Menu
 

Topic:

wat een geld!

Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 25-06-2014 11:10:31
pfff ja heb je mevr weer. gister telefoon voor de steunzolen van jurre dat ze klaar zijn perfect toch.
ja u weet toch wel dat er een eigen bijdrage aan zit. euh nee dat is niet gezegd bij het aanmeten en ja ergens wist ik het wel maar toch dacht dat dat wel doorgestuurd werd naar de verzekering ja nee hij heeft echt die nieuwe steunzolen nodig prima. wat kost het dan en dan zal dan zo rond 1 juli zijn dat ik het betaal. 200 euro en nee krijg niks vergoed zijn niet aanvullend verzekerd. dag kinderbijslag  bah klote zooi klote gedoe wordt er helemaal kierewiet van en heel erg boos en gefrusterend en grrrr okee adem in en adem uit okee doe ik pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 


zo ik ben klaar hahahahahahahahaha
 
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: wat een geld!
Samira  schreef op: 26-06-2014 21:04:45

Quote Smvn&d:
Als iemand maaaanden zonder werk heeft gezeten, en het in november zo slecht had dat het mee deed met die actie, en in januari weer gewoon een baan vond en dus weer een normaal inkomen heeft, en in april een tablet koopt.. Is dat raar? moet die gene nooit meer wat kopen omdat ze ooit iets aangenomen heeft? ook al heeft diegene inmiddels weer normaal inkomen?



Blijkbaar werkt dat zo sis. Jammer!

 
RE: wat een geld!
Telmvbsb  schreef op: 26-06-2014 21:14:27
 veroch...
 
RE: wat een geld!
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 26-06-2014 21:37:39
wauw wat een reacties pfff slik.... .
allereerst een tondeuze die heb ik en ja ik heb echt geprobeerd mijn kids te scheren maar geloof me dat wil je de jongens niet aan doen echt niet. die worden helemaal gek. letterlijk en figuurlijk dus ja en ik wil heel graag dat mijn kids er fatsoendelijk bij lopen bedoel we worden in de gaten gehouden we zijn tenslotte een complex gezin eerlijk is eerlijk. dus daar doe iik mijn best voor.
en ja het klopt hoor wij gebruikten voor deze zwarte tijd ook weleens de kinderbijslag voor rekeningen en iets wat echt moest dus daar geef ik diegene helemaal gelijk in. en nee de kredietbank betaalt niks terug betreft de auto inv er te weinig binnen komt en dan ja is er ook niks denk dat n en ik blij mogen zijn dat we er nog in zitten,
propje schieten kostte gelukkig maar 12.50 pfff dus we houden nog over en morgen voedselbank lieve meiden ik wil alleen mijn hart hier luchten mede omdat ik van familie totaal of geen steun krijg. 
rn lieve mama jente echt wil je elke x bellen maar elke x is mijn energielevel zo vreselijk laag zou tel vanaaf bellen en ilse en echt meiden ik wil jullie allemaal bellen hahaha maar soms dan ff doeloos op internet en fb want ook dat is mijn uitlaatklep. en meschien een kreet naar nijmegen toe. 
voor de rest doen we al het mogelijke maar soms dan schieten bepaalde zaken er doorheen en dan ohja nee dit moet nu echt en dan vervolgens kids of ja lieve meiden ik ben en nog steeds jullie vreselijk dankbaar al is het alleen maar dat ik hier mijn hart ,mag luchten ik kan er niks aan doen het is zo en vind het dan fijn om even bij jullie te mogen spauwen
dank je wel daarvoor echt dank je wel zal hoop vragen niet beatwoord hebben maar sorry stuur me maar een pb hahaha 
 
RE: wat een geld!
Ano  schreef op: 26-06-2014 21:43:42
ik snap Sammie wel ergens 
een tondeuse koop je bij de action voor 8 euro 
hij zal echt niet jaren meegaan ,maar na 1x heb je hem eruit.
en moeilijke kids ,tja die van mijn moet met 2 volwassen mannen vastgehouden worden
zowel knippen als tondeuse.
de meeste kids ,laten ook niet vrolijk een gaatje bij de tandarts vullen ,of alleen al in een stoel zitten.
soms moeten dingen nou eenmaal of het nou leuk is of niet.
en dan maar niet makelijk.

