Menu
 

Topic:

vervroegen bmr

Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 22-07-2013 09:47:00
Ook in ons dorp is de mazelen uitgebroken.
Jim is 14 maand en krijgt pas 19 augustus de bmr.
Net gebeld, in eerste instantie zaten zij vol. Een spuit is twee minuten werk... mijn kinderen zitten niet op die school. Maar die spelen wel op straat, je komt bij de husiarts en in de winkel.

Wil geen risico lopen. Jammer dat zij niet preventief alles eerder oproepen. Je moet zoiets toch uitbannnen. Gelukkig na een hoop gekletst toch een plekje ;-)
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Volgende
RE: vervroegen bmr
Melissa  schreef op: 22-07-2013 18:23:56
Ik ben ook heel blij met het vaccinatieprogramma, doordat zoveel ouders vaccineren heb ik de luxe om het niet te doen. Als ik veel in gebieden zou zijn waar weinig gevaccineerd word, of er zou wonen dan zou ik het wel weer doen. Afweging van kansen he?
Gelukkig hebben we hier in NL een keuze zodat we dat kunnen doen wat wij het beste vinden voor onze kinderen.
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Jen9  schreef op: 22-07-2013 18:31:45
Andersom gaat t dan ook op Melissa, omdat mensen t niet doen, hebben mijn kidneren ondanks de vaccinatie meer kansen t te krijgen, en die pech hadden we.... Dat was geen afweging van kansen.....
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Alice  schreef op: 22-07-2013 18:54:11
Geef ze gewoon alvast een joint, hebben we dat ook gehad
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Jen9  schreef op: 22-07-2013 19:04:50
Oh.. goed idee Alice, dan slapen ze misschien goed.. ga even zoeken...
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 22-07-2013 19:05:45
@Alice, Slapen zij weleens mooi op! ;-)
Vanavond niet te klagen, ik heb de klok vooruit gezet. Papa heeft nachtdienst dus mochten allen naast hem liggen. Sliepen zo

@Melissa dat vind ik dus hypocriet. Door jou lopen heel veel andere kinderen wel het risico terwijl die geen kansen hebben. Zo'n keuze begrijp ik minder goed als alle gelovigen.


@Sis het goeie voorbeeld is het ook niet. Zonde dat je niet kunt stoppen.
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Worteltje  schreef op: 22-07-2013 19:53:39

Quote Melissa:
Ik ben ook heel blij met het vaccinatieprogramma, doordat zoveel ouders vaccineren heb ik de luxe om het niet te doen. Als ik veel in gebieden zou zijn waar weinig gevaccineerd word, of er zou wonen dan zou ik het wel weer doen. Afweging van kansen he? Gelukkig hebben we hier in NL een keuze zodat we dat kunnen doen wat wij het beste vinden voor onze kinderen.



Sorry, en dit denken steeds meer mensen waardoor er veel minder mensen enten en de wel entenden, of de kleintjes die nog niet geent zijn worden ziek.
En er steeds meer uitbraken komen.

Wij hebben er niet bewust voor gekozen en de niet entenden wel. Kijk om medische redenen snap ik, maar door niet mediche redenen kan mijn kindje gevaar lopen en dat vind ik erg. Ik snap wat Deborah bedoelt en vind het niet kort door de bocht. 
En voor de gelovigen onder ons. Ik vraag mij dit al maanden af, al voor die mazelen epedimie.
Ik snap het echt niet, niet enten omdat God dat niet wil? Maar God heeft toch ook de mensen de gave gegeven om de entingen te maken? Of de gave zodat iemand uit kon vinden dat bloed geven beter maakt. Dat is dan toch ook Gods hand? Ik snap dat werkelijk waar niet. Ik geloof in God maar ik geloof ook dat Hij de gaves heeft gegeven die medici hebben om mensen beter te laten maken.
Snappen jullie mijn warrige verhaall
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Jen9  schreef op: 22-07-2013 19:56:49
Ik geloof niet in god, maar zelfs ik snap je, en mijn gedachtegang is t zelfde,, Kijk, zijn er echt medische redenen, en is een vaccinatie gevaarlijk.. tuurlijk, snap ik, maar voor de rest... Kan er echt boos om worden als ik bedenk hoe een rotte tijd wij hebben gehad en dat neem ik de mensen die bewust niet enten kwalijk...  de kans was anders vele malen kleiner geweest dat hij t gehad had...
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Moossie33  schreef op: 22-07-2013 20:06:24

