Menu
 

Topic:

mijn arm arm kind

Radeloos  schreef op: 30-10-2013 16:47:39
Vandaag moest ik op school komen bij de leerkracht van mijn zoon. Hij wilde graag zijn zorgen uit spreken en dat waren geen leuke zorgen. Mijn kimd heeft een torenhoge muur opgebouwd en het lukt ook de meester niet meer om hier doorheen te prikken. Gelukkig had ik vanmiddag een afspraak staan bij de huisarts omdat mijn kind weer helemaal onder het exceem zit dus meteen alles op tafel gezeg en nu nu wordt alles in gang gezet zodat er hulp gaat komen voor ons kind. Ons kind die diep ongelukkig is en eigenlijkniet meer wilt leven. Dit alles dankzij het extreme pesten waar blijkbaar niemand vat op heeft. Gelukkig zien we hier thuis dat ons kind nog kan lachen en zich in zijn eigen omgeving wel veilig voelt. Maar wat is dit zwaar verrot als je kind bah is om te ademen bang is om te leven bang is om kind te zijn door een paar rotjongen die niet zien wat ze doen.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: mijn arm arm kind
Bloemblaadje  schreef op: 30-10-2013 16:50:32

Waar wordt je kind dan gepest? Thuis of op school of bij het sporten?

 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Son  schreef op: 30-10-2013 16:52:00
jeetje
Als dit op school zou gebeuren zou ik per direct een andere school kiezen
heel veel sterkte vreselijk voor je mannetje.
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Radeloos  schreef op: 30-10-2013 16:52:10
Op school
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Son  schreef op: 30-10-2013 16:54:06
Is er geen andere school waar je hem op kan doen ?
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Myself  schreef op: 30-10-2013 16:54:11
Wat erg dat niemand er vat op heeft

voor je zoon

 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Bloemblaadje  schreef op: 30-10-2013 16:55:42
Maar dan ga je toch een andere school zoeken voor je kind? Als school er niet veel aan doet, dan ga je toch zelf aktie ondernemen? Want wat moet de huisarts hier mee?

Ik vind het heel erg voor je zoontje!

Sorry als ik een beetje kortaf klink, maar met je berichtje komt het over alsof je zelf niet veel doet en verwacht dat anderen het probleem oplossen. En misschien is dat wel helemaal niet zo!
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Radeloos  schreef op: 30-10-2013 16:56:13
Er is geen andere school in de buurt en hij zit in het laatste jaar. Het is complex en de leerkracht doet er alles aan om ons te helpen. Dus op zoek naar een andere school is een moeilijke keus want wie zegt dat ie daar niet gepest gaat worden. Ik ben echt op op van het vechten en nu gaan we hulp krijgen want anders als ik heel eerlijk ben en diep in mijn hart durf te kijken weet ik dat mijn kind een kind kan zijn die stopt met zijn leven.
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Son  schreef op: 30-10-2013 16:58:31
en toch...in zo'n situatie zal ik toch voor een andere school kiezen...Ik moet ook 10 minuten fietsen voor de school, maar dat moet maar. Dat laatste jaar is juist zoooo belangrijk !! Dat blijft een forever memorie.... En je zegt, wie zegt dat hij daar niet gepest wordt...tsja, wie zegt dat hij daar wel gepest wordt ?

IK ZEG DOEN ! NU
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Radeloos  schreef op: 30-10-2013 16:59:54
Oeii bloemblaadje jou reactie vind ik niet fijn nee. Je zou eens moeten weten wat wij allemaal al hebben gedaan. Ik ga niet alles uitleggen maar zelfs de adoptieagent van de school is erbij betrokken. Ik wilde gewoon even van mij af typen. Ik/wij vechten al heel lang en hebben al heel veel ondernomen.
Haha en verwacht dat iemand anders het probleem op lost,nee hoor maar ons lukt het niet meer.

