Menu
 

Topic:

Herkennen jullie dit?

Heleen  schreef op: 26-09-2013 15:23:34
Mijn heerlijke lieve en prachtige zoon van ruim 3,5 is echt een mama's kindje!! Die speelt het liefst heel de dag op mijn schoot ik heb net een treinrails voor hem gemaakt op de grond vlakbij de bank, ik ga zitten op de bank met mijn andere zoon (die ook het liefst heel de dag op schoot lig hij is 6 weken) en ja hoor hij stapt op en kom ook tegen mij aan op de bank zitten met een boekje en geen aandacht meer voor zijn rails die hij geweldig vond toen ik op de grond erbij zat dit is iedere dag echt altijd. waar ik ben is hij ook!! ben benieuwd hoe dit straks op school gaat! Ik vind het totaal niet erg vind het heerlijk om hem om me heen te hebben maar was gewoon benieuwd of jullie dit herkennen.
 
Quote
Navigatie
RE: Herkennen jullie dit?
Onsjanneke  schreef op: 26-09-2013 15:38:05
Hier niet herkenbaar. Ik heb echte speelkinderen, kunnen uuuuuren achtereen druk zijn met lego, houten treinbaan etc. Nu ze 2 en 4 zijn spelen ze vaak vadertje en moedertje, mijn zoon van 4 is de baby en mijn dochter van 2 de moeder...en ikword de hele dag oma genoemd

Hier dus geen knuffelaars, helaas

Lekker van genieten dus.
 
Quote
RE: Herkennen jullie dit?
Mitch  schreef op: 26-09-2013 15:39:53
ow lijkt mij heerlijk van die plakkerds haha... al lijkt het mij wel vervelend als je even iets moet doen haha.
Mijn dochter heeft mieren in haar poeperd, en mijn zoon was vroeger te druk met zijn spel hihi.
Soms als de kinderen ziek zijn geniet ik er soms wel even van... even helemaal mama ndig en bij je willen plakken haha.
 
Quote
RE: Herkennen jullie dit?
Angelique  schreef op: 26-09-2013 15:43:52
deels herkenbaar beide jongen zijn echte spelers kunnen uren zoet zijn met thomas en lego en toet toet maar kan ook ineens dat ze halve dagen wop mijn schoot leven
ene kant erg lekker maar niet te vaak hoor geniet er van maar verplicht heel de dag zitten met plakkers vind ik ook minder
zo nu en dan heerlijk toevalig nu een buiten en een schootklever die gewoon zo weer lekker gaat spelen
 
Quote
RE: Herkennen jullie dit?
Alice  schreef op: 26-09-2013 15:49:41
Hier wel 2 echte knuffelkontjes, maar ze spelen ook heel veel zonder mij. 
Mn oudste (3) speelt veel met zn auto's, zn trein, zn keukentje (eigenlijk is het gewoon een tafeltje met pannen), of zn winkeltje (tafeltje met kassa) of buiten met zn fiets of step, of zandbak
Mn jongste (7 maand) kruipt overal achteraan en klimt overal in en op wat gevaarlijk is haha. Af en toe kruipt hij naar mij en trekt aan mn pijpen om opgepakt te worden. 
Mn oudste heeft de eerste 6 maanden ongeveer op mijn schoot gewoond. Mijn jongste de eerste 4 maanden ongeveer
 
Quote
RE: Herkennen jullie dit?
Senna  schreef op: 26-09-2013 15:53:15
Yenthe van 5 zit ook errug graag bij mama, ze speelt sowieso niet veel alleen.
Sinds haar broertje er is heeft ze de mamatijd nog iets meer nodig.

Thomas heeft een jaar op schoot geleefd en gaat nu volledig zn eigen gang. Speelt heerlijk en komt alleen af en toe bevestiging zoeken.
 
