Menu
 

Topic:

Maandag dday v&d

Mirdepir  schreef op: 06-02-2015 15:56:35
Volgens nu.nl maandag dday v&d
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Maandag dday v&d
Frama  schreef op: 06-02-2015 21:13:15
Oke morgen er heen dan. Nog twee pasjes met geld erop.

 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Jolanda1974  schreef op: 06-02-2015 21:25:35
Er was net een medewerkster van V&D op tv bij 1-vandaag en die zei dus dat het erg druk was met mensen met cadeaukaarten.
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Jesmv3  schreef op: 06-02-2015 22:02:01
ik zou ook loon inleveren,
hart voor de zaak ;-)
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Mirdepir  schreef op: 06-02-2015 22:04:09
Vrees dat Hema de volgende zal zijn. Ook jaren geleden overgenomen door buitenlandse investeerders, leegtrekken, verkopen en gaan. Ik mis nog steeds de snoepzaken van de Hema......
Met de verkoop V&D hebben ze ook de panden verkocht voor leuke prijs.
Vraag me af of mgt en middenkader ook dit loonoffer moeten brengen......
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Jolanda1974  schreef op: 06-02-2015 22:24:43
nee natuurlijk Mir... alleen het personeel van de vloer

Hema kom ik ook bijna niet meer sinds de "vernieuwing". Alleen nog voor de koffiepads, maar daar sla ik altijd in voor een half jaar.
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Jolanda1974  schreef op: 06-02-2015 22:26:51
Nou ik heb best hart voor de zaak, als de zaak ook hart voor mij heeft Jes. Maar een éénzijdig bericht over loonkorting zonder te luisteren naar je personeel is niet normaal. de wet van V&D is wet. Ze willen geen huur meer betalen dus zeggen ze gewoon tegen de verhuurder we betalen niet meer en wat je daarvan vindt jammer... Net zoals de loonkorting. Het is een mededeling, geen verzoek in overleg.
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Ingrid  schreef op: 06-02-2015 23:39:09
ik zou het echt heel jammer vinden als de v&d verdwijnt.
Ik kom er graag.
Leuke kinderkleding,dameskleding,accessoires en noem maar op.
Straks Blokker en Hema ook nog weg.
Dan blijft er weinig leuks over.
ik zou het erg jammer vinden.
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Made  schreef op: 06-02-2015 23:45:59
Hier gaan de geruchten dat wibra ook failliet dreigt te gaan. Filiaal hier in de buurt is al tijdje weg

Ik heb ook nog een bon van 20 euro van vend  maar ff inleveren dit weekend dus
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Made  schreef op: 06-02-2015 23:49:19
Overigens vind ik vend wel erg duur geworden de laatste jaren.
Als kind zijnde ging ik er vaak met mn moeder heen om kleding te kopen (en ,m vader verdiende vroeger echt niet veel) Nu krijg ik vaak een rolberoerte van de prijzen daar en koop dus bijna nooit wat bij vend
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Jolanda1974  schreef op: 07-02-2015 12:40:19
dat is ook het probleem denk ik Made... Er was gister ook een echtpaar op tv die beide bij V&D hebben gewerkt en zoals die man het zei was het ook vroeger. V&D had alles, je hoefde naar 1 winkel en kon daar slagen voor witgoed maar ook voor vloerbedekking of een reis. Hij zei ook dat alles in hun huis destijds van V&D was. Maar hij kon er ook niet meer slagen als man zijnde. Dus hij ging ook niet meer. Zijn vrouw gaf ook de schuld aan de dienstverlening in de winkel. Er is geen personeel op de vloer meer te vinden die behulpzaam kan zijn. Zij ging de winkel niet uit maar een ander gaat wel naar de hema voor een pakje panty's of iets.
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Kaasje  schreef op: 07-02-2015 12:50:04

Quote jesmv3:
ik zou ook loon inleveren,
hart voor de zaak ;-)



en dan gaat de zaak toch failliet en krijg jij minder WW.....
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Banana  schreef op: 07-02-2015 12:58:01
hama i behoorlijk veranerd al doen ze het geloof ik nog wel ok me door de verzekeringen 
als hun failiet gaan dan is er op dat gebiedd ook wel een probleem vermoed ik 
blokker is de vraag is voornamelijk franshise dus die gaan hniet heel snel met zijn allen 
familie van ons heeft een blokker in fransishe het is niet makkelijk maar gaat nog 

als wibra gaat zou ik dat echt heel erg vindn ik kom daar echt vaak voor wol voor de kleren van de kids en wilde daar voor baby ook weer shoppen 
want ja hoe leuk primark ook wibra is toch net ff goedkoper en schattiger 
dan hoop ik ook dat zeeman niet mee gaat 

