Menu
 

Topic:

vlaggen aan huis

Ffzo  schreef op: 10-06-2014 09:25:44
Gister zijn toen wij weg waren oranje vlaggetjes aan ons huis (regenpijp) gehangen, zonder dat daar toestemming voor is gevraagd.
paar jaar terug (ook met een wk of ek oid) hebben ze dat ook al gedaan en toen hebben we er niks van gezegd om geen geherrie in de buurt te krijgen.

Vorige week hadden ze de helft van de straat al gedaan en was ons huis vrij gebleven, dus dachten wij, ze slaan ons dit jaar gelukkig over.

Wij hebben gewoon niks met voetbal eigenlijk een beetje tegen de gek die er rondom voetbal opgezet word.

De regenpijp zit echt alleen aan ons huis (hoekhuis).

Wat is nou wijsheid, gewoon losmaken en dan bijv om een lantarenpaal wikkelen? of het even melden bij degene die het (ws) gedaan hebben en vragen of ze het eraf willen halen?


Er is hier ook elk jaar een bbq en dan vooral rondom voetbal, daar doen wij ook niet aan mee.....
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: vlaggen aan huis
Jomi  schreef op: 11-06-2014 09:49:37
Ik lees ook heel veel serieuze reacties hoor.

Kennelijk trek jij je dingen nogal aan.
 
Quote
RE: vlaggen aan huis
Kees  schreef op: 11-06-2014 10:06:20
leuk om allemaal te lezen.



ik heb maar 1 antwoord:

ik zou willen dat ik bij jou in de straat woonde TO!
 
Quote
RE: vlaggen aan huis
Jolanda1974  schreef op: 11-06-2014 10:07:01
Mijn man is ook van het versieren en ook bij de buren ongevraagd Maar die buren komen altijd naar buiten voor een praatje als ie aan het versieren is. Wil je het niet prima. Sommige buren kwamen afgelopen weekend al "klagen" dat ie zo laat was met zijn vlaggetjes  Ik heb er ook niks mee maar manlief, kinderen en de buurt vind het gezellig! Dus er hangen ook vlaggetjes voor mijn raam te wapperen. Gelukkig went het wappere wel en ik heb nu stoffen-slingers hangen en die hoor je gewoon niet.!
 
Quote
RE: vlaggen aan huis
Mitch  schreef op: 11-06-2014 10:09:24

ow wat een idee zeg stoffen slingers.


Hier in de wijk word niks aan oranje meuk gedaan... het is mij allemala om het even.


 


Maar TO is het een idee dat je het rustig bespreekbaar maakt dat je het niet fijn vind?


Dat je het voor nu laat hangen of ze er volgend jaar rekening mee willen houden?

 
Quote
RE: vlaggen aan huis
Alice  schreef op: 11-06-2014 10:12:48
Ik zou me af vragen wat er scheelde met mij als de hele straat versierd werd, maar mijn huis niet. 
Dus ik vind het niet raar dat mensen dat ongevraagd doen. Zeker niet als je er voorheen niets van hebt gezegd toen het wel versierd was. 
Dus je buren vind ik niet onbeleefd of raar. 

Als je het niet wil, zul je er duidelijk over moeten zijn. 
Ze zullen je waarschijnlijk inderdaad wel een zeur vinden, maar in het vervolg rekening houden met jouw wensen. 

 
Quote
RE: vlaggen aan huis
Ahno  schreef op: 11-06-2014 12:05:15
een regenpijp, pas geverfd en schade? toe es zeg, ik vind het dus zwaar overdreven, maar goed das mijn mening. Ik zou er niks over zeggen, tis zo weer over en ik heb geen emotionele binding met mn regenpijp
 
Quote
RE: vlaggen aan huis
Annie  schreef op: 11-06-2014 12:10:58
Ik denk dat de buren er volgend jaar best rekening mee zullen houden lol, er is dan geen EK of WK 
 
Quote
RE: vlaggen aan huis
Sandra  schreef op: 11-06-2014 14:26:07
gewoon laten zitten...is maar voor even.Kan het aangeven voor de volgende keer even vragen .Je kijkt hoe dan ook tegen die vlaggetjes aan,aan of naast je huis maakt ook niet uit dan.

hier hebben mijn jongens en man tijdens mijn afwezigheid  vlaggetjes in huis gehangen,overal hangen oranje hamsters zelfs de lampen dragen een oranje hoed.Zodra ze uit de wedstrijd liggen gooi ik het allemaal in de bak.....


koning voetbal hoeft van mij ook niet hoor,beetje overdreven.
 
Quote
RE: vlaggen aan huis
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 12-06-2014 11:40:56
nou annie en nog iemand hihi ik ga zo versieren en ga hem ook aan de regenpijp bij mijn buren plaatsen alleen daar woont al 2 jaar niemand hihihi stelletje gekken
foto v0lgt.
 