maar wat ik dan lees ,
ja ergens wist ik het wel ,maar dacht dat het wel doorgestuurt werd.
dan denk ik ,bel of mail even de verzekering,
dan weet je hoe en wat van te voren en kan je evt actie ondernemen ,bijv de gemeente.
daarnaast de auto ,verkoop hem en koop voor dat bedrag 1 of 2 brommers 
dan bespaar je heel wat en kan je ook na het ZK ,als je de afspraak doet ,terwijl de andere op school zitten
wil je weg als gezin ,dan neem je de fietsen.
ik rij 5 dagen per week ,de hele stad door ,elke dag rij ik heel wat km op me brommertje voor zo 6 euro per week
verzekering is 50 euro per jaar ,oke soms is er wat kapot,
maar geloof dat er in elke buurt wel een mannetje is die hem graag maak.
is het wat je wil ,nee natuurlijk niet
wil ik ook niet ,mis me auto nog elke dag ,terwijl ik weet dat hij stilstaat en er bijna niet meegereden word 
maar wat niet kan ,kan niet.

en dit is geen aanval ,maar ideeen optie's,want vind het echt erg ,dat een gezin met zo weinig moet leven.
maar het is verschikkelijk dat 3x kinderbijslag gewoon weg is,
weer 3 maanden wachten voordat het er weer is en dan is er waarschijnlijk weer een lijstje met dingen.
 
RE: wat een geld!
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 26-06-2014 21:56:49
zal ik sis leuk denk dat je me dan helemaal kan opbergen geloof me.
die auto is er nodig echt anders was die er allang niet meer geweest.
euh even kijken wij hebben pmto begeleiding jurre en stijn en joris intensieve thuisbegeleiding euh prisma voor jurre just voor alledrie. jeugdzorg casemanager euh ja ik ga met mijn 3 mannen even gezellig in de bus verdomme ik word er halverwege uitgetrapt. 1 mijn kinderen zijn niet verkeersveilig ja en weet je ik zit me nu op te winden het zijn mijn hartjes en ze hebben het al moeilijk genoeg in hun leven om laat staan zichzelf te begrijpen dus ja dan nee laat maar adem in en uit.


 
RE: wat een geld!
Sammie  schreef op: 26-06-2014 21:58:24
Ik zou niet meer reageren en dat doe ik dus ook niet inhoudelijk.

Maar Ano, wat goed om je hier weer te 'zien'. Alles goed met jou en je kindjes? Of was je achter de schermen nog steeds aanwezig?
 
RE: wat een geld!
Ano  schreef op: 26-06-2014 21:58:25
Sis dan lees je niet goed.
je kan ook zo plannen dat je maar met 1 kind op de brommer moet,
of moeten ze alle 3 tegelijk na ZK ,revalidatie
kids moeten ook na school,
en zoveel km verderop ,weet je hoeveel mensen dagelijks heel wat km moeten afleggen op brommer op fiets 
door wind en weer.
omdat ze geen geld hebben voor een auto.
 
RE: wat een geld!
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 26-06-2014 21:59:18
sorry ik laat me nu even meegaan wou niet meer kijken toch gedaan had ik niet moeten doen.
weet dat jullie het goed bedoelen maar dit is ons leven momenteel ik hoop echt over 2 jaar en echt over 2 jaar dat ik iemand hier van ml kan helpen en steun kan geven want echt 
 
RE: wat een geld!
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 26-06-2014 21:59:53
ano lees aub 
 
RE: wat een geld!
-claudia-  schreef op: 26-06-2014 22:03:17
Samira, uit eigen ervaring nu even (en begrijp inmiddels dat het dus echt per gemeente afhankelijk is), ik kan dus echt niet een week op vakantie hoor. Dat gaat gewoon niet als je naar de prijzen kijkt in het hoogseizoen.  Laat staan 2 tot 4 weken zoals in het stukje dat ik schreef dat ik hoorde op het journaal!

