Menu
 

Topic:

eerste stapje..

Ma Dalton  schreef op: 15-12-2014 12:03:31
Heb net in een 45 minuten een motivatie brief geschreven voor een functie die me leuk lijkt en denk ik goed bij mij past/ waar ik goed werk kan leveren. 28 uur en geen gekke uren, dus denk ik ook te doen met mijn gezin. Bij teruglezen van de brief vind ik hem harstikke sterk . Doorgestuurd aan mijn man.. die zei dat hij inderdaad heel sterk is. Twee keer met een loepje nagekeken op spelfouten. En dan straks nog even naar mijn moeder die juf is.. en de laatste eventuele onvolkomenheid er wel uit haalt. Ik wil dit goed doen.

Zoooooooo ongelooflijk spannend ineens. Ik kijk al een hele tijd een beetje scheel naar allerlei vacatures en nu heb ik dus meteen maar een brief geschreven, omdat me dit zo leuk lijkt. Vanavond met mijn man mijn vergeelde CV maar van stal trekken en dan hoop ik dat ik toch word uitgenodigd voor een gesprek ondanks het feit dat ik al 10 jaar niet meer werk   Ugh de arbeidsmarkt is natuurlijk toch prut.
Maar in ieder geval, de stoute schoenen aan te trekken, deze drempel over en de brief te schrijven voelt al als een enorme stap voor mij.  Als het niet lukt met rechtstreeks solliciteren ga ik me bijscholen.
Ja.. na al die jaren heb ik er echt weer zin in, ik ben er weer klaar voor. Nooit gedacht dat dat moment ineens zo helder zou zijn.
gek he!

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: eerste stapje..
Vlindertjes  schreef op: 25-02-2015 19:48:39
Wat mooi dat je voor je andere kinderen op deze manier geen opvang nodig hebt!
Je werkt uiteindelijk maar 22 uur er zijn hier ook moeders die meer werken alleen anders verdeelt waardoor hun kinderen misschien wel meer bij een gastouder/kdv zijn dan die van jou. En als je een gastouder voor je jongste thuis hebt dan is het toch mooi geregeld. Geen gevlieg dat je hem ergens anders moet brengen, uiteindelijk gaat het ritme van al je kinderen gewoon door zoals het nu is alleen dan even met een gastouder voor de jongste. Ik vind het mooi geregeld!
Succes met je baan!
 
Quote
RE: eerste stapje..
Mrtj  schreef op: 25-02-2015 19:49:49
Ik vind het persoonlijk rustiger om 5 halve dagen te werken dan 3 lange. Gewoon, omdat je dan ruim voor de spits thuis bent, en elke dag wél tijd aan je kids kan besteden.
 
Quote
RE: eerste stapje..
Pacific  schreef op: 25-02-2015 22:01:30
Spannend allemaal. Wel fijn dat je een GO aan huis hebt, dan hoef je 'sochtends niet te rennen om ook eerst naar de opvang te gaan. Mijn 2-jarige gaat naar een GO we hebben nog 2 oudere kinderen). Ik heb weken dat ik maar 1 dag werk(dan ook het weekend) maar soms ook 4 of 5 tot 14.30. Ik vind het pittig, want als je thuis bent moet je nog wel je hele huishouden doen, koken ed. , het is dus niet alleen tijd voor de kinderen.En wat ik dan ook wel mis is even die paar uurtjes voor jezelf als de kleine man slaapt. Ik heb dat wel in die weken. Wat ik ook vervelend vind, meer gevoelsmatig, is dat ik mijn zoontje niet zelf haal/breng vand e psz. Zijn daar allemaal mama's en papa's en die van hem is er dan niet. Misschien ben ik een watje daarin hoor, maar kon het niet opbrengen.  Omdat hij al minimaal 2 dgn naar de GO heb ik de psz voor tijdelijk opgezegd, voegde ook niks toe. Eigenlijk had mijn vaste baan en ik denk ook die van jou, 2 jaar later moeten komen

Volg je hart zou ik zeggen, proberen kan je het altijd, je hebt ook een proeftijd. Misschien gaat het niet met thuis, maar dan heb je het wel geprobeerd en hoef jeje zelf niet af te vragen als je het niet doet hoe het zou zijn gegaan.

 
Quote
RE: eerste stapje..
Minou  schreef op: 02-03-2015 21:12:17
Truuske
 
Quote
RE: eerste stapje..
Truuske  schreef op: 02-03-2015 21:24:47
Ik vind het juist mooi geregeld zo! Heerlijk elke middag thuis en de kleine man gaat binnenkort naar de psz, mooi toch! Kan je hem dan zelf brengen en dat de GO hem ophaalt? Dat scheelt aanzienlijk in de kosten lijkt mij.
Over 2 jaar zit hij ook op school en dan is het helemaal goed te doen, want dat heb je geen opvang nodig. Wanneer ga je beginnen?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op eerste stapje..
Naam
Bericht