Quote Melissa:
Ik ben ook heel blij met het vaccinatieprogramma, doordat zoveel ouders vaccineren heb ik de luxe om het niet te doen. Als ik veel in gebieden zou zijn waar weinig gevaccineerd word, of er zou wonen dan zou ik het wel weer doen. Afweging van kansen he? Gelukkig hebben we hier in NL een keuze zodat we dat kunnen doen wat wij het beste vinden voor onze kinderen.



ongelooflijk...
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Ma Dalton  schreef op: 22-07-2013 20:20:11
Ik denk dat we met zijn allen veel te veel reizen om te kunnen voorkomen dat die ziektes niet toch worden versleept. En een doodnormale supermarkt, een bibliotheek een zwembad/ sportclub.. Daar komen allerlei mensen. Wat als die wat meeslepen? Dan helpt het niks dat de kans kleiner lijkt omdat er minder mensen geent zijn.
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Melissa  schreef op: 22-07-2013 20:27:32
Dan is het maar hypocriet, ik ben verantwoordelijk voor mijn kinderen. Ik geloof dat vaccineren hun immuunsysteem verwoest , dat het ze juist ziek maakt en dat er allerlei mentale aandoeningen door komen. Dus nee, ik laat dat niet in de bloedbaan van een baby van 8 weken spuiten!

Misschien nog uitgesteld enten, daar twijfel ik nu over, ook omdat op de vrije school veel 'niet-enters' zijn. En daar mag ieder zijn eigen mening over hebben. voel me eigenlijk ook niet geroepen om mij verder te verdedigen
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Jen9  schreef op: 22-07-2013 20:33:11
Tuurlijk wel ma Dalton, de ziekte neemt enorm af als er veel meer mensen enten en dus ook minder mensen ziek worden.. t Is niet voor niks dat t juist in de bible belt veel voorkomt, dat alleen al laat zien dat t dus wel verspreid wordt door met name niet ge-enten.. en dan teren op de mensen die wel enten, hoe egoistisch kan je zijn>
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Ma Dalton  schreef op: 22-07-2013 20:49:58
ohh, jen09  mis in de laatste zin een woordje NIET.. Ik ben het harstikke met je eens namelijk. 
En ik vind voor de mensen die niet kunnen inenten dat we met zijn allen ook nog een verantwoordelijkheid dragen.  Je zult maar een kind hebben met een lage imuunafweer of een ziek vader/ moeder/ partner....

mjjn ouders zijn bejaard en komen nog uit een tijd waarop niet werd geeent.. En dan wil je niet weten wat de schade is van polio etc. een neef van mij heeft bof gekregen voordat hij werd ingeent. Ja, hij leeft nog.. Maar hij kan geen kinderen meer krijgen.
En als we met zijn allen in een glazen bol leefden zonder invloeden van buiten.. Dan hadden je eigen kinderen ook nauwelijks risico als je niet ent, als alle anderen maar enten.. Maar je leeft niet in een glazen bol. Sterker nog, moet je eens kijken hoeveel mensen er om je heen naar de meest exotische vakantie oorden gaan, in vliegtuigen zitten of in bussen en weet niet wat aan narigheid meeslepen. Die komen allemaal zelf of via via bij mijn kinderen terecht

mijn kinderen zijn dus wel geent. 

 
Quote
RE: vervroegen bmr
Jen9  schreef op: 22-07-2013 21:05:40
Nog een mooie reden om wel te enten Ma daltn, idd ik draag niet alleen de verantwoordelijkheid van mijn kinderen, maar met zijn allen zorgen we ook voor de mensen met een immuniteitsstoornis bijvoorbeeld... In de rest van mijn leven draait t ook niet alleen om mijn kinderen, hierbij ook niet.. Ik heb me erg laten voorlichten voors en tegens, maar dit was idd 1 van de voors.. (niet de belangrijkste, geef t direct toe... ;-)  
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Moossie33  schreef op: 22-07-2013 21:07:43
Wat een bijzonder geloof melissa...
Maar wat als je kind zo'n ziekte krijgt? wat dan?

