Menu
 

Topic:

wat zou jij doen?

Sandra  schreef op: 02-07-2014 14:43:09
Ik heb drie kinderen van 9,7 en 3

Ik ben aan het kijken om er toch nog even tussenuit te gaan met mijn man en kinderen,maar nu twijfel ik tussen drie vakanties.

vakantie 1: week centerparcs met zijn allen in een mooi huisje.Gewoon lekker makkelijk,voor iedereen leuk
vakantie 2: twaalf dagen zuidfrankrijk( hele eind zelf rijden  plus overnachting)  wel heel leuke camping maar weer bek af thuis komen na zon end rijden.

of mijn bevlieging van het moment...
vakantie 3: vliegvakantie 8 dagen all inclusief met alleen de oudste twee jongens.jongste kan naar oma.Heerlijk ontspannen zonder een weglopertje maar ik zal hem wel missen ;(en een boel centjes armer


 
Quote
Navigatie
RE: wat zou jij doen?
Petra  schreef op: 02-07-2014 14:50:37
3 valt voor mij zo ie zo af, vakantie doe je met zijn allen.
2 vind je zelf niet echt iets aan het eind te lezen, zou ook niet echt mijn ding zijn
Dus 1 blijft dan over

dus 1
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Bepje  schreef op: 02-07-2014 14:50:59
Tsja, wat ik zou doen is 12 dagen naar frankrijk en als je geen zin hebt om zo`n eind te rijden in het noorden i.p.v. het zuiden.
Je bent dan met z`n allen, het langst weg en het meest relaxt. maar ja, ik hou niet zo van centerparks en ook niet van all-inclusive en zeker niet in de zomer. Succes met je keuze.
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Frama  schreef op: 02-07-2014 14:51:17
Vakantie 1 is voor iedereen leuk. Zou zowiezo met  allemaal willen gaan.
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Jomi  schreef op: 02-07-2014 14:54:56
2 zie je zelf niet zitten, dus zou ik niet doen.
3 zou ik zelf nooit doen, zeker net voor 8 dagen lang. Een kind van 3 jaar geniet toch ook an een vakantie, lekker zwemmen ed.
Dus optie 1!
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Pacific  schreef op: 02-07-2014 15:02:13
Ik zou voor 1 of 2 gaan. 3 zou voor mij afvallen, ik heb zelf 3 kinderen(bijna 2, 9, 11), ja okee, rustig liggen op een bedje is er niet veel bij, maar hij geniet ook volop van alle tijd met z'n allen

Cp vind ik zelf in de zomer niks, ik wil graag mooi weer, dus ik zou voor Z-Frankrijk gaan.
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Kmvs&m  schreef op: 02-07-2014 15:02:22
Waarom kan 3 niet samen met de jongste dan? Dat snap ik even niet. 
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Dano  schreef op: 02-07-2014 15:13:57
3 niet. Ik zou nooooooit de jongste thuis laten ik zou een enorm schuld gevoel hebben en de hele vakantie denken oooo dit had ie ook leuk gevonden en ooooo hier had hij kunnen spelen. Dus.

ik zou gaan voor nummer 3 maar niet absoluut niet all inclusief maar lekker met het hele gezin appartementje en van elkaar genieten. Daar hoort de jongste ook bij. 

ik vindt het alle 3 leuk, maar ik zou niet in de zomervakantie naar centerparcs gaan. Te duur en ik vindt centerparcs een tussendoor vacatie ofzo . Mijn mening!

succes met beslissen!
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 02-07-2014 15:20:09
2
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Sandra  schreef op: 02-07-2014 15:21:46
Ik ben een aantal jaar geleden ook samen met mijn man 8 dagen weg geweest,jongens waren toe 3 en 5,jongste was er nog niet,ging prima hoor,een weekje logeren bij oma,ze hadden zich best vermaakt.

Vorig jaar zijn we naar Z frankrijk geweest,heerlijke vakantie,maar toch niet echt uitgerust

Nu ben ik echt wel toe aan vakantie,een ontspannen vakantie..na alle maandenlange ellende(dag in en uit naar het ziekenhuis) rondom het ziek zijn van mijn moeder.Nu ze eindelijk aan het revalideren is durf ik ook weer wat verder van huis.Vandaar mijn vliegvakantie /rust bevlieging,wil gewoon lekker languit op mijn strandbedje een boek kunnen lezen ... zonder achter die kleine aan te gaan..terwijl hij bij mijn schoonouders echt niets te kort komt.Of zal ik in het najaar gewoon lekker met mijn zus een paar dagen weg,kan ook..


