Menu
 

Topic:

Niet eens met de groepindeling

Liefje  schreef op: 24-06-2013 16:00:45
Oke mijn zoontje is zo 6 jaar in het nieuwe schooljaar en gaat naar groep 2 heeft ruim anderhalf jaar in groep 1 gezeten.
Waarvan half jaar alleen groep 1 en een jaar groep 1/2.

Nu was ik er vanuit gegaan dat hij uit de combi zou komen en in een gewone groep 2 zou komen maar dit is dus niet het geval hij blijft in de combi zitten waardoor hij dus straks bij veel 4 jarige kindjes in komt.

Dit voelt op een of andere manier niet juist en ben dus zelfs aan het uitkijken naar een andere school. Ex die kan zich wel vinden in wat de juf heeft gezegd waarom de keuze om in de combi te blijven.

Ik snap ook alles wat hun zeggen maar het gevoel dat het niet de juiste plek is voor onze zoon blijft zo sterk aanwezig dat ik niet meer weet wat ik hier mee moet.

Moet ik het voorgevoel dan maar negeren? Ik weet het niet meer....
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende
RE: Niet eens met de groepindeling
Liefje  schreef op: 24-06-2013 20:15:54
Esther en dat is waar ik ook toch wel een beetje angstig voor ben maar goed ik denk dat ik deze week s ochtens eens even binnen ga gluren bij en volledige groep 2 en dan eens kijk naar t verschil.

En ik heb ook aan de juf die in het gesprek vertelde dat de kindjes van groep 1 de oudere kindjes zijn ook gevraagd naar de leeftijden van de kindjes van groep 1 want als het idd al allemaal 5 jarigen zijn zit je al niet meer met zon groot leeftijdsverschil.

Daarbij wil ik dus zien hoe het er aan toe gaat in de groep 1/2 en dan de groep 2. 4

Ik vind het voor mijn zoon gewoon beter dat hij niet bij 4 jarigen in de klas komt dat vind hij zelf ook niet wat want dat zijn nog babys.

Ik ga ook contact zoeken met een andere school om gewoon daar eens te kijken en informeren (is de andere school waar tussen ik toen ook al getwijfeld heb) en dan ga ik besluiten.
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Suus  schreef op: 24-06-2013 20:20:04
Ik denk niet dat dat iets te maken heeft met wat ik schreef. Juf hoort daar op in te grijpen. Het plassen en het plagen.
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Jen9  schreef op: 24-06-2013 20:21:09
Ik heb mijn kind van school gehaald toen hij in groep 2 zat, t kon niet anders, en om heel andere redenen, maar ergis je niet in de impact...
Verder, ik weet niet of je in een groeigemeente woont, maar combiklassen gaan steeds meer en meer voorkomen... En dan, weer van school? Een school kan nooit garanderen dat t niet voor gaat komen natuurlijk... dat kunnen ze gewoon niet.

Tuurlijk moet je op je gevoel afgaan, maar bedenk wel goed dat t niet zomaar iets is... (uiteraard kan t ook heel goed gaan, maar wist je dat er bij dossiers van criminelen ook gekeken wordt naar hoeveel scholen kind heeft gehad..... schijnen toch meer risici hebben af te zakken in de maatschappij.. nu is die kans natuurlijk klein, maar ik wil alleen aangeven dat t niet zomaar iets is.., denk er alsjeblieft, heeeeeel goed over na!) (en ik zeg dus niet:zeker niet doen.. ;-)  
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Mafkees  schreef op: 24-06-2013 20:22:04
er wordt een andere conclusie getrokken.....

ineens is mijn kind een engel? uhm...wees gerust..zo'n mama ik niet en zo snoezig is mijn snoes niet

het gaat erom dat mijn zoon 4 jarige niet kinderachtig vindt, maar juist als speelkameraadje ziet. er zit geen kwaad in. hij ziet die kinderen als klasgenootjes. niks meer en niks minder.

grappig, dat er moeders hier zijn die het vreselijk vinden dat 4, 5 , 6 en zelfs 7 jarige samen zitten, maar het toch laten gebeuren. daarin vind ik je dan wel weer stoer TO. door verder te kijken