Quote
RE: Herkennen jullie dit?
Heleen  schreef op: 26-09-2013 16:01:36
Leuk he die verschillende kinderen

Als ik echt iets voor mezelf moet doen doe ik dat ook en leg dit duidelijk aan hem uit meestal gaat dit ook wel goed.

Als hij alleen speelt heeft hij veel bevestiging nodig, ik vind het wel erg belangrijk dat hij het doe dus werk sinds kort met een kookwekker als hij 10 minuten alleen speelt lees ik daarna een boekje voor en overlaat ik hem met complimenten. (knutselen werkt op het moment niet echt goed omdat mijn andere zoon op mijn schoot slaapt en ik dan handen te kort komt (hij wil niet in de draagdoek) maar een boekje lezen geniet hij zo intens van dat hij echt zijn best doet om zelf te gaan spelen.

Ik geniet er heel erg van hij is niet dwars ofzo maar ik heel erg graag bij zijn moeder, hij geeft ook vaak aan dat hij het spannend vind of bang is om zelf te spelen geen idee waar dat vandaan komt maar misschien heeft dit er ook iets mee te maken.

Senna: Deed Yenthe dat wel voordat Thomas er was?

Ho de kookwekker loopt af en zoonlief komt aan met een boekje een een fleecekleed 
 
Quote
RE: Herkennen jullie dit?
Senna  schreef op: 26-09-2013 16:04:45
Nee, Yenthe heeft nooit lekker alleen gespeeld.
Als ze niemand heeft gaat ze meestal zitten lezen, schrijven of rekenen.
Echt spel met haar poppen ofzo heeft ze nooit alleen gehad, wel met vriendinnetjes.

In de tijd dat Thomas op schoot leefde, maakte ik ook vaak een puzzeltje met haar, of memory ofzo. Prima dingen om met 1 hand te doen hihi.

Hoe gaat het nu met je jongste?
 
Quote
RE: Herkennen jullie dit?
Mafkees  schreef op: 26-09-2013 21:24:43
daar droom ik van....

2 banjers hier die alleen op schoot hangen als ze heel moe zijn of ziek....

verder spelen ze vnl samen
 
Quote
RE: Herkennen jullie dit?
Heleen  schreef op: 27-09-2013 13:41:25
Senna: Het gaat hier gelukkig een heel stuk beter, ik ben hem meer voeding gaan geven en minder flessen en dit lijkt echt beter te gaan, hij is veel meer tevreden en slaapt overdag. Verder denk ik dat het gewoon ook een wakkere baby is. Hij vermaakt zich nu prima beneden en is nu zo'n 2 uur op tussen de voedingen door. Terwijl hij eerst sneller naar bed ging dus misschien heeft dit er ook wat mee te maken.
Ook doen we zo min mogelijk uitstapjes met hem, ik merk als we weg zijn geweest dat hij echt een aantal uur van slag is. Dus nu heel veel thuis, dat weggaan komt vanzelf weer als hij ouder word. lief trouwens dat je er naar vraag!

Mafkees: Ik geniet er nu ook nog maar van, wie weet veranderd het als mijn andere zoon ouder is en ze samen kunnen spelen! Ik geniet er nu dus nog heerlijk van.
 
Quote
RE: Herkennen jullie dit?
Heleen  schreef op: 27-09-2013 13:48:00
Smvn&d: Is hij zelfstandiger geworden sinds hij naar school gaat of dat niet? daar ben ik soms zo bang voor bij mijn zoon hij is zo aanhankelijk. Maar op de peuterspeelzaal gaat het erg goed, hij wil wel veel met de juf doen en gaat vaak zijn eigen gang.
Wie weet komt het hier ook nog een keer, ik heb er nu nog geen last van ik ben er aan gewend en vind het heerlijk om hem dicht bij me te hebben. Hij zit nu heerlijk zelf te kleien en ik zit erbij aan de tafel mijn eigen ding te doen, muziekje erbij helemaal gezellig!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Herkennen jullie dit?
Naam
Bericht