Tis nu waanzinnige woensdag op CP,is dat elke week?


 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 02-07-2014 15:23:34
Ik vind CP geen echte vakantie. Zit je nog in Nederland. En in het ritme van... Kost daarnaast ook nog een hele hoop centjes.
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Claudia  schreef op: 02-07-2014 15:24:18
ik snap to wel, maar eerst had je 2 kids en die bleven bij opa...maar nu heb je er 3 en dan (vind ik) zou het beetje sneu zijn als 1 van de 3 niet mee mag..
maar zo zie ik het.

dus alle opties lijken mij leuk, 3 helemaal...maar dan wel alle kids erbij..of een andere keer zonder kids en alleen met man.
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Jolanda1974  schreef op: 02-07-2014 15:28:39
Ik vind dat zo'n onzin hè.. dat CenterParcs of ander vakantie park geen vakantie is. Wat een bull shit. 

Persoonlijk zou ik kiezen voor een vakantie MET het hele gezin en dan in  het najaar als het financieel uit kan er even met je man . of zus tussenuit. Maar dat hoeft niet eens lang te zijn. Een weekendje is meestal al genoeg.
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Dano  schreef op: 02-07-2014 15:31:52
Centerparcs is wel vakantie, maar niet de GROTE vakantie. Meer voor de herfst of een weekend tussendoor.


 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Myself  schreef op: 02-07-2014 15:33:10
Ik ga voor 1, zo'n vakantie vieren wij meestal, een leuk park, bijna iedere keer een ander binnen NL.

Optie 3 valt  zo wie zo af voor ons.
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Jomi  schreef op: 02-07-2014 15:36:14
Ik snap sowieso niet dat je 8 dagen op vakantie kan gaan zonder kinderen en dan kan genieten, Ik heb mijn kinderen graag bij mij, natuurlijk kan je niet de hele dag op je kont onder een palm liggen, dat is nu eenmaal het prncipe van kinderen dat je ervoor moet zorgen enzo.
Straks willen ze niet eens meer mee op vakantie met pa en moe, ik zou genieten van familievakanties met elkaar,
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Sandra  schreef op: 02-07-2014 15:40:09
idd Deborah...nederland zint me niet zo haha ..maar het wordt die week warm schijnt...hoef je dus niet voor naar het buitenland

tis dat er geen 5 persoonskamers voor een redelijke prijs te boeken zijn ,van de last minutes die ik heb gezien...als je het dan over twee kamers verdeeld ben je de hoofdprijs kwijt.
Denk op zich niet dat mijn jongste er mee zit,hij gaat gewoon logeren,hij wordt volgende week pas drie,echt beseffen doet hij het niet,hij vind een bv  dagje speeltuin net zo leuk met oma als dat wij mee gaan.Tis meer mijn moedergevoel die zegt van ahhhh nee..

ok de cp is de goedkoopste optie,vakantie 2 ,het dubbele,en vakantie drie bijna het driedubbele en allemaal even snel voorbij voor je gevoel...

bah ...kan gewoon net zo goed thuisblijven,en het geld opeten..
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Jolanda1974  schreef op: 02-07-2014 15:44:20
Probleem opgelost Wij hebben gewoon geen budget om op vakantie te gaan. Zit ik er mee.. Helemaal niet. Ik ben toch veel liever thuis dan weg. Lekker studderen in en om het huis. Naar het meer om te zwemmen, picknicken, naar de speeltuin / zwembad. 's Avonds lekker de bbq aan steken en doen waar we zin in hebben. Heerlijk.
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Claudia  schreef op: 02-07-2014 15:57:13
grappig dat mensen zo verschillen...voor mij is vakantie gewoon even weg. Wij mogen weer met opa en oma mee, en of of dat genieten is! En dat het in nederland is, maakt echt geen verschil voor ons.

Lekker elke dag samen uitgebreid brunchen, dingetjes doen op zo;n kids club en bingo's, zwemmen wanneer we willen. Of soms gewoon een dagje lekker niks. Heeeerlijk vinden we het en echt vakantie. Terrasjes pakken bij mooi weer..het ligt ook aan hoe jezelf bent denk ik en welke eisen je hebt.