 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Jen9  schreef op: 24-06-2013 20:24:13
Klopt, sis, maar dat doen ze ook als ze bij elkaar in groep 1 zitten, of alleen kinderen uit groep 2..... Dat blijft, helaas....
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Mafkees  schreef op: 24-06-2013 20:26:00
dat vind ik echt zielig om te lezen Sis...wat zielig voor dat kindje. Ook voor Nick...dat ie heeft geplast en niks durft te zeggen.
kan me voorstellen dat door dit soort voorvallen je anders naar die 6 jarige kijkt idd!

die zou je wel een ram voor hun oren willen geven. wat akelig!

nee ik ben er zeker niet bij, maar dit is zoooo niet het beleid van onze school. anders had ik dat toch ooit wel eens gehoord?

dit is buiten proporties! niet de standaard!
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Mafkees  schreef op: 24-06-2013 20:27:35

Quote SmvN&D:
mafkees, ik denk sowieso niet dat jij de school van jou kids kan verglijken met een reguliere school. Op een vrije school gaat het er zo anders aan toe, er is zoveel meer aandacht voor het individule kind.



zou kunnen hoor, dat hier al een heel groot verschil zit.
mijn moeder verbaasd zich elke keer weer als ze op dat plein staat en er een kind valt, dat er altijd kinderen naartoe gaan om te helpen. als ze per ongeluk tegen je aan lopen, zeggen ze al sorry, etc.
ook bijna onwerkelijk in deze wereld, dat wel
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Sapperdeflap  schreef op: 24-06-2013 20:28:27
Liefje, ik vind het een gigantische stap om eventueel van school te veranderen. Eigenlijk vind ik de reden die je hebt niet steekhoudend, maar voor jou is het blijkbaar een ding.

Realiseer je je wat een schoolverandering inhoudt? Je zoon en jij zullen een nieuwe school jullie eigen moeten maken en de stap is echt gigantisch. Loopt je zoon vast op school? Zie je echt geen andere oplossing? Is je zoon sowieso ongelukkig op zijn huidige school? Als het antwoord op een van deze vragen "Nee" is, dan zou ik op de huidige school blijven.

Sis, je zoon wordt gewoon groot! Over een half jaar zal hij zich heel anders gaan gedragen. Echt! Nu is hij de jongste van de klas, maar na de vakantie is dit al niet meer zo. Hij vindt nu de grote kinderen interessant en probeert aan de hand van imitatie zijn eigen mening te vormen. Geloof me: over een half jaar vindt hij de Teletubbies en Bubbelguppies weer prima en schaamt hij zich nergens meer voor. (tenminste: als ik kijk naar mijn eigen zoons. Al die oudste kleuters vinden de Bubbelguppies weer "vetcool" en alle vriendjes die hiher over de vloer komen kijken maar wat graag mee naar Nijntje en aanverwante babyprogramma's die hier in verband met een klein zusje regelmatig op de buis zijn!)
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Jen9  schreef op: 24-06-2013 20:29:53
Sis, mijn kinderen zitten niet op een vrije school, maar deze school heeft ook heel veel aandacht voor t individu.. wat dat betreft boffen we echt.

En wat jij zegt Mafkees, klinkt me gelukkig totaal niet onwerkelijk in de oren, maar als volstrekt normaal....
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Mamsie  schreef op: 24-06-2013 20:30:48

Quote SmvN&D:
Ik merk dat de oudste kleuters daar veel meer mee bezig zijn, die gaan zich echt afzetten tegen de kleintjes, ze zijn groot, veel groter, en de kleintjes zijn vooral baby's.. en het is ook heel normaal dat 6 jarige dat zo bekijken lijkt mij. dus ik heb helemaal niks tegen de 6 jarige, lijkt mij juist gezond dat ze met die leeftijd verschil gaan zien in andere leeftijden.. Maar ik vind het gewoon geen handige indeling, dat is alles.



