Menu
 

Topic:

Pffff...

Ano  schreef op: 30-12-2014 19:45:44
Mijn zoon heeft volgens mij nogal last van de decembermaand. Hij is de laatste weken ontzettend vervelend. Luistert slecht, brutaal en huilerig. Hij heeft een zusje van bijna 2 die vrolijk met hem mee doet;-). 
Vandaag was weer zo'n dag... Ik ben even blij dat ze op bed liggen en ik zelf even rustig een bak koffie kan drinken en rustig kan douchen!
Herkenbaar voor moeders hier?

Lekker optijd naar bed en morgen vrolijk en fris weer op;-)!
 
Quote
Navigatie
RE: Pffff...
Lind@  schreef op: 30-12-2014 19:49:40
jup heel herkenbaar
 
Quote
RE: Pffff...
Cindy Mv F&f  schreef op: 30-12-2014 19:50:19
hier ook... ben blij dat vanaf overmorgen weer het normale ritme weer begint
 
Quote
RE: Pffff...
Boterbloem  schreef op: 30-12-2014 19:51:45
ie voor nu herkenbaar, maar wel met enige regelmaat. 
Lastige dingen zijn dat.
Merk wel dat we heel snel in een visieuze cirkel komen op dat moment. Dat mijn humeur weer dat van de kinderen beinvloed. En dat maakt het nog lastiger vaak. Wie weet valt daar nog wat winst te halen?

Succes! Ben altijd zo blij als het weer veranderd.
 
Quote
RE: Pffff...
Inky69  schreef op: 30-12-2014 19:53:15
Zo....wat een herkenning....was er vandaag helemaal klaar mee! Morgen nog zo'n dag en ze gaat optijd naar bed en dus geen vuurwerk kijken!
 
Quote
RE: Pffff...
Kees  schreef op: 30-12-2014 19:57:07
ik vind het zo lekker om te lezen!

mijn oudste zoon is 8 en eigenlijk een heel makkelijk en blij kind. niet moeilijk in de omgang ondanks dat hij zware dingen op zijn schouders meedraagt.

3 weken geleden werd hij ineens een partij dwars en grote bakkes niet normaal. ik kon niet meer met hem praten en werd hondsbrutaal!
ik ben zelf 1 keer keihard mee gaan huilen omdat ik het niet meer wist....

het heeft 1 week geduurd. ik zag ineens in dat mijn zoon mij gewoon spiegelt. ik vind december kutter dan kut en ben onrustig, verdrietig, boos, opgelucht etc tegelijk.
waarom hij niet?

sinds ik dat door heb en zelf anders kijk naar hem en mezelf is het weer prettiger in huis en zie ik mn zoon gewoon weer terug.

en zeg zelf....hoe hysterisch is deze maand voor kinderen?
zelf denk je al ' druk druk druk" hoe kan een kind dit allemaal handelen.

deze vakantie is echt de rotste vakantie van het jaar ....vind ik
 
Quote
RE: Pffff...
Nelia  schreef op: 30-12-2014 20:01:15
Het brutale e.d. is niet herkenbaar, hier juist erg moe en dan wat kwaaltjes als buikpijn/hoofdpijn e.d. Deze vakantie vind ik juist heerlijk, komen nu echt tot rust. Afgezien van de feestdagen verder nog weinig gedaan en veel pyjamadagen gehouden.
 
Quote
RE: Pffff...
Harleysmama  schreef op: 30-12-2014 20:07:53
Ik herken het niet. Mijn zoon is normaal erg onrustig. Heeft ook pdd-nos en ADHD. Maar wat is hij nu rustig en enorm zorgzaam en lief. Geniet er enorm van, want normaal is hij niet zo
 
Quote
RE: Pffff...
Klessebes  schreef op: 30-12-2014 20:08:06
hier net zo hoor! Het is ook heftig voor de kinderen zo'n decembermaand, heel veel leuke dingen zitten in 1 maand gepropt. Onze dochter heeft dan ook nog de 'pech' om derde kerstdag (27 december) jarig te zijn.  Vanavond was het dan ook goed raak; grote mond, stampvoeten en uiteindelijk een fikse huilbui.... *morgen weer fris en fruitig op*
 
Quote
RE: Pffff...
Xsara  schreef op: 30-12-2014 20:13:42
hier ook maar das bijna iedere vakantie zo dus het went... hahaha

vandaag een time out genomen dus kids naar de oppas, lees 2 20 jarigen waar ze enorm vel lol mee hebben. wij zijn even lekker gaan lunchen en een kop koffie gaan halen.. en we kunnen er weer even tegenaan..

ze kunnen hun ei ook niet kwijt dus gaan we ipv naar voetbal en zwemles maar gewoon lekker wandelen en de stad door banjeren, zo zijn ze lekker moe. 

ik zal blij zijn als het maandag is.. geef mij maar gewoon wat meer ritme. 
 
Quote
RE: Pffff...
Ano  schreef op: 30-12-2014 20:24:04
Wel fijn om te lezen dat het bij meerdere zo is. Mijn zoon is overal het algemeen een rustig jongetje. Het is een gevoelig kind wat niet zo van druktes houdt. Hij wordt in februari 5, dus dit was ook het eerste jaar dat hij dingen zoals Sinterklaas en kerst op school mee maakte. Op 5 december heb ik hem gillend naar school gebracht, zo spannend vond hij het.
Ik ben dus blij als na morgen alles weer 'normaal' is.
 
Quote
RE: Pffff...
Bettie  schreef op: 30-12-2014 20:42:24
Hier hadden we dit in de hersftvakantie ook zo erg maar nu? Dus echt helemaal niet. Ikzelf wijt het aan de situatie waarin we ons op dit moment bevinden.

Het brengt ontzettend veel onrust met zich mee (de 1e 5 vakantiedagen hebben we van oppas naar oppas geleefd) én we zijn erg veel weg of bezig met dingen te regelen. Maar...als we thuis zijn, zijn we ook echt thuis. We drinken gezellig wat met elkaar, doen spelletjes, knutselen veel maar ook zijn ze ontzettend fijn samen aan het spelen. En...in hun spel worden ook de gebeurtenissen verwerkt én zaken besproken.

Ondanks dat wijzelf (als ouders) geen vakantiegevoel hebben, genieten we echt wel van deze heerlijke rustmomenten. Wat dat betreft is het bijna jammer om maandag weer het schoolritme in te moeten gaan.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Pffff...
Naam
Bericht