Menu
 

Topic:

zoon heeel booos

Evenzo  schreef op: 15-06-2013 15:41:38
Onze zoon is 7 jaar .ik ben gister naar de kapper geweest .heb het nu heel anders .daar was hij al heel boos om ,maar wat er vanmiddag gebeurt is voel ik me zo rot over ,hij zat naast me ,mijn man deed muziek aan ik klapte ,en hij werd toch boos ,hij gooide een hard siertje naar mij toe ,wat ik totaal niet verwacht had op mijn oog , auw wat deed dat pijn ,heb alleen maar zitten huilen en nog steeds voel ik me rot ,terwijl ik niks verkeerd deed .ik heb niks gedaan mijn man ging naar hem toe .hij zei heel rustig waarom doe je dat .mijn zoon begon te huilen ,maar hij heeft er nu geen last van.ik wel .had ik hem moeten straffen??? Morgen gaan we na mijn ouders heen en schoonouders .ik heb mijn oog dik .je ziet het heel goed .wat zouden jullie zeggen ??eerlijk vertellen of niet ?en zouden jullie hem straffen ??
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: zoon heeel booos
Lilly  schreef op: 15-06-2013 20:37:04

Quote mama v jurre,stijn,joris:

Even ontopic pfff 5 kids en allen waarschijnlijk autisme heel heftig heb er zelf 2 maar nrm 3 doet het niet volgens het boekje zeg maar en de angst wordt steeds groter neem aan dat jullie toch wel hulp krijgen he met ambulante begeleiding? Is het idd erfelijk aangelegd? Ze willen wel een test gaan doen maar heb zelf zoiets ja als heg zo is is heg zo maar eerlijkzou zo graag joris naar een normale regulier onderwijs willen brengen en dan heerlijk bij de roddelende tantes staan hahaha.. maar goed sorry voor offtopic. 



Wij hebben geen ambulante begeleiding momenteel (heb ik wel eens een jaar gehad). Wel staan we (al een jaar nu) op de wachtlijst voor thuisbegeleiding van autisme centraal, maar ja het kan evengoed nog een jaar, of twee duren voor we aan de beurt zijn. Wel krijg ik heel veel steun van de zorgjuffen van de scholen van onze kindjes. Van hun psychiater, en van hun reva team. En ook nog eens van hun neurologe en het autisme referentiepunt/cos. Dus ik heb helemaal niet het gevoel er alleen voor te staan hoor. Het is hier inderdaad erfelijk . (een chromosoomafwijking)
 
Quote
RE: zoon heeel booos
Evenzo  schreef op: 15-06-2013 20:53:39
Mijn dochter en ik hebben samen erover gepraat samen met een van mediant .ik wou geen abortus !!maar de huisarts enz vonden beter van wel .ik kon kiezen .of de baby en mijn anderen kwijt raken .of abortus en voor mijn gezin gaan .had toen ook depressie had ik ook medicijnen .maar heb het nu een plekje kunnen geven .
 
Quote
RE: zoon heeel booos
Lilly  schreef op: 15-06-2013 20:58:34
Wat een zware beslissing m eid
 
Quote
RE: zoon heeel booos
Ladybug  schreef op: 15-06-2013 21:25:38
 
Quote
RE: zoon heeel booos
Inky69  schreef op: 15-06-2013 22:24:53
Jeemig wat een heftige beslissing heb je toen moeten nemen............
 
Quote
RE: zoon heeel booos
Anne  schreef op: 15-06-2013 22:30:39
 Een kind doet weleens dingen waar het niet nadenkt over de gevolgen toch?
Het is nu voorbij, en ja het was toch echt wel een soort ongelukje  vind ik.
Hoe je het vertelt aan je ouders en schoonouders?
Dat vind ik eigenlijk net zo vervelend om te vertellen dat je ongelukkig tegen een kastdeurtje aanliep en daar een blauw oog aan overhield.
Gaat wel weer over toch?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op zoon heeel booos
Naam
Bericht