Menu
 

Topic:

Ik snap hier echt niets van

Heleen  schreef op: 23-03-2014 13:00:02
Ik snap het niet meer met mijn zoontje van 7 maanden, we tobben al sinds zijn geboorte met nachtelijk huilen, even is het beter gegaan (kwam hij 3 keer per nacht) maar laatste paar weken is het weer raak nog erger als eerst hij krijst uren aan een stuk en is ontroostbaar als ik hem uit bed haal word hij even stil maar als ik hem weer terug leg begin het opnieuw. Hij begint s'avonds vaak al om een uur of negen en slaapt af en toe 2 uurtjes om dan weer een hele poos te huilen (krijsen) overdag is het een voorbeeldig kind en merk ik totaal niets ook met zijn slaapjes niet.

Gisteravond zat ik er behoorlijk doorheen en heeft iemand hem gehaald zodat ik even bij kon slapen, vanmorgen word hij terug gebracht en weet denk ik hij heeft geslapen van 23.00 tot 6.30. Hoe kan dat nou? ze heeft alles op dezelfde manier gedaan dan ik. Ik vind heerlijk dat hij geslapen heeft en niet hoefde te huilen maar het voelt echt wel een beetje alsof ik het niet goed doe ofzo.
 
Quote
Navigatie
RE: Ik snap hier echt niets van
Ils33  schreef op: 23-03-2014 13:05:31
Och heleen, ligt nie aan jou. Je ziet heel vaak dat er zo een patroon doorbroken word
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Minou  schreef op: 23-03-2014 13:06:46
Jaaaaaa liefie


ben ik weer

was hier idem, bij mijn ouders sliepen ze door en uit ( tot half 8) en thuis was het bal


En ja je doet het prima hoor

hier slapen ze wel door nu maar uit......nope
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Sjiraf  schreef op: 23-03-2014 13:23:39

Onze zoon heeft dit ook een periode gehad. We hadden het idee dat hij huilde zodra wij uit het zicht waren. Hebben toen een nachtlampje gekocht. Dit werkte niet....toen maar even tussen ons in gelegd om zelf bij te slapen en daarna heb ik een rondleiding gedaan met hem. Op zijn kamertje uitgebreid staan vertellen dat dit zijn kamertje was en dat hij hier moest slapen en daarna naar onze kamer... en hier slapen papa en mama! Ook een vast ritueel aangehouden.....met uiteindelijk de diertjes op de schilderijen welteruste wensen. En dit alles zorgde ervoor dat hij uiteindelijk wel ging slapen, maar wat het precies is geweest weet ik ook niet....alleen dat het slopend was!


Misschien kun je hier wat ideetjes uit halen? En anders wens ik jullie heel veel sterkte en hoop ik dat jullie snel achter de oorzaak van het huilen komen!

 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Heleen  schreef op: 23-03-2014 14:19:57
Lieve meiden bedankt weet je ergens weet je wel dat je eht goed doe maar het is echt zo'n naar gevoel! Hij mag daar vanancht ook nog komen slapen daar twijfel ik nog over, vind moeilijk maar aan de andere kant kunnen we dan nog wel even een nachtje doorslapen.

Uitslapen kennen wij ook niet hier hoor maar ik ben allang blij dat mijn zoon van 4 niet meer wakker word van zijn broertjes, terwijl hij gerust 1,5 uur lig te huilen naast hem.

Hoe oud was jou zoontje sjiraf toen jullie dit deden? zou mijn zoon daar nog niet te jong voor zijn? Was bij jou ook alleen de nacht overdag slaapt mijn zoon gewoon heerlijk zijn slaapjes s'morgens 3 kwartier en s'middags 2 uurtjes.
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Heleen  schreef op: 23-03-2014 14:27:01
Ja het slapen is toch zeker een bijkomend voordeel inderdaad lijkt het gewenning van hem, laten huilen kan ik niet ik sta niet gelijk naar hem toe maar als hij zo hard krijst laat ik hem echt niet huilen.
Ja hij komt dan gewoon om uur of 8 weer lekker thuis het is echt alleen de nacht en een deel van de avond.
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Sjiraf  schreef op: 23-03-2014 14:28:53
@ Heleen

Onze zoon was toen 9 maanden! 

 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Mamavonn  schreef op: 23-03-2014 14:34:36
Heb je zijn oortjes al eens laten nakijken?
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Heleen  schreef op: 23-03-2014 14:50:08
Nee hoor laten huilen kan ik niet dus begin ik ook niet aan, het probleem is gewoond dat hij door blijft huilen en alleen stopt als we hem mee naar beneden nemen en gaan kletsen op mijn arm dan is hij een poosje stil.