Misschien kan jij met al je wijsheid mij vertellen wat ik nog meer kan doen
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Radeloos  schreef op: 30-10-2013 17:02:50
Son bedankt voor je berichtje. Ergens heb je volkomen gelijk maar er zitten veel haken en ogen aan een andere school zoeken. Daar wil en kan ik niet teveel over uitwijden omdat ik niet bekend wil worden.

Wilde eigenlijk gewoon even van mij aftypen dat ik weet dat mijn kind nu hulp gaat krijgen.
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Baby2  schreef op: 30-10-2013 17:05:50
Lijkt mij zo ontzettend zwaar om je kind zo ongelukkig te zien en door zoiets stoms als pesten!!!!! Wat kunnen kinderen hard zijn naar elkaar toe en waarom????
Heel veel sterkte, ik hoop dat jullie een oplossing gaan vinden en dat je mannetje weer gelukkig kan zijn!!!!
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Ano  schreef op: 30-10-2013 17:08:47
Wat vreselijk erg! Hoop dat jullie de hulp krijgen die nodig is want als hij straks naar een andere schoolgaat en die jongens mee gaan dan gaat het verder en meestal is de middelbare school nog heftiger..

sterkte meid en een dikke knuffel!
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Radeloos  schreef op: 30-10-2013 17:13:05
Bedankt baby2, ik hoop het met je mee.

Tja 2 kinderen waar zoveel kinderen bang voor zijn en de school krijgt er geen vat op.
Tuurlijk zou ik hem er vanaf kunnen halen dan is het probleem misschien op gelost. Maar voor hoelang? Volgend jaar komen ze elkaar weer tegen is het niet op diezelfde middelbare school is het wel onderweg of in het dorp.
Ik wil dat we met zijn alle een oplossing vinden zodat mijn kind uit zijn diepe dal komt waar die nu heel ver inzit. Daar moeten wij aan werken maarheb daar wel hulp bij nodig. Van school van de andere kinderen zelfs van de pestkoppen van de huisarts enz enz.
Ze hoeven geen vrienden te worden maar laat hem wel met rust.
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Radeloos  schreef op: 30-10-2013 17:15:48
Trouwens waar zeg ik dat de school er weinig aan doet bloemblaadje?
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Anon  schreef op: 30-10-2013 17:36:08
Ik wil je veel sterkte wensen. Je staat zo machteloos. Hoe staan de ouders van de pester hier tegenover?
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Myself  schreef op: 30-10-2013 17:40:50
Loop je bij een kindercoach of iets dergelijks?

Een aantal jaar geleden had ik ook deze angst om één van mijn kinderen, hetzij dan wel om een andere reden.
Ik heb er altijd flink op gehamerd dat hij mag zijn wie hij is, dat hij goed is zoals hij is, dat we heel blij met hem zijn zoals hij is.
Wij hebben hulp erbij gehad en het gaat nu heel goed met hem.

Ik hoop dat jij dit ook over een tijdje kan komen vertellen.....

In het laatste jaar overstappen, het is bij ons in de omgeving al een paar keer gebeurd, dus echt, mocht je er toch over nadenken, je zult niet de enige zijn die deze stap maakt.
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Bloemblaadje  schreef op: 30-10-2013 17:55:32

Quote Radeloos:
Oeii bloemblaadje jou reactie vind ik niet fijn nee. Je zou eens moeten weten wat wij allemaal al hebben gedaan. Ik ga niet alles uitleggen maar zelfs de adoptieagent van de school is erbij betrokken. Ik wilde gewoon even van mij af typen. Ik/wij vechten al heel lang en hebben al heel veel ondernomen. Haha en verwacht dat iemand anders het probleem op lost,nee hoor maar ons lukt het niet meer. Misschien kan jij met al je wijsheid mij vertellen wat ik nog meer kan doen