Heb ooit een keer een weekje alleen met dochter gezeten, in zo'n witte chalet, wel allebei eigen slaapkamer anders kan ik niet slapen..(dochter mocht wel af en toe logeren haha). En ook dat was genieten..."buurkindjes in de straat"kwamen telkens in de tuin en samen spelen..hebben pizza besteld in het park, was we lachen dat de bezorger op een quat (of hoe je dat schrijft) aankwam bij het huisje.
Het is ook wat je er zelf van maakt..dit was niet luxe ofzo, maar hebben wel erg genoten...samen zwemmen, daarna ijsje eten...dochter die mij trakteerde op een ijsje..wandelingtje maken. Het is toch een andere omgeving. En of ik uitgerust was: nehh..het kind wil ook spelen met andere kids en voornamelijk waren die bij ons haha, maar het is al snel: als de kids het na de zin hebben, hebben de ouders dat ook.
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Onsjanneke  schreef op: 02-07-2014 16:08:52
Ik zou optie 2 doen, eventueel 10 dagen op bestemming en op de heen en terugweg nog een extra overnachting.

Wij gaan met onze kids van 3 en 5 ook naar zuid frankrijk, en ik neem een volgeladen ereader mee. Kom echt wel aan mijn rust, waarschijnlijk niet zo veel als ouders met oudere kinderen, maar ben echt niet hele dagen achter hun kont aan het aansjouwen.

Ik vind CP dus niet echt uitrusten, is mij veel te massaal, dan kan ik niet ontspannen. Hetzelfde geld voor all inclusive. Het liefst ga ik in een hutje op de hei, maar dat is voor de kinderen niet leuk (En daardoor ook voor ons niet) dus hier is het ccompromis een niet al te grote camping,
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 02-07-2014 16:25:41
Jolanda jij vind dat onzin. Dat is een gevoel wat voor iedereen persoonlijk is.

Wanneer kindjes happy zijn en alle aandacht krijgen bij oma en opa zie ik het probleem niet zo. Zo kunnen beiden ouders zich weer volledig opladen. Daarnaast maak je een kindje van 3 jaar niet zo happy van een All in resort zonder zwem diploma.

Ik ben uitgerekend tijdens de vakantie. Helaas...  Tuurlijk krijgen wij een enorm mooi prinsesje. Maar ik had het voor de grotere zo fijn gevonden. Die zitten zij weken in de sleur van thuis. Even eruit is dan zo fijn en kinderen vermaken zich dan heerlijk. En dan zouden wij ook veel uitgeruster zijn.

 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Sandra  schreef op: 02-07-2014 16:35:38
idd deborah...denk dat mijn jongste gelukkiger wordt van oma,de kinderboerderij,speeltuin en een badje in de tuin en een gewoon broodje hagelslag,dan van  een all in resort...met waterattracties waar hij niet in mag,zand waar hij niet van houd 



Ik vond het juist heerlijk om samen weg te gaan,en dan lekker lui op het strand terwijl andere ouders met een chag gezicht hun huilende kleine kinderen weer achterna moesten omdat ze niet zelf konden zwemmen of iets anders....vond het juist lekker om dat zelf  even niet te hoeven,anders had het bij ons net zo gegaan..voor de kinderen niet leuk,maar ook voor de ouders niet
ja kon toen echt wel even ontspannen hoor...maar daarom houd ik niet minder van mijn kinderen .Ben dag en nacht voor ze,ik werk niet,heb alle tijd voor ze.Ze mogen verder ook overal mee naar toe.Maar soms,in zeldzame gevallen vind ik het heerlijk even alleen ik en mijn boek op de bankof er even tussenuit.Even opladen.
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Alineke  schreef op: 02-07-2014 16:38:06
Ik zou ze geen van 3en doen, maar kiezen voor een camping in Noord-Frankrijk of Duitsland op maximaal een halve dag rijden. Waaron wil je per se deze camping?
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
El64  schreef op: 02-07-2014 17:01:39
Persoonlijk zou ik nooit op vakantie zonder kind gaan, toen onze zoon net 1 was zijn we ook all incl geweest wel een wat kleiner resort als waar we nu heen gaan. En ook toen heb ik heerlijk een boek gelezen en uitgerust natuurlijk is het anders nu hij 10 is maar hij sliep tussen de middag nog of bij het zwembad in de schaduw of op de kamer waarbij een balkon was waar je ook lekker kan zitten met je boek. Wij hebben in ieder geval niet met een chag gezicht rond gelopen maar met een smile omdat onze kleine man ook zo genoot. En anders optie 2 doen als je zeker mooi weer wilt want ze kunnen nu wel zeggen dat het in nl mooi weer wordt die week maar in zuid frankrijk is de kans toch groter .
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Caithy  schreef op: 02-07-2014 17:14:11
Optie 1 en 3 vallen af. Vakantie doe je met zijn allen!
Ook ik vind CP geen vakantie, ik zou naar zuidfrankrijk gaan, maar wel kijken voor een vliegreis ernaar toe!
Vliegen op nice is erg goedkoop, misschien een optie?
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
An  schreef op: 02-07-2014 17:51:10
Optie 3 zou ik nooit doen. Ik ga met mijn gezin of niet. Ze zijn zo groot en willen dan niet meer mee.
Optie 2 zou ik ook niet doen, veel te ver rijden met 3 jonge kinderen. Daar doe je je kinderen echt geen plezier mee. 
Optie 1 is een goede optie. CP is voor kinderen helemaal geweldig. Bovendien niet ver rijden van alle gemakken voorzien. 

