Menu
 

Topic:

vraagje gevulde eieren

Ilja Mv 3  schreef op: 24-08-2013 08:12:52
Voor ons feestje vanavond maak ik gevulde eieren. Hoe lang vantevoren kun je,deze al maken, of in ieder geval alvast de eitjes koken en halveren, wil niet dat ze verkleuren, naar wil wel alles zo veel mogelijk klaar hebben staan!
 
Quote
Navigatie
RE: vraagje gevulde eieren
Bettie  schreef op: 24-08-2013 08:13:53
Je kunt ze best nu al maken en dan goed afgedekt in de koelkast of op een koele plaats bewaren.
 
Quote
RE: vraagje gevulde eieren
Mitch  schreef op: 24-08-2013 08:17:34
Wij maakten de vulling klaar, dat in de koelkast en dan vlak voor de tijd even door roeren en vullen.
Vullen duurt vaak niet zo lang met een slagroomspuit
 
Quote
RE: vraagje gevulde eieren
Jolanda1974  schreef op: 24-08-2013 09:31:04
Goed afdekken en in de koelkast. Kan lang aan en inderdaad pas vullen voor het serveren.
 
Quote
RE: vraagje gevulde eieren
Tess  schreef op: 24-08-2013 10:56:25
Ik maak ook de vulling van te voren en dan even van te voren in de eitjes doen. Goed afdekken (ik heb een speciale bak daarvoor) en dan serveren
 
Quote
RE: vraagje gevulde eieren
Caithy  schreef op: 24-08-2013 11:03:53
och ik krijg zin in gevulde eitjes!!!! 
 
Quote
RE: vraagje gevulde eieren
Angelique  schreef op: 24-08-2013 11:05:54
ik ga ze waarschijnlijk voor trouwen ook maken maar gewoon dag van te voren goed afdekken of luchtdichte bak in de koelkast kan prima ook met vulling doe dat met verjaarsdagen ook
 
Quote
Navigatie


Reageren op vraagje gevulde eieren
Naam
Bericht