Menu
 

Topic:

camping safari park Beekse bergen

Mee  schreef op: 23-04-2014 11:58:08
Hallo,

We willen graag met hemelvaart met onze nieuwe caravan gaan kamperen. Heb zo'n beetje het hele www afgezocht naar een leuke en niet al te dure camping.
Het gaat dan om 29/5 tot en met 01/06. We kunnen helaas niet de woensdag voor Hemelvaart weg omdat onze oudste dan de eindmusical van school heeft.

Ik kwam tijdens mijn zoektochten ook camping de beekse bergen tegen en die in combi met een EXTRA card leek ons wel heel leuk.
Met die kaart ( 19,95 pp) kunnen we dan het gehele verblijf gratis naar speelland beekse bergen, safaripark beekse bergen en Dierenrijk.
En naar nog een paar.
Alleen ik kan bijna geen recencies vinden over de camping zelf, is het sanitair schoon etc. En dat vind ik toch wel fijn om te weten.
Is hier iemand wel eens naar deze camping geweest en hoe is het bevallen?

Of hebben jullie nog een andere camping tip? Enige voorwaarde is dat het niet al te duur is en er voor de kinderen genoeg te doen/spelen is.


 
Quote
Navigatie
RE: camping safari park Beekse bergen
Butterfly83  schreef op: 23-04-2014 12:45:07
Wij hebben op de camping een seizoen gestaan. Sanitair vonden wij wel schoon maar verwacht geen 5 sterren sanitair. Het is iets verouderd maar wel schoon. De plekken zijn groot genoeg en zwembad is ook super. En idd in combinatie met die kaart is het ideaal. Je kunt zo lopend naar het Safaripark toe wanneer je wilt. Wij vonden het een leuke camping.

Waarom ga je niet gewoon een x kijken? Hadden wij ook gedaan. Ook natuurlijk om een plekje uit te zoeken maar ook gewoon om met eigen ogen te zien hoe de camping is. (Doen wij trouwens met alle campings in Nederland. Waar we op vakantie willen.)


 
Quote
RE: camping safari park Beekse bergen
Irma Mv T En B  schreef op: 23-04-2014 13:05:42
Ik heb er als kind lees 25 jaar geleden 5 jaar met mijn ouders broertje en zusje er een voor-hoog en naseizoen gestaan.
Ik vond het toen helemaal geweldig het was een halfuurtje van ons huis vandaan wij hadden kassen vol met tomaten en dit was toen ideaal voor ons.
Hoe het nu is weet ik niet toen was alles vrij nieuw.
Wij willen er dit jaar ook naartoe met onze jongens kijken of er veel veranderd is.
 
Quote
RE: camping safari park Beekse bergen
Son  schreef op: 23-04-2014 13:09:04
Wij zijn paar jaar terug gegaan en we vonden t super !! Sanitair was netjes. Veel leuke dingen. Zwembad, strandje, animatie.
Speelland met bootje was ook leuk en uiteraard naar de beekse bergen
 
Quote
RE: camping safari park Beekse bergen
Sela  schreef op: 23-04-2014 13:21:44
Ik ben vorig jaar geweest. Weliswaar in een hsuije maar ben wel even in het sanitair van de camping beland (te ver uitgestapt vanuit het treintje hahah) en dat zag er toen goed uit. Schoon en netjes, idd niet al te luxe maar ach. 
De extracard is geniaal, het scheelt zo enorm in de kosten. Speelland, zwembad, dierenpark Nuenen, Safari (vroeg vogels expeditie is leuk!)  Mijn kinderen willen dit jaar weer graag heen.
 
Quote
Navigatie


Reageren op camping safari park Beekse bergen
Naam
Bericht