Menu
 

Topic:

Keukenmachine

Anoniem  schreef op: 04-01-2012 18:17:08
Wij hebben pas een keukenmachine van Kenwood gekocht. Maar, pfff, wat zitten er veel onderdelen bij!! Het is me veel te veel gedoe om zo'n apparaat te gebruiken. Voor alles moet ik er de gebruiksaanwijzing bijpakken.

Nu zag ik op tv de Nicer Dicer en de Magic Bullet. Wie heeft daar ervaring mee?
 
Quote
Navigatie
RE: Keukenmachine
Macife  schreef op: 04-01-2012 18:19:01
de magic bullet heb ik ooit gehad in een ander merk..ben blij dat ik nu een normale keukenmachine en blender weer heb
 
Quote
RE: Keukenmachine
Veronikie  schreef op: 04-01-2012 18:59:40
Ik heb de Nice Dicer. Moet wel zeggen dat die wel veel lawaai maakt als je hem dicht klapt en dat je wel alles in al stukken van max 10 cm ofzo moet snijden om het in de dicer te kunnen doen.
Maar voor de rest vind ik hem wel heel erg handig want alles wordt even groot gesneden en dat vind ik wel erg lekker in m'n eten en ik ben geen super snijder hihi
 
Quote
RE: Keukenmachine
M&j  schreef op: 04-01-2012 19:25:11
Ik heb een magimix keukenmachine staan met ruim voldoende onderdelen maar moet hem nog echt leren kennen. Ik gebruik hem nu voornamelijk om deeg te draaien en om julienne te snijden, de rest komt nog wel.
Ik heb de super slicer staan en nu één keer gebruikt, om even iets kleins snel te snijden werkt het wel, het is minder schoonmaken maar echt serieus snijwerk gaat sneller en beter op de magimix.

De magic bullet kan misschien handig zijn naast een keukenmachine maar ik heb mijn twijfels over de kracht van de motor en de levensduur van de messen.
 
Quote
RE: Keukenmachine
Koelkast  schreef op: 04-01-2012 19:55:48
ik heb een minihakker van tupperware en een gewone mixer en een staafmixer. niks gene poespas , niks duur gewoon simpel en het doet wat het doen moet
 
Quote
Navigatie


Reageren op Keukenmachine
Naam
Bericht