Dan moet het ziekenhuis paraat staan, hoge kosten.....
Kind dood ziek...
waarom? Omdat jij zo egoistisch bent en denkt dat de overheid je kind wilt vergiftigen....
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Alice  schreef op: 22-07-2013 21:14:22
Moossie.. Melissa's keze heeft niets met egoisme te maken en zij mag geloven wat zij wil. Ik kan het haar niet kwalijk nemen dat ze zo over de overheid denkt. Ze vertellen wel meer fabels om bvb economische redenen. 
Applaus juist voor haar dat ze de dingen niet maar klakkeloos aanneemt. 
Ieder ander heeft overigens dezelfde keus. 




 
Quote
RE: vervroegen bmr
Sapperdeflap  schreef op: 22-07-2013 21:17:13
Ik sluit me aan bij Moossie.

Melissa, met stijgende verbazing heb ik je posts gelezen. Je bekijkt dingen van een heel andere kant dan ik (ik ben bijvoorbeeld absoluut niet antroposifisch), maar ik vraag me dit keer echt af waar je je informatie over de "effecten" van enten vandaan hebt.

Ik kan er met mijn pet niet bij dat je je kleine zoontje (en je andere kinderen) zo'n risico laat lopen, omdat je gelooft dat de overheid je kind wil vergiftigen.

Mocht de overheid de immuunsystemen van mijn kinderen willen saboteren, mochten mijn kinderen mentale aandoeningen aan de entingen overhouden (overigens is dit achterhaald), dan neem ik die risico's honderd keer liever dan dat ik ze opzadel met de bof, mazelen en andere kansen op nare ziektes.

Jij gelooft dat de overheid een boeman is. Ik geloof dat de kans op nare effecten als gevolg van enten vele malen kleiner is dan de kans dat een van mijn kinderen een onnodige kinderziekte krijgt met alle gevolgen vandien. 

(Let wel: ik heb het hier over gezonde kinderen)
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Sapperdeflap  schreef op: 22-07-2013 21:19:20
Alice, ik denk niet dat de overheid een altruistische instelling is, maar ik ben wel erg blij dat ziektes als polio bijna niet meer voorkomen!
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Alice  schreef op: 22-07-2013 21:22:54
Is er eigenlijk een studie gedaan om te zien hoe vaak adhd, autisme, dyslexie etc bij niet geente kinderen voorkomt?

Ik geloof zelf dat die golf van hersenafwijkingen een andere oorzaak heeft, maar zal die maar voor me houden
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Jen9  schreef op: 22-07-2013 21:23:32
Ik vind overigens dat als kinderen ziek worden van ouders die bewust niet enten, deze ouders zover mogelijk de kosten van behandeling terug moeten betalen (voor zover mogelijk, t kind moet wel geholpen worden..) (medische uitzonderingen uiteraard niet meegeteld..)

Voor de niet-enters.. je hoort best vaak over breuken met ouders , omdat kinderen woendend zijn over opgelopen schade door niet-enten, en dat kinderen daarom t contact verbreken...  Moeilijk hoor!  Hoe staan jullie daartegenover?
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Alice  schreef op: 22-07-2013 21:23:34

Quote Sapperdeflap:
Alice, ik denk niet dat de overheid een altruistische instelling is, maar ik ben wel erg blij dat ziektes als polio bijna niet meer voorkomen!



Ik ook.. wie niet?
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 22-07-2013 21:23:53
Weet je het is iedereen zijn eigen keus,
maar als mensen er bewust voor kiezen om niet enten en willen profiteren 
van de kindjes die wel vacinatie hebben gehad,want zo lopen hun kindjes minder risco prima
maar dan zou het fijn zijn ,dat het zichtbaar zou zijn via een pols bandje ofzo ,dat je bewust gekozen ervoor heb.
zo hebben de ouders en kindjes ,zelfde de keuze om bij die kindjes in de buurt te komen.

en daar de kindjes buiten gelaten ,voor wie het echt gevaarlijk is.
want die lopen helemaal groot gevaar ,omdat mensen bewust niet enten.
voor die kindje hoor je het juist ook te doen,zodat die minimaal risco hebben,om ziek te worden.
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 22-07-2013 21:24:14
Melissa staat niet achter het enten. Maar profiteert wel van ons. Want nu heeft zij de luxe om het niet te doen. Kansen af wegen noem je dat. Dat noem ik egoistisch en ondoor dacht. Want anders had jij waarschijnlijk dus wel geent. Je staat ergens achter of niet.

Apart!
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Alice  schreef op: 22-07-2013 21:26:48

Quote jen9:
Ik vind overigens dat als kinderen ziek worden van ouders die bewust niet enten, deze ouders zover mogelijk de kosten van behandeling terug moeten betalen (voor zover mogelijk, t kind moet wel geholpen worden..) (medische uitzonderingen uiteraard niet meegeteld..)