Ik zit heel krap aan, voorheen was het allemaal wat breder, maar nu is de huur 2x per jaar al tijden enorm gestegen..de zorgkosten..de toeslagen zijn fijn, maar wegen niet op tegen de verhogingen hier Allerlei kleine dingen die erin hakken, in korte tijd eigen risco enorm, heb hier ziggo en ineens door een nieuwe aanpak toch weer 10,00 duurder per maand (lijkt niet veel maar tel alles eens bij elkaar op). Heb een inkomensafhankelijke huursverhoging gehad, met het minimum kan ik dus schijnbaar nog 20,00 pmaand meer betalen...:-S dat moet tenkoste gaan van andere dingen. Als er een apparaat stuk gaat, bijv een koelkast, dan is daar het vakantiegeld oa voor. En natuurlijk probeer je dingen zo goed als het kan achter de hand te houden. Maar hier, ivm privacy wil ik niet precies aangeven welke gemeente is het echt versoberd.
En dat is niet erg..maar puur dus waar mijn stukje overging: de meeste mensen die ik ken die in de bijstand kunnen, kunnen echt niet een week zo op vakantie (plus eten en drinken etc en alles wat erbij komt).
Dus ja ik schrok wel even van dat stukje op tv...weet niet hoe het elders is in het land, of er serieus mensen zijn die 4 weken op vakantie kunnen in de bijstand..dan denk ik ook: ja dat is veel geld en klopt eig niet, want bijstand is wel als nood en om de noodzakelijke dingen te kunnen doen. In het hoogseizoen, is het hier in NL ook megaduur, dus ik kan het mij niet voorstellen als mensen dat kunnen.

Dus denk nog even mijn stukje verhelderen naar je. Vind het super fijn als jij het wel kan, is je gegund, maar het is door het land dus enorm verschillend helaas.
 
RE: wat een geld!
Mamajenti  schreef op: 26-06-2014 22:07:23
Lieverd, ano bedoeld het echt goed! En jullie maken andere keuzes, dat is ook prima.

Ik reageer hier expres verder niet inhoudelijk, maar wil nog een ding toch zeggen. Als er niks aan jullie inkomen veranderd, zit je over twee jaar niet anders. Ik zou het willen voor je, maar jullie leven onder bijstand, dus elke tik is dan alsnog teveel!

Er moet echt gekeken worden hoe wat waar en wanneer. Hoeveel is het inkomen, heb je recht op langdurigheidstorslag, in dit geval bijzondere bijstand, aanvulling van het inkomen? Kloppen de toeslagen, klopt je maandelijkse teruggave IB. Hoeveel zijn je vaste lasten, is het niet een keuze een van jullie twee aanvullend te verzekeren en de kindjes daaronder te plaatsen? Echt, er is zoveel ook voor jullie niet duidelijk dat het straks zwemmen is, nog erger dan je nu hebt.

Begrijp me alsjeblieft niet verkeerd, maar na het traject begint alles pas
 
RE: wat een geld!
Monica Mv 2  schreef op: 26-06-2014 22:09:46
Veroch, heb je ook TOG aangevraagd. Daar heb jij namelijk recht op. Dan krijg je dus 1x per kwartaal meer als 1000 euro die ze je niet mogen afnemen

Over die steunzolen, tsja ik maakte dezelfde fout, ging er ook vanuit dat zevergoed werden. Ja de consulten wel, maar de zolen zelf nie. Ook dik 200 euro.

Ik heb ze het jaar erna niet meer gehaald voor Guus
 
RE: wat een geld!
Samira  schreef op: 26-06-2014 22:10:35
Ik denk dat ano het meer bedoelt dat wanneer het niet gaat zoals het moet, het dan maar moet zoals het gaat. Ze probeert mee te denken, niet als aanval bedoelt. Tenminste, zo lees ik het.

Ook ik moet alles op die kutfiets doen met de kinderen, door weer en wind. Leuk is het niet, maar het is niet anders. Had het ook liever anders gezien. Veroch, wees blij met jullie auto en probeer hem te behouden!

Ik zou het kunnen, maar doe het niet Claudia, ik vind dat buffertje belangrijker. Maar met vakantie bedoel ik niet een week in de zon, in een luxe hotel natuurlijk! En ik zou alles, maar dan ook alle extraatjes opzij moeten zetten zoals bijv kinderbijslag, maar het zou kunnen. Ik geef een gedeelte liever uit
 
RE: wat een geld!
Ahno  schreef op: 26-06-2014 22:10:39
Tuurlijk baal je van die 200 euro steunzolen! ook al zit je niet zoals jij ist nog een bak geld, zeker als het zolang ze in groei zijn ook nog regelmatig terugkomt.en juist met kinderen zoals de jouwe is een stuk ontspanning zo nodig verdikke.hoeveel hou je nog over van de kb? misschien kunnen we dan allemaal eens constructief meedenken aan wat er wel te doen is voor jullie met dat bedrag.
 