Ik vind dat een hiaat bij de juf!
Niet van de kinderen, maar van de juf. Bij ons op school ging juist de groepen apart helemaal niet, men maakte grotere sprongen in de combi.
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Esther Mv Thomas  schreef op: 24-06-2013 20:31:21
Ik zou ook niet meteeen naar een andere school gaan, want zelfs midden in een schooljaar kunnen ze opeens de groepen omgooien. Zo werd er dus op zijn vorige school in januari een groep 2 gemaakt, maar een jaar later waren er weer alleen maar 1/2 combi's. Op zijn huidige school hadden ze 2 groepen 3 en die werden opeens samengevoegd tot 1 hele grote groep 3. Je kan dan niet blijven verhuizen van school......
Op deze school zit hij trouwens ook in een combi-groep, omdat er niet anders is (er is maar 1 3/4 groep, volgend jaar zit hij dus 2 jaar in een 5/6 groep). Hij vond het begin van dit schooljaar ook niets dat de groep 3 kinderen erbij kwamen, maar dat is nu eenmaal zo (wij hebben heel speciaal voor deze school gekozen, hij is dus al gewisseld om andere redenen dan hoe de groepen zijn).
Maar ik snap dus heel goed dat je als ouder wilt weten waarom een kind in een bepaalde groep wordt gezet als er WEL een keuze is en dat is er nu op die school van TO. Er is een aparte groep 2, waar alleen de oudere kleuters in komen. Een kind van 6 jaar zou je in principe toch onder die doelgroep moeten zien, of niet? Dan moet de juf dus goede argumenten hebben, waarom hij daar niet bij kan.
Als er geen aparte groep 2 zou zijn, zou TO waarschijnlijk ook geen topic gestart zijn, hoewel je dan ook het probleem hebt van een kind van 6 bij kinderen van 4 in de klas (en echt niet alle kinderen vinden dat fijn, dat het andersom ook zo geweest is, slaat nergens op). Maar dat is er geen andere optie en nu wel, maar kind mag daar niet heen. Ik zou dan ook antwoorden willen hoor.....
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Bepje  schreef op: 24-06-2013 20:35:59
Hier zijn bijna alle klassen combiklassen en dat gaat prima. In dit geval is er dan gekeken naar kinderen die het goed aankunnen om in een combiklas te zitten als ik dat zo lees. Dan is jou 6 jarige dus ver genoeg om dat te kunnen en de kinderen die naar de 2 gaan minder begrijp ik ?
Dan is het toch fijn als hij in de combiklas komt. En van dat helpen kan dat nog meevallen, hier krijgt iedereen zijn/haar eigen werkje en helpen de 6 jarigen de 4 jarigen niet, die worden gewoon door de juf begeleid.

Ik weet niet of dit de enige reden is om eventueel van school te veranderen maar overal is wel iets. Een ander jaar is er op een andere school ook wel iets wat minder prettig voelt en je kunt niet blijven veranderen lijkt mij. Het heeft impact op een kind al lijkt dat op het eerste gezicht niet zo.
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Laura  schreef op: 24-06-2013 21:05:24
Sorry maar als mijn zoon niet bij 4 jarigen omdat het nog baby's zijn, dan zou ik toch eens met hem gaan praten...Kom op, hij is ook vier geweest en toen was hij ook geen baby meer.

Mijn zoon zit ook in een combiklas, maar goed is een montessorischool dus daar kies je bewust voor. Eerst wordt je geholpen door oudere kids en later kun je zelf de kleintjes helpen. Dat is juist leuk dat helpen en vraagt ook echt een extra vaardigheid van het kind. Want zelf lesstof uitleggen of helpen is echt lastiger dan het zelf doen...Ik vind het alleen maar goed als ze dat helpen ook leren op school. Later wordt er ook van he verwacht dat je kunt helpen, uitleggen aan bijvoorbeeld jongere collega's.

En alleen voor een gevoel, wat ik niet kan onderbouwen.Ik zou mijn kind niet van school halen, dan moet er meer spelen dan alleen een gevoel voor zo'n stap...
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Suus  schreef op: 24-06-2013 21:27:25
Ik vind ook dat een juf moet reageren. Als hier een kind in zijn broek plast haalt een oudere kleuter juf. Als iemand zou lachen kapt juf dat direct af.
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Petrina  schreef op: 24-06-2013 21:43:28

Natuurlijk mag je op je gevoel vertrouwen, maar zaak is wel om te onderzoeken waar een gevoel vandaan komt.


Veroordeel je gevoel niet, maar ga er ook niet direct als een blinde in mee. Ga op onderzoek uit, wat is nu precies dat wat je tegen de borst stuit, wat is je angst? Wat kan er voor zorgen dat het wel goed voelt zonder dat je van klas veranderd? Zijn daar mogelijkheden in te bedenken? 


Maar daarnaast gaat het bij school keuze niet enkel om wat jij vind of voelt, maar bovenal wat is goed voor je kindje.

Vraag jezelf af wat meer goed voor hem: veranderen van school? Nieuwe school, nieuwe leerkrachten, nieuwe kindjes echt weer opnieuw moeten starten.

