Menu
 

Topic:

Slapend overgeven

Natasja  schreef op: 12-11-2013 07:48:25
Mijn oudste van 9 heeft nu voor de derde keer alles in haar slaap ondergekotst.
Ze voelt zich verder niet ziek maar ziet erg bleek, is moe en bij inspanning is ze 'niet lekker'.
Vind het zo raar, ze wordt er pas later wakker van omdat ze in haar eigen braaksel ligt.
Hoe kan het dat ze er niet wakker van wordt, zou ze zo diep slapen of kan er iets anders aan de hand zijn?
Eerder werd ze nl wel gewoon wakker en gebruikte dan de emmer of ging naar de wc.
Vind het zo sneu voor haar en ik, haar vader en haar zusje voelen ons ook steeds minder fit door alle nachtelijke avonturen.
Vandaag houd ik beide dames dus thuis om bij te tanken en ga even de assistente van de ha bellen voor advies maar wil ook graag van jullie horen of et evt iemand ervaring of ideeën hierover heeft.

Groetjes Natasja
 
Quote
Navigatie
RE: Slapend overgeven
Saskia70  schreef op: 12-11-2013 08:00:03
Natasja, wat naar allemaal! Ik heb geen ervaring met overgeven in de slaap, maar volgens mij gaat er een virus met overgeven en je niet lekker voelen rond... Heel veel beterschap en ik hoop dat jullie snel weer goed kunnen slapen. 
 
Quote
RE: Slapend overgeven
Mamajenti  schreef op: 12-11-2013 08:11:32
Hier een jongen van drie die net hersteld is van een vaag virus. Heel slap, spierpijn, koorts, misselijk, hoofdpijn en spugen.

Het kan dat ze half slaapt en dan spuugt, dit heeft mijn oudste ook wel eens gehad. Zo moe van het ziek zijn, dat hij niet goed wakker werd zeg maar.

Denk niet dat de ha er iets aan kan doen hoor
 
Quote
RE: Slapend overgeven
Line  schreef op: 12-11-2013 08:15:41
Ik heb het vaak gehad als kind. Sorry alvast voor het ranzige verhaal, maar op een weekendje met een bevriend koppel is de dochter van die vrienden, die onder mij sliep in een stapelbed, mijn ouders gaan wakker makken omdat ik had overgegeven en het langs de muur naar beneden liep. Ik had zelf niets gemerkt en werd pas wakker toen mijn ouders me wakker maakten. Ik was toen zelfs niet eens ziek, maar had gewoon veel te veel gegeten 's avonds.
 
Quote
RE: Slapend overgeven
Natasja  schreef op: 12-11-2013 08:31:30
Denk idd niet dat ha iets kan doen maar assistentes hebben vaak goede tips over 'schade beperking' en dergelijke, meer praktisch dus.
Vind het lastig te beoordelen wat ze precies heeft, een virus of te veel/zwaar gegeten.
Ze is verder ook niet misselijk of echt ziek, ze is nu gewoon bekaf en daardoor 'niet lekker' maar als ze zich drukker maakt, bv even spelen met een zusje wordt dat niet lekker gevoel de ene keer veel erger en de andere keer knapt ze juist op.
Vandaag doen we iig heel rustig aan en lichte maaltijden, kan verder helaas alleen maar afwachten.
Oh ja langs de muren hadden we hier van de week ook, gelukkig slaapt er niemand onder haar, wel 1 op dezelfde kamer dus als het een virus is hoop ik dat hey aan de linker kant van de kamer blijft en niet naar rechts verhuisd.
Voorlopig blijf ik maar vroeg mijn bed opzoeken zodat ik iig een beetje rust pak.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Slapend overgeven
Naam
Bericht