RE: wat een geld!
-claudia-  schreef op: 26-06-2014 22:14:53
sis, je voeld je hopelijk niet aangevallen door mij, dat is niet de bedoeling geweest. ik ken natuurlijk de ins en outs niet he..maar puur wat jij schreef reageer ik op. Jij schreef: iemand kreeg een pakket, na 3/4 maand kopen ze een tablet. Dat is toch niet raar om dan je vraagtekens bij te hebben? Je snapt vast wat ik bedoel..
Kijk, als er mensen zijn die het voor hun eigen gevoel doen, dat is iets anders, maar ik had het puur over mensen, zelfs mensen volgens mij waar het geld ook niet aan een boompje groeit  en toch wat voor een ander willen doen die het slecht hebben. En dat is wel zuur. Schijnbaar zijn daar dus 2 verschillende gedachtes over. Voor de 1 is het zuur en de ander vind het: ja moeten ze zelf maar weten.

ik reageer op wat jij schreef..nu lees ik iets over: als iemand dan een baan vind ineens en het kan wel...ja oke..maar daar had ik dus niks van gehoord en kon ik niet weten. Misschien zou ik het dan anders vinden, misch ook niet...daar ook omdat ik weet hoe het is om met weinig rond te komen en als ik een baan nu had, dat niet 1 van de 1e dingen zou zijn dat ik zou kopen. Ik zou het persoonlijk zelf liever even achter de hand leggen voor een komende kinderverjaardag/ sinterklaas of kerst. Maar zo kijkt iedereen anders naar dingen...Want ja ineens een baan hebben zegt tegenwoordig ook niks meer, vaste contracten zie je amper dus misch zitten ze in het najaar weer op dezelfde manier. Maargoed misch ben ik zelf een te  voorzichtig persoon..zeg het maar..we zijn allemaal anders. Als ik een meevaller heb, dan pot ik het op hoor, want ik weet immers hoe het kan gaan en heb liever het voorzichtig aan, dan ineens een flinke stap vooruit en dan keihard weer in een gat donderen. Een stap vooruit is makkelijker dan een stap achteruit.......


Ik begrijp heel goed dat jij er klaar mee was en het is absoluut niet leuk na zoveel moeite om dan maanden later gedoe te krijgen.
Daar is een actie niet voor bedoeld.
En dat vind ik echt sneu en zonde...

Voor de rest, nouja je weet wat ik over to heb geschreven...ik vind het dieptriest..begrijp niet waarom er geen goede begeleiding komt...iemand die zo graag wil he...en niet 1 die achterover hangt en het maar prima vind
 
RE: wat een geld!
-claudia-  schreef op: 26-06-2014 22:18:15
samira, nee precies...bij jou zou het kunnen...maar bij velen niet (het is zo verschillend). Hier en mensen die ik ken, gebruiken het geld voor vervanging voor apparaten, een klein spaarpotje en niet te vergeten het eigen risico van 360euro (dat is meer dan de helft van het vakantiegeld).

Maar je gaat in elk geval goed om met je centjes haha...idd liever een buffer dan..maarja eigenlijk als je heel eerlijk bent, als je het moet gebruiken als buffer, KAN je eigenlijk niet zomaar ff op vakantie...(zoals ik het zie). Je kan op vakantie (zoals ik leef dan he), als die buffers er zijn en geen zorgen voor de rest dan is het geld extra...vakantiegeld, zoniet dan verdwijnt het naar je vaste lasten/gebruikslasten
 
RE: wat een geld!
Jesmv3  schreef op: 26-06-2014 22:24:09
balen man.

1 ding,probeer er iets van te maken in de vakantie.
Natuurlijk wil je ze iets exras geven maar het zijn de kleine dingen die het doen.
Er zijn vast leuke plekjes dichtbij te vinden waar je plezier kan hebben en wat niks kost.
Wij kopen amper ergens een ijsje,ik haal wel een pak in de supermarkt.
Fikkie stoken in de tuin kunnen mijn kinderen echt van genieten.Een filmje kijken of een spelletjes avond.
Geef ze een klein bakje chips,zo kun je minimaal 2 keer geven.Zoute stokjes zijn ook spotgoedkoop.
 
RE: wat een geld!
Truuske  schreef op: 26-06-2014 22:36:31
tjemig, wat een discussie terwijl TO alleen maar een baalberichtje post. Ze moet toch ook ff haar hart kunnen luchten zonder meteen de hele goegemeente over zich heen te krijgen?

Ik snap dat je baalt TO. De tips zou ik ter harte nemen en al dat gedoe ter zijde schuiven.
 