Daarom heb ik die laatste regel er ook bij gezet! Ik heb die wijsheid niet, maar heb wel van zeer dichtbij meegemaakt wat het met een kind kan doen en hoe het nog kan doorwerken op latere leeftijd. Gelukkig doen ze er tegenwoordig meer aan. En zoals je nu zelf verteld hebben jullie ook al heel veel ondernomen om het pesten te stoppen. Het lijkt mij verschrikkelijk om je kind zo te zien! En iedere keer als ik dit soort berichten lees gaan mijn nekharen weer overeind staan, want wat vind ik het erg dat er nog steeds kinderen zijn van wie het leven helemaal wordt verpest door een stel van die snotneuzen die eigenlijk geen idee hebben van wat ze aanrichten. Ik zou toch een andere school in overweging nemen, ook al gaat hij bijna van school.
Mijn excuus dat mijn berichtje zo rot overkwam!
Heel veel knuffels voor je zoon en voor jou! En ik hoop van harte dat jullie snel een oplossing vinden. Heb je je zoon al gevraagd wat hij zou willen?
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Radeloos  schreef op: 30-10-2013 17:58:12
Sis dat is zelfs al gebeurt zelfs uiteindelijk met de wijkagent erbij het antwoord was van die ouders aanstellerij hij moet maar harder worden. Ons kind wordt hiervoor beloond.
Jullie kind moet maar weerbaarder worden.
Gelukkig heeft ie ook lieve vrienden die hem.steunen maar ook die zijn bang.

Myself daarvoor heb ik nu dus hulp gevraagd bij de huisarts. Die kent zijn en ons verleden en weet het best welke weg wij nu moeten bewandelen.

 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Radeloos  schreef op: 30-10-2013 18:03:18
Dank je bloemblaadje fijn dat je erop terug komt.
Als ik die vraag nu stel dan is zijn antwoord doodgaan. Maar eigenlijk wilt ie gewoon zichzelf kunnen zijn denk ik. Het heerlijk jongentje die heel sociaal is maar tegelijk te sociaal. Eigenlijk is het enigste denk ik dat ie gewoon niet meer gepest wilt worden.

Niet meer geschopt,niet meer geslagen,niet meer uitgescholden, zijnspullen heel laten of niet meer afpakken. Zo hadden ze bijv laatst gezegd jij jij had nooit geboren mogen worden debielen horen niet thuis in deze wereld. Zijn schoenen afgepakt en op het schooldak gegooid.
Hoe moet je daar nu weeebaar in worden???
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Mitch  schreef op: 30-10-2013 18:09:32
Als ik in jullie schoenen had gestaan, dan had ik mijn kind thuis gehouden.
De leerplicht beambte gebelt en gezegd dat mijn kind niet eerder naar school gaat dan dat hij zich weer veilig voelt.
Dan had school huiswerk mee kunnen geven.
is toch gvd walgelijk dat een kind zich zo vreselijk voelt omdat andere ouders hun kind niet in bedwang kunnen of willen houden!
voor je kleine man!
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Radeloos  schreef op: 30-10-2013 18:13:17
Thx mitch jij weet wel wie ik ben
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Orange  schreef op: 30-10-2013 18:18:52
Ook mijn kind ging niet meer naar school hoor. In het dorp wél tegenkomen van die jongens is wel anders dan vijf dagen in de week in het hol van de leeuw zitten. 
Mss heeft hij op een andere school wel een super jaar met een super kamp met leuke nieuwe vrienden. Ook niet onbelangrijk als je ervan uitgaat dat hij die jongens op het vervolgonderwijs weer tegen gaat komen. 
Sterkte! 
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Mamavonn  schreef op: 30-10-2013 18:19:34
Waarom wil school er niets aan doen? Er zijn projecten genoeg die op school gegeven kunnen worden. Ze maken zich er wel makkelijk vanaf.

Geloof dat ik persoonlijk die kinderen de nek om zou draaien.

 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Sammy  schreef op: 30-10-2013 18:20:57
Ik wordt echt enorm verdrietig van je berichtje en voel de wanhoop gewoon van het scherm afspatten.

