Menu
 

Topic:

Verzekeringen

Isabelle  schreef op: 27-06-2013 10:26:36
Hallo dames,

Omdat we binnenkort gaan verhuizen. En toch al onze gegevens moet doorgeven vind ik het een mooie gelegenheid om meteen alles maar eens onder de loep te nemen. E dan vooral onze verzekeringen. Eigenlijk wil ik al onze verzekeringen bij dezelfde organisatie onderbrengen en uiteraard zo goedkoop mogelijk uit zijn. Maar.... er zijn er zoveel.

Dus graag jullie hulp. Waar zijn jullie verzekerd en zijn jullie tevreden. Ik zag dat Hema en Kruidvat ook verzekeringen aanbieden. Deze zijn op zich wel erg goedkoop, maar ik vraag me af of ze ook goed zijn (qua voorwaarden etc.) Iemand ook ervaring met deze verzekeringen?


 
Quote
Navigatie
RE: Verzekeringen
Ikke  schreef op: 27-06-2013 10:31:03
Ik zit met de woonhuisverzekeringen bij Inshared, schijnt de goedkoopste te zijn. Ben tot nu toe tevreden maar heb er gelukkig ook nog geen gebruik van hoeven maken.
 
Quote
RE: Verzekeringen
Bettie  schreef op: 27-06-2013 10:35:11
Wij zijn lid geworden van EAC-Advies. Kost € 20 per jaar. Vervolgens regelen zij alle verzekeringen bij die maatschappij die het meest voordelig is mét de meest gunstigste dekking op basis van jouw wensen. Omdat je dan veelal collectief verzekert, zijn de premies behoorlijk lager. Als je alle verzekeringen via hen regelt, krijg je daar ook nog korting bij.

Het scheelde ons het eerste jaar ruim €80 per maand.

En...als je iets hebt. Mail of bel je met hen en zij regelen alles. Ik vind het fantastisch.
 
Quote
RE: Verzekeringen
Senna  schreef op: 27-06-2013 14:10:22
Wij hebben al onze verzekeringen bij interpolis. Doordat we in alle verzekeringsgroepen iets hebben lopen, krijgen we korting.

Zijn er erg tevreden mee
 
Quote
Navigatie


Reageren op Verzekeringen
Naam
Bericht