 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Duifje  schreef op: 02-07-2014 18:07:11
Optie 3 vind ik geen optie. Je gaat met kinderen of niet, zo denk ik er in ieder geval over. Een weekendje weg zonder kinderen vind ik nog wel te doen, maar 8 dagen waarvan er 2 wel mee mogen en 1 niet, nee dat kan ik niet snappen.

Optie 1 zou voor mij ook geen optie zijn. Ik vind CP heel leuk, voor een weekendje, maar niet voor een vakantie. Dan blijf ik nog liever thuis en ga af en toe een daagje weg.

Ik zou dus absoluut voor optie 2 gaan. Zeker van mooi weer, je bent dan ook de meeste dagen weg en mij zou dat het meeste vakantiegevoel geven. Wij gaan overigens al jaren kamperen, onze kinderen weten niet beter. Het verre rijden is bij ons geen probleem. Boekjes mee, Nintendo en autobingo. Ze vermaken zich prima in de auto.
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Son  schreef op: 02-07-2014 18:14:24
Lijkt me echt heeeerlijk een week zonder die kleine op vakantie

Maar echt niet dat ik dat kan en zou willen. Kan juist zo genieten van de kinderen die genieten van de vakantie.

Ik zou kiezen voor (zuid) Frankrijk of camping met huurtent of caravan in nl of belgie. Maar center parcs vind ik niet zo leuk....
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Bettie  schreef op: 02-07-2014 18:25:43
Voor mij is met vakantie gaan toch echt niet MET elkaar en dus met z'n allen. Ikzelf zou gewoon een camping in NL of BEL kiezen waar je diverse faciliteiten hebt. 

Mijn ervaring (van vorig jaar) is dat als je een hoop zand en een paar speeltoestellen in de buurt van je kampeermiddel hebt het meer dan genoeg is voor je kinderen. Je 9-jarige heeft ongetwijfeld inmiddels wat behoefte aan meer vrijheid dus een zwembad o.i.d. erbij is natuurlijk geweldig.

Vorig jaar waren mijn kinderen 5 en bijna 3 en wij hebben een TOPvakantie gehad. Gewoon in NL en heb bergen boeken kunnen lezen. Niks achter mijn bijna 3-jarige dochter aan hoeven rennen. Ze wist exact waar ze wel en niet mocht komen, kwam ook netjes vragen als ze iets anders wilde én voor uitstapjes ging de buggy mee.
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Bettie  schreef op: 02-07-2014 18:26:09
de eerste zin niet moet zijn iets....
 
Quote
RE: wat zou jij doen?
Truuske  schreef op: 02-07-2014 18:49:46
ik zou ook met z'n allen gaan. Wij doen dat dan ook, lekker 3,5 week naar zuidfrankrijk. Onze kids zijn  3 5 en 7 en daar ren ik ook niet achteraan hoor. We rijden in 2 dagen heen en in 2 dagen terug en zijn 3 weken op de plaats van bestemming. Ik kan er echt geen eentje missen hoor!
 
Quote
Navigatie


Reageren op wat zou jij doen?
Naam
Bericht