Voor de niet-enters.. je hoort best vaak over breuken met ouders , omdat kinderen woendend zijn over opgelopen schade door niet-enten, en dat kinderen daarom t contact verbreken...  Moeilijk hoor!  Hoe staan jullie daartegenover?



Ik heb mn kinderen wel geent trouwens, maar sta er niet echt achter.. echt op hoop van zegen.
Maar denk dat het heel erg uitmaakt waarom je ze niet ent en de rest van je opvoeding. Denk dat Melissa de meest bezochte mama/oma in het bejaardentehuis wordt
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 22-07-2013 21:27:23

@Sis ja mijn man rookt en geeft het verkeerde voorbeeld. Mijn kinderen zijn ook allemaal rookhaters. Ik hou een anti rook campagne in huis ;-). Nee ik vind het vreselijk.
Maar je kunt inderdaad niet overal perfect in zijn. Jammer genoeg...

 
Quote
RE: vervroegen bmr
Ma Dalton  schreef op: 22-07-2013 21:30:10

Quote Alice:
Is er eigenlijk een studie gedaan om te zien hoe vaak adhd, autisme, dyslexie etc bij niet geente kinderen voorkomt?

Ik geloof zelf dat die golf van hersenafwijkingen een andere oorzaak heeft, maar zal die maar voor me houden




ja, hier in de VS is een soort super rechtszaak geweest en er is met vanalles geprobeerd een link te leggen naar die inentingen, naar de vaccins en naar de hulpstoffen zoals kippeneiwit.. Maar het kon niet worden aangetoond. De enige echtevwetenschapper die ooit (ik meen in de Lancet) stelde dat hij kon aantonen dat die link er Wel was..nheeft hiervoor zijn verontschuldigingen aangeboden en dat ingetrokken.
 
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Jen9  schreef op: 22-07-2013 21:32:57
Ik weet t niet Alice, er zijn kinderen, behoorlijk gehandicapt doordatb hun ouders niet enten, die zeggen dat ze contact met hun ouders niet meer kunnen verdragen, hoe goed ze t verder ook gehad hebben.. en om eerlijk te zijn.. ik snap dat wel...

Klopt Ma Dalton, t is aan alle kanten ontkracht....
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Alice  schreef op: 22-07-2013 21:35:12
Heb s een uitzending gezien van Oprah, met een bekende vrouw, weet niet meer wie, die zei dat haar kind autisme had gekregen van vaccinaties. Had er ook een boek over geschreven meen ik

Maar in die link van Spatje stonden weer onderzoeken uit 2013 die het beweren
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Jen9  schreef op: 22-07-2013 21:38:14
Het is wetenschappelijk ontkracht, maar goed t verhaal van de zelfmoordplegende lemmingen geloven ook de meeste mensen nog.. (heerlijk voorbeeld vind ik dat, sorry.......) Het wordt dan zoveel de wereld in geholpen en dit soort verhalen vertellen t lekkerst door, niks aan de hand verhalen zijn niet interessant immers...
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Melissa  schreef op: 22-07-2013 21:39:30

Quote :
[...]

Ik heb mn kinderen wel geent trouwens, maar sta er niet echt achter.. echt op hoop van zegen.
Maar denk dat het heel erg uitmaakt waarom je ze niet ent en de rest van je opvoeding. Denk dat Melissa de meest bezochte mama/oma in het bejaardentehuis wordt

Wat lief!! Ik hoop het zo! Ik ben echt bang dat ik straks 70 ben, mijn jongens nooit meer zie en met liefdesverdriet hun babyalbums zit door te bladeren. Ik lig er echt snachts wakker van.
 
Quote
RE: vervroegen bmr
Ma Dalton  schreef op: 22-07-2013 21:40:03
Geen wetenschappelijke studies alice.. En die vrouw was jenny mccarthy. En dat was in 2008.. Dus voor die rechtszaken.
een ziek kind is erg emotioneel. Autisme accepteren is heel lastig. 
Maar waarschijnlijk is er meer dan een oorzaak of trigger.. 
Als je een kind hebt met iets uit het autistisch spectrum is de kans 60% dat een ander kind in je gezin het ook heeft. 
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Volgende


Reageren op vervroegen bmr
Naam
Bericht