Of een combi klas met jongere kinderen waar ook veel positieve dingen aan zitten. Vertrouwde school, vertrouwde leerkrachten, vriendjes en vertrouwde kinderen. En van jongere kinderen kunnen ze nog verbazingwekkend veel leren, het is niet alleen dat de oudere de jongere leren, ja met uitleg. Maar ze leren van hun: geleerde informatie verwoorden op een eigen manier, sociaal zijn, geduld hebben, samenwerken en nog wel meer dingen. Het is absoluut geen eenrichtingsverkeer.

(ik heb niet je hele topic gelezen, dus misschien is het wel spuit 11 wat ik vertel)

 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Anne Mv 3  schreef op: 24-06-2013 21:54:47

'k Zal er ook nog een schepje boven op doen, Sis ;-)
Op school worden kinderen echt niet structureel uitgelachen als iemand in z'n broek plast of poept. Iedereen heeft wel eens een ongelukje, of dat nu een zindelijkheids iets is of wat anders! Dat wordt ook goed benoemd en wat je hier noemt is echt niet een normale gang van zaken.

TO, vorig jaar zijn er op onze school combi-groepen gestart op aandringen van de OnderwijsInspectie, er zit absoluut een visie achter waarom dit zo belangrijk is. Ik weet alleen niet wat die visie is, want ik heb geen kinderen meer in de kleutergroepen.

 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Anne Mv 3  schreef op: 24-06-2013 21:55:42
Te vroeg gepost.... misschien toch nog eens doorvragen op school wat hun visie is op de combi-groep, hoe dat in de praktijk precies functioneert, wat er aangeboden wordt aan lesstof aan de groep 2 kinderen etc.
Suc6!
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Debby1977  schreef op: 24-06-2013 21:58:11
Iris zit ook in een combi klas. Nu nog groep 1 en na de zomer is ze groep 2. (Ze wordt in Augustus 5)Maar wel nog steeds die combi klas. Ik vind het super, toen Iris op school kwam kreeg ze een buddie toegewezen die haar wegwijs maakte en haar op sleeptouw nam en dat heeft voor haar een boel betekent. Nu wordt ze zelf een groep 2 kleuter en zal ze zelf buddie worden, ik juich dit alleen maar toe. Ik zou het heel sneu vinden als je je mannetje van school zou halen omdat jouw gevoel er niet goed bij is. Het gaat om het gevoel van je zoon en niet die van jou. Ik zou hem lekker daar laten en als je straks merkt dat hij er problemen mee heeft dan kun je altijd nog kijken naar een andere school.
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Caithy  schreef op: 24-06-2013 22:06:37
Je kind is nog maar 5 en dat is 1,5 jr ouder dan een vierjarige die net op school zit!
Ik vind echt dat je zeurt. Als je kind zo snel was geweest met lezen, schrijven en rekenen dat had hij al versnelt na de vorige zomervakantie (2012). Dat is hij dus niet, dus kan hij nog een hoop leren.
Maar school is niet alleen lezen, schrijven en rekenen, ook omgang met andere kinderen, elkaar helpen en samen spelen. Werkjes doen, groep 1 helpen.

Mijn dochter is van eind jan 2007 en die mocht ook niet naar groep 2 in 2012, waarom, tja december regel, alles na december kleutert 2,5 jr, alles van nov en dec wordt bekeken of ze de stof aankunnen in 1.5 jaar.

Naar een andere school? Wat leert je kind daarvan?

Mijn dochter is ook erg leergierig, heeft naast de lesstof verdieping en extra verdieping gekregen, dus alles kan, mits je dit samen met school aangaat.
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Mo27  schreef op: 24-06-2013 22:26:39

Quote Caithy:
Je kind is nog maar 5 en dat is 1,5 jr ouder dan een vierjarige die net op school zit!
Ik vind echt dat je zeurt. Als je kind zo snel was geweest met lezen, schrijven en rekenen dat had hij al versnelt na de vorige zomervakantie (2012). Dat is hij dus niet, dus kan hij nog een hoop leren.
Maar school is niet alleen lezen, schrijven en rekenen, ook omgang met andere kinderen, elkaar helpen en samen spelen. Werkjes doen, groep 1 helpen.

Mijn dochter is van eind jan 2007 en die mocht ook niet naar groep 2 in 2012, waarom, tja december regel, alles na december kleutert 2,5 jr, alles van nov en dec wordt bekeken of ze de stof aankunnen in 1.5 jaar.

Naar een andere school? Wat leert je kind daarvan?