Ik heb net afgesproken dat hij nog een nachtje daarheen gaat even kijken wat hij dan doet vannacht.

Zijn oortjes zijn een week of 4 geleden nagekeken, maar als hij oorpijn heeft dan moet hij dit overdag toch ook hebben tijdens zijn slaapjes?
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Spatje  schreef op: 23-03-2014 16:03:45
Is hij al eens nagekeken op reflux?
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Kim  schreef op: 23-03-2014 16:29:22
Wat ontzettend vervelend. Slapen is voor iedereen in het gezien gewoon heel belangrijk.

Soms hoor je weleens dat het wil helpen als het bedje op een andere plek in de kamer wordt gezet. Heeft te maken wateraders die diep onder de grond liggen. Je zo het natuurlijk altijd eens kunnen proberen. Bedje gewoon aan de andere kant van de kamer zetten.
Echter, als het hieraanzou liggen, is het wel vreemd dat hij overdag wel gewoon slaapt.

Stralingen van stopcontacten kunnen ook een negatieve straling geven. Maar goed, daarmee is het dan ook vreemd dat hij overdag wel slaapt.

We weet werkt het. Ik hoop vor jullie dathet snel beter zal gaan met de nachtrust!
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Femke  schreef op: 23-03-2014 19:41:04
Ik kan je alleen vertellen hoe ik het heb gedaan en zou doen..vanaf een maand of3,5 hielden wij speentjes marathons als het nodig was, en alleen als we zeker wisten dat het niet me de oortjes of iets anders te maken had en ook niet zomaar als ze doorsliepen en ze werden eens een keer wakker...maarrr als ze geen honger hadden, een schone luier en niet ziek dan ging ik er elke 3 minuten heen probeerde het te troosten in bed, dus zonder op te pakken...heb mijn hoofd vaak genoeg erbij gelegd maar in hun eigen bedje...  had altijd een minilampje aan, en zei alleen susssen bleef heel rustig... tja en soms ben ik ook wel weggelopen zonder dat ze rustig waren en vaak gingen ze huilen zodra je de kamer verliet, maar ik heb dit echt maar heel weinig hoeven doen, je zal vast wel kindjes hebben die standvastiger hierin zijn. Maar mjin beide kids sliepen echt al snel door in hun eigen bedje. Hier altijd een duidelijk ritme gehad, altijd savonds in bad, overdag niet te druk maken, ook veel dutjes gewoon thuis doen en niet in de wagen en de bekende rrr'..maar hier troostte ik ze altijd, kon niet langer als 3 minuten van ze weg blijven, maar ze bleven wel in hun eigen bed....
De enige andere optie voor mij anders zou zijn bij ons in bed, en dat gebeurt ook wel,maar alleen als ze ziek zijn,  maar dan kan ik echt niet slapen, slaap dan zo licht, en met een verantwoordelijk baan erbij wil je wel een beetje kunnen opladen...dus ik liet ze nooit alleen doorhuilen, maar haalde ze meestal alleen de eerste keer uit bed om de luier te checken en danom de drie minuten troosten..dat is nou ook net wat ze doen in het zkh doen met huilbaby's...oppakken snachts is voor sommige babys en te grote beloning als je tenminste wilt dat ze ook alleen slapen snachts...
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Bepje  schreef op: 23-03-2014 19:46:38
Staat zijn bed bij jullie ? Heeft hij licht ? Misschien voelt hij zich alleen en s`nachts is het natuurlijk veel meer donker en stil. 
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Mamavonn  schreef op: 23-03-2014 19:49:59
Heleen, wij zijn er na 2,5 jaar pas achtergekomen dat onze zoon elke keer oorpijn had. Overdag niks aan de hand, geen koorts of niks. Vandaar dat ik het vraag.
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Heleen  schreef op: 23-03-2014 20:04:30
Wj zijn ook echt van de regelmaat, hij slaapt eigenlijk nooit in de wagen maar altijd thuis in zijn eigen bedje. Overdag een strak ritme alles altijd in dezelfde volgorde ook s'avonds hij gaat iedere avond nog in bad, daarna lekker zijn flesje en naar bed.
Ook boven hebben we eevn vast volgorde waarop we alles doen.
Ik probeer hem ook zoveel mogelijk in bed te troosten maar hij blijft vaak huilen (lees krijsen) wat ik ook doe op dat moment we hoiuden het stil praten niet tegen hem. Als hij zo overstuur doorblijf huilen hou ik hem even tegen me aan om hem rustig te krijgen maar hij blijf boven op zijn kamer. Ook heeft hij een klein nachtlampje, al geprobeerd een shirt van mij bij hem te leggen.
Ik troost hem ook zeker vind het zo zielig zeker ook omdat hij niet normaal hiuilt maar echt helemaal overstuur is. Ik heb al meerdere mensen gehad die vroegen wat er met hem was omdat ze s'avonds langs liepen bij ons en hem boven hoorde huilen.