en ben ook wle beneiuwd wat la place gaat doen die hebben toch ook heel veel zelfstandige vestigingen en vaak als ik in de buurt ben is het toch wel wat drukker 

al met al hier het winkelcentrum zal er niet beter van worden als ze allemala verdwijne er staan al heel veel panden leeg en word alleen maar erger zo 
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Banana  schreef op: 07-02-2015 12:58:58
o en dan heb ik t nog niet eens over de werkgelegenheid gehad 
zo veel mensne die op straat komen zo veel mensen die gewoon al never nooit meer aan een baan komen 
ben je verdorrie iemand op middelbare leeftijd en moet je eigenlijk gewoon de kans op een baan opgeven 
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
An  schreef op: 07-02-2015 13:09:28

Quote Banana:

want ja hoe leuk primark ook wibra is toch net ff goedkoper en schattiger 
(



Primark vind ik dus echt niets aan. Voor de kleintjes vind ik er veel "zeikerigs' bij zitten en voor de grotere kinderen vind ik heel veel gewoon "aso"kleding. 
Wibra kan ik juist heel goed slagen, maar ook bij de V&D. Bovendien koop ik nachtkleding voor mijn dochters altijd bij Wibra, leuk en ze passen bij mijn dochters goed. Regelmatig hebben ze aanbiedingen daarin.
Voor mijzelf slaag ik bij V&D (eigen merk) ook heel goed. En bij de grotere heb je vaak ook Cecil kleding, wat mijn favourite kleding is aangezien deze voor mij de beste pasvorm heeft. Voordeel aan de V&D vind ik altijd dat je zonder bemoeienis van het personeel die kledng kunt passen.
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
M&j  schreef op: 07-02-2015 13:33:08
Als koopvee je winkel zat is

 

Je gooit een partij eenheidsworst in een hal. Je plakt er een sticker op. Je zet er een 16-jarige bij die niets over je producten kan vertellen en bovendien geen verstand heeft van mensen. Vervolgens ga je failliet en wijt je het aan de economische omstandigheden. Dat is retail anno 2015.

 

Als het faillissement van Schoenenreus en House of Shoes iets duidelijk maakt, dan is het dat het winkelend publiek in de fysieke retail klaar is met zielloze meuk. Dat kan altijd goedkoper en kopen we bij voorkeur online. In China. Zonder verzendkosten. Detailhandel gaat door een dal omdat Internet simpelweg over robots beschikt die geen fout maken en daarom beter is in het emotieloos bedienen van koopvee.

 

Maar Primark en Action dan? Succesformules zeggen retailguru’s. Onzin. Dit soort meuk-winkels zijn relevant totdat de Internet-formules de laatste kreukels uit hun online model hebben gestreken. Troeppooiers gaan binnen een jaar of 5 ten onder aan gratis bezorging op de dag van aankoop, 3D scanners voor het opmeten van maten en hologrammen voor een presentatie van het gekochte goed. We lachen (ex) communistische landen uit om hun door de overheid gerunde zielloze warenhuizen, maar zien niet in dat we de markt hier dezelfde situatie hebben helpen creëren en daarmee zelf complete binnensteden hebben vernachelt.

 

En nu wordt er geruimd in retail. Grote zielloze formules gaan stuk. Deze week dus een paar schoenenboeren zonder toegevoegde waarde, binnenkort gevolgd door Hema, V&D en Miss Etam. Wat overblijft zijn kleinere winkelgebieden met sfeer, vol kleinschalige winkels waar het personeel het verschil maakt. Winkelbediende – net als horecamedewerker – wordt weer een functie waar je iets voor moet kunnen. Je moet mensen begrijpen, helder kunnen communiceren en het nodige van je product weten. In schoenenwinkels gaan we weer een wreef en de breedte van de voet opmeten. We gaan terug naar waar de retail vandaan komt. Detail wordt weer het belangrijkste onderdeel van Detailhandel.
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Smvn&d  schreef op: 07-02-2015 15:02:36
Zag v&d dit niet aankomen dan? Hier hebben ze de v&d een paar maanden terug geheel gerenoveerd en verbouwd... Heeft zeker een miljoen gekost.