Mijn dochter is ook erg leergierig, heeft naast de lesstof verdieping en extra verdieping gekregen, dus alles kan, mits je dit samen met school aangaat.



helemaal eens met caithy!
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Liefje  schreef op: 24-06-2013 23:42:50

Quote Esther mv Thomas:

Als er geen aparte groep 2 zou zijn, zou TO waarschijnlijk ook geen topic gestart zijn, hoewel je dan ook het probleem hebt van een kind van 6 bij kinderen van 4 in de klas (en echt niet alle kinderen vinden dat fijn, dat het andersom ook zo geweest is, slaat nergens op). Maar dat is er geen andere optie en nu wel, maar kind mag daar niet heen. Ik zou dan ook antwoorden willen hoor.....



die komt goed binnen zeg....nee dan had ik er inderdaad misschien niet eens over nagedacht.

maar idd ik wil wat antwoorden hebben mijn ex zei ook al je haalt hem dan wel van zijn vertrouwde school af en dat is ook zo.

ik heb de juf een mail gestuurd dat ik gewoon graag inzicht wil in hoe oude groep 1 kindjes dan zijn die bij hem in de klas komen.

ze vertelde dat grotendeel al 5 jaar is ik ga gewoon zorgen dat ik mijn vragen beantwoord krijg
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Liefje  schreef op: 24-06-2013 23:49:25
Mijn kind mag zelf weten wat hij van 4 jarigen vind hij vind dat babys dat mag, hij voelt zich zelf al heel groot dus vind het niks onnormaals. Voor hem is het niet maar 2 jaar geleden voor hem is het eeuwen geleden dat hij 4 was

Ik ga dus ook zeker het onderzoeken kijken of ik kan zorgen dat ik er toch een prettig gevoel bij krijg en ik kijk altijd naar wat het best voor mijn kind is en dus niet alleen naar mijn eigen gevoel. Want dat is ook waar ik zelf zeker aan gedacht heb wat ik nou belangrijker die groep 2 of het vertrouwde prettige gevoel voor hem.

 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Jen9  schreef op: 25-06-2013 06:33:50
Ik zou daar wel wat van zeggen dat hij 4-jarigen baby's noemt.. Mijn kinderen mogen niet zeggen en vnden wat ze willen als ze daar anderen mee kwetsen.. Gewoon even uitleggen dat ze jonger zijn, maar dat t geen baby's zijn... Dat soort dingen, daar moet je vroeg bij zijn.. Niet bestraffenf ofzo, maar gewoon netjes en laagdrempelig uitleggen....
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Debbel79  schreef op: 25-06-2013 06:52:34
als jij tolereert dat hij kinderen van 4 babys noemt gaat hij dat normaal vinden.
hij gaat op school die kinderen ook benoemen als zijnde baby.

hij zal ongetwijfeld een keer iets met een 4 jarige moeten doen. omdat jij toestaat dat hij ze " uischeld" voor baby (want ik noem het uitschelden)zal hij straks zeker gaan zeggen " ik wil dat niet want jij bent een baby"

ik noem dat pesten. PESTEN met hoofdletters. en moeder staat het nog toe ook nog.
echt te belachelijk dit.

draai het eens om... jouw " grote vent" van 6 wordt op school door een kind van 8 elke dsg uitgescholden voor baby.

het jochie van 8 is immers 2 jaar ouder en dat voelt voor hem als eeuwen.

wat doe je dan... ik weet zeker dat jij dat niet accepteert.

kinderen zijn hard maar ook erg gevoelig.
vooral 4 jarige. die gaan voor het eerst nasr school, voelen zich groot en stoer, maar tegelijk kwetsbaar.
dan moet er zo'n kind in de klas zitten die ze uitscheld voor baby!

elke dag weer, want moeder vind at goed. weg stoer gevoel, onrust bij dst kindje.

die 1e 2 jasr zijn zo'n belangrijke basis..

sorry hoor, maar maak jij je maar druk dat je zoon van 6 zich normaal gedraagd tegenover groot EN klein ipv op de school afgeven dat ie niet in 2 mag.

wil hem wel zien hoe hij erbij stast als hij het mikpunt wordt van grote kindjes en baby geniemd wordt.... vind je het dan ook ok?

als mijn 4 jarige bij jou kind in de klas had gezeten en en voor baby uit werd gescholden door jouw zoon.. had ik toch echt wel aan de bel getrokken..