Zijn bedje staat op zijn eigen kamertje naast ons. hij huilt ook gewoon door als ik bij hem ben, heb al geprobeerd om een poosje naast zijn bed te blijven zitten.

Die oortjes is een goeie om even na te laten kijken, als het vannacht weer raak is bel ik daar morgen gelijk de huisarts voor.
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Son  schreef op: 23-03-2014 20:06:03
Je hoort ook wel eens dat kids met stress zich slapend houden... dus ik hoop dat je zoontje dat niet heeft gehad afgelopen nacht.

Ik zou persoonlijk een raar gevoel hebben dat hij daar wel heeft doorgeslapen...
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Son  schreef op: 23-03-2014 20:06:54
Zijn bedje bij jullie in de kamer proberne?
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Heleen  schreef op: 23-03-2014 20:14:48
Ik vind ook een heel raar gevoel dat hij daar geslapen heeft! Ik wist helemaal niet dat dat kon, bah dat is ook weer een vervelend idee! Maar als hij dan pijn zou hebben zou eht toch gewoon huilen?

Ja kunnen we ook nog proberen, hij is alleen een hele lichte slaper dus durf ik me bijna niet om te draaien in mijn bed
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Kmvs&m  schreef op: 23-03-2014 20:17:10
Hebben jullie verduisterende gordijnen?
Misschien een rare vraag, maar dat hielp hier echt wel tegen het doorslapen. 
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Senna  schreef op: 23-03-2014 20:17:25
Thomas sliep bij een ander ook goed, thuis totaal niet.
Toen zijn darmproblemen grotendeels over waren bleef slapen een probleem. Hij greep vaak naar zn oorjes maar die waren nooit ontstoken. Uiteindelijk buisjes geplaatst en een redelijke slaper nu. Ws had hij continu wat druk op zijn trommelvliezen, wat erg naar aanvoelt.

Kun je niet voor een cosleeper gaan, makkelijk te troosten dan, dichtbij en toch in een eigen bedje.

Sterkte!
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Vera  schreef op: 23-03-2014 20:37:42
Hier 3 jaar een nachtbrakertje gehad. Toevallig ook een oren-kindje maar ik ging gemiddeld 3 keer per nacht mijn bed uit en hij sleiep regelmatig bij ons tot.....hij op zijn derde verjaardag in een 1 persoonsbed ging.
Geloof het of niet maar ik ben er sindsdien niet meer voor niks uitgeweest! Het is te bizar voor woorden.
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Heleen  schreef op: 26-03-2014 09:37:44
Meiden sorry voor de late reactie maar was erg druk hier! Hij heeft zondag op maandag nog bij mijn tante geslapen en heeft daar van 22.00 tot 6.00 geslapen. Nachts daarna was hij weer thuis en zijn we van 23.30 tot 3.30 aan een stuk met hem bezig geweest. Maandag avond kreeg ik van iemand de tip om hem op het kiss syndroom na te laten kijken, gisteren konden we terecht en kregen te horen dat hij het kiss syndroom heeft, hij heeft echt vreselijk gehuild toen ze bezig was. Nu 1 behandeling verder heeft hij afgelopen nacht geslapen van 20.00 tot vanmogen 6.30 aan 1 stuk echt zo bizar! Ik hoop dat we het nu eindelijk gevonden hebben. Ik begrijp alleen nog steeds niet waarom hij dan ergens anders wel sliep!
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Mirdepir  schreef op: 10-04-2014 04:04:16
Wat fijn voor hem maar ook voor jullie! Hoe gaat het nu snachts, nu wel doorslapen ?
 
Quote
RE: Ik snap hier echt niets van
Mam Van Twee  schreef op: 10-04-2014 09:30:27
Misschien kwam dat wel doordat ze hem anders neerlegden in zijn bedje. Hoofd andere kant op oid.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Ik snap hier echt niets van
Naam
Bericht