RE: wat een geld!
An  schreef op: 26-06-2014 22:43:44

Quote Bettie:
Op het www staat heel diverse info. Uit de meeste hiervan blijkt dat...omdat het niet meer in het basispakket zit, je het vooraf zelf moet betalen. Voor kinderen is er een wettelijke eigen bijdrage van rond de € 70. 

Als ik het dus goed lees, zou je het resterende bedrag nog terug kunnen vragen bij je verzekering ook al heb je alleen maar basisverzekering. Dit dus omdat je kind onder de 16/18 jaar is.



Wat jij gevonden hebt gaat niet over steunzolen, maar over orthopedische schoenen. Er is voor steunzolen geen vergoeding uit de basisverzekering.
 
RE: wat een geld!
Mama2  schreef op: 26-06-2014 22:45:36
Ja Veroch , heb jij voor de jongens een Awbz indicatie van 10 uur extra zorg per kind ????

Als dat zo is dan kun je via de Svb de Tog aanvragen en krijg je per kind bij elke kinderbijslag 215 euro extra....is dan toch weer 645 euro.

Zoek dat eens uit meid....met alle zorg die jullie hebben denk ik zeker dat je er voor in aanmerking komt.

En ja hier steunzolen voor de oudste gehad en hier werden ze wel vergoed.
 
RE: wat een geld!
Ano  schreef op: 26-06-2014 22:48:11
ik lees wel ,wat je schrijft.
maar ik bedoel het niet slecht,heb het nog nooit slecht tegen jou bedoelt 
ik heb het over 1 kind tegelijk ,dat is een hele andere onderneming dan met alles 3 je kids  
en ja ook snap ik dat je niet de makelijkste kids heb.

maar ik heb er 1 van 2,5 die ik nergens mee naar toe kan nemen 
want word helemaal gek.
die had van de week ook voor de zoveelste keer uitgevonden ,hoe hij los kon komen 
uit zijn stoeltje op de brommer ,dan ben je aan het rijden en dan staat je kind van 2.5 achter op de brommer 
hoe denk je dat ik me op zo moment voel ,
zal ik je het vertellen ,vieze gore hu,fter als mijn kind wat overkomt ,dan doe ik jou wat aan 
want dat is dan zijn schuld,
maar het enige wat ik kan doen is een oplossing bedenken ,dat hij weer veilig komt vast te zitten,tot dat hij weer wat bedracht heeft,
want wat niet kan niet niet ,wat niet gaat ,gaat niet.
en we hebben het over een brommer en kapper ,maar er zijn zoveel dingen
ik weet echt wel waar ik over praat ,sta mezelf elke dag in 20 bochten te werken ,omalles maar voor elkaar te krijgen.

ik bestel net ook me koffie en wasmiddel bij de hema 5 20% korting en dan via een site waardoor ik weer spaar 
sparen voor de feestdagen,
20 koffiepads van 1 euro ,word 0.80 cent en spaar 0.10 cent op me bestelling.
het zijn mini bedragen ,maar mini bedragen worden uiteindelijk mooie bedragen 
want sparen via de site .heeft me een mooi bedrag opgeleverd , online in de aanbieding 2de voor de helft van de prijs 
voor 110 euro duplo ,kreeg 95 euro van het sparen heb de duplo voor 84 euro gekocht 
laat sinterklaas maar komen.

nogmaals ik bedoel het niet hard ,val je niet ,leef echt met je mee,
en mamajenti heeft al zovaak aangeboden om te helpen ,laat je dan helpen 
elke euro ,0.50 cent is voordeel

OH en sammie ,ik was er altijd nog  
en ja gaat goed.

 
RE: wat een geld!
Jesmv3  schreef op: 26-06-2014 22:56:36
en waar laat ze haar andere kids dan?
Ik heb oppas voor als ik werk maar ik zou nooit voor elk wissewasje oppas vragen als ik met 1 kind ergens naartoe moest.
En hoe ouder ze worden hoe meer dingen ze hebben.
Ik zou echt niet zonder auto kunnen en dat zou hier echt het laatste zijn wat wegging

En die kapper...
Ik heb het 1 x gedaan,gevolg een kaal plek op het hoofd.Nooit meer....
 