kom nou...
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Debbel79  schreef op: 25-06-2013 07:50:51

Quote SmvN&D:
Nou en van dat soort kinderen is mijn kind dus de dupe

Meiden, de juf grijpt gelijk in, maar dan is het kwaad toch al geschied?? Nick voelt zich gelijk heel rot als er word gelachen, de juf zegt er meteen wat van, ze verteld de kinderen zelf 'iedereen hier in de klas heeft weleens in zijn broek geplast op school, dus we gaan andere niet uitlachen' wat ik een goede aanpak vind.. Maar het rot gevoe haal je er niet meer mee weg.



helemaal mee eens sis, en wiens stem geld meer voor een kind... die van zijn moeder die zegt dat ie "gewoon"andere kinderen baby mag noemen of een juf die zegt dat het niet mag...

kinderen van 4 zijn echt zooo kwetsbaar. zoooo gemeen om hen uit te schelden voor baby.
gaat me al door merg en been als mijn jongste van 5 thuiskomt helemaal trots met een knutselwerkje, en dat de oudste dan lacherig doet en zegt, poeh, dat is echt baby gepruts...

mijn jongste is dan echt tot in haar kleine ziel gekrenkt hoor, gaat me door merg en been! en reken maar dat ik de oudste er op aangepakt heb. dat ga ik toch niet tolereren?! dat wordt niet gezegd tegen haar zusje, laat staan tegen andere kinderen op school.

en  ik voel hem al aankomen: "hij zegt dat alleen thuis, op school doet ie dat niet.." ja daaag.... dat geloof je zelf toch zeker ook niet.

nee sorry, maar hier gaan bij dus echt de nekharen van overeind staan...

 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Liefje  schreef op: 25-06-2013 08:10:16
Haha ja hij zegt dat alleen thuis want op school mag dat natuurlijk niet. In huis mag hij best zeggen wat hij vind. En ja kindjes van 8 vinden hem soms idd nog een baby wordt ook gezegd (op speeltuin enzo) en daar heeft hij mee om te gaan want daar ben ik ook niet bij.
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Debbel79  schreef op: 25-06-2013 08:38:06

Quote Liefje:
Haha ja hij zegt dat alleen thuis want op school mag dat natuurlijk niet. In huis mag hij best zeggen wat hij vind. En ja kindjes van 8 vinden hem soms idd nog een baby wordt ook gezegd (op speeltuin enzo) en daar heeft hij mee om te gaan want daar ben ik ook niet bij.



ik weet niet wat ik erger vind...

dat het je echt niks intereseert en het maar ok vind of dat je net doet alsof het je niks intereseert en het maar ok vind..

als je echt zo standvastig bent.... dan heb je er ook geen moeite mee dat ie bij kindjes van 4 in de klas komt... immers.. "daar heeft hij maar mee om te gaan" ...
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Laura  schreef op: 25-06-2013 08:44:47
Dus hij mag ook zeggen dat jij stom oid bent? Hij mag thuis best zeggen wat hij vindt... Nou sorry maar lijkt me erg e. Ik accepteer het in elk geval niet als.mijn zesjarige zijn zusje van drie een baby noemt. Een juf accepteert het ook niet.
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Son  schreef op: 25-06-2013 08:47:04
tuurlijk...dat doet jouw kindje niet he op school, want dat mag natuurlijk niet.....neee...van die handje boven hoofd houdende ouders zijn dat.

Mijn zus werd dagelijks zwaar gepest door 2 jongens, van de fiets getrapt en geslagen.
En als mijn moeder dan zwaar ontdaan verhaal ging halen bij de ouders kreeg ze:  "zoiets doet mijn kind niet"
hoe naief kan je zijn.
Gister op de peuterspeelzaal, was een jochie die gewoon "rotwijf" riep naar de juf kind is 3 !! Hoe kom je er op ?!?! Zouden die ouders ook denken dat hij dat op school niet zegt ? Alleen maar thuis ?

Respect moet je leren...van je moeder.....als je het als moeder goed vind dat hij kinderen uitmaakt voor baby (terwijl ze 4 zijn..) dan zal hij dat nooit leren en het normaal vinden, mag toch van mama ?
 
Quote
RE: Niet eens met de groepindeling
Debbel79  schreef op: 25-06-2013 08:54:44
gelukkig.... ik dacht al dat ik de enige was die er zo over dacht...
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende


Reageren op Niet eens met de groepindeling
Naam
Bericht