Ania schreef op: 02-06-2014 17:36:04 |
Wie heeft een lekker recept voor een spaghettisaus? Liefst eens een zonder tomatensaus, dus een "witte" saus. Ik maak ze graag zelf, zo heb ik controle over wat er in de saus zit ![]() ![]() |
Quote |
Mikmvg schreef op: 02-06-2014 17:54:51 |
carbonara! Ik volg altijd dit recept: mmmmmmmm... |
Quote |
M&j schreef op: 02-06-2014 18:13:11 |
Carbonara. Wij maken het ongeveer als hierboven maar dan zonder room en met witte wijn. Alio e olio is ook erg lekker. http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/spaghetti/spaghetti-con-aglio-e-olio Lekker met veel parmezaanse kaas en een pittige salade. |
Quote |
Marie8 schreef op: 02-06-2014 21:01:32 |
Ik ben van de makkelijke sausjes en liefst mager. hamblokjes, bos/lenteui, creme fraiche en tomaten of cherrytomaatjes. Moet eigenlijk met chilipeper maar ik geef het de kids zo en pleur er later sambal of chili doorheen. Evt met geraspte kaas. Of ook makkelijk, uitje fruiten, spinazie roeren en laten slinken, pakje boursin voor koken erdoor en dan gerookte zalm. Ook wel eens als het toevallig over is zoiets dergelijks met broccoli en tonijn. Eigenlijk kun je best veel met een witte saus creme fraiche. Met spinazie en pesto trouwens ook, heb je groene saus. |
Quote |
Flower schreef op: 02-06-2014 21:39:02 |
carbonara, echt heerlijk, ik maak het net als mikmvg, maar dan met twee teentjes knoflook en een
doosje champions erdoor |
Quote |
Onsjanneke schreef op: 03-06-2014 10:50:09 |
Kaassaus: 30 gram boter 30 gram bloem 300 ml melk daar een standaard 'basis' saus van maken en restjes kaas in smelten |
Quote |
Ania schreef op: 03-06-2014 13:17:25 |
Bedankt! Staan een paar leuke ideetjes bij, die ga ik proberen ![]() |
Quote |
Mikmvg schreef op: 03-06-2014 15:05:22 | ||
oh heerlijk, ga ik de volgende keer ook doen! | ||
Quote |
Lilly schreef op: 02-12-2015 21:17:34 |
Ik hou helemaal niet van champignons maar kwam dit recept tegen met snijbonen. Heel lekker! |
Quote |
Mvi schreef op: 02-12-2015 21:23:01 |
Blue band roomsaus opwarmen en daar pesto van grand italia doorheen roeren.heerlijk met gebakken kip
en champignons. Ook lekker is boursinsaus met gebakken of gerookte zalm. |
Quote |
Katrientje schreef op: 03-12-2015 21:48:39 |
Spaghetti koken in dezelfde pan broccoli meekomen. Spekjes bakken. Crème fraiche verwarmen
Parmezaanse kaas erdoor smelten. In de pan van de spekjes even pijnboompitten roosteren alles door
elkaar roeren... Echt heerlijk! |
Quote |