Wat erg dat je zoon zo gepest wordt door 2 kinderen en dat zijn leven zo enorm beheerst. De ouders van die kinderen moeten zich werkelijk doodschamen, ieder kind is anders. Gelukkig maar!


Mijn zoon is op school ook heel erg gepest en dat hebben we gelukkig samen met school en zijn kindercoach redelijk op weten te lossen. Het heeft zeker littekens achter gelaten en een groot stuk vertrouwen in mensen is hij kwijt geraakt. Maar we komen steeds een stapje verder.

Blijf vechten vechten voor je zoon en geef niet op. Ik kan je hulp van een kindercoach echt van harte aanbeveling en misschien is een zelfverdedigings sport ook iets voor je zoon. Niet om nu gelijk een vechtersbaasje van hem te willen maken, maar om zijn zelfvertrouwen een extra oppepper te geven.

Misschien kun je de leerplichtambtenaar nog benaderen wat je verder nog zou kunnen doen om dit op te laten houden. Al vind ik dat de school al genoeg redenen heeft om in te grijpen en die jongens aan te pakken. De school hoort een veilige omgeving te zijn en dat is het niet als meerdere kinderen bang zijn van dezelfde kinderen!

Ik wens je veel sterkte en kracht en voor je zoon een dikke knuffel!
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Caithy  schreef op: 30-10-2013 18:20:57
School hoort veiligheid te bieden en waarom is er geen leerkracht die actie neemt?
Ik bedoel schoenen op het dak en wat gebeurd er dan met die gasten??
Ik had allang hem van school gehaald en op een andere school gezet!
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Son  schreef op: 30-10-2013 18:23:45

Quote radeloos:
Dank je bloemblaadje fijn dat je erop terug komt.
Als ik die vraag nu stel dan is zijn antwoord doodgaan. Maar eigenlijk wilt ie gewoon zichzelf kunnen zijn denk ik. Het heerlijk jongentje die heel sociaal is maar tegelijk te sociaal. Eigenlijk is het enigste denk ik dat ie gewoon niet meer gepest wilt worden.

Niet meer geschopt,niet meer geslagen,niet meer uitgescholden, zijnspullen heel laten of niet meer afpakken. Zo hadden ze bijv laatst gezegd jij jij had nooit geboren mogen worden debielen horen niet thuis in deze wereld. Zijn schoenen afgepakt en op het schooldak gegooid.
Hoe moet je daar nu weeebaar in worden???




bah, wat zijn kinderen toch hard
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Boterbloem  schreef op: 30-10-2013 18:24:17
Wat zeggen de ouders van deze kinderen dan?
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Radeloos  schreef op: 30-10-2013 18:26:09
De school doet er wel wat mee en de leerkracht ook. Staan lijnrecht achter ons en ons kind. Maar je mag blijkbaar een pestkop niet verbannen van de lagere school ofzo. Ik weet het niet.

Zoals ik al eerder aangaf naar een andere school is een mogelijkheid maar wat dan? Dan komt ie straks weer bij de in de klas of op school volgend jaar en dan?? Ik los daar het probleem niet mee op.
 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Boterbloem  schreef op: 30-10-2013 18:28:14

Heb ooit bij, ik meen, de wandeling zoiets gezien... Die ouders zeiden:waren we maar verhuisd. Kind leefde gelukkig nog wel, maar op het nippertje.
Ouders hadden ook echt bijna alles gedaan, zo verdrietig.


Dit lijkt me zo heftig voor jullie, want waar doe je goed aan?


Naar een andere school? Verhuizen? Juist blijven? Praten met de ouders of juist niet?

 
Quote
RE: mijn arm arm kind
Radeloos  schreef op: 30-10-2013 18:28:20
Dat ze weten dat hun kind mijn kind pest en dat ze dat stimuleren en zelfs belonen omdat mijn kind maar weerbaarder moet worden. Dat het aan het gepeste kind ligt omdat er vast een reden voor is dat mijn kind gepest wordt.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende


Reageren op mijn arm arm kind
Naam
Bericht