RE: wat een geld!
Ano  schreef op: 26-06-2014 23:01:55
School,je kan afspraken maken onder schooltijd 
en anders blijft er 1 ouder thuis en de ander gaat na het ZK of iets anders 
ze werken beide niet.

maar goed ,blijkbaar is het echt zo dom
alles kan niet,zelfs de hulp van mamajenti niet 
die de wege kent en hun kunnen helpen ,op meer inkomen 
en vergoedingen enz 
 
RE: wat een geld!
Mamajenti  schreef op: 26-06-2014 23:05:59
Sis, als je even kijkt wie deze ano is' dan snap je waarom ze ano is  

En mijn hulp kan wel hoor. Ik heb zeker ook al wel wat geholpen, maar me echt ermee bemoeien niet en dat snap ik aan de ene kant wel, maar toch merk ik dat ik bij dit soort berichten dan even wil herinneren. Meer niet.

Er is zoveel mogelijk! Maar je moet je soms even heeeel druk maken en vastbijten. 
 
RE: wat een geld!
Moederkloek  schreef op: 26-06-2014 23:08:58

Quote Ma Dalton:
of met die steunzolen, normaal bel je toch op zijn minst even twee van die mannen/ vrouwen om de prijs te vergelijken? Scheelt nogal als il hierboven zelf iemand lees met twee paar voor 200 of 1 paar voor 160. En dat is nu niet als verwijt, het is echte bezorgdheid. Want ik denk dat jullie veel meer hulp nodig hebben dan je nu krijgt.



Ik weet uit eigen ervaring dat hier (woon bij TO in de buurt) geen concurrentie is. Er is hier simpelweg maar 1 bedrijf dat die dingen maakt, helaas. En dan heb je het daar maar mee te doen.

Ik heb ook steunzolen, waren simpele dingen, maar hebben mij ook 160 euro gekost en dat was nadat de verzekering bij had gespekt, ze waren 240 euro en kreeg max. 80 vergoed, als je al geen geld hebt dan heb je daar ook weinig aan... want een aanvullende verzekering kost ook 15 euro per maand, keer 12 is veel meer dan die 80 euro die het oplevert, simpele berekening.
 
RE: wat een geld!
Mamajenti  schreef op: 26-06-2014 23:11:17
Toch wil ik even wat opmerken sis.

In je reacties is te merken dat je je enorm betrokken voelt bij veroch. Je reacties zijn erg geladen en eigenlijk snoer je mensen de mond die het goed bedoelen.

Ook veroch kan mensen gebruiken die meedenken. Kijk bijvoorbeeld naar de TOG. En eigenlijk kan veroch ook mensen gebruiken die letterlijk ondersteunen en meekijken, maar daar zijn er al zoveel van dat ze dat liever niet wil. 

Ik snap jouw bedoeling, maar ik merk bij mezelf dat ik geremd wordt in mijn reactie door jouw felle reacties en dat is volgens mij niet geheel in het belang van de situatie?
 
RE: wat een geld!
Mamajenti  schreef op: 26-06-2014 23:14:17
Kloek, kan me niet voorstellen dat hier in tilburg er meer dan tien podotherapeuten zijn en in breda maar 1. Ik heb ook net zolen en was 115 kwijt voor mijn zolen en kreeg er 60 van terug
 
RE: wat een geld!
Debby1977  schreef op: 26-06-2014 23:38:37

Quote mamajenti:
Sis, als je even kijkt wie deze ano is' dan snap je waarom ze ano is  

En mijn hulp kan wel hoor. Ik heb zeker ook al wel wat geholpen, maar me echt ermee bemoeien niet en dat snap ik aan de ene kant wel, maar toch merk ik dat ik bij dit soort berichten dan even wil herinneren. Meer niet.

Er is zoveel mogelijk! Maar je moet je soms even heeeel druk maken en vastbijten. 



Sis heeft heus wel gekeken wie het is.
 
RE: wat een geld!
Moederkloek  schreef op: 27-06-2014 07:58:25
Ik zal het je nog sterker vertellen, ze zitten alleen in Breda met een "dependance" Bedrijf komt uit Oosterhout. 
Je kunt in Breda zelfs alleen op bepaalde dagen terecht.
 
RE: wat een geld!
Bettie  schreef op: 27-06-2014 08:13:10
Heb even gekeken op de site van de gemeente Veroch en bij jullie kun je nog bijstand om niet vragen. Lening van de kredietbank is niet aan de orde ivm jullie situatie. Dus wie weet maak je wel een kans om het terug te krijgen. Duurt wel een paar weken maar goed.....dan heb je straks toch iets extra's achter de hand.
 
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
Fout
Je kan geen berichten plaatsen in gesloten topics... Ga terug