Menu
 

Topic:

Bnner son en kids!

Mitch  schreef op: 24-06-2014 14:32:47
Grom kan op mijn foon niet kopiëren...  Maar je staat op het Ad!! 
 
Quote
Navigatie
RE: Bnner son en kids!
Ladyd  schreef op: 25-06-2014 16:03:28
Heel veel plezier vandaag!
 
Quote
RE: Bnner son en kids!
Son  schreef op: 25-06-2014 17:24:05
Gelukkig niet..maar weet wel hoe ze zich voelen helaas...


maar aaahh wat erg zeg !! Eerst de schrik van de brand en daarna het besef dat je iet meer naar 1D kan....echt heel sneu

Quote ahno:
Gaat toch niet om Son he.


Auto én One Direction kaartjes verbrand





VINKEVEEN - 

Een auto is in vlammen opgegaan op de A2 richting Amsterdam ter hoogte van Vinkeveen. Bij de autobrand zijn geen slachtoffers gevallen.






 

Foto: Max Trapman

 



Toch was er wel een extra domper voor de inzittenden, meldt RTV Utrecht. Ze waren op weg naar het concert van One Direction, maar waren niet meer in staat om de kaartjes uit de auto te halen. Die zijn dus ook in vlammen opgegaan.


De oorzaak van de brand is nog onderwerp van onderzoek.



 
Quote
RE: Bnner son en kids!
Harleysmama  schreef op: 25-06-2014 17:29:09
Net het verhaal op facebook dat er een bommelding is bij de Bijenkorf in Amsterdam en een fan heeft de kaartjes in de auto laten liggen, ja daar kan je dan ook niet meer bij.
 
Quote
RE: Bnner son en kids!
Mirdepir  schreef op: 25-06-2014 17:34:10
Mbt tot die brandende auto; op rtv utrecht staat dat iemand zijn kaartjes heeft aangeboden. Er stond telefoonnummer van verslaggever bij, wilde hem bellen om mijn kaartjes te geven. Nu uiteindelijk maar gemaild aan iemand die morgen digitaal gaat betalen, hoop ik  .

 
Quote
RE: Bnner son en kids!
Harleysmama  schreef op: 25-06-2014 17:34:13
ONE DIRECTION-FANS IN PANIEK NA BOMMELDING CENTRUM AMSTERDAM

De politie ontruimt woensdag ook een deel van het Rokin in Amsterdam. De straat is inmiddels leeg tot verder dan het NRC-gebouw in die straat. Inmiddels zijn aan het begin van het Rokin ook enkele panden ontruimd. In het NRC-pand kunnen mensen blijven zitten. Ook de Kalverstraat is nog toegankelijk.

Eerder werden warenhuis de Bijenkorf en de Dam uit voorzorg ontruimd na een bommelding. In de Warmoesstraat achter het warenhuis moesten de mensen ook weg. Ook een deel van het Damrak is leeg.

Vijf tramlijnen worden omgeleid, meldt vervoersbedrijf GVB.

Dat is op zich al erg genoeg, maar voor One Direction-fans stort de halve wereld op slag in. Hun kaartjes liggen in de auto die geparkeerd staat in de garage van de Bijenkorf. En die ligt nu net in het ontruimde gebied. Met nog maar een paar uur tot de aftrap van het tweede concert van de mateloos populaire Britse boyband, breekt de paniek uit…
 
Quote
RE: Bnner son en kids!
Son  schreef op: 25-06-2014 17:48:23
Ooooh dat is idd ook niet grappig....
 
Quote
Navigatie


Reageren op Bnner son en kids!
Naam
Bericht