Menu
 

Topic:

zelf atjar maken

Flower  schreef op: 18-02-2014 20:52:53
ik heb zelf atjar gemaakt twee weken geleden, maar nu zie ik dat er een soort bezinksel op de bodem ligt.

ik weet dat er meiden hier zijn die het ook zelf maken (weet ff zo snel niet meer wie)
maar is dit normaal?
mss de kruiden?
heb er trouwens niet heel veel kruiden door, alleen kurkuma, zout peper.
 
Quote
Navigatie
RE: zelf atjar maken
Flower  schreef op: 18-02-2014 20:53:09
 
Quote
RE: zelf atjar maken
Proestie  schreef op: 18-02-2014 20:54:58
Ik denk dat het van de kruiden is. Ik heb vorig jaar voor het eerst courgette ingemaakt, daar ging ook kurkuma in en dat had ik ook.
 
Quote
RE: zelf atjar maken
Flower  schreef op: 18-02-2014 20:58:19
mss moet je het eens zelf gaan maken sis??
jij houd toch ook van koken.
het is echt zo gemaakt, ik vind deze zelfgemaakte atjar heerlijk.

 
Quote
RE: zelf atjar maken
Flower  schreef op: 18-02-2014 20:59:31
jij had het dus ook wel proestie....
ik werd een beetje huiverig, de deksels zijn wel goed vacuum, daar kan het niet aan liggen
 
Quote
RE: zelf atjar maken
Suuster  schreef op: 18-02-2014 22:00:29
wat is het recept dan? Wil het wel graag proberen. Ik vind de verse atjar van de deka alleen maar lekker...
 
Quote
RE: zelf atjar maken
Flower  schreef op: 19-02-2014 14:29:38
Geplaatst op: 17 mei 2009







 
Quote
RE: zelf atjar maken
Flower  schreef op: 19-02-2014 14:30:45
ff gecopieerd, ik heb het dus niet in weck potjes, maar in gewone lege appelmoes potjes
 
Quote
RE: zelf atjar maken
Flower  schreef op: 19-02-2014 14:34:02
ohh, ja, ook wel handig, water, suiker, azijn en kruiden aan de kook brengen, groente er in, 5 min laten koken en daarna meteen in de poten doen (kokend heet) potten dicht draaien en op de kop zetten.
 
Quote
RE: zelf atjar maken
M&j  schreef op: 19-02-2014 14:40:06
Dat is bezinksel en dat is normaal. 
 
Quote
Navigatie


Reageren op zelf atjar maken
Naam
Bericht