Quote
RE: vlaggen aan huis
Mikmvg  schreef op: 12-06-2014 17:27:07

Quote mama v jurre,stijn,joris:
nou annie en nog iemand hihi ik ga zo versieren en ga hem ook aan de regenpijp bij mijn buren plaatsen alleen daar woont al 2 jaar niemand hihihi stelletje gekken
foto v0lgt.



zeg, wie noem je eigenlijk mafkezen en gekken? Vrolijk die vlaggtejs. Wij hebben 1 grote vlag aan de gevel hangen, die zie je alleen van de straat niet zo goed omdat we een paar flinke bomen in de voortuin hebben

Manlief heeft net een kratje Jupiler gehaald, met gratis shirt, dochter heeft een oranje shirtje met 'nothing beats a lion'erop en ik trek morgen mijn hup holland slippers, oranje riempje en oorbellen aan (en natuurlijk nog een jumpsuit anders wordt het wat kaal )
 
Quote
RE: vlaggen aan huis
Mikmvg  schreef op: 12-06-2014 17:29:34


vergeet ik nog de foto...

 
Quote
RE: vlaggen aan huis
An  schreef op: 12-06-2014 18:11:27




WK 2014: Oranjekoorts wordt veroorzaakt door stofje in hersenen


Al last van oranjekoorts? Dat wordt veroorzaakt door een stofje in de hersenen. Wie veel serotonine in zijn brein heeft, is gevoeliger voor de oranjegekte en andere massatrends. Het stofje maakt je vatbaar voor groepsgedrag. Dat hebben onderzoekers van het Radboud UMC ontdekt.


''We onderzoeken al jaren in hoeverre genetische 'opmaak' de gevoeligheid voor de omgeving beïnvloedt", legt neurowetenschapper Judith Homberg uit. Door genetische verschillen heeft iemand veel of juist minder serotonine in zijn brein, een 'feel good'-stofje dat ook in bananen en noten zit. ''Het deel van de bevolking met veel serotonine is heel erg te beïnvloeden door zijn omgeving: als iets in de mode is, gaan ze daarin mee. Bij deze mensen is het positieve gevoel van 'beloning' als ze ergens aan meedoen, heel erg hoog", aldus de onderzoeker.


''Dat heeft een grote emotionele impact, daar genieten die mensen van.'' Omgekeerd wordt iemand met weinig serotonine deze maand waarschijnlijk niet warm of koud van, pak 'm beet, gezamenlijk voetbal kijken in een sambashirt. En ook de rest van het jaar zal hij de manoeuvres van de massa eerder aan zich voorbij laten gaan.


Andere onderzoeken wezen al uit dat solitaire sprinkhanen plotseling groepsgedrag gaan vertonen als hun serotonineniveau stijgt. Homberg ziet nu hetzelfde gebeuren bij de ratten die ze onderzoekt. ''De ratjes hadden in eerste instantie een voorkeur voor een bepaald type voedsel dat bijvoorbeeld naar kaneel smaakte.'' Maar zodra ze contact hadden met een soortgenoot die liever chocola at, gaven ze hun eigen voorkeur gauw op.


''Dat was vooral te zien bij de ratten met deze genetische opmaak. Ze passen zich aan aan wat anderen doen: als de massa het doet, dan hoort het zo en dan geeft dat plezier.''

 
Quote
RE: vlaggen aan huis
An  schreef op: 12-06-2014 18:13:01
Zie het nieuwsbericht.

De mensen die hun huis versieren kunnen er niet zoveel aan doen. 
 
Quote
RE: vlaggen aan huis
Annie  schreef op: 12-06-2014 18:54:42
hihi Leuk! Hup HOLLAND hup!
 
Quote
RE: vlaggen aan huis
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 12-06-2014 20:55:40
 
 
Quote
RE: vlaggen aan huis
Carmenta   schreef op: 13-06-2014 10:37:20
Tsja. Op mijn werk is een etage door werknemers compleet oranje versierd. Er is er eentje die niets met voetbal heeft, het irritant vindt en dus een verdieping hoger is gaan zitten. Ik weet ook niet wat ik daarvan moet vinden. Je kunt toch niet een maand ergens anders werken dan je collega's. En het zijn maar vlaggetjes. Maar als je het echt vervelend vindt... Ik weet het niet.
 
Quote
RE: vlaggen aan huis
Mamsie  schreef op: 13-06-2014 12:32:41
Nou ik vind het niet heel netjes om zomaar wat aan je huis te hangen. OOk omdat het anders had gekunt.
Maar ik zou er zelf geen probleem mee hebben
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende


Reageren op vlaggen aan huis
Naam
Bericht