Menu
 

Topic:

studie naar 'behandeling bij eetbuien '

Mrtj  schreef op: 05-05-2014 22:04:28
Hallo dames,

Een bekende van mij heeft een nieuwe (hele korte) behandeling/training opgezet voor mensen die last hebben van eetbuien. Hij voert momenteel een onderzoek uit om te kijken of die behandeling inderdaad zo goed werkt als hij verwacht. Daarvoor is hij op zoek naar mensen die last hebben van eetbuien.

Dit is opgezet vanuit de universiteit Nijmegen. Je zal binnen dit onderzoek driemaal naar de universiteit komen voor de sessie en een aantal metingen. Verder moet je voor het onderzoek (om te kijken of de training inderdaad goed werkt) dagelijks een paar lijstjes bijhouden. Mocht je geinteresseerd zijn: hij kan je meer info geven.

Mochten mensen interesse hebben om op korte termijn (de inschrijving sluit over een week al) deel te nemen, stuur dan even een pb-tje, dan mail ik je zijn contactgegevens.

groetjes,
Mrtj

PS: Omdat het nog een beginfase van onderzoek is, zoekt hij geen mensen die een heftige eetstoornis hebben (de planning is om daar over een jaartje mee aan de slag te gaan).

(en ja, met toestemming van Sis)
 
Quote
Navigatie
RE: studie naar 'behandeling bij eetbuien '
Onsjanneke  schreef op: 06-05-2014 15:28:31
Geen last van, maar zal je topic even uppen
 
Quote
RE: studie naar 'behandeling bij eetbuien '
Mrtj  schreef op: 06-05-2014 15:34:35
Dankjewel Onsjanneke!

Ik heb  even gevraagd of ik hier ook een direct mailadres neer kan zetten (hoeven mensen mij niet te mailen en kunnen ze in dat opzicht anoniem blijven):

op3eten
@
gmail
.
com

(even wat omslachtig omdat het een te googlene topic is)

Overigens is de kans groot dat er in het najaar opnieuw mensen voor geworven gaan worden.
 
Quote
Navigatie


Reageren op studie naar 'behandeling bij eetbuien '
Naam
Bericht