Als tiener kwam ik vaak bij v&d... Was de enige winkel waar je zo makkelijk kon winkelen zonder betalen 

Ik koop vrijwel alles via internet. Vooral omdat ik gewoon niet in de stad kan komen. Maar ook omdat het gewoon makkelijker is. En vaak goedkoper. Veel betere service.. 
En dingen die ik kan kopen bij kleine plaatselijke ondernemers koop ik liever daar als bij zo'n grote keten. 
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Jo  schreef op: 07-02-2015 16:00:58
Ik was vandaag bij V&D had nog een kadokaart liggen.
Maar het was er behoorlijk druk net als in de rest van de stad.
V&D koop ik best redelijk vaak wat, maar heel eerlijk gezegd alleen in de uitverkoop, nu weer 6 paar sokken en een panty 3 euro totaal.
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Cir  schreef op: 07-02-2015 17:31:22
Ik vind v en d een heerlijke winkel. Lekker beetje scharrelen zonder verkoper op je hielen. Jammer dat het zo slecht gaat.
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Soesjaa  schreef op: 08-02-2015 18:12:05
Ik las vanmiddag dat Blokker ook gaat reorganiseren?
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Nina1  schreef op: 08-02-2015 18:19:43
Dit stond net in de telegraaf;
Het voltallige winkelpersoneel van Blokker komt maandag na sluitingstijd bijeen. Dat heeft een woordvoerster van de winkelketen zondag bevestigd na berichtgeving van de NOS. Over de inhoud van de personeelsbijeenkomsten wilde zij niets kwijt.

De vakbonden maken zich al langer zorgen over de ontwikkelingen bij Blokker. Werknemers in vaste dienst zouden doelbewust worden ,,weggewerkt'', zei bestuurder Niels Suijker van FNV Handel zondag. Maar ook hij zei niet te weten wat er maandag precies wordt besproken. ,,De bonden gaan dinsdag met Blokker om tafel'', zei hij.

Volgens Suijker wordt erg geheimzinnig gedaan over de personeelsbijeenkomsten. ,,Dat voedt natuurlijk de speculaties dat er wat groots staat te gebeuren. Dit doe je niet voor elk wissewasje. Van onze leden horen wij dat zij bang zijn voor winkelsluitingen en gedwongen ontslagen.''

.....zijn blokkervestigingen niet allemaal frachise?
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Even Zo  schreef op: 08-02-2015 19:14:24
Ik werk ook bij de b lokker en moet id morgenavond naar een spoedbijeenkomst...Ik vind het wel heel spannend ik werk er al 18 jaar dus zou het wel heel *** vinden als ze de vaste medewerkers eruit gaan werken.Ik heb wel al van dichtbij meegemaakt dat zr mensen er op slinkse wijze uit willen werken en dat ze echt over lijken gaan om dit te bereiken..Nou morgen zal ik het horen wat er gast gebeuren....
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Even Zo  schreef op: 08-02-2015 19:19:35
nou wat die strijkplank er nu bij doet,foutje
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Nina1  schreef op: 08-02-2015 19:35:26
Succes morgen en sterkte!!!duim voor je!
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Mirdepir  schreef op: 08-02-2015 19:49:35
Veel sterkte morgen "strijkster" 
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Even Zo  schreef op: 08-02-2015 20:23:14
merendeel van de b lokker filialen is trouwens eigen en klein deel franchise.Ik denk eigenlijk dat ze nu via de officiële weg een reorganisatie doen onder het mom van teveel personeel,dus een boel mensen die duur zijn met vaste contracten eruit en dat ze daarna weer mensen nodig hebben en daarna jonge mensen voor 3 jaar weer aannemen.Dat is denk ik de opzet,aangezien ze daar al een tijd stiekem mee bezig zijn,ze hadden denk ik gehoopt en niet verwacht dat het personeel zou gaan klagen bij de bond.Nu moeten ze wel het op de officiële weg doen als de bond en de media meekijken
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Even Zo  schreef op: 08-02-2015 20:30:30
Ik denk trouwens niet dat b lokker helemaal weggaat of failliet is.Volgens mij is het echt te doen om vast duur personeel in te ruilen voor goedkopere tijdelijke mensen.
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Even Zo  schreef op: 08-02-2015 20:43:11
Als ik alleen naar ons filiaal kijk,is iedereen behalve de zaterdaghulpen met een vast contract ,1 iemand werkt er bijna 30 jaar,1 bijna 25 jaar,1 22 jaar en ik 18 jaar e 1 iemand 12 jaar en nog 3 bijna 5 jaar.En dat is bij heel veel winkels zo..Sta je zo lang klaar voor de winkel en dan wordt je er op deze manier uitgegooid,vind ik echt erg dat je zo met je personeel omgaat.
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Minou  schreef op: 08-02-2015 20:51:03
Jeetje sterkte meis, ben je M toevallig?

vind blokker een leuke winkel en ja ook v en d, heerlijk struinen


 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Even Zo  schreef op: 08-02-2015 21:35:41
Ja Minou je hebt de juiste hoor...
 
Quote
RE: Maandag dday v&d
Minou  schreef op: 08-02-2015 21:40:53
 Lieffie
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Maandag dday v&d
Naam
Bericht