Menu
 

Topic:

Jaaropgave niet ontvangen

Ikke  schreef op: 24-02-2014 09:58:51
Wie weet wat ik kan doen...

ik heb van een voormalig werkgever mijn jaaropgave niet ontvangen. Nou heb ik er vorig jaar, toen ik wel in dienst was, ook om moeten vragen en heb dat nu ook al gedaan.
heb een mail gestuurd met daarin de vraag om hem mij toe te sturen dan wel via post, danwel via mail. Daarin de uiterste datum van vandaag. De dag is nog niet om, dus t kan nog (en haar kennende doet ze dat ook).
maar wat als ik m dus niet krijg... Ik moet wel mijn belastingaangifte doen en die doe ik samen met mijn vriend.
Alles staat klaar om te versturen op de gegevens van haar na....

Kan ik haar sommeren de jaaropgave te sturen en zo ja heeft iemand daar een voorbeeld van.
Zo niet, wat dan wel
 
Quote
Navigatie
RE: Jaaropgave niet ontvangen
Lind@  schreef op: 24-02-2014 10:03:48
even een belletje doen ??? of is de verstandhouding tussen jullie slecht , dan zou ik alsnog een keertje mailen dat ze verplicht is , en in gebreke blijft jij andere maartregelen gaat treffen
 
Quote
RE: Jaaropgave niet ontvangen
Ikke  schreef op: 24-02-2014 10:14:36
De verstandhouding is idd niet super.... Ze heeft me op een heel lullige manier aan de kant gezet... Dus bellen gaat m niet worden.
 
Quote
RE: Jaaropgave niet ontvangen
Nelia  schreef op: 24-02-2014 10:22:24
De gegevens staan ook cumulatief op je laatste loonstrookje. Deze gegeven kun je ook overnemen.
 
Quote
RE: Jaaropgave niet ontvangen
Essie@  schreef op: 24-02-2014 10:22:32
Of je wacht tot 1 maart. Na 1 maart staan de meeste gegevens al ingevuld als je digitaal aangifte doet. Je salaris gegevens staan er dan ook al in.
 
Quote
RE: Jaaropgave niet ontvangen
Harleysmama  schreef op: 24-02-2014 10:44:10
Gewoon wachten tot 1 maart. Dan kan je de vooraf ingevulde aangifte downloaden. Als het goed is, staat dan alle bekende gegevens ingevuld.
 
Quote
RE: Jaaropgave niet ontvangen
Ikke  schreef op: 24-02-2014 10:54:42
Ik zou op zich best kunnen wachten, maar op haar gegevens na staat de hele aangifte al klaar om verstuurd te worden.

En de manier waarop zij mij behandeld heeft verdiend gewoon echt niet de schoonheidsprijs. Laar dit ff een soort laatste stuiptrekking zijn tussen haar en mij. Enige wat zij nu nog wil is mij dwars zitten en ik.... Laat me lekker dwarszitten en doe net zo hard mee.
 
Quote
RE: Jaaropgave niet ontvangen
Femke  schreef op: 24-02-2014 12:17:59
tja hebt nog tot 1 april...tís niet zo hoe eerder je hem indient hoe eerder je geld hebt...maar gewoon even afwachten of het voor jou ingevuld wordt na 1 maart en anders van je laatste loonstrook de totalen nemen...Je oude werkgever heeft er totaal geen belang bij om die in te houden, tenzij je nooit een goede loonstrook hebt gehad dan zou het theoretisch nog kunnen dat je zwart gewerkt hebt en ze de premies in hun eigen zak steken...helaas heb ik dat ook weleens bij een grote supermarkt keten gehad met een vakantiebaan...alle premies gingen er vanaf maar toen ik een T-bilhjet invulde kreeg ik niks terug, hadden ze lkkere alles in hun eigen zak gestoken en een zaak maken van zoiets kost tegenwoordig om te beginnen dus zonder advocaat al 500 euro....
 
Quote
RE: Jaaropgave niet ontvangen
Femke  schreef op: 24-02-2014 12:20:22
 ps, hier ook 1 werkgever die nooit terug te zien is in de automatische ingevulde aangifte...mijn mans werkgever is ook altijd te laat met het aanleveren, de jaaropgaaf krijgen we wel altijd netjes van hem, dus dan vul ik het zelf in..dus het handigtse zou zijn als het volgende week gewoon ingevuld staat...ik had er nu ook nog geen mail aan gespendeerd, ik heb pas sinds deze week alles binnen, de ing girorekeningen totaal van 2013 heb ik ook pas 3 dagen geleden ontvangen...
 
Quote
RE: Jaaropgave niet ontvangen
Ikke  schreef op: 24-02-2014 13:04:06
En... Precies zoals ik al dacht... Vandaag toch een mail gekregen. De boekhouder is nog niet zover en ze heeft ze dus niet...

 
Quote
RE: Jaaropgave niet ontvangen
Mam Van Twee  schreef op: 24-02-2014 13:59:39
Je kunt ook op basis van de cumulatieve loonstrook je aangifte nu versturen. En mocht dat niet helemaal exact zijn als je de gegevens definitief krijgt een wijziging insturen.

 
Quote
RE: Jaaropgave niet ontvangen
Sammie  schreef op: 24-02-2014 16:58:21
Op basis van artikel 28 sub D van de wet op de loonbelasting 1964, is de werkgever verplicht om op redelijke termijn een jaaropgave te verstrekken, na afloop van een kalenderjaar of na afloop van een dienstverband. Er wordt alleen niet vermeld wat een redelijke termijn is, vaak wordt uitgegaan van verstrekking in januari of februari. Er staan ook geen sancties op het niet of niet tijdig verstrekken van een jaaropgave.

Dus volg het advies van de dames, gebruik je laatste loonstrook. Of wacht tot je een ons weegt.......
 
Quote
Navigatie


Reageren op Jaaropgave niet ontvangen
Naam
Bericht