Ilja Mv 3 schreef op: 24-08-2013 08:12:52 |
Voor ons feestje vanavond maak ik gevulde eieren. Hoe lang vantevoren kun je,deze al maken, of in
ieder geval alvast de eitjes koken en halveren, wil niet dat ze verkleuren, naar wil wel alles zo
veel mogelijk klaar hebben staan! |
Quote |
Bettie schreef op: 24-08-2013 08:13:53 |
Je kunt ze best nu al maken en dan goed afgedekt in de koelkast of op een koele plaats bewaren. |
Quote |
Mitch schreef op: 24-08-2013 08:17:34 |
Wij maakten de vulling klaar, dat in de koelkast en dan vlak voor de tijd even door roeren en
vullen. Vullen duurt vaak niet zo lang met een slagroomspuit |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 24-08-2013 09:31:04 |
Goed afdekken en in de koelkast. Kan lang aan en inderdaad
pas vullen voor het serveren. |
Quote |
Tess schreef op: 24-08-2013 10:56:25 |
Ik maak ook de vulling van te voren en dan even van te voren in de eitjes doen. Goed afdekken (ik
heb een speciale bak daarvoor) en dan serveren |
Quote |
Angelique schreef op: 24-08-2013 11:05:54 |
ik ga ze waarschijnlijk voor trouwen ook maken maar gewoon dag van te voren goed afdekken of
luchtdichte bak in de koelkast kan prima ook met vulling doe dat met verjaarsdagen ook |
Quote |