Menu
 

Topic:

dilemma moeder

Mvi  schreef op: 05-09-2013 09:04:48
ik schets jullie een situatie voor en ben benieuwd wat jullie zouden doen :

mijn moeder belt me op et de boodschap dat ze een abonnement op een krant kan nemen en dan krijgt ze als welkomstcadeau een samsung tablet twv 200. die zou dze dan cadeau willen doen aan mijn dochter van 8 voor haar verjaardag want zelf heeft ze een Ipad. ik denk er even over na want ze heeft al een goedkope intertoys tablet,maar vindt het wel een mooicadeau dus ik zeg doen, leuk want ze heeft een goedkope en deze is wel veel beter.  de krant lverde maar niet uit en ondertussen wa mijn dochter jarig dus mijn moeder zegt dan krijgt ze hem met kerst en dan geef ik haar een ander cadeau voor haar verjaardag. komt ze met een duur swatch horloge aan want mijn moeder wil alleen maar kwaliteit geven (zegt ze) en geen dom speelgoed (zucht) . Mijn dochter was er redelijk blij mee maar een barbie was leuker geweest (was ook nog eens een saai horloge) Nu komt het: krijgt ze een goedkope tablet toegestuurd want blijkbaar kon samsung niet leveren. Nu wil ze van mij een bijdrage aan die tablet want die swatch was al zo duur  Ik heb gezegd dat ik niet voor een goedkoop ding ga betalen en dat ze de krant moet bellen dat ze niet accoord gaat en zo mss wat geld terugkrijgt van haar abbo. Ze zij dat ze dat abonnement heeft afgesloten vanwege die tablet. Ik heb geen zin om te gaan betalen, hoe kan ik dit rustig brengen? Mijn moeder heeft er een handje van om vaker ons dingen te laten vorschieten en dan te vergeten te betalen, mijn man heeft 3 dagen vrijgenomen om haar huis te schilderen, er kon nog geen bierpakketje of dankjewel vanaf. Ik ben het een beetje beu eigenlijk.
 
Quote
Navigatie
RE: dilemma moeder
Pixie  schreef op: 05-09-2013 09:09:57
Gewoon zeggen.

De fout ligt bij de krant dus die moeten of het abbo stopzetten of de goede tablet leveren.

Jouw moeder wilde dit doen en daar hoef jij niet voor op te draaien.

O nee daar ging ik nooit mee akkoord ...........
 
Quote
RE: dilemma moeder
Mitch  schreef op: 05-09-2013 09:12:44
Nou ik zou gewoon tegen je moeder zeggend at je dit niet gaat doen, en het van haar niet eerlijk is dat ze nu van jou een bijdrage verwacht.
Alsof jij ervoor gezorgt heb dat die krant zich niet aan de afspraak houd, laat ze inderaad contact opnemen met die krant.
Wanneer is je dochter jarig geweest? Kan je dat horloge niet omruilen voor iets goedkopers?
 
Quote
RE: dilemma moeder
Kolibrie  schreef op: 05-09-2013 09:13:21
Daar zou ik ook niet mee akkoord gaan... Maar zou het vooral proberen rustig te brengen... En probeer je eens te verplaatsen in haar... Denk eens na over waarom zij het zo anders ziet dan jij voor je iets zegt erover... Of vraag haar dat eens rustig... Geen enkel geld is namelijk ruzie waard... Maar ik vind het erg onlogisch hoe zij het zegt daarom denk ik, misschien heeft ze er een bepaalde redenatie of gedachte bij en zo lang je die niet weet kun je haar niet begrijpen...
 
Quote
RE: dilemma moeder
Angelique  schreef op: 05-09-2013 09:17:10
nou daar zou ik absoluut niet mee accoord gaan ze had dan nooit dat horloge moeten kopen
ze gaat maar de krant bellen zorgen dat ze de juiste tablet krijgt
al zou ik in begin al zeggen je gaat dat abo niet nemen want je tablet is dan al 3 keer zo duur als je hem gewoon koopt als die abo dingen met kados zijn geldklopperij en j betaald alijd veel te veel
krant beloofd a moet ie dat ook nakomen en niet je afschepen met zon prust geval
 
Quote
RE: dilemma moeder
Minou  schreef op: 05-09-2013 09:35:30
De krant legt het probleem bij je moeder en vervolgens je moeder bij jou ( haar keus dat ze dat horloge kocht)

krant bellen ( je moeder dan he!) , zij moeten doen wat ze beloven

Anders dag abonnement krant


jammer dat het zo gaat, zij koopt iets wat ZIJ wilt voor je dochter ipv je dochter uit te gaan..wat wil een kind graag?

niet betalen dus, klopt gewoon niet


 
Quote
RE: dilemma moeder
Jessiemv3  schreef op: 05-09-2013 10:04:37
Ik vind het een aparte manier van doen en zou het niet accepteren. Zij heeft dit zelf voorgesteld, zelf een horloge gekocht dus ze moet dit probleem ook zelf oplossen.
 
Quote
RE: dilemma moeder
Liefje  schreef op: 05-09-2013 14:38:40
Als mijn moeder zo zou doen dan gaf ik haar t horloge van mijn dochter terug en met de melding dat ze die tablet mooi zel kan houden en ik mijn dochter er zelf wel een nieuwe koop.

Daarbij zou ik meteen melden dat als het zo moet ze in vervolg helemaal geen kadootjes meer voor mijn kind hoeft te kopen als ik t achteraf toch te horen krijg dat t of te duur was of dat ik mee moet betalen
 
Quote
Navigatie


Reageren op dilemma moeder
Naam
Bericht