Menu
 

Topic:

Ervaring met site Westwing?

Belske  schreef op: 17-04-2015 12:25:50
Hoi, na het zien van een reclame op tv, zit ik bijna dagelijks op de interieursite Westwing. Deze site zou weleens mijn persoonlijk faillissement kunnen gaan bekenen... Zoveel leuke spullen. En dat aan verlaagde prijzen... (al kan ik dan nog niet zeggen dat het super goedkoop is).
Of niet? Hoe kan een site als deze de spullen aanbieden aan zulke verlaagde prijzen? Of worden we voor de gek gehouden?

Wie heeft er ervaring mee? Kwam alles goed aan? Is het eersteklas spul ?
En nee, ik heb geen enkel belang bij de promotie van de site, heb geen aandelen of zo.

Alleen erg nieuwsgierig of er iemand ervaring mee heeft.
 
Quote
Navigatie
RE: Ervaring met site Westwing?
Bepje  schreef op: 17-04-2015 13:01:46
Ik heb er geen ervaring mee maar zo te zien kopen ze partijden in en bieden die voor een lagere prijs dan in de winkel aan. Ze hebben van alles een beperkt aantal staat er. Zij geven je het idee dat het de nieuwste trend is wat ze verkopen en er is een tijdschrift aan verbonden. Ik denk dat ze het slim in de markt zetten, weinig kosten aan opslag en dergelijke hebben. Geen idee van de kwaliteit.
 
Quote
RE: Ervaring met site Westwing?
Vaststeller  schreef op: 22-07-2017 12:56:58
Een beetje een oude post, maar jammer genoeg al een paar keer moeten vaststellen dat hun 'adviesprijs' (de zogezegde originele prijs) wat met de natte vinger genomen is.

Ze vermelden nooit de merken van de spullen die ze verkopen, maar als je wat slim met google search overweg kan, kom je al snel bij het originele product uit. Bij alle producten die ik nagrokken heb, is de verkoopprijs van Westwing dezelfde (of hoger) als die op andere 'normale' webshops. Maar je hebt natuurlijk wel het idee dat je veel bespaart, waardoor je meer producten zal kopen. Ik zou het niet direct 'boerenbedrog' noemen, maar echt proper is het ook niet. Geen idee of dit altijd zo geweest is bij Westwing, of pas de laatste jaren nu ze zien dat ze eigenlijk alles tegen elke prijs verkocht krijgen als ze je maar wijsmaken wat de 'originele' prijs is. Opletten dus, ik koop er alvast niet meer.
 
Quote
RE: Ervaring met site Westwing?
Belske  schreef op: 23-07-2017 12:35:32
Een wat ouder onderwerpje van mij, leuk om dat nog eens tegen te komen. Ik heb ondertussen al wel wat ervaring met Westwing. Alles wat ik er tot nu toe kocht (meestal decoratie, serviesgoed) voldoet aan mijn verwachtingen.

Voor ik koop, ga ik op onderzoek uit: Wat kost het spul elders? Als het de moeite is, ga ik over tot aankoop. Onlangs nog een nieuw eetservies gekocht wat ook via bol te koop is, daar deed ik een dealtje mee: 45% goedkoper bij Westwing. Staat hier nu in de kast dus.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Ervaring met site Westwing?
Naam
Bericht