeloos en respectloos mee om gegaan.

Sterkte ermee meid, lijkt mij ontzettend moeilijk.
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Beter Zo  schreef op: 18-05-2015 13:34:18
Ik moet zeggen dat ik het fijn vind dat ik hier mn ei jwijt kan
want wat voel ik me alleen zeg en zo onzeker alles wat leek daat twijfel ik nu aan.

praten dat hebben we gedaan maar hij zegt dat hij niet meer uit kan leggen als dat hij al gedaan heeft omdat err niks is.
ik heb alle verwijderde emails en berichten hersteld en in zijn verschillende profielen van die sites staat 

man zn leeftijd hoe hij er uit ziet en wat hij zoekt vrouw of stellen tussen de 18 en 45 jaar

dus ik weet genoeg ik weet alleen niet hoe ik verdr moet, we hebben er over gesproken maar het veranderd mijn gevoel niet.
is het raar als ik hem vanavond vraag ergens anders te slapen? Een soort time out?
of is dit voor de kinderen niet goed?
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Jolanda1974  schreef op: 18-05-2015 13:43:17
Dat moet je niet aan ons vragen.. wij kunnen niet in jouw hart kijken Ik vind wel dat hij zijn aandeel in het geheel totaal vergeet en jouw gevoel negeert. Ik zou hem de wedervraag stellen, wat als ik dit zou doen op deze manier. HIJ is persoon die een bom onder jullie relatie heeft gelegd. HIJ is de persoon die willens en wetens die site's bezoekt. HIJ heeft een probleem maar zadelt jouw ermee op. Hij legt de bal bij jouw neer. HIJ moet een beslissing nemen. Jij moet alleen je gevoel uiten.
Maar blijf met elkaar in gesprek. 
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Beter Zo  schreef op: 18-05-2015 13:46:16
Maar hoe bedoel je jolanda hij moet een beslissing nemen?
want ik weet niet hoe ik me daar bij voel, ik moet er nu bijv. Niet aan denken dat hij me vast pakt of zelfs meer..

 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Jolanda1974  schreef op: 18-05-2015 13:50:48
Hij legt jouw een ultimatum op. Jij moet beslissen wat je wilt met jullie relatie. Jij houdt niet genoeg van hem om je twijfelt. Hij draait alles om in zijn voordeel. 
Stel de vraag aan hem terug.. Hij houdt niet genoeg van jouw anders had hij dit niet opgezocht en zeker niet alles als een speer verwijderd. Hij gedraagt zich als een gebeten hond terwijl het juist zijn schuld is.
Jij hebt tijd nodig.. Die tijd moet hij je geven en geen ultimatums stellen. Hij is degene die het vertrouwen moet herstellen en niet jij. Jij moet hem alleen vertellen wat het met jouw doet en hoe je je voelt. Maar blijf met elkaar communiceren.
 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Minou  schreef op: 18-05-2015 13:56:14
Ik denk dat jolanda bedoelt, dat hij nu aan zet is om open kaart te spelen, moeite moet doen voor jou..het hoe en waarom hij die behoefte heeft of had om dit soort oproepen te plaatsen buiten jou om.

wil hij dit echt? Of is het puur omte kijken hoe hij " in de markt ligt" ego strelend?

sex tekort? Feit dat hij het vaak over sex heeft al, dus zijn libido is nogal aan de hoge kant
spanning opzoeken? Ander lijf, of lijven..heel plat gezegd


vind je wel een kanjer hoor, je zo verscheurd voelen en toch op die bruiloft.

zou het zelf ff niemand vertellen, buiten ml dan. 


 
Quote
RE: Man betrapt op site..
Ladyd  schreef op: 18-05-2015 13:56:23

Ach lieverd toch....


 


Ik denk dat een time-out helemaal niet verkeerd is. Hij kan wel zo mooi zeggen dat hij morgen (vandaag dus) wel van je hoort wat je wil, maar zoiets beslis je niet in een paar uur.


En daarbij: laat je geen schuldgevoel aanpraten. Wat hij ook zegt: hij is degene wie fout is, niet jij!

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Volgende


Reageren op Man betrapt